726 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Δευ Ιουν 20, 2011 7:50 am
lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω ξερω οτι ναι για τους Εποπ εχουν βγει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σούλα έγραψε:Κορίτσια για τους εποπ ξέρετε αν έχουν βγει?
τΣούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
τι να σας πω κορίτσια ΧΑΡΑΣ το κουράγιο σας..
πολύ δύσκολα είναι...και για εσά που έχτε και παιδιά ακόμη χειρότερα.
μεταθεσεις εξωτερικου τελος.Χτες μιλουσε ο αντρας μου με ενα φιλο του που ειναι στο ΓΕΣbou-boukitsa έγραψε:Σούλα έγραψε:Κορίτσια για τους εποπ ξέρετε αν έχουν βγει?
απο οτι καταλαβα εγω μονο για τους εποπ εχουν βγει..και για τους αξιωματικους μονο τους υψηλοβαθμους..
και οι μεταθεσεις εξωτερικου που με τσαντιζουν παντα!!..αλλα μπορει τελικα φετος και να μην πραγματοποιηθουν τελικα λογω ελλειψης χρηματων
bou-boukitsa έγραψε:τΣούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
τι πεντα λες??? τρια ειναι συνηθως..και την νοπι παραπανω την διωξανε στα δυο....αμα κοντευει πεντε εχει κατσει υπερ αρκετα σουλα μου...
Σούλα έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:τΣούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
τι πεντα λες??? τρια ειναι συνηθως..και την νοπι παραπανω την διωξανε στα δυο....αμα κοντευει πεντε εχει κατσει υπερ αρκετα σουλα μου...
είναι το πρώτο του στρατόπαιδο,από τα 18 που μπήκε και μας είχαν πει πως την πρώτη μετάθεση την παίρνουν αφού πρώτα κλείσουν αυτό το πενταετές(ετσι νομίζω το λένε)...αλλά για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις..
για να δούμε..
bou-boukitsa έγραψε:Σούλα έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:τΣούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
είναι το πρώτο του στρατόπαιδο,από τα 18 που μπήκε και μας είχαν πει πως την πρώτη μετάθεση την παίρνουν αφού πρώτα κλείσουν αυτό το πενταετές(ετσι νομίζω το λένε)...αλλά για να το λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις..
για να δούμε..
a αμα ειναι εποπ και μπηκε τωρα εχεις δικιο..συνηθως κλεινουν την πενταετια που γινονται και μονιμοι και μετα περνουν μεταθεση...αλλα εστι που τα κανανε φετος...αστα να πανε..
Σούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
πολύ δύσκολα είναι...και για εσά που έχτε και παιδιά ακόμη χειρότερα.[/quot
Δεν εχει κανει ουτε 5 χρονια στην Αλεξ/λη;;Μα στα 3 κινδυνευεις εκει γιατι ξερω απο κει ειμαι.Πρεπει να εχεις πολυ μεσον για να μεινεις πανω απο 3 χρονια.Ο αντρας μου ειναι ηταν χρονια στα γραφεια και τα ξερει καλα ολα αυτα.Η αλεξ/λη ειναι ευνοικη μεταθεση δεν μπορεις να μεινεις για πολυ πανω στο Ορμενιο ειναι ΔΥΣΜΕΝΗΣ.Αν την γλυτωσε ως τωρα η μεγαλο μεσον εχει η ειναι υπερβολικα τυχερος
lilalo έγραψε:Σούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
Δεν εχει κανει ουτε 5 χρονια στην Αλεξ/λη;;Μα στα 3 κινδυνευεις εκει γιατι ξερω απο κει ειμαι.Πρεπει να εχεις πολυ μεσον για να μεινεις πανω απο 3 χρονια.Ο αντρας μου ειναι ηταν χρονια στα γραφεια και τα ξερει καλα ολα αυτα.Η αλεξ/λη ειναι ευνοικη μεταθεση δεν μπορεις να μεινεις για πολυ πανω στο Ορμενιο ειναι ΔΥΣΜΕΝΗΣ.Αν την γλυτωσε ως τωρα η μεγαλο μεσον εχει η ειναι υπερβολικα τυχερος
Κάλέ τι μέσον?
σκατούλες έχουμε!!!
απλά είναι το πρώτο του στρατόπαιδο και πρέπει να κλείσει το πενταετές..το έγραψα και παραπάνω!!!
απλά κάτι άκουσε ότι μπορεί και να τους πάρουν από εκεί και είμαστε μέσα στην γκρίνια...
που θα αφήσει το κορίτσι εεεεεεεεε?
χι χι χι
Σούλα έγραψε:lilalo έγραψε:Σούλα έγραψε:αχ βρε κορίτσια είμαστε μέσα στο άγχος,ο αδελφός μου είναι στην Αλεξανδρούπολη ακόμη δεν έχει κάνει ούτε τα πέντε χρόνια και τους είπανε ότι μάλλον θα πάρουνε μετάθεση...αλλά μέχρι και σήμερα δεν τους ανακοίνωσαν κάτι...
μακάρι να την γλυτώσει!!
Κάλέ τι μέσον?
σκατούλες έχουμε!!!
απλά είναι το πρώτο του στρατόπαιδο και πρέπει να κλείσει το πενταετές..το έγραψα και παραπάνω!!!
απλά κάτι άκουσε ότι μπορεί και να τους πάρουν από εκεί και είμαστε μέσα στην γκρίνια...
που θα αφήσει το κορίτσι εεεεεεεεε?
χι χι χι
εεε να το παρει το κοριτσι!!!..να το παρει...μη το παιδευει..χαχα....
lilalo έγραψε:Σουλα το ειπα στον αντρα μου τωρα και μου λεει πως η διαταγη λεει πως σε 5 χρονια φευγει ενας εποπ οταν υπηρετει σε εξαιρετικα δυσμενη φρουρα και η Αλεξ/πολη δεν ειναι.Αρα ισως και να μην φυγει ευκολα.Ρωταει ομως τι ειναι;; πεζικαριος, στο τεχνικο;; που;;
lilalo έγραψε:Βρε Σουλα μου Ο αντρας μου λεει οτι εκει βγηκαν οι μεταθεσεις τους την Παρασκευη
Βασουλα ο δικος μου εχει παρει αδεια ανατροφης περυσι τετοιο καιροvasoula έγραψε: Υπάρχει κοπέλα που ο άντρας της έχει πάρει άδεια ανατροφής;;;;;;
Από όσο ξέρω πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για μονιμοποιηθεί(άλλοι λένε στα πέντε και άλλοι στα επτά)..θα δείξει αν θα πάρει η όχι μετάθεση.joannakip έγραψε:Καλησπερα κοριτσια..εμενα ο αντρας μου ειναι ΕΠΟΠ πεζικο μονιμος πλεον και βγηκαν την Παρασκευη οι μεταθεσεις μας,,, δεν ξερω αν ο αδερφος σου δεν ειναι ακομη μονιμος ισως βγουν αργοτερα οι δικιες τους...
joannakip έγραψε:Βασουλα ο δικος μου εχει παρει αδεια ανατροφης περυσι τετοιο καιροvasoula έγραψε: Υπάρχει κοπέλα που ο άντρας της έχει πάρει άδεια ανατροφής;;;;;;
joannakip έγραψε:Απο την στιγμη που ειναι ΕΠΟΠ θα μονιμοποιηθει στα 7 χρονια πρωτα ο Θεος.Κατι ειπαν πως φετος θα παρουν μεταθεση μονο οι μονιμοι ΕΠΟΠ επειδη στο συστημα της μοριοδοτησης εχουν βαλει μονο τους μονιμους...οι μεταθεσεις των μονιμων εχουν βγει απο την Παρασκευη .Των μη μονιμων ή θα βγουν αργοτερα ή και καθολου θα πρεπει να περιμενετε μερικες μερες για να το μαθετε γιατι κανενας δεν ξερει τι θα γινει στην πραγματικοτητα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης