Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
129 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 129 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 44]

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula έγραψε: Να σας πω κατι;;; Ειμαι με τον ανδρα μου 10 χρονια, παντα υπηρχε και υπαρχει παθος μεταξυ μας και οχι μονο αγαπη, οταν γεννησα τον ερωτευτηκα ακομα πιο πολυ και τον αγαπησα, δεν θα μπορεσω να μεινω μακρυα του αν σκασει μεταθεση μεταθεση και στον Αρη να παω θα ακολουθησω, εχω μαθει με πολλα λουσα, ρουχα, παππουτσια, τσαντες και πολλα και για αυτο εμενα εδω καθε 6 μηνες για την δουλεια μου, χριστε μου δεν το ξανακανω δεν με νοιαζουν τα λουσα αφησα την σπιταρονα μου και πηγα κι εμεινα σε μια γκαρσονιερα οταν πηρε την πρωτη μεταθεση, ημασταν τελεια, στην αρχη δυσκολευτηκα αλλα καταλαβα πως τα υλικα αγαθα ειναι ενα μηδενικο, το παιδακι μου να ειναι καλα και ο αντρουλης μου, στο παιδι μου να εχω το γαλατακι του και για εμας δεν μας νοιζει!!! Εμενα αυτη ειναι η προτεραιοτητα μου, περνουν τα χρονια και θελω οσο περισσοτερο να ζησω πλαι στον αντρα μου!!

Αχ! Βασουλα τι ωραια.
Οχι για τι καποιοι κακοπροαιρετοι λενε οτι αμα εισαι με καποιον απο μικρος οταν μεγαλωσεις χωριζεις! Κι εγω με τον αντρα μου 15 χρονια ημαστε μαζι και μην σου πω οτι τωρα ημαστε πιο καλα απο ποτε! Νομιζω οτι μεγαλωνοντας μεγαλωνει και η αγαπη για το συντροφο σου ειδηκα εαν το ζευγαρι ειναι κοντα και στα ευκολα και στα δυσκολα!
Να ειστε παντα ευτυχισμενη και αγαπημενοι μεχρι τα βαθια γεραματα!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 17 868444

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αγαπη υπαρχει ουτως η άλλως μετα απο τοσα χρονια αλλα η επιτυχια και η προσωπικη ευτυχια ειναι να υπαρχει και ο ερωτας, να νιωθεις μεθυσμενος απο ερωτα, να ξαπλωνεις για υπνο και να κοιτας τον αλλο μες στα ματια και να λιωνεις, να αγωνιας, να κλαιες για αυτον, να νιωθεις οτι μπορεις να κανεις τα παντα και να τα κανεις, να τρελαινεσαι απο μοναξια και ας εισαι με 100 ατομα παρεα χωρις να ειναι παρον το αλλο σου μισο, να νιωθεις πως η καρδια σου ειναι κομμενη στα δυο και το αλλο μισο το εχει εκεινος και οταν δεν ειναι κοντα να μην μπορεις να αναπνεεις δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι αγαπη ισως και να μην υπαρχει λεξη που να τα χαρακτηριζει, υπαρχει κατι μονο μες στην καρδια σου!!

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koριτσια ειπαμε:ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.Το καθε ζευγαρι αποφασιζει-αλλωστε αν υπαρχει αγαπη ολα γινονται.Δεν ειναι αναγκη να ζοριζομαστε αν μια μεταθεση ειναι δυσκολη και να λεμε οτι οκ ειμαστε μαζι κι αυτο μετραει και κατα τα αλλα να εχουμε αλλα προβληματα.Ουτε για μενα η καλη συζυγος ειναι απαραιτητα αυτη που ακολουθει-απο αλλου φαινεται η αγαπη.Το μελλον θα δειξει ποια πραττει καλυτερα-αυτη που ακολουθει ή αυτη που δεν ακολουθει αλλα δουλευει οπως ολες οι γυναικες για να συντηρηθει η οικογενεια και να μπορουν τα παιδια να πανε και σε μια ξενη γλωσσα,σε μια δραστηριοτητα,να μπορουμε να παμε ενα ταξιδι ολοι μαζι,να κανουμε πραγματα...

Ελπιζω καμια να μην στραβωνει καμια,συζητηση ειναι μονο...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι οχι φυσικα δεν στραβωνουμε και μαλιστα εχεις κι ενα δικιο κοριτσι μου, αν τα οικονομικα μεσα σε μια οικογενεια ειναι χαλια τοτε δημιουργουνται προβληματα και γκρινιες και αυτο ειναι το θεμα πως ειτε ακολουθησεις ειτε οχι υπαρχει καποιο κοστος, ομως πες μου αποκλειεις ομως εκει να βρεις μια δουλει;;; και απο την αλλη αν δεν βρεις πως να στερησεις απο τα παιδια ενα φροντιστηριο η κατι αλλο!!!...και ποια η διαφορα να μην πας ειναι μικρα τα παιδια και πρεπει καποιος να στα κραταει;;παιδικος σταθμος;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και οι παιδικοι σταθμοι δεν ειναι και ευκολοι!εδω που μενω τωρα μου καναν ολοκληρο θεμα δε παιρναν το παιδι στον παιδικο γιατι λεει δεν ειμαι δημοτης!ε για στασου ρε φιλε τι θα πει δημοτης?μενω ή δε μενω στη γειτονια?σου πληρωνω ή δε σου πληρωνω δημο μεσω δεη????και πως ειναι δυνατον ενας στρατιωτικος να ειναι δημοτης καπου αφου λογω μεταθεσεων δε μπορει να συμπληρωνει παντα διετια εκει που κατοικει αλλα και παλι ολο χαρτια θα μεταφερουμε????και στην τελικη ουτε δημοτης ζαχαρως ηλειας ηταν ο αντρας μου αλλα ηταν 20 μερες εκει και εσβηνε φωτιες το 2007 και πηρε 107 ευρω ενω εγω εδινα 30 ευρω τη μερα σε γυναικα να μου το κραταει αφου δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι να τον κραταει οσο ημουν στη δουλεια...αλλα οταν τον εχουν αναγκη ο στρατιωτικος ειναι υπηρετης της πατριδας...οταν εχει ο στρατιωτικος αναγκη να παει να γ@μηθει....... Twisted Evil

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:και οι παιδικοι σταθμοι δεν ειναι και ευκολοι!εδω που μενω τωρα μου καναν ολοκληρο θεμα δε παιρναν το παιδι στον παιδικο γιατι λεει δεν ειμαι δημοτης!ε για στασου ρε φιλε τι θα πει δημοτης?μενω ή δε μενω στη γειτονια?σου πληρωνω ή δε σου πληρωνω δημο μεσω δεη????και πως ειναι δυνατον ενας στρατιωτικος να ειναι δημοτης καπου αφου λογω μεταθεσεων δε μπορει να συμπληρωνει παντα διετια εκει που κατοικει αλλα και παλι ολο χαρτια θα μεταφερουμε????και στην τελικη ουτε δημοτης ζαχαρως ηλειας ηταν ο αντρας μου αλλα ηταν 20 μερες εκει και εσβηνε φωτιες το 2007 και πηρε 107 ευρω ενω εγω εδινα 30 ευρω τη μερα σε γυναικα να μου το κραταει αφου δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι να τον κραταει οσο ημουν στη δουλεια...αλλα οταν τον εχουν αναγκη ο στρατιωτικος ειναι υπηρετης της πατριδας...οταν εχει ο στρατιωτικος αναγκη να παει να γ@μηθει....... Twisted Evil

Ευακι πες τα, ετσι ηταν και στη Σαμο δεν τους θελαν τους στρατιωτικους αλλα ηταν καλοι οταν σβηναν φωτιες!

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ειναι δυσκολο οτι κι αν αποφασισει καθεμια μας να κανει...Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... Crying or Very sad

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:και οι παιδικοι σταθμοι δεν ειναι και ευκολοι!εδω που μενω τωρα μου καναν ολοκληρο θεμα δε παιρναν το παιδι στον παιδικο γιατι λεει δεν ειμαι δημοτης!ε για στασου ρε φιλε τι θα πει δημοτης?μενω ή δε μενω στη γειτονια?σου πληρωνω ή δε σου πληρωνω δημο μεσω δεη????και πως ειναι δυνατον ενας στρατιωτικος να ειναι δημοτης καπου αφου λογω μεταθεσεων δε μπορει να συμπληρωνει παντα διετια εκει που κατοικει αλλα και παλι ολο χαρτια θα μεταφερουμε????και στην τελικη ουτε δημοτης ζαχαρως ηλειας ηταν ο αντρας μου αλλα ηταν 20 μερες εκει και εσβηνε φωτιες το 2007 και πηρε 107 ευρω ενω εγω εδινα 30 ευρω τη μερα σε γυναικα να μου το κραταει αφου δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι να τον κραταει οσο ημουν στη δουλεια...αλλα οταν τον εχουν αναγκη ο στρατιωτικος ειναι υπηρετης της πατριδας...οταν εχει ο στρατιωτικος αναγκη να παει να γ@μηθει....... Twisted Evil

Τι ειναι παλι αυτο!Και στα σχολεια πως γραφονται τα παιδια αργοτερα?
Μηπως επεσες σε τιποτα περιεργους που δεν θελανε αλλα παιδακια (λες και τους ανηκει ο παιδικος)και στο ειπανε με βαση τα ψηλα γραμματα?
Πολυ περιεργο μου φαινεται.
Δενμπορουσες να πας το παιδι σε βρεφονηπιακο του στρατου?

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνωμη δεν συμπληρωνει 2ετια;;; Μιλατε για στρατο;;;
Σοφακι ετσι ειναι και εσενα ο άντρας αμαν εγω θα χα φρικαρει τελειως, ειναι αεροπορια ο δικος μου εχει συμπληρωσει 10 χρονια υπηρεσιας και λειψαμε απο εδω 3 χρονια, δηλαδη εχουμε κατσει 7 στο τοπο μας, αν εσκαγε παλι μεταθεση σε 2 χρονια ε με συγχωρειτε ρε κορίτσια δεν πηγαινα, παλι μετακομιση;;
Παλι ψωνια; Γιατι ναι μεν εχω τα παντα στην αποθηκη για ενα δυαρακι αλλα οχι για τριαρι και καθε 2 χρονια!!

Εχει παιδικο σταθμο ο στρατος;;

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι εχει και ο στρατος και παιρνουν τα παιδακια απο 2 χρονων και πανω.
Εγω μεσα σε 3 χρονια εχω μετακομισει 2φορες!Απο Εβρο-Αθηνα και απο Αθηνα-Ροδο!Και το καλοκαιρι παλι θα μετακομισουμε.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπάρχουνε παντού όμως αυτοί οι παιδικοί σταθμοί?Σε κάθε πόλη εννοώ?Και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πάρουν το παιδάκι?Γιατί αν είναι σαν τα ΣΟΑ...χαιρέτα μας τον πλάτανο!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι λες βρε Αθηνα;;;; Shocked Shocked παλι μετακομιση καλα τι ζορι τραβανε και διωχνουν το κοσμο παο τα σπιτια του!!!
Μενετε μεσα στο τρατο;; σας παρεχουν σπιτι;; που θα πατε το καλοκαιρι;;

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Υπάρχουνε παντού όμως αυτοί οι παιδικοί σταθμοί?Σε κάθε πόλη εννοώ?Και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πάρουν το παιδάκι?Γιατί αν είναι σαν τα ΣΟΑ...χαιρέτα μας τον πλάτανο!!

Θα σου πω για οσους ξερω!
Στην Αθηνα εχει 2, Στη Θεσσαλονικη 1 η 2 δεν θυμαμαι,Στη Ροδο εχει και στο Διδιμοτειχο και την Ορεστιαδα.
Οπως καταλαβες σου ειπα τα μερη που εχω παει!Λογικα εχει σε ολες τις πολειςπου υπαρχει στρατος.
Δεν ειναι οπως τα ΣΟΑ.Εχουν νομιζω πρωταιρεοτητα τα παιδια των αξιωματικων αλλα παιρνουν και των υπαξιωματικων εφοσων υπαρχουν θεσεις!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athina235 σ'έυχαριστώ για την πληροφορίαSmile

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula έγραψε: Τι λες βρε Αθηνα;;;; Shocked Shocked παλι μετακομιση καλα τι ζορι τραβανε και διωχνουν το κοσμο παο τα σπιτια του!!!
Μενετε μεσα στο τρατο;; σας παρεχουν σπιτι;; που θα πατε το καλοκαιρι;;

Αστα!Δεν μας θελει καθολου το επαγγελμα! Very Happy
Γκαντεμοσαυροι και οι 2 ειμαστε!Δεν βγαζεις μωρε ακρη με τις διαταγες...
Οχι νοικιαζουμε.Το καλοκαιρι θα μετακομισουμε η γιατι θα μπουμε σε ΣΟΑ μεσα στη Ροδο η γιατι θα παρουμε μεταθεση(παλι)

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Athina235 σ'έυχαριστώ για την πληροφορίαSmile

Παρακαλω! Very Happy

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:Υπάρχουνε παντού όμως αυτοί οι παιδικοί σταθμοί?Σε κάθε πόλη εννοώ?Και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πάρουν το παιδάκι?Γιατί αν είναι σαν τα ΣΟΑ...χαιρέτα μας τον πλάτανο!!

Επισης για να παρουν το παιδι σε στρατιωτικο σταθμο πρεπει η μαμα να εργαζεται.Αλλιως δεν γινεται δεκτο.

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφία Τ. έγραψε:

Επισης για να παρουν το παιδι σε στρατιωτικο σταθμο πρεπει η μαμα να εργαζεται.Αλλιως δεν γινεται δεκτο.

για αυτο δεν ημουν σιγουρη και δεν το εγραψα γιατι ηξερα μαμα που δεν εργαζοταν αλλα πηγαινε κανονικα καθε πρωι το παιδι...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία Τ. έγραψε:

Λογικό μου ακούγεται γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να το προσέχει η ίδια, έτσι δεν είναι?

euabutter

euabutter
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
KALISPERA KORITSIA EIMAI KAI EGW SYZIGOS STRATIOTIKOY KAI EGYMONOYSA STO PRWTO MAS PAIDAKI!!EIMASTE XIO TWRA KAI GIA ALLA 3 XRONIA LOGIKA..MEXRI NA PIASW DOYLEIA EDW STO NISI EMEINA KAI EGYOS EPOMENOS ANERGI KAI DEN KSERW GIA POSO GIATI KAI OTAN ME TO KALO GENISW DYSKOLA EMPISTEYOME VREFONIPIAKOYS..PANTOS DYSKOLA TA PRAGMATA XWRIS VOITHEIA KAI ME TETOIA AKRIVIA POY EXOYME STA NISIA MAS

elenaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια χαρά και πως να σας προσφωνίσω !!
Εμένα ο δικός μου είναι στις ειδικές δυνάμεις στο Μεγάλο Πεύκο, πριν ήταν 5 χρόνια στην Κω. Οι μεταθέσεις πάντως είναι μεγάλο λούκι...

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!
Ποσο μηνων εισαι;;; Εχει εκει να γεννησεις;;
Ναι ασε παντου εχει ακριβεια το παρακαναν πια!!

euabutter

euabutter
ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΟΑΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

zozokax

zozokax
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas, irthame ki emeis stin pareoula sas.
ki emas o mpampas mas sto strato, sto piroboliko kai tora briskomaste alexandroupoli

euabutter

euabutter
vasoula έγραψε: Η αγαπη υπαρχει ουτως η άλλως μετα απο τοσα χρονια αλλα η επιτυχια και η προσωπικη ευτυχια ειναι να υπαρχει και ο ερωτας, να νιωθεις μεθυσμενος απο ερωτα, να ξαπλωνεις για υπνο και να κοιτας τον αλλο μες στα ματια και να λιωνεις, να αγωνιας, να κλαιες για αυτον, να νιωθεις οτι μπορεις να κανεις τα παντα και να τα κανεις, να τρελαινεσαι απο μοναξια και ας εισαι με 100 ατομα παρεα χωρις να ειναι παρον το αλλο σου μισο, να νιωθεις πως η καρδια σου ειναι κομμενη στα δυο και το αλλο μισο το εχει εκεινος και οταν δεν ειναι κοντα να μην μπορεις να αναπνεεις δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι αγαπη ισως και να μην υπαρχει λεξη που να τα χαρακτηριζει, υπαρχει κατι μονο μες στην καρδια σου!!
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις