Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
90 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 90 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 44]

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις Ιωαννα δεν ημαστε με μεταθεση Κιλκις ημαστε Θεσσαλονικη, αλλα το στρατοπεδο ειναι στο Αγιονερι γι' αυτο ειπαμε να μεινουμε Κιλκις, που ειναι βασικα η ιδια αποσταση απο Θεσσαλονικη. Οποτε τωρα θα μας στειλουν σε καποιο στρατοπεδο γυρω γυρω απο τη Θεσσαλονικη, αρα δεν μας συμφερει οικονομικα να μενουμε πια Κιλκις, γιατι τα αλλα στρατοπεδα ειναι απο την αλλη μερια της Θεσσαλονικης. Μπλεξαμε... Τι σπαστικο παντως... καλυτερα να παρουμε κανονικη μεταθεση να τελειωνουμε. Αν παμε σε νησι δεν υπαρχει περιπτωση μετακινησης μονο ενα ειναι το στρατοπεδο με την ειδικοτητα του αντρα μου. Αυτο με τις μετακινησεις γινεται μονο Θεσσαλονικη και Αθηνα. Για την Ασσυρο το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι αναμεσα σε Κιλκις και εθνικο δρομο Σερρων, αλλα δεν εχω ιδεα απο χιλιομετρα και τετοια... Να σου πω την αληθεια ετσι οπως μας εκαναν οικονομικα εγω και σε χωριο παω να μεινω... Δεν τη θελω καθολου τη Θεσσαλονικη για να ζω... Μια χαρα ειναι για βολτες, ψωνια, καφεδακι με τις φιλες μου αλλα ως εκει...

Ιωαννα μας ευχομαι οτι ειναι να γινει να γινει για κατι καλυτερο... αυτο λεω και ξαναλεω μερες τωρα... Δεν αντεχω αλλο τις αναποδιες.. Παραπονιομουν στο νησι αλλα τουλαχιστον στο νησι ζουσα δεν επιβιωνα....

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!
Και εμεις τελικα ειμαστε μεσα σε αυτους που θα μετατεθουν αλλα δεν εχει ερθει ακομα τιποτα γραπτως.
Αν γινουν εκλογες ομως θα κοπουνε οι μεταθεσεις?

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
athina235 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Και εμεις τελικα ειμαστε μεσα σε αυτους που θα μετατεθουν αλλα δεν εχει ερθει ακομα τιποτα γραπτως.

καλημερα!!! εμας μας εχει ερθει κ το χαρτι.. ομως το ιδιο αναρωτιεμαι κ εγω.. θα κοπουνε οι μεταθεσεις αν γινουν εκλογες??? θα τρελαθω αν κοπουνε!!! δεν την παλευς αλλο αθηνα!!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysamama έγραψε:

καλημερα!!! εμας μας εχει ερθει κ το χαρτι.. ομως το ιδιο αναρωτιεμαι κ εγω.. θα κοπουνε οι μεταθεσεις αν γινουν εκλογες??? θα τρελαθω αν κοπουνε!!! δεν την παλευς αλλο αθηνα!!

Αχχχχχχ
Απλως αν δεν φυγουμε φετος ποιος ξερει τι θα γινει του χρονου?Ειναι ευκαιρια...
Εσεις που θα πατε?Κοντα στον τοπο σας?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια..
και εμεις περιμενουμε μεταθεση..'
ελπιζω σε πολη πια...οχι αλλο νησι δεν μου αρεσε καθολου...μονο καλοκαιρι ειναι καλα..
τωρα να πω την αληθεια ...στον τοπο μας δεν θελω να παω με τιποτα...βεβαια ειναι η μαμα μου και θα ειχα βοηθεια...αλλα ειναι και η πεθερουλα και ολο το σοι..οποτε καλυτερα μακρια να εχω την ησυχία μου και ας κουρζομαι παραπανω!!
μαζοχιστρια ε??χαχα..
εσεις θα πατε στον τοπο σας?

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στην Αθηνα ειμεις,στον τοπο του αντρα μου αν με το καλο παμε μετατεθουμε τελικα!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina235 έγραψε:Στην Αθηνα ειμεις,στον τοπο του αντρα μου αν με το καλο παμε μετατεθουμε τελικα!

με το καλό αφού το θελεις!!!
παντως ακριβη η Αθηνα...σε περιοδους κρισης κιολας..εκτος αν εχετε σπιτι εκει οποτε κατι γινεται..
αντε..σου ευχομαι να πατε!!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
athina235 έγραψε:Στην Αθηνα ειμεις,στον τοπο του αντρα μου αν με το καλο παμε μετατεθουμε τελικα!

παντως ακριβη η Αθηνα...σε περιοδους κρισης κιολας..εκτος αν εχετε σπιτι εκει οποτε κατι γινεται..

Ευχαριστω!Ακριβη ειναι αλλα εχουμε συνηθισει την ακριβεια (δυστηχως)!Στη Ροδο ειμαστε τωρα..Θελει ο αντρας μου να ειναι κοντα σε φιλους κ οικογενεια για λιγο.

Εσεις που θα πατε?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina235 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Ευχαριστω!Ακριβη ειναι αλλα εχουμε συνηθισει την ακριβεια (δυστηχως)!Στη Ροδο ειμαστε τωρα..Θελει ο αντρας μου να ειναι κοντα σε φιλους κ οικογενεια για λιγο.

Εσεις που θα πατε?

μαλλον προς θεσ/κη μερια...η καπου εκει γυρω...

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
athina235 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Εσεις που θα πατε?

μαλλον προς θεσ/κη μερια...η καπου εκει γυρω...

Ax ωραια ειναι και προς Θεσσαλονικη.Θα ηθελα καποια μεταθεση μας στο μελλον να ειναι προς Θεσσαλονικη.
Σου ευχομαι να πατε και να σας ερθουν ολα καλα! Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ακομα δεν βγηκαν?υπομονη!την αλλα βδομαδα θα βγουνε σιγουρα.και περυσι γυρω στις 20 του μηνα βγηκαν.εγω ευτυχως φετος δεν αγχωνομαι.τα περασα περυσιεκτος αν περιμενουν να δουν τι θα γινει με τα πολιτικα.bou-boukitsa σε ποιο νησι ησουν και δεν σου αρεσε?θα ερθει καμια αλεξ/πολη?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου κανεις πλακα οτι θα ξαναπεσει μαγειρεμα ετσι?δε το αντεχω αντε να βγουν να ησυχασουμε!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καινουρια νεα... δεν θα μαθουμε αν θα μετακινηθουμε με τις μεταθεσεις θα το μαθουμε αργοτερα... Την τυχη μου.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Τα νευρα μου γκργκργκργκργκρ.... Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 311356 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 654655 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 654655 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 654655 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 911307 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 911307 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 27 911307

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτε αργοτερα???
πηγες στο 424 καλε δε ρωτησα?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:Καινουρια νεα... δεν θα μαθουμε αν θα μετακινηθουμε με τις μεταθεσεις θα το μαθουμε αργοτερα... Την τυχη μου.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Τα νευρα μου γκργκργκργκργκρ.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

σορρυ ..τι σημαινει αυτο????θα βγει η μεταθεση αλλα δεν θα γινει???

για πες γιατι μπερδευτηκα

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:κοριτσια ακομα δεν βγηκαν?υπομονη!την αλλα βδομαδα θα βγουνε σιγουρα.και περυσι γυρω στις 20 του μηνα βγηκαν.εγω ευτυχως φετος δεν αγχωνομαι.τα περασα περυσιεκτος αν περιμενουν να δουν τι θα γινει με τα πολιτικα.bou-boukitsa σε ποιο νησι ησουν και δεν σου αρεσε?θα ερθει καμια αλεξ/πολη?

χιο...μην πεσετε να με φατε...εμενα δεν μου αρεσε...! αλεξανδρουπολη μακαρι να μας πανε...αλλα νομιζω ειναι καλη μεταθεση και δεν ειναι πολυ ευκολο..
παντως εμας στο πεζικο δεν μας εχει ερθει κανενα χαρτι ακομη...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:κοριτσια ακομα δεν βγηκαν?υπομονη!την αλλα βδομαδα θα βγουνε σιγουρα.και περυσι γυρω στις 20 του μηνα βγηκαν.εγω ευτυχως φετος δεν αγχωνομαι.τα περασα περυσιεκτος αν περιμενουν να δουν τι θα γινει με τα πολιτικα.bou-boukitsa σε ποιο νησι ησουν και δεν σου αρεσε?θα ερθει καμια αλεξ/πολη?

χιο...μην πεσετε να με φατε...εμενα δεν μου αρεσε...! αλεξανδρουπολη μακαρι να μας πανε...αλλα νομιζω ειναι καλη μεταθεση και δεν ειναι πολυ ευκολο..
παντως εμας στο πεζικο δεν μας εχει ερθει κανενα χαρτι ακομη...
εμεις ειμασταν 3 ωρες πιο πανω,μυτιληνη.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο που περιμενω ειναι μετακινηση... πρωτα θα βγουν οι μεταθεσεις και μετα θα αποφασισει ο διοικιτης αν θα μας μετακινησει ή οχι, σημερα με το ειπε ο αντρας μου... εγω νομιζα μαζι με τις μεταθεσεις θα βγει και αυτο... Αχ! Λυπαμαι που το λεω αλλα .... μια χαρα ημασταν στη Σαμο...
Ευακι στο 424 δεν προλαβα να παρω και αυριο σιγουρα δεν θα παρω γιατι θα ειμαι το πρωι Θεσσαλονικη με τα κοριτσια ( οπου κοριτσια βλεπε κουνιαδα και πεθερα). Σε 2 βδομαδες παντρευεται ο κουνιαδος μου και οπως καταλαβαινεις εχουμε ετοιμασιες για το γαμο και επειδη εγω δεν δουλευω λογικο ειναι να ασχολουμαι λιγο παραπανω... Δεν παραπονιεμαι μη σου πω οτι μ' αρεσει κιολας...
Αλλα στο 424 θα παρω την Δευτερα οποσδηποτε γιατι απο Τεταρτη εχει ο σηζηγος αδεια και ειναι ευκαιρια να με παει εκεινος... Θα σας ενημερωσω για το τι εγινε για να ξερουν και αλλες κοπελες που θελουν να πανε...

Μπουμπουκιτσα Χιο ημουν 4 μηνες... εκπαιδευση στα lidl για τα lidl της Σαμου... Εγω περασα καλα γιατι έμενα σε ξενοδοχειο... μου τα πληρωνε ολα η εταιρεια, φαι, μετακινηση, διαμονη... Εκανα και φιλες που ακομη επικοινωνω μαζι τους. Πω πω περασαν 6 χρονια Θεεεεε μου... ημουν νια και γερασα...
Δεν ξερω πως ειναι να μενεις εκει μονιμα αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι οπως και στη Σαμο... Το Καλοκαιρι καλα και το Χειμωνα χαλια, τουλαχιστον ετσι ηταν στη Σαμο...

eva 23

eva 23
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εμεισ αλλα 2 χρονακια προβατωνα κπριτσια....

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικά οι μεταθέσεις άφαντες όπως και η περίοδός μου! Μου αρέσει που ηταν βέβαιος ένας γνωστός μου οτι εκεινού βγήκαν και βγήκαν και του πεζικού!Ας μείνουμε εναν χρόνο ακόμη!!!

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στου αντρα μου το στρατοπεδο ειπαν οτι την παρασκευη θα βγουν!τωρα τι θα γινει τελικα ο θεος και η ψυχη τους

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="athina235"]
xrysamama έγραψε:

Αχχχχχχ
Απλως αν δεν φυγουμε φετος ποιος ξερει τι θα γινει του χρονου?Ειναι ευκαιρια...
Εσεις που θα πατε?Κοντα στον τοπο σας?[/quot

παμε κρητη!! ειναι τα μερη μου!! ο αντρας μου ειναι απο Αγρινιο.. ειμαστε τελειως μονοι εδω αθηνα.. πολυ μοναξια..

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Νοπη δουλευες στο LIDL? δηλαδη δεν ειναι μονο οι αντρες μας συναδελφοι αλλα και εμεις...και εγω στο LIDL δουλευω και περιμενω την ριμαδομεταθεση να την μαθουμε για να ζητησω και εγω μετακινηση
και ο δικος μου ετσι μου ειπε οτι μπορει να βγουν αυριο ετσι λεει συζητουσαν μεσα σημερα

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ax! Ιωαννα τα καυτερα χρονια της ζωης μου επαγγελματικα ηταν εκεινα... Και στη Χιο που εκπαιδευτικα και στη Σαμο που ανοιξαμε το μαγαζι περασα καλα... αν και φαγωνομασταν με την Διευθυντρια μου συνεχεια... ε, και που δεν συμβαινουν αυτα... σε ολες τις δουλειες ετσι ειναι...
Μοναδικη εμπειρια, πολλα τα μαθηματα ζωης...
Θα ξερεις τη Μαρια την Κουταλιδου... οι γιοι μας ειναι κολληταρια χαχαχαχαχαχαχαχα Εκεινοι με ξερουν ως Ποπη γιατι ετσι με φωναζουν οι δικοι μου ( εμενα δεν με αρεσει καθολου το Ποπη)...
Αντε να δουμε τι θα γινει με αυτες τις μεταθεσεις...

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ε ναι πως δεν την ξερω την Μαρια..καλα αφου δουλευες γιατι δεν εφερες κανενα βιογραφικο που ξερεις αν θα παρουν ατομα θα σε προτιμησουν σιγουρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις