Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
95 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 95 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 44]

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια αυτα δεν μπαινουν σε καλουπια..καθε γυναικα οπως αισθανεται...και εγω συμφωνω με τη vassoula και δεν αφηνω ποτε τον αντρα μου..και τωρα που εχω 3 παιδια ειναι πιο δυσκολα...αλλα δεν μπορω μακρια και ουτε μου αρεσει να ειναι μονος και τα παιδια μακρια απο τον μπαμπα..αλλά οσο ασχημα αισθανομαι εγω αμα ειμαστε μακρια ..μπορει να αισθανεται η αλλη κοπελα οταν ειναι μακρια απο τους γονεις της κλπ..οποτε
σημασια εχει καθε οικογενεια να βρει τις ισορροπιες της!!!οπως και αν ειναι αυτες!!
εγω π.χ. αυτο που δεν αντεχω με τιποτα ειναι να ειμαι κοντα στα πεθερικα..με αρρωσταινουν!! αν ποτε παρουμε μεταθεση κοντα τους...ε τότε δεν θα ακολουθήσω,,!!χα.χα....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν γνώρισα τον άνδρα μου στους γονείς μου πριν 7 χρόνια που ακόμη ήμασταν 6 μήνες τότε μαζί και δεν σκεφτόμασταν ακόμη τόσο έντονα τον γάμο εκείνοι μου είπανε πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του και να σκεφτώ καλά το μέλλον γιατί θα είναι δύσκολο και δεν θα μπορώ πάντα να έχω βοήθεια. Η απάντηση μου ήτανε ότι δεν με νοιάζει ακόμη και αν πάει στην άλλη άκρη της γης εγώ θα τον ακολουθήσω.Από τότε πήραμε 3 μεταθέσεις, περάσαμε μαζί ένα κάρο σκηνάκια, παρελάσεις, σχολεία στην άλλη άκρη της Ελλάδας, ασκήσεις και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Δεν σκέφτηκα ούτε μισό λεπτό να μείνω ποτέ μακριά του, βέβαια ακόμη δεν έχουμε παιδάκια. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι ότι θέλει να τον ακολουθώ με τα παιδιά για όσο μπορώ. Όταν τα παιδιά μας θα πρέπει να έχουν ένα σταθερό περιβάλλον τότε εκείνος θα φεύγει μόνος του. Δεν ξέρω πόσο ώριμη σκέψη είναι αυτή τελικά δεδομένου του ότι μπορεί να μην έχω δουλειά. Τώρα δουλεύω όμως ξέρω πως αν πάμε στον Έβρο δεν θα είναι τα πράγματα έτσι. Ωστόσο δεν με αγχώνει καθόλου. Θεωρώ και έχω σαν αρχή στην ζωή μου ότι αν είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και έχεις την υγεία σου όλα μα όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!! Very Happy

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Eννοειτε πως καθε οικογενεια προγραμματιζει το μελλον με βαση τα πιστευω της.Εμεις θελουμε να προσφερουμε καποια πραγματα στα παιδια μας και να τους αφησουμε κατι, οπως αφησαν και οι δικοι μας σε εμας.

Επιπλεον ο αντρας μου εχει 15 χρονια υπηρεσιας.Φετος θεωρητικα θα παμε στον τοπο μας.Αν καταφερουμε να μεινει εκει μια 5ετια και αλλη μια 5ετια να παει Εβρο (που ειναι κοντα στην πολη μας) οποτε απλα δεν θα βλεπομαστε 4 μερες τη βδομαδα,μετα τα πραγματα θα ειναι ευκολα μια και η κορη μου θα ειναι Β λυκειου και θα μπορει ο συζυγος να μεινει στον τοπο συμφεροντων του (το ιδιο ισχυει αν ειναι Γ Λυκειου και αν φοιτει σε Πανεπιστημιο).Αν το καταφερουμε αυτο, ε μετα θα ερθει η ωρα να βγει στη συνταξη (λεμε τωρα!).Και θα εχω δουλεψει κι εγω, οποτε θα εχω και την ασφαλεια και τα ενσημα μου και μια χαρα!Γι΄αυτο σας λεω οτι το ζορι ηταν αυτη η μεταθεση.Μετα θα ειναι ευκολοτερα τα πραγματα εφοσον θα ειναι στη στερια.

Τελος να προσθεσω πως μονο οσες εκαναν σε νησι το χειμωνα μπορουν να καταλαβουν την αγωνια μου...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία Τ. έγραψε:Eννοειτε πως καθε οικογενεια προγραμματιζει το μελλον με βαση τα πιστευω της.Εμεις θελουμε να προσφερουμε καποια πραγματα στα παιδια μας και να τους αφησουμε κατι, οπως αφησαν και οι δικοι μας σε εμας.

Επιπλεον ο αντρας μου εχει 15 χρονια υπηρεσιας.Φετος θεωρητικα θα παμε στον τοπο μας.Αν καταφερουμε να μεινει εκει μια 5ετια και αλλη μια 5ετια να παει Εβρο (που ειναι κοντα στην πολη μας) οποτε απλα δεν θα βλεπομαστε 4 μερες τη βδομαδα,μετα τα πραγματα θα ειναι ευκολα μια και η κορη μου θα ειναι Β λυκειου και θα μπορει ο συζυγος να μεινει στον τοπο συμφεροντων του (το ιδιο ισχυει αν ειναι Γ Λυκειου και αν φοιτει σε Πανεπιστημιο).Αν το καταφερουμε αυτο, ε μετα θα ερθει η ωρα να βγει στη συνταξη (λεμε τωρα!).Και θα εχω δουλεψει κι εγω, οποτε θα εχω και την ασφαλεια και τα ενσημα μου και μια χαρα!Γι΄αυτο σας λεω οτι το ζορι ηταν αυτη η μεταθεση.Μετα θα ειναι ευκολοτερα τα πραγματα εφοσον θα ειναι στη στερια.

Τελος να προσθεσω πως μονο οσες εκαναν σε νησι το χειμωνα μπορουν να καταλαβουν την αγωνια μου...

Ναι καταλαβαίνω τι λες..Επίσης βλέπεις τι γίνεται τώρα και με τις μεταθέσεις, έχουν αρχίσει να παίζουν ρόλο και άλλα κριτήρια οπότε νομίζω πως είναι κάπως καλύτερα τώρα..Και μένα ο άνδρας μου έχει αρκετά χρόνια υπηρεσίας ήδη..Και όσο για το νησί..ήμασταν στην Σάμο για 2 χρόνια μαζί οπότε ξέρω Very Happy Πίστεψε με το νησί είναι χίλιες φορές καλύτερο από την Αθήνα, οι ρυθμοί είναι πολύ διαφορετικοί και έχεις ποιότητα ζωής πολύ καλύτερη. Χώρια που τα έξοδα του νησιού με της πόλης δεν συγκρίνονται!Απλώς είναι κάπως δύσκολη η μετακίνηση..Αλλά τι νομίζεις? Και τώρα που είμαστε Αθήνα κάθε πότε βλέπω τους δικούς μου Καβάλα? 3 φορές τον χρόνο κάθε γιορτές όπως και όταν ήμουνα Σάμο..όλα μία ιδέα είναι!Το σημαντικό είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην σε παίρνει από κάτω. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία για σένα πρώτα και μετά για εκείνον όταν δεν σε βλέπει καλά..Ξέρεις πως είναι το επάγγελμα τους, εγώ πιστεύω πως δεν συγκρίνεται με κανένα επάγγελμα και πως δεν μπορεί να πληρωθεί όσα περνάνε. Μιλάμε πάντα για αυτούς που είναι σε μονάδες και όχι σε γραφεία έτσι? Υπομονή θέλει και όλα θα γίνουνSmile

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[

Τελος να προσθεσω πως μονο οσες εκαναν σε νησι το χειμωνα μπορουν να καταλαβουν την αγωνια μου... [/quote]

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!!
ΔΥΟ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΕΦΑΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ Mad
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ??? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΛΙΓΟ...
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ!!!!
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΔΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ OFF. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ Rolling Eyes
ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ C 130 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΛΗΜΝΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΛΗΜΝΟ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:

Ναι καταλαβαίνω τι λες..Επίσης βλέπεις τι γίνεται τώρα και με τις μεταθέσεις, έχουν αρχίσει να παίζουν ρόλο και άλλα κριτήρια οπότε νομίζω πως είναι κάπως καλύτερα τώρα..Και μένα ο άνδρας μου έχει αρκετά χρόνια υπηρεσίας ήδη..Και όσο για το νησί..ήμασταν στην Σάμο για 2 χρόνια μαζί οπότε ξέρω Very Happy Πίστεψε με το νησί είναι χίλιες φορές καλύτερο από την Αθήνα, οι ρυθμοί είναι πολύ διαφορετικοί και έχεις ποιότητα ζωής πολύ καλύτερη. Χώρια που τα έξοδα του νησιού με της πόλης δεν συγκρίνονται!Απλώς είναι κάπως δύσκολη η μετακίνηση..Αλλά τι νομίζεις? Και τώρα που είμαστε Αθήνα κάθε πότε βλέπω τους δικούς μου Καβάλα? 3 φορές τον χρόνο κάθε γιορτές όπως και όταν ήμουνα Σάμο..όλα μία ιδέα είναι!Το σημαντικό είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην σε παίρνει από κάτω. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία για σένα πρώτα και μετά για εκείνον όταν δεν σε βλέπει καλά..Ξέρεις πως είναι το επάγγελμα τους, εγώ πιστεύω πως δεν συγκρίνεται με κανένα επάγγελμα και πως δεν μπορεί να πληρωθεί όσα περνάνε. Μιλάμε πάντα για αυτούς που είναι σε μονάδες και όχι σε γραφεία έτσι? Υπομονή θέλει και όλα θα γίνουνSmile

Πιστεψε μου κουκλα μου, αν εχεις παιδια ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ διαφορετικα.Και η ποιοτητα ζωης δεν ειναι μονο ο καθαρος αερας και η ησυχια.Ειναι κι αλλα πραγματα που το νησι δεν σου προσφερει...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία Τ. έγραψε:
Και μετα βαλε να εχεις και δυο μικρα παιδια μαζι...Και να ζεις με ενα μισθο και νοικι και χωρις αλλα εσοδα...Και μετα θα δεις ποσο δικιο εχω...

Εννοείς οτι ηταν ζορι που αφησες τη δουλειά σου;; Αλλα γενικα θα μου πεις θα μπορουσε να στα κρατησει η μαμα σου και να δουλευες καπου, σε καταλαβαινω Σοφια μου και μη λεω μεγαλα λογια μπορει κι εγω να λεω καποτε ετσι, να ο ανδρας μου λεει αν ποτε παει λημνο ουτε με σφαιρες δεν παω με το παιδι γιατι αν γινει κατι το σαβαρο δεν εχουν τα απαραιτητα εκει!!
Α ρε κορίτσια ειδικα με το οικοομικο ειναι οντως ζορι το καταλαβαινω και τι πραγμα ειναι αυτο να σε διωχνουν απο το σπιτι σου πολυ μεγαλη ζημια!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία Τ. έγραψε:
Carrie έγραψε:

Πιστεψε μου κουκλα μου, αν εχεις παιδια ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ διαφορετικα.Και η ποιοτητα ζωης δεν ειναι μονο ο καθαρος αερας και η ησυχια.Ειναι κι αλλα πραγματα που το νησι δεν σου προσφερει...

Σαν τι Σοφια εννοεις πως δεν εχει το νησι;;

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια συγνωμη αλλα εγω εκανα 7 χειμωνες στη Σαμο και ξερω καλητερα απο ολες σας τι εστι νησι το Χειμωνα. Και χωρις παιδι και με παιδι.
Ναι ειναι τρομακτικος ο Χειμωνας στο νησι ειναι σαν να εισαι σε κλουβι αλλα 7 χρονια στη Σαμο εζησα πραγματα που δεν υπηρχε περιπτωση να τα ζησω αν εμενα πισω στο Κιλκις.
Πρωτα απ' ολα δεθηκα με τον αντρα μου πολυ...περασαμε πολλες δυσκολιες, οικονομικες, ψυχολογικες, συνδιασμος δουλειας μωρου.
Δουλευα στη Σαμο σε μια πολυ καλη δουλεια με πολυ καλα λεφτα και αναγκαστηκα να την αφεισω γιατι δεν ειχα βοηθεια με το παιδι.
Και;;;;;;....ηρθα εδω που υποτηθετε οτι θα ειχα βοηθεια και μου πεταξαν στα μουτρα οτι εχουν και αυτοι προσωπικη ζωη και θα πρεπει να βασιζομαι σε μενα και μονο σε μενα...

Σοφια ή εχεις δικο σου σπιτι στον τοπο σου ή εισαι τυχερη και σε στηριζουν οι δικοι σου. Εγω δεν εχω τιποτα....

Πηγα στη Σαμο και μπηκα σ' ενα σπιτι που δεν ειχε τιποτα και επρεπε να τα αγορασω ολα μονη μου απο την αρχη...αν ξερω απο οικονομικες δυσκολιες πλακα μου κανετε;

Μετα με το παιδι χαμος. Καθε Χειμωνα μες το αγχος μην παθει κατι το μωρο και μας στειλουν Αθηνα και δεν το προλαβουμε. Για να μην μιλησω για τις φιλες μου την Ωτιτιδα, την Βρογχιολιτιδα και την γαστρεντεριτιδα. Εναλλαξαν ολο το Χειμωνα ειχα αρρωστο το μωρο και νοσηλευτικαμε και 2 φορες εκ των οποιων τη μια με φοβο ατυπης πνευμονιας...
Γνωριζω πολυ καλα τι σημαινει νησι-Χειμωνας...
Ναι ειναι πικρα...
Ναι επαθα νευρικη ανορεξια και καταθλιψη...
Ναι αφησα για 3 μηνες τον αντρα μου για να συνελθω απ' ολα αυτα...
Ομως εζησα και πολλα ομορφα πραγματα τα οποια δεν τα αλλαζω με τιποτα, γιατι ηθελα να ζησω, δεν μπορουσα πια να ζω με το "ποτε θα παρουμε μεταθεση", ηθελα να ζησω το σημερα, με τον αντρα μου.
Ο δικος μου ο αντρας ελειπε συνεχεια για ασκησεις, εκπαιδευσεις κλπ με τους μηνες...για να μην μιλησω για το 2004 που πηγε στους Ολυμπιακους αγωνες ασφαλεια και εμεινα στο νησι σχεδον ολοκληρο Καλοκαιρι μονη μου...
Δεν θα τον αφηνα για τιποτα στον κοσμο...δεν εχω κανεναν αλλο μονο εκεινον και εκεινος εμενα...και σιγουρα δεν θα στερουσα τον μικρο μου απο τον μπαμπα του. Ηδη μας στοιχισε το οτι αναγκαστηκα να γεννησω Κιλκις και ημουν μονη μου γιατι ο αντρας μου ηταν σε ασκηση και ηρθε μετα απο 3 μερες( αφοτου γεννησα)...Δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω Σαμο να γεννησω, αυτα ειναι τα δυσκολα του νησιου...
Καταλαβαινω λοιπον απολυτα αυτες που δεν ακολουθουν και δεν τις κατακρινω...
Αν ξαναπαει σε νησι θα παω...ο καθενας με τις επιλογες τους...αν εχει επιλογες...

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζω και εγω σε νησι οπως μπορειτε να δειτε στο προφιλ μου.δεν μου αρεσει εδω αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.βεβαια σιγα σιγα αρχιζω και γνωριζω και αλλα ατομα εδω,εκανα μια παρα πολυ καλη φιλη που τωρα ειναι 3 μηνων εγκυος και περναμε πολυ καλα.με δυσκολιες οικονομικες χωρις δηλ.πολυτελειες αλλα δε με νοιαζει.εγω δεν μπορω να στερησω τον γιο μου απο τον αντρα μου και τον πατερα απο το παιδι μου.για αυτο το λογο δε θελω να παει καποια αποστολη τουλαχιστον τωρα που ειναι μικρος ο γιος μου ποσο μαλλον να τον αφησω εδω και να φυγω.ηξερα τι παντρευομουνα ηξερα τι δουλει ακανει και ειμαι σιγουρη οταν φυγω απο εδω θα μου λειψει τελικα το νησι και οι καθημερινες βολτες μας στην θαλασσα με τον γιο μου απεναντι απο το σπιτι μας και βεβαια δεν εχει αρρωστησει ολο τον χειμωνα.ας ειναι καλα το ιωδιο!!!!!ασε που σημερα πηγαμε σε κατι φιλους και φαγαμε κατι σαργους μουρλια!!!!!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια και εγω εχω κανει νησι...με παιδι και χωρις....με παιδια ειναι πιο δυσκολο ..οπως ειναι πολυ δυσκολο να γεννησεις εκει η να σου τυχει κατι και να χρειαστεις βοηθεια... αν και δεν εφυγα ελπιζω ναν μην χρειαστει να ξαναπαω,,,
παντως σκεφτειτε και κατι άλλο..
εξαρτάται και απο τον άντρα!! δεν μπορουν όλοι να μείνουν μόνοι τους και δεν θέλουν!!!
νομίζω πως όσες γυναίκες δεν ακολοθούν έχουν και άντρες που δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν μόνοι τους!! 'ετσι δεν είναι κορίτσια???

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Eιπαμε η καθεμια με τις επιλογες της...Και ναι εχω και δικο μου σπιτι και τους δικους μου να με στηριζουν...Και κατα πασα πιθανοτητα οσες δεν ακουλουθουν εχουν αυτες τις δυνατοτητες...

Ο χρονος θα δειξει αν η καθεμια επραξε σωστα...

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nopi30 έγραψε:
vasoula έγραψε: Kαλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω, οσες εχετε τα μωρακια ασφαλισμενα στον συζηγο πληρωνετε επισκεψη σε παιδιατρο που ειναι συμβεβλημενος με το στρατο η αεροπορια;; Πριν ακομα βγει το βιβλιαριο του παιδιου;;

Βασουλα εμενα εκανε 6 μηνες να βγει και μεχρι τοτε πληρωνα κανονικα 30αρια. Δεν εκανε αναφορα για να τα παρει πισω αλλα τα εβαλα στην εφορια μονο τα εμβολια πηραμε πισω. Δυστηχως ( θα πω και το παραπονο μου) τους ΕΠΟΠ δεν τους βοηθουσαν και δεν τους κατατοπιζαν και γι' αυτο οι αναφορες για το βιβλιαριο πηγαινοερχοντουσαν και μας τα ζηταγαν ενα ενα τα χαρτια. Αρα καποιος δεν εκανε σωστα τη δουλεια του και δεν ενδιαφεροταν. Εχει 2 βδομαδες που εκανα τα χαρτια για το δικο μου βιβλιαριο, ελπιζω τωρα να πεσω σε καλους στρατιωτικους και να ερθει ποιο γρηγορα απο 6 μηνες. Ρωτα αν μπορεις να το πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο χωρις να εχει βιβλιαριο. Ξερω πως η μανα, πατερας, γυναικα μπορουν να πανε κι ας εχουν αλλου ασφαλεια, αλλα μονο στο στρατιωτικο. Επισης στο νοσοκομειο με μια μικρη συμετοχη θα σε εξυπηρετησουν, εγω εσπασα το δαχτυλο μου και δεν εχω βιβλιαριο και με εξυπηρετουν κανονικα στο νοσοκομειο. Για τα εμβολια μαλλον θα τα πληρωσης αλλα κρατα το κουπονι για να σου το γραψει ο γιατρος μετα και να παρεις πισω χρηματα! Αυτα ξερω απο προσωπικη εμπειρια , ελπιζω να βοηθησα....

Αν ο γιατρος ειναι συμβεβλημενος με τον στρατο ασφαλως και δεν πληρωνεις επισκεψη!ΑΛΛΑ για τον παιδιατρο θα σου μιλησω συγκεκριμενα ο στρατος δικαιολογει μια το πολυ δυο επισκεψεις τον μηνα!Για την δευτερη δε, εξαρταται απο τον παιδιατρο αν θα στην κοψει ή θα πληρωσεις!Και οσο για την δαπανη που καταθετουν για να παρουν τα χρηματα πισω ειναι μουφα πλεον!Ειχα αναγκαστει να αγορασω τα εμβολια του παιδιου 100 και κατι ευρω και φυσικα την απερριψαν την δαπανη!Τωρα αν καποιος δεν εκανε σωστα τα χαρτια, αυτο δεν μπορω να το ξερω !Ξερω οτι κλαιω τα λεφτουδακια!

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:κοριτσια και εγω εχω κανει νησι...με παιδι και χωρις....με παιδια ειναι πιο δυσκολο ..οπως ειναι πολυ δυσκολο να γεννησεις εκει η να σου τυχει κατι και να χρειαστεις βοηθεια... αν και δεν εφυγα ελπιζω ναν μην χρειαστει να ξαναπαω,,,
εξαρτάται και απο τον άντρα!! δεν μπορουν όλοι να μείνουν μόνοι τους και δεν θέλουν!!!
νομίζω πως όσες γυναίκες δεν ακολοθούν έχουν και άντρες που δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν μόνοι τους!! 'ετσι δεν είναι κορίτσια???

Εχω ζησει την αποσταση και δεν μπορω να πω οτι την αντεχω πια!Με οποιοδηποτε κοστος πλεον κυριως οικονομικο !Δεν με νοιαζει αρκει να ειμαστε μαζι!Η αληθεια ειναι οτι θα ειχα προβλημα αν δεν τον ενοιαζε τον αντρα μου να ειναι μακρια μου !
Ξερω οτι οσοι το κανουν ειναι δυνατοι και τους θαυμαζω για οποιο λογο το κανουν γιατι δεν ειναι καθολου ευκολο κυριως για τα παιδια!Σας το λεω και ως συζυγο και ως κορη στρατιωτικου!Ο καθενας ξερει τις αντοχες του και τι μπορει να σηκωσει!Γιαυτο μιλαω παντα προσωπικα και διχως να κρινω τις διαφορετικες επιλογες!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:κοριτσια και εγω εχω κανει νησι...με παιδι και χωρις....με παιδια ειναι πιο δυσκολο ..οπως ειναι πολυ δυσκολο να γεννησεις εκει η να σου τυχει κατι και να χρειαστεις βοηθεια... αν και δεν εφυγα ελπιζω ναν μην χρειαστει να ξαναπαω,,,

Εχω ζησει την αποσταση και δεν μπορω να πω οτι την αντεχω πια!Με οποιοδηποτε κοστος πλεον κυριως οικονομικο !Δεν με νοιαζει αρκει να ειμαστε μαζι!Η αληθεια ειναι οτι θα ειχα προβλημα αν δεν τον ενοιαζε τον αντρα μου να ειναι μακρια μου !
Ξερω οτι οσοι το κανουν ειναι δυνατοι και τους θαυμαζω για οποιο λογο το κανουν γιατι δεν ειναι καθολου ευκολο κυριως για τα παιδια!Σας το λεω και ως συζυγο και ως κορη στρατιωτικου!Ο καθενας ξερει τις αντοχες του και τι μπορει να σηκωσει!Γιαυτο μιλαω παντα προσωπικα και διχως να κρινω τις διαφορετικες επιλογες!

ΣΥΜΦΩΝΩ,,,οταν λεω οτι ελπίζω να μην χρειαστει να ξαναπαω νησι...εννοώ όλη η οικογένεια να μην πάει...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:
nopi30 έγραψε:
vasoula έγραψε: Kαλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω, οσες εχετε τα μωρακια ασφαλισμενα στον συζηγο πληρωνετε επισκεψη σε παιδιατρο που ειναι συμβεβλημενος με το στρατο η αεροπορια;; Πριν ακομα βγει το βιβλιαριο του παιδιου;;

Βασουλα εμενα εκανε 6 μηνες να βγει και μεχρι τοτε πληρωνα κανονικα 30αρια. Δεν εκανε αναφορα για να τα παρει πισω αλλα τα εβαλα στην εφορια μονο τα εμβολια πηραμε πισω. Δυστηχως ( θα πω και το παραπονο μου) τους ΕΠΟΠ δεν τους βοηθουσαν και δεν τους κατατοπιζαν και γι' αυτο οι αναφορες για το βιβλιαριο πηγαινοερχοντουσαν και μας τα ζηταγαν ενα ενα τα χαρτια. Αρα καποιος δεν εκανε σωστα τη δουλεια του και δεν ενδιαφεροταν. Εχει 2 βδομαδες που εκανα τα χαρτια για το δικο μου βιβλιαριο, ελπιζω τωρα να πεσω σε καλους στρατιωτικους και να ερθει ποιο γρηγορα απο 6 μηνες. Ρωτα αν μπορεις να το πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο χωρις να εχει βιβλιαριο. Ξερω πως η μανα, πατερας, γυναικα μπορουν να πανε κι ας εχουν αλλου ασφαλεια, αλλα μονο στο στρατιωτικο. Επισης στο νοσοκομειο με μια μικρη συμετοχη θα σε εξυπηρετησουν, εγω εσπασα το δαχτυλο μου και δεν εχω βιβλιαριο και με εξυπηρετουν κανονικα στο νοσοκομειο. Για τα εμβολια μαλλον θα τα πληρωσης αλλα κρατα το κουπονι για να σου το γραψει ο γιατρος μετα και να παρεις πισω χρηματα! Αυτα ξερω απο προσωπικη εμπειρια , ελπιζω να βοηθησα....

Αν ο γιατρος ειναι συμβεβλημενος με τον στρατο ασφαλως και δεν πληρωνεις επισκεψη!ΑΛΛΑ για τον παιδιατρο θα σου μιλησω συγκεκριμενα ο στρατος δικαιολογει μια το πολυ δυο επισκεψεις τον μηνα!Για την δευτερη δε, εξαρταται απο τον παιδιατρο αν θα στην κοψει ή θα πληρωσεις!Και οσο για την δαπανη που καταθετουν για να παρουν τα χρηματα πισω ειναι μουφα πλεον!Ειχα αναγκαστει να αγορασω τα εμβολια του παιδιου 100 και κατι ευρω και φυσικα την απερριψαν την δαπανη!Τωρα αν καποιος δεν εκανε σωστα τα χαρτια, αυτο δεν μπορω να το ξερω !Ξερω οτι κλαιω τα λεφτουδακια!

Απερριψαν τα εμβολια;; Εμας μας τα εγραψαν στα ιατρεια της Αεροποριας και τις 2 φορες!!

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παντως δεν ειχα κανενα θεμα οταν χρειαστηκε να παω τον γιο μου και 3 και 4 φορες σε ενα μηνα στον παιδιατρο ειδικα στην αρχη που ολο νομμιζα οτι ειναι αρρωστος ενω δεν ειχε τιποτα το μωρο.ποτε δεν πληρωσα απο την στιγμη που ειχα βεβαια το βιβλιαριο ασε που τα εμβολια μου τα γραφει ο παιδιατρος και μεχρι να τον εξετασει παει ο αντρας μου και το περνει χωρις καμμια συμμετοχη.δεν ξερω γιατι πλήρωνετε εσεις αλλα εγω δεν εχω πληρωσει ποτε εκτος απο μια συμμετοχη στο εμβολιο της γαστρεντεριτιδας

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πληρωσαμε γιατι δεν ειχαμε βιβλιαρειο, δεν εχει βγει ακομα, εσυ πηγες ποτε χωρις βιβλιαριο;; Σου πηρε χρηματα;;

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Eπισης να πω οτι δεν ειναι καλο για τα παιδια να αλλαζουν συνεχεια περιβαλλον,σχολειο,φιλους.Και υστερα πρεπει να μπαινουν 2 μισθοι τη σημερον για να ζουμε αξιοπρεπως και να μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας ευκαιριες για μορφωση και ψυχαγωγια.

Βεβαια ο καθενας μας εχει τις προτεραιοτητες του που ενδεχομενως να διαφερουν...

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οταν δεν ειχα βιβλιαριο πληρωνα κανοννικα την επισκεψη παρολο που ηταν συμβεβλιμενος με τον στρατο.αλλα εμβολιο δεν εχω πληρωσει γιατι 2μηνων που εκανε το πρωτο του εμβολιο ειχε βγει το βιβλιαριο

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="Σοφία Τ."]Eπισης να πω οτι δεν ειναι καλο για τα παιδια να αλλαζουν συνεχεια περιβαλλον,σχολειο,φιλους.Και υστερα πρεπει να μπαινουν 2 μισθοι τη σημερον για να ζουμε αξιοπρεπως και να μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας ευκαιριες για μορφωση και ψυχαγωγια.

Βεβαια ο καθενας μας εχει τις προτεραιοτητες του που ενδεχομενως να διαφερουν...[/quote

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!
ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Very Happy

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!
ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

E ναι φυσικα.Κι εμεις θα τους εξηγησουμε πως επειδη ειναι η δουλεια του μπαμπα τετοια μπορει να μην τον βλεπουν καποιες μερες τη βδομαδα αφου φροντιζει για το παρον και το μελλον τους οποτε δεν θα ειναι και γι΄αυτα δυσκολο να το καταλαβουν.Και πρεπει να εξασφαλισουμε ενα σταθερο περιβαλλον για αυτα οχι συνεχες περα-δωθε.Σαφως βασικο ειναι η υγεια και αγαπη-εξισου βασικο ειναι να εχουμε τη δυνατοτητα να προσφερουμε κι αλλα πραγματα.Και οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για να δουλευει μονο ο ενας στο σπιτι.

Ειναι εξισου δυσκολο-αν οχι περισσοτερο- να κρατας μια οικογενεια "ενωμενη" αν και μακρυα της...

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="ΑΓΑΠΗ@"]
Σοφία Τ. έγραψε:Eπισης να πω οτι δεν ειναι καλο για τα παιδια να αλλαζουν συνεχεια περιβαλλον,σχολειο,φιλους.Και υστερα πρεπει να μπαινουν 2 μισθοι τη σημερον για να ζουμε αξιοπρεπως και να μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας ευκαιριες για μορφωση και ψυχαγωγια.

Βεβαια ο καθενας μας εχει τις προτεραιοτητες του που ενδεχομενως να διαφερουν...[/quote

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!

Αγαπη συμφωνω μαζι σου απολυτα, τα παιδια δεν μεγαλωνουν μονο με λεφτα αλλα και με αγαπη! Και εμεις με ενα μισθο ημαστε και σε πληρωφορω οτι απο το παιδι μας δεν λειπει ΤΙΠΟΤΑ.
Εμενα ο πατερας μου δουλευε απο το πρωι ως το βραδυ, σαν παιδι δεν τον εζησα ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και δεν ηταν στρατιωτικος. Γυρναγε πτωμα στις 11 το βραδυ και δεν τον εβλεπα καθολου.
Ξερω πως ειναι να μεγαλωνεις χωρις την πατρικη φιγουρα. Και το θεωρω αδικο, εγω τον μπαμπα μου ηθελα...
Αλλα ο καθενας οπως βολευετε...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας πω κατι;;; Ειμαι με τον ανδρα μου 10 χρονια, παντα υπηρχε και υπαρχει παθος μεταξυ μας και οχι μονο αγαπη, οταν γεννησα τον ερωτευτηκα ακομα πιο πολυ και τον αγαπησα, δεν θα μπορεσω να μεινω μακρυα του αν σκασει μεταθεση μεταθεση και στον Αρη να παω θα ακολουθησω, εχω μαθει με πολλα λουσα, ρουχα, παππουτσια, τσαντες και πολλα και για αυτο εμενα εδω καθε 6 μηνες για την δουλεια μου, χριστε μου δεν το ξανακανω δεν με νοιαζουν τα λουσα αφησα την σπιταρονα μου και πηγα κι εμεινα σε μια γκαρσονιερα οταν πηρε την πρωτη μεταθεση, ημασταν τελεια, στην αρχη δυσκολευτηκα αλλα καταλαβα πως τα υλικα αγαθα ειναι ενα μηδενικο, το παιδακι μου να ειναι καλα και ο αντρουλης μου, στο παιδι μου να εχω το γαλατακι του και για εμας δεν μας νοιζει!!! Εμενα αυτη ειναι η προτεραιοτητα μου, περνουν τα χρονια και θελω οσο περισσοτερο να ζησω πλαι στον αντρα μου!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Να σας πω κατι;;; Ειμαι με τον ανδρα μου 10 χρονια, παντα υπηρχε και υπαρχει παθος μεταξυ μας και οχι μονο αγαπη, οταν γεννησα τον ερωτευτηκα ακομα πιο πολυ και τον αγαπησα, δεν θα μπορεσω να μεινω μακρυα του αν σκασει μεταθεση μεταθεση και στον Αρη να παω θα ακολουθησω, εχω μαθει με πολλα λουσα, ρουχα, παππουτσια, τσαντες και πολλα και για αυτο εμενα εδω καθε 6 μηνες για την δουλεια μου, χριστε μου δεν το ξανακανω δεν με νοιαζουν τα λουσα αφησα την σπιταρονα μου και πηγα κι εμεινα σε μια γκαρσονιερα οταν πηρε την πρωτη μεταθεση, ημασταν τελεια, στην αρχη δυσκολευτηκα αλλα καταλαβα πως τα υλικα αγαθα ειναι ενα μηδενικο, το παιδακι μου να ειναι καλα και ο αντρουλης μου, στο παιδι μου να εχω το γαλατακι του και για εμας δεν μας νοιζει!!! Εμενα αυτη ειναι η προτεραιοτητα μου, περνουν τα χρονια και θελω οσο περισσοτερο να ζησω πλαι στον αντρα μου!!

θα συμφωνήσω!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις