Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
129 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 129 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 44]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μεχρι στιγμης περασα καλα παντου!!!
και ημασταν στην πλατη εβρου,τι διδυμοτειχο και τι ορεστιαδα!!!δε θα ξεχασω ποτε τη σοφια που ειχε το κρεοπωλειο τσα κομμαρα επαιρνε τηλεφωνο κι ελεγε "ευα αυριο θα κοψουμε δικο μας μοσχαρι να σου κρατησω για το παιδι?",ουτε τη βαγγελιω την κομμωτρια στον κυπρινο επεμενε να με χτενισει για τη γιορτη του αντρα μου ανημερα 25η μαρτιου κι ας γιορταζε γιατι οπως ελεγε "εχεις την κοιλια τουρλα και δε μπορεις ετσι κι αλλιως να κοιμηθεις ανετα να εχεις και το μαλλι εννοια?"
και πολλους ακομα που μας φερθηκαν αψογα!!!η μονες φορες που χρησιμοποιησα τη λεξη γκατζος ηταν για να περιγραψω τα κουνουπια ως γκατζολοπτερα!!!μα ηταν κουνουπια σιγουρα αυτα βρε κοριτσια?τι τερατα ηταν αυτα???

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τα κουνουπια εκει πανω ευακι απλα δεν υπαρχουν!!!!ειναι μεταλαγμενα παναγια μου!!!!!απο τις 8 μεχρι τις 10 ειχαν ωραριο να μας ρουφανε το αιμα!!!!το ειχες παρατηρησει???μετα τις 10 πηγαιναν για υπνο Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:τα κουνουπια εκει πανω ευακι απλα δεν υπαρχουν!!!!ειναι μεταλαγμενα παναγια μου!!!!!απο τις 8 μεχρι τις 10 ειχαν ωραριο να μας ρουφανε το αιμα!!!!το ειχες παρατηρησει???μετα τις 10 πηγαιναν για υπνο Very Happy

ηταν φοβερο λες και ειχαν ρολοι!!!!!λες γι'αυτο να ηταν τοσο δυνατα(τρυπαγαν και τζιν ελεος!!!)για να μπορουν να κουβαλουν ρολοι???????χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxa mikroi vrikolakes einai...
egw nomiza oti tha glitwna apo ta kounoupia otan efyga apo ton evro alla sti rodo pou eimai twra exw megalytero provlima giati den exw oute sites!!! affraid
affraid
to kalokairi tha ginei megali maxi an mou tsibisoun to paidi Twisted Evil
mono stin athina eixa glitwsei...pou na epiviwsoun ekei? Very Happy

evi volos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω κοριτσια ειμαι απο βολο,και τωρα ειμαστε εδω αλεξανδρουπολη με ενα αγορακι 20 μηνων και ειναι λιγο δυσκολα με τις υπηρεσιες του αντρα μου-γιατι δεν ειναι και λιγες-και επισης ειναι δυσκολα οταν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα.ευτυχως που τωρα δεν δουλευω,αλλα οταν αρχισω να δουμε τι θα γινει.
και δεν θελω να σκεφτω τη μεταθεση σε νησι......νομιζω οτι εκει θα ειναι τα δυσκολοτερα...τι λετε εσεις που ειστε ηδη σε νησι??

aggeliki m.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evi volos έγραψε:εγω κοριτσια ειμαι απο βολο,και τωρα ειμαστε εδω αλεξανδρουπολη με ενα αγορακι 20 μηνων και ειναι λιγο δυσκολα με τις υπηρεσιες του αντρα μου-γιατι δεν ειναι και λιγες-και επισης ειναι δυσκολα οταν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα.ευτυχως που τωρα δεν δουλευω,αλλα οταν αρχισω να δουμε τι θα γινει.
και δεν θελω να σκεφτω τη μεταθεση σε νησι......νομιζω οτι εκει θα ειναι τα δυσκολοτερα...τι λετε εσεις που ειστε ηδη σε νησι??

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina235 έγραψε:xaxaxa mikroi vrikolakes einai...
egw nomiza oti tha glitwna apo ta kounoupia otan efyga apo ton evro alla sti rodo pou eimai twra exw megalytero provlima giati den exw oute sites!!! affraid
affraid

ΑΑΑ καλα αθηνα τρεχα γυρευε!Εχω δοκιμασει ολων των ειδων αντικουνουπικα,αλλα καθε καλοκαιρι μαρτυραω κ κοιμαμαι με την κορη μου κατω απο την κουνουπιερα.Φετος δν θα τους περασει,ξεκινησα ηδη να κοιταω προσφορες κ θα βαλω σιτες παντου,και κουνουπιερα στο κρεβατι μου.

aggeliki m.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
manoula_24xr έγραψε:
affraid

ΑΑΑ καλα αθηνα τρεχα γυρευε!Εχω δοκιμασει ολων των ειδων αντικουνουπικα,αλλα καθε καλοκαιρι μαρτυραω κ κοιμαμαι με την κορη μου κατω απο την κουνουπιερα.Φετος δν θα τους περασει,ξεκινησα ηδη να κοιταω προσφορες κ θα βαλω σιτες παντου,και κουνουπιερα στο κρεβατι μου.
Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 15 534787 affraid

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki m. έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
affraid

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] affraid

Εγω μενω στην πολη μεσα,Ροδινι αν εχεις ακουστα.Ελπιζω με σιτες,κουνουπιερα και κανα σπρευ να γλιτωσουμε.Την κορη μου τα καλοκαιρινα βραδια σηκωνομαι κ την ελεγχω μηπως εγκλωβιστηκε κανενα κουνουπι στην κουνουπιερα της.Της εχω βαλει μονη κουνουπιερα στο κρεβατι της κ πιανει σχεδον ολο το κρεβατι κ εχω μεινε ευχαριστημενη.

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
fouskitsa έγραψε:
FOYNTOYKAKI έγραψε:
vickoyla έγραψε:Καλημερα κοριττσια...Οσον αφορα την Αλεξ/πολη ειναι η μονη πολη που δυστιχως δεν κανανε παρεες εκτος στρατου.Οι ανθρωποι δυσκολα ανοιγουν τα σπιτια τους σε ξενους και για αυτους εισαι ξενος...Τις Ρωσοποντιες που δεν μιλουσαν καν ελληνικα της προτειμουσαν να τις παρουν για δουλεια ενω εγω που ειμουν απο το Βολο ειμουν ξενη.Το αφεντικο μου βεβαια ηταν απο την Θασο. Θυμαμε χαρακτιριστικα που ειχαμε παει να παρουμε Χριστουγεννιατικα απο το κεντρο και πως πιασαμε την συζητηση με τον καταστηματαρχη και του ειπαμε πως δεν ειμασταν απο κει μας κοιτουσε με μισο ματι και εννοειτε, δεν μας εκοψε ουτε 1€. Να ευχαριστουν το Θεο που υπαρχουν οι στρατιωτικοι και τους αφηνουν τοσα χρηματα γιατι ακομα Γκατζοι θα παρεμειναν.Εμενα μου εκατσαν και πολλα ασχημα οταν βρισκομουν εκει.Αρρωστησε ασχημα ο μπαμπας μου και παραλιγο να τον χασουμε, τρακαραμε οταν πηγαινα να μεινω μονιμα επανω και σωθηκαμε απο θαυμα...Τεσπα δεν ξερω ειναι πως θα σου κατσει καθε μερος, δεν μπορω με τιποτα να συγκρινω την Αλεξ/πολη με την Κατερινη που βρισκομασταν πριν, τελιως διαφορετικοι ανθρωποι.Οσον αφορα την Λαμια που ειμαστε τωρα ειναι τελειως διαφορετικα γιατι ειμαστε με ενα μωρακι και εχουμε εδω μονο 8 μηνες οσο ειναι και ο μπεμπης μας.Ευχομε σε ολους να περνανε καλα στα μερη που πηγαινουν γιατι ειναι δυσκολη υποθεση η αλλαγη πολης καθε λιγα χρονια...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΚΑΤΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΤΣΙ!!!ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΙΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Π.Χ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΚΤΡΑΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΚΑΤΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ Η ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!
φουντουκακι ειμαι απο χαλκιδα ο αντρας μου απο αριδαια οταν πηγαμε διδυμοτειχο ειχα πεσει να πεθανω.το πρωτο πραγμα που εμαθα ειναι το γκατζος και γκατζολι!!!!!δεν μπορουσα καθολου!!!!τωρα περιμενω να πιασει το μεσον που βαλαμε να γυρισουμε στην γκατζολια!!!!!ναι ναι τον αγαπω αυτο τον τοπο και δε θελω να παω πουθενα!!!αα!!!!και το παιδι μου ειναι γκατζολακι γιατι τοπο γεννησης παντα θα λεει στο πιστοποιητικο γεννησεως διδυμοτειχο νομος εβρου!

θα συμφωνησω μαζι σου και εμενα το παιδακι μου γκατζολακι ειναι,και ναι δεν τον αλλαζω αυτον τον τοπο,καλε εισαι απο αριδαια?Εγω απο γιαννιτσα...

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

stroumfita

stroumfita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
manoula_24xr έγραψε:
aggeliki m. έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
affraid

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] affraid

Εγω μενω στην πολη μεσα,Ροδινι αν εχεις ακουστα.Ελπιζω με σιτες,κουνουπιερα και κανα σπρευ να γλιτωσουμε.Την κορη μου τα καλοκαιρινα βραδια σηκωνομαι κ την ελεγχω μηπως εγκλωβιστηκε κανενα κουνουπι στην κουνουπιερα της.Της εχω βαλει μονη κουνουπιερα στο κρεβατι της κ πιανει σχεδον ολο το κρεβατι κ εχω μεινε ευχαριστημενη.
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΜΑ????ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΗΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ SUPER????ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΠΩΩΩΩ!!ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΤΩΡΑ......ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΡΟΔΟ?????? Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 15 534787 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 15 534787 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 15 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 15 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 15 679259 ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ....ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω, οσες εχετε τα μωρακια ασφαλισμενα στον συζηγο πληρωνετε επισκεψη σε παιδιατρο που ειναι συμβεβλημενος με το στρατο η αεροπορια;; Πριν ακομα βγει το βιβλιαριο του παιδιου;;

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stroumfita έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
aggeliki m. έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
affraid

ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΜΑ????ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΗΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ SUPER????ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΠΩΩΩΩ!!ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΤΩΡΑ......ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΡΟΔΟ?????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ....ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ

Kοιτα οταν με το καλο ερθεις,ψαξε σπιτι με σιτες και θα εισαι οκ.Εγω παιρνω ενα σπρευ που ψεκαζω μα ωρα πριν κ ειναι οκ,αμα εχεις κ σιτες θα εισαι μια χαρα,απλα εγω δν εχω καθολου σιτες γιαυτο χτυπιεμαι ετσι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula έγραψε: Kαλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω, οσες εχετε τα μωρακια ασφαλισμενα στον συζηγο πληρωνετε επισκεψη σε παιδιατρο που ειναι συμβεβλημενος με το στρατο η αεροπορια;; Πριν ακομα βγει το βιβλιαριο του παιδιου;;
εμενα το βιβλιαριο του γιου μου το ειχα οταν εκανε το πρωτο του εμβολιο δηλαδη 2 μηνων.πριν τις επισκεψεις στον παιδιατρο που χρειαστηκε να τον παω οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο για απλο εελεγχο και οταν εγινε ενος μηνα πληρωσα κανονικα.μπορεις να παρεις αποδειξη και να την καταθεσει ο αντρας σου και να παρει καποιο ποσο πισω αν τα ξερω καλα.εμεις δεν το καναμε για αυτο δεν ξερω πως γινονται.οταν βγηεκ το βιβλιαριο δεν πληηρωσαμε ποτε τιποτα αν εξαιρεσεις την συμμετοχη στο μοναδικο εμβολιο που δεν καλυπτει πληρως της γαστρεντεριτιδας και ηταν μια συμμετοχη 13 ευρω

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula έγραψε: Kαλημερα σας, μια ερωτηση θελω να κανω, οσες εχετε τα μωρακια ασφαλισμενα στον συζηγο πληρωνετε επισκεψη σε παιδιατρο που ειναι συμβεβλημενος με το στρατο η αεροπορια;; Πριν ακομα βγει το βιβλιαριο του παιδιου;;

Βασουλα εμενα εκανε 6 μηνες να βγει και μεχρι τοτε πληρωνα κανονικα 30αρια. Δεν εκανε αναφορα για να τα παρει πισω αλλα τα εβαλα στην εφορια μονο τα εμβολια πηραμε πισω. Δυστηχως ( θα πω και το παραπονο μου) τους ΕΠΟΠ δεν τους βοηθουσαν και δεν τους κατατοπιζαν και γι' αυτο οι αναφορες για το βιβλιαριο πηγαινοερχοντουσαν και μας τα ζηταγαν ενα ενα τα χαρτια. Αρα καποιος δεν εκανε σωστα τη δουλεια του και δεν ενδιαφεροταν. Εχει 2 βδομαδες που εκανα τα χαρτια για το δικο μου βιβλιαριο, ελπιζω τωρα να πεσω σε καλους στρατιωτικους και να ερθει ποιο γρηγορα απο 6 μηνες. Ρωτα αν μπορεις να το πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο χωρις να εχει βιβλιαριο. Ξερω πως η μανα, πατερας, γυναικα μπορουν να πανε κι ας εχουν αλλου ασφαλεια, αλλα μονο στο στρατιωτικο. Επισης στο νοσοκομειο με μια μικρη συμετοχη θα σε εξυπηρετησουν, εγω εσπασα το δαχτυλο μου και δεν εχω βιβλιαριο και με εξυπηρετουν κανονικα στο νοσοκομειο. Για τα εμβολια μαλλον θα τα πληρωσης αλλα κρατα το κουπονι για να σου το γραψει ο γιατρος μετα και να παρεις πισω χρηματα! Αυτα ξερω απο προσωπικη εμπειρια , ελπιζω να βοηθησα....

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε στρατιωτικο νοσοκομειο δεν μπορω να παω ειμαστε Καλαματα, αν ημαστα Αθηνα δεν το συζηταμε περα απο ΓΝΑ δεν πηγαινα πουθενα, οι γιατροι εκει ειναι κορυφαιοι επιστημονες, το εχω ψαξει πολυ καλα μα παρα πολυ καλα και δεν ειναι τα 30 ευρω δεν το συζηταμε μπροστα στην υγεια του παιδιου μου αλλα η κοροιδια, η κουμπαρα μου μεχρι να βγει το βιβλιαριο δεν της επαιρνε λεφτα ποτε γιατρος εξω!!! Εμενα ναι!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@

ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Π.Χ 30 ΕΥΡΩ Κ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΑΣ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΑ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΙΣΩ.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα πηρατε πισω?
εγω δεν το ηξερα αυτο!Μεχρι να ερθει το βιβλιαριο πληρωνα 50 ευρω την καθε επισκεψη και χωρις αποδειξη η χαζη!!!
Και ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα...Μολις πληρωνοταν εξαφανιζοταν!
Θα ξερω στο επομενο τουλαχιστον. Twisted Evil

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κι εγω εδω!

Πρωτη μας μεταθεση σε νησι, τα ειδα ολα και αποφασισα να μην ακολουθω στο μελλον!

Καλο κουραγιο σε ολες!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Σοφια, τι εννοεις;; Ηταν δυσκολο με παιδακι εκει;; Σε ποιο νησι;;

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι πολυ δυσκολα.Πολλη μοναξια, χαλια τα οικονομικα,μου λειπουν οι δικοι μου,πολυ κακη ψυχολογια.Βαλε κι οτι για να ερθω αφησα πισω μου μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που πλεον πολυ δυσκολα θα ξαναβρω, οπως επισης και βοηθεια απο τους δικους μου.Κακα τα ψεμματα, οι γυναικες ειναι αυτες που τραβανε το λουκι, για τους αντρες ειναι το ιδιο οπου κι αν ειναι.Κι επειδη δεν αντεχα αλλο, πηρα την αποφαση να κατσω εγω και τα παιδια στον τοπο μου.Το κανουν πολλες οικογενειες στρατιωτικων και μια χαρα ειναι σαν οικογενειες.

Μιλαω για νησι των Δωδεκανησων...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΣΟΦΙΑ Τ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 12. ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Rolling Eyes
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Sad . ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ.
ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Very Happy

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Eιναι πολυ δυσκολο να κανεις υπομονη οταν ολα ειναι εναντιον σου...Η καθημερηνοτητα που σε διαλυει, τα χρηματα που μολις φτανουν για τα απαραιτητα...Νομιζω πως για το καλο των παιδιων μας, για να εχουν ενα μελλον και μια μαμα με καλη ψυχολογια, πρεπει να κανουμε αυτη τη θυσια.

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφια μου το καταλαβαινω ειναι δυσκολα, κοιτα εμεις μολις μπηκαμε στο νεο μας σπιτι που περιμενα 3 χρονια να γινει μετα απο 20 μερες που μπηκαμε και ηρθαν τα επιπλα ηρθε και μαζι μεταθεση στην Πατρα, εφαγα φρικη, εκλαιγα πολυ και ειχα και μια αποβολη.
Με τον καιρο ομως συνηθισα, συνεβη και κατι ασχημο στην οικογενεια μου και τοτε καταλαβα πως η οικογενεια ειναι το παν, ξερεις κατι Σοφια μου;;
Το ξεραμε κουκλιτσα μου απο πριν ποιους θα παντρευτουμε και το δεχτηκαμε, ξεραμε οτι ετσι ειναι η δουλεια τους.
Και στο λεω εγω που τον αφηνα μονο 10 χρονια για 5 μηνες καθε χρονο για να κατεβω στην οικογενειακη μου δουλεια και να μαζευω περισσοτερα χρηματα, μετα απο αυτο το ασχημο που ετυχε στην οικογενεια μου καταλαβα πως το παν ειναι να ειμαστε ολοι μαζι, εκανα βλακεια επρεπε να βρω δουλεια εκει οταν [πηγαμε κι εδω οταν ημασταν και πριν και τωρα που γυρισαμε, τωρα σκεφτομαι που τον αφηνα μονο, τι εκανε ολη μερα, τι ετρωγε, μονος μεσα σε 4 ντουβαρια παρεα με την μοναξια, χασαμε τοσο χρονο μαζι και κλαιω απο τις τυψεις!!
Δεν το ξανακανω με τιποτα ιδιως τωρα που εκανα και το μωρακι ας βρει ο αδερφος μου στην δουλεια ενα ατομο και οι δικοι μου, τωρα εχω δικη μου οικογενεια, ναι θα μου λειψουν αλλα η οικογενεια μου ειναι το παν!!!
Λες πως τα παιδακια σου πρεπει να εχουν μια μαμα με καλη ψυχογια, σαφως και το δεχομαι και το σεβομαι, ομως τα παιδακια μακρυα απο τον μπαμπα;; Εκεινα τη ψυχολογια θα εχουν;
Αχ Σοφακι σε νιωθω δεν κανω τον δικηγορο του διαβολου μην νομιζεις ετσι απλα εγω εκανα αυτο που λες εμεινα πισω και ειναι κατι που εχω μετανιωσει και θα μετανιωνω μια ζωή!!
Βεβαια δεν ειχα παιδακι, γεννησα τον Δεκεμβρη και γυρισαμε πισω τον Οκτωβριο!!

Σοφία Τ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Aυτα που λες Βασουλα τα εχω ακουσει απο πολλες γυναικες που ακολουθουν.Ομως βαλε τωρα τη γυναικα σε αυτα που εγραψες για τον αντρα και σκεψου τις ωρες που λειπει στη δουλεια,στις υπηρεσιες,στις νυχτερινες,στις ασκησεις,στις υπερωριες...

"τωρα σκεφτομαι που τον αφηνα μονο, τι εκανε ολη μερα, τι ετρωγε, μονος μεσα σε 4 ντουβαρια παρεα με την μοναξια, χασαμε τοσο χρονο μαζι και κλαιω απο τις τυψεις!!"

Και μετα βαλε να εχεις και δυο μικρα παιδια μαζι...Και να ζεις με ενα μισθο και νοικι και χωρις αλλα εσοδα...Και μετα θα δεις ποσο δικιο εχω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις