651 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Πεμ Ιουν 16, 2011 12:22 am
nopi30
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις Ιωαννα δεν ημαστε με μεταθεση Κιλκις ημαστε Θεσσαλονικη, αλλα το στρατοπεδο ειναι στο Αγιονερι γι' αυτο ειπαμε να μεινουμε Κιλκις, που ειναι βασικα η ιδια αποσταση απο Θεσσαλονικη. Οποτε τωρα θα μας στειλουν σε καποιο στρατοπεδο γυρω γυρω απο τη Θεσσαλονικη, αρα δεν μας συμφερει οικονομικα να μενουμε πια Κιλκις, γιατι τα αλλα στρατοπεδα ειναι απο την αλλη μερια της Θεσσαλονικης. Μπλεξαμε... Τι σπαστικο παντως... καλυτερα να παρουμε κανονικη μεταθεση να τελειωνουμε. Αν παμε σε νησι δεν υπαρχει περιπτωση μετακινησης μονο ενα ειναι το στρατοπεδο με την ειδικοτητα του αντρα μου. Αυτο με τις μετακινησεις γινεται μονο Θεσσαλονικη και Αθηνα. Για την Ασσυρο το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι αναμεσα σε Κιλκις και εθνικο δρομο Σερρων, αλλα δεν εχω ιδεα απο χιλιομετρα και τετοια... Να σου πω την αληθεια ετσι οπως μας εκαναν οικονομικα εγω και σε χωριο παω να μεινω... Δεν τη θελω καθολου τη Θεσσαλονικη για να ζω... Μια χαρα ειναι για βολτες, ψωνια, καφεδακι με τις φιλες μου αλλα ως εκει...
Ιωαννα μας ευχομαι οτι ειναι να γινει να γινει για κατι καλυτερο... αυτο λεω και ξαναλεω μερες τωρα... Δεν αντεχω αλλο τις αναποδιες.. Παραπονιομουν στο νησι αλλα τουλαχιστον στο νησι ζουσα δεν επιβιωνα....
Ιωαννα μας ευχομαι οτι ειναι να γινει να γινει για κατι καλυτερο... αυτο λεω και ξαναλεω μερες τωρα... Δεν αντεχω αλλο τις αναποδιες.. Παραπονιομουν στο νησι αλλα τουλαχιστον στο νησι ζουσα δεν επιβιωνα....