Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
141 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 141 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 44]

maryk

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
FOYNTOYKAKI έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΡΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑ ΕΒΡΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ

αν ερθετε αλεξ/πολη νομιζω οτι θα ειστε καλυτερα απο κομοτηνη. περνατε καλα εκει?

227Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 Empty Και γω στην παρεα Σαβ Φεβ 19, 2011 9:10 am

peni-an

peni-an
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ο δικός μου ειναι στις ειδικες δυναμεις! Οι μεταθεσεις βγενουν τον Μαρτιο!!! Κουράγιο κοριτσια, η ολιγοημερη απουσία ανανεώνει τον ερωτα!!!

Frampalou2010

Frampalou2010
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
peni-an έγραψε: Ο δικός μου ειναι στις ειδικες δυναμεις! Οι μεταθεσεις βγενουν τον Μαρτιο!!! Κουράγιο κοριτσια, η ολιγοημερη απουσία ανανεώνει τον ερωτα!!!

Κι εγω αυτο λεω καθε φορα που λειπει ή οταν με ρωτανε πως νιωθω καθε φορα που φευγει ...πολυ απλα τους απαντω καθε φορα που επιστρεφει ειναι σαν την πρωτη μας μερα γνωριμιας...η καρδουλες μας χτυπανε τοσο γλυκα.... Embarassed Laughing Embarassed Laughing

Ήρια

Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Frampalou2010 έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Frampalou2010 έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα... Κι εγω συζυγος στρατιωτικου ειμαι , ειναι στο Πολεμικο Ναυτικο....
και μια φορα το μηνα για 10 με 15 μερες φευγει ταξιδι Crying or Very sad .
Το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα μεταθεσεις εχει απο καραβι σε καραβι ... αλλα εχει πολλα ταξιδια... κανουμε υπομονη μεχρι να βγει στην στερια..πουφφφ

και εμενα τα ιδια κοπελα μου , στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι και καθε μηνα εχουν και κανενα ταξιδι ..... ειναι σε μεγαλο πλοιο εσενα?

Οχι σε μικρο ειναι σε ταχαιο.Μια στη Ροδο θα ειναι μια στη Συρο....Δεν προλαβε καλα καλα να ερθει χτες το βραδυ , σημερα βαρδυα και την Δευτερα φευγουν για μια 3ημερη ασκηση ....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εσενα που ειναι?ΕΠΟΠ ειναι ?

Αχ πες μου οτι ειναι και στο ιδιο καραβι να παθω σοκ...... και εμενα σε ταχαιο ειναι μια Ροδο μια Συρο!!

Ήρια

Ήρια
Ήρια έγραψε:
Frampalou2010 έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Frampalou2010 έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα... Κι εγω συζυγος στρατιωτικου ειμαι , ειναι στο Πολεμικο Ναυτικο....
και μια φορα το μηνα για 10 με 15 μερες φευγει ταξιδι Crying or Very sad .
Το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα μεταθεσεις εχει απο καραβι σε καραβι ... αλλα εχει πολλα ταξιδια... κανουμε υπομονη μεχρι να βγει στην στερια..πουφφφ

και εμενα τα ιδια κοπελα μου , στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι και καθε μηνα εχουν και κανενα ταξιδι ..... ειναι σε μεγαλο πλοιο εσενα?

Οχι σε μικρο ειναι σε ταχαιο.Μια στη Ροδο θα ειναι μια στη Συρο....Δεν προλαβε καλα καλα να ερθει χτες το βραδυ , σημερα βαρδυα και την Δευτερα φευγουν για μια 3ημερη ασκηση ....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εσενα που ειναι?ΕΠΟΠ ειναι ?

Αχ πες μου οτι ειναι και στο ιδιο καραβι να παθω σοκ...... και εμενα σε ταχαιο ειναι μια Ροδο μια Συρο!!

οχι δεν ειναι Εποπ!

despoina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kai egwwwwwwww edooooo. eimai apo tin panemorfh samo poy briskomaste tora Very Happy meta apo thn alejandroypolh eipame na kanoyme kai ena nisaki oti prepei afoy to thelame kiloas Very Happy

Frampalou2010

Frampalou2010
Θα σου πω το μισο ονομα....
ΠΕΖΟ..... Very Happy Very Happy Very Happy

Ήρια

Ήρια
Frampalou2010 έγραψε:Θα σου πω το μισο ονομα....

Καταλαβα , οχι εμενα δεν ειναι εκει ειναι στον ΒΛΑ....... αν ξερεις αλλα ερχεται ερχεται η μεταθεση την βλεπω και ευχομαι να μην ειναι ΠΕΖΟ......!!

234Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 Empty minakostas Σαβ Φεβ 19, 2011 10:02 am

mina kostas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas manoulines.ki emena o antroulis mou einai stratiotikos.exoume gyrisei oli tin ellada sta 17 xronia pou eimaste mazi.fetos irthame loutraki apo ko.ego ki an exo kanei metatheseis.....elpizo pos afti einai i teleftaia mas,kai meta apo do na gyrisoume monima kaonta stous dikous mas,sta meri mas(patra) mias kai sta tosa xronia den exoume paei katholou me metathesi.tora eidika einai akoma pio dyskola me 4 paidia!!!!ypomoni,kai kali dynami se oles mas!!!!

euapap

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επίσης αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή. Μη γράφετε πότε θα λείπουν οι άντρες σας για άσκηση στο ίντερνετ. Δε θέλουμε να ξέρουν παρα έξω πότε θα είμαστε σπίτι μόνες μας με τα παιδιά

http://www.annoulasmom.blogspot.com

Julie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια! Τελικά πολύ Κιλκίς παίζει.
Εμένα είναι στην Αργυρούπολη κ το καλοκαίρι κλείνουμε 3 χρόνια κ τρέμω στην ιδέα να πάρουμε μετάθεση γιατί τα μωρά μας θα είναι τότε 6 μηνών!!!

happy!!!

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[b]καλησπερα μανουλες!!!κ γω συζηγος στρατιωτικου,ειμαστε απο εβρο κ μενουμε εδω ορεστιαδα,σε δυο μηνες περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 654316
πραγματικα θα μπορουσαν τον καθε στρατιωτικο να τον εχουν στον τοπο του κ να μην τους ταλαιπωρουν ετσι μια εδω μια εκει...ευτυχως ειμαστε απο τους τυχερους κ μενουμε στο μερος μας,ο αντρας μου εδω κ 13χρονια που ειναι στον στρατο απο ορεστιαδα πηρε μεταθεση αλεξανδρουπολη κ απο εκει ξανα εδω ορεστιαδα ουτε βισμα να ειχε δηλαδη τετοιες μεταθεσης Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 966307

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina235 έγραψε: να σε ρωτησω κατι???βγηκαν οι μεταθεσεις????

Iσως ο αντρας της Ιωαννας ειναι αξιωματικος. Οι αξιωματικοι δεν μενουν σε ενα μερος πανω απο 3 χρονια και γι' αυτο ξερει οτι θα φυγουν[/quote] ολοι στα 3 χρονια περνουν μεταθεση εαν εχουν γινει μονιμοι βεβαια(αναφερομαι στους εποπ)!!!!εγω απλα ρωτησα εαν βγηκαν οι μεταθεσεις δεν το ειπα για να την ειρωνευτω

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fouskitsa έγραψε:

Iσως ο αντρας της Ιωαννας ειναι αξιωματικος. Οι αξιωματικοι δεν μενουν σε ενα μερος πανω απο 3 χρονια και γι' αυτο ξερει οτι θα φυγουν
ολοι στα 3 χρονια περνουν μεταθεση εαν εχουν γινει μονιμοι βεβαια(αναφερομαι στους εποπ)!!!!εγω απλα ρωτησα εαν βγηκαν οι μεταθεσεις δεν το ειπα για να την ειρωνευτω[/quote]

δεν το ηξερα,sorry! εγω απλως να σου απαντησω ηθελα αλλα απο οτι φαινεται με παρεξηγησες και ξερεις και περισσοτερα !εγω δεν το ηξερα αυτο για τους εποπ. Laughing

Frampalou2010

Frampalou2010
Ήρια έγραψε:
Frampalou2010 έγραψε:Θα σου πω το μισο ονομα....

Καταλαβα , οχι εμενα δεν ειναι εκει ειναι στον ΒΛΑ....... αν ξερεις αλλα ερχεται ερχεται η μεταθεση την βλεπω και ευχομαι να μην ειναι ΠΕΖΟ......!!
σου ευχομαι ΟΧΙ πεζοοοο.....και καλυτερα μακρυα απο ταχαια....κι εμεις ευχομαστε να φυγει συντομα απο εκει....

αληθεια pm δεν εχει εδω???

Frampalou2010

Frampalou2010
fouskitsa έγραψε:

Iσως ο αντρας της Ιωαννας ειναι αξιωματικος. Οι αξιωματικοι δεν μενουν σε ενα μερος πανω απο 3 χρονια και γι' αυτο ξερει οτι θα φυγουν
ολοι στα 3 χρονια περνουν μεταθεση εαν εχουν γινει μονιμοι βεβαια(αναφερομαι στους εποπ)!!!!εγω απλα ρωτησα εαν βγηκαν οι μεταθεσεις δεν το ειπα για να την ειρωνευτω[/quote]
Πιστευω να εννοεις για τον στρατο Ξηρας .. Γιατι αυτο δεν ισχυει για το Πολεμικο Ναυτικο , εκει τους ξεχνανε ..ξερω μερικους συναδελφους του αντρα μου που στο συγκεκριμενο καραβι ειναι απο 4 χρονια {τοσα ειναι και ο αντρας μου} μεχρι και 10 χρονια...ξεχασμενοι εντελως ειναι..εκτος κι αν εχει κανενας μπαρμπα στην κορωνη που λενε Laughing Laughing Laughing Laughing Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 536304 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 536304

Λαθος quote εκανα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Frampalou2010 στις Σαβ Φεβ 19, 2011 10:41 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Λαθος quote εκανα)

stroumfita

stroumfita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερια κοριτσια ειμαι καινουργια και χαιρομαι που υπαρχει ομαδα για τις μαμαδες με αντρα στρατιωτικο.....Οσο αφορα τις μεταθεσεις (μιλαω για αξιωματικους στρατους ξηρας)..απο οσο ξερω αυτο το σ/κ θα γινοντουσταν οι κρισεις των μεγαλων και μετα οι υπολοιποι......Μπορει να την μαθουμε και τελη Μα'ί'ου....Καηκαμε αν γινει ετσι...Εμεις ειμαστε πολυκαστρο και μαλλον θα μας στειλουν σε κανενα νησι(γιατι αυτα δηλωσαμε..)Ροδο,χιο,κυπρο(ονειρο απατηλο).......εαν ξερετε κατι ενημερωστε με για να προσεξουμε να μην την πατησουμε.....Καλο βραδυ εαν δεν ειστε μεσα τωρα Sleep Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

ΕΝΤΖΙ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!Γυναικα και εγω στρατιωτικου...στην αεροπορια..Εμεις ευτυχως μεχρι στιγμη την εχουμε αποφυγει την μεταθεση,βεβαια τι να το κανεις που συνεχεια ειναι με αποσπασεις!!!Απο δευτερα ως και παρασκευη λειπει, εχω βαρεθει να βλεπω μια βαλιτσα μονιμα...Εγω παρακαλαω να μας ερθει μια μεταθεση για ενα νησακι,να φυγουμε απο Αθηνα βαρεθηκα την κολαση της,την μοναξια της....Πιστευω στην επαρχια ειναι πιο ανθρωπινη η ζωη.Θελω την γνωμη σας αν οντως ετσι Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 4872 ειναι!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 517142 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 517142

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΝΤΖΙ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!Γυναικα και εγω στρατιωτικου...στην αεροπορια..Εμεις ευτυχως μεχρι στιγμη την εχουμε αποφυγει την μεταθεση,βεβαια τι να το κανεις που συνεχεια ειναι με αποσπασεις!!!Απο δευτερα ως και παρασκευη λειπει, εχω βαρεθει να βλεπω μια βαλιτσα μονιμα...Εγω παρακαλαω να μας ερθει μια μεταθεση για ενα νησακι,να φυγουμε απο Αθηνα βαρεθηκα την κολαση της,την μοναξια της....Πιστευω στην επαρχια ειναι πιο ανθρωπινη η ζωη.Θελω την γνωμη σας αν οντως ετσι Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 4872 ειναι!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 517142 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 10 517142
αν εκει που εισαι τωρα δεν εχεις συγγενεις τοτε θα εισαι μια χαρα και σε νησι.αλλιως να εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι καθολου ευκολο.και πανω απο ολα οπως λεει και ο αντρας μου οσο και να οδηγησεις στο νησι καποπια στιγμη φτανεις στο τερμα και μετα εχει μονο θαλασσα!!!!αλλα η ζωη ειναι σιγουρα πιο ηρεμη.και προσωπικα ο γιος μου φετος απο τον ιουλιο που ηρθαμε στην κω δεν αρρωστησε ποτε!!!!

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athina235 έγραψε:
fouskitsa έγραψε:

ολοι στα 3 χρονια περνουν μεταθεση εαν εχουν γινει μονιμοι βεβαια(αναφερομαι στους εποπ)!!!!εγω απλα ρωτησα εαν βγηκαν οι μεταθεσεις δεν το ειπα για να την ειρωνευτω

δεν το ηξερα,sorry! εγω απλως να σου απαντησω ηθελα αλλα απο οτι φαινεται με παρεξηγησες και ξερεις και περισσοτερα !εγω δεν το ηξερα αυτο για τους εποπ. Laughing [/quote]καλε δεν παρεξηγησα.απλα το εγραψα για να μην νομιζεις εσυ η καποια κοπελα οτι ειρωνευομαι.ειδες τι κανει ο γραπτος λογος???? Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mina kostas έγραψε: geia sas manoulines.ki emena o antroulis mou einai stratiotikos.exoume gyrisei oli tin ellada sta 17 xronia pou eimaste mazi.fetos irthame loutraki apo ko.ego ki an exo kanei metatheseis.....elpizo pos afti einai i teleftaia mas,kai meta apo do na gyrisoume monima kaonta stous dikous mas,sta meri mas(patra) mias kai sta tosa xronia den exoume paei katholou me metathesi.tora eidika einai akoma pio dyskola me 4 paidia!!!!ypomoni,kai kali dynami se oles mas!!!!

4 παιδια..? με τοσες μεταθεσεις...μπράβο!!!!
ισχυει πως μπαινεις σε σοα χωρις μορια και καθεσαι ως 5 χρονια?? με 4 παιδιά??

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stroumfita έγραψε:Καλησπερια κοριτσια ειμαι καινουργια και χαιρομαι που υπαρχει ομαδα για τις μαμαδες με αντρα στρατιωτικο.....Οσο αφορα τις μεταθεσεις (μιλαω για αξιωματικους στρατους ξηρας)..απο οσο ξερω αυτο το σ/κ θα γινοντουσταν οι κρισεις των μεγαλων και μετα οι υπολοιποι......Μπορει να την μαθουμε και τελη Μα'ί'ου....Καηκαμε αν γινει ετσι...Εμεις ειμαστε πολυκαστρο και μαλλον θα μας στειλουν σε κανενα νησι(γιατι αυτα δηλωσαμε..)Ροδο,χιο,κυπρο(ονειρο απατηλο).......εαν ξερετε κατι ενημερωστε με για να προσεξουμε να μην την πατησουμε.....Καλο βραδυ εαν δεν ειστε μεσα τωρα Sleep Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

κυπρο σιγουρα ειναι ωραι(αν και δεν εχουμε παει) αλλά μετα την κριση και τις μειωσεις μισθων εξωτερικου ουσιατικα δεν πας για τα χρηματα...μονο για καλυτερη ποιοτητα ζωης.....
για ροδο λενε πως ειναι πολυ ακριβα...η χιος μαλλον παιζει πολυ σε σας..απο κει πανω..πολυκαστρο,γιαννιστακλπ..πανε πολοι μετα στη χιο...
ευχομαι οτι ειναι καλυτερο για σας να γινει!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΝΤΖΙ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!Γυναικα και εγω στρατιωτικου...στην αεροπορια..Εμεις ευτυχως μεχρι στιγμη την εχουμε αποφυγει την μεταθεση,βεβαια τι να το κανεις που συνεχεια ειναι με αποσπασεις!!!Απο δευτερα ως και παρασκευη λειπει, εχω βαρεθει να βλεπω μια βαλιτσα μονιμα...Εγω παρακαλαω να μας ερθει μια μεταθεση για ενα νησακι,να φυγουμε απο Αθηνα βαρεθηκα την κολαση της,την μοναξια της....Πιστευω στην επαρχια ειναι πιο ανθρωπινη η ζωη.Θελω την γνωμη σας αν οντως ετσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ειναι!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

συμφωνω για επαρχια αλλά οχι για νησακι..ειναι δυσκολα το χειμωνα κυριως με παιδια..μπορει να αποκλειστεις εκει πολυ καιρο...και ειναι πιο δυσκολο να ερθει καποιος δικο σου....αλλα το καλοκαιρι φυσικα θα ειναι τελεια,,,,

katerinio

katerinio
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κ απο εμενα!! με λενε Κατερινα ο αντρας μου ειναι εποπ κ εχουμε 2 κοράκλες 4,5χρονων κ 5μηνων!! ειμαστε κω αεδω κ 7χρονια κ κοντευουμε να βγαλουμε ριζες!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
katerinio έγραψε:γεια σας κ απο εμενα!! με λενε Κατερινα ο αντρας μου ειναι εποπ κ εχουμε 2 κοράκλες 4,5χρονων κ 5μηνων!! ειμαστε κω αεδω κ 7χρονια κ κοντευουμε να βγαλουμε ριζες!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις