676 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Παρ Ιουν 17, 2011 2:26 am
vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ! ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula07 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ! ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ...
vasoula07 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΠΟΤΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΦΡΕΣΚΙΟΙ... Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ 9ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ! ΕΜΕΙΣ 9ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΔΗ 2 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!
joannakip έγραψε:Κοριτσια βγηκαν του πυροβολικου..στην διπλα μοναδα ειναι του αντρα μου και φευγουν απο εκει μονο 7 ατομα.Του πεζικου δεν βγηκαν ακομη ..θα περιμενουμε μεχρι το απογευμα
fouskitsa έγραψε:πυροβολικο ειστε????γιατι πυροβολικο και μηχανικο εχουν βγει απο το πρωι
περαστικα νοπη μου!6 χρονια εκανα στην μυτιληνη,περυσι πατησα στερια.καλα πως γινετε να περιμενεις μετακινηση και να σου ερχετε μεταθεση?υποτιθεται οτι οταν κλεινει ενα στρατοπεδο σε πανε καπου αλλου κοντα.τουλαχιστον ετσι εκαναν με κατι φιλους.ποτε φευγετε?nopi30 έγραψε:Κοριτσια κοντευω να τρελαθω... περνουμε μεταθεση Μυτιληνη... Θα τρελαθω... ημαστε 2 χρονια μονο στη στερια και μας ξαναστελνουν νησι... Δεν το πιστευω... θελω να τα σπασω ολα... να τα διαλυσω... ειναι βλαμενοι οι ανθρωποι... Περιμενα απλα μια αλλαγη στρατοπεδου και μας ηρθε μεταθεση.... Δεν μπορω να το χωνεψω...
Οσο για τα μορια ...χα ...ας γελασω ,πια μορια, το βισμα ζει και βασιλευει και τον κοσμο κυριευει...
Ο αντρας μου ειναι πυροβολικο και τα νεα ανακλοινωθηκαν το μεσημερι οσο για τις ημερομηνιες θα δουμε ποτε... μπορει και μια μερα πριν να παρουσιαστει... τοσο αναισθητοι...
Εχουμε οικογενειες, παιδια... Ξερετε πως ειναι μια μετακομησει απο νησι σε στερια; Και μετα απο δυο χρονια ξανα σε νησι.... Κοντευω να σκασω....
nopi30 έγραψε:Κοριτσια κοντευω να τρελαθω... περνουμε μεταθεση Μυτιληνη... Θα τρελαθω... ημαστε 2 χρονια μονο στη στερια και μας ξαναστελνουν νησι... Δεν το πιστευω... θελω να τα σπασω ολα... να τα διαλυσω... ειναι βλαμενοι οι ανθρωποι... Περιμενα απλα μια αλλαγη στρατοπεδου και μας ηρθε μεταθεση.... Δεν μπορω να το χωνεψω...
Οσο για τα μορια ...χα ...ας γελασω ,πια μορια, το βισμα ζει και βασιλευει και τον κοσμο κυριευει...
Ο αντρας μου ειναι πυροβολικο και τα νεα ανακλοινωθηκαν το μεσημερι οσο για τις ημερομηνιες θα δουμε ποτε... μπορει και μια μερα πριν να παρουσιαστει... τοσο αναισθητοι...
Εχουμε οικογενειες, παιδια... Ξερετε πως ειναι μια μετακομησει απο νησι σε στερια; Και μετα απο δυο χρονια ξανα σε νησι.... Κοντευω να σκασω....
σε καταλαβαινω.δυο χρονια ειναι λιγα,καλυτερα να μην σας εφερναν καθολου.τσαμπα η ταλαιπωρια.η μυτιληνη παντως εχει τα παντα,παιδοτοπους,ενα πολυ ωραιο παρκο καινουριο(περυσι το εκαναν)στο κεντρο,νοσοκομειο(βασικο)κινηματογραφο,τα πανταεγω δεν ειχα προβλημα με το νησι,με την αποσταση ειχα,γιατι κακα τα ψεματα ειναι δυσκολα και κυριως τον χειμωνα.αν χρειαστεις παιδιατρο θα σε στειλω εκει που πηγαινα εγω.πολυ καλη και μου λειπει.nopi30 έγραψε:Τουρτιτσα δεν κλεινει το στρατοπεδο του αντρα μου.. αν εκλεινε τοτε τα βισματα που θα πηγαιναν...
Στη Σαμο ηταν πολυ χειροτερα οταν πηγα να ζησω εγω πριν απο 9 χρονια... ενας βραχος ηταν τοτε και σιγα σιγα αναπτυχθηκε... ουτε παιδοτοπους δεν ειχε, με το ζορι επαιζε καμια ταινια στον κηνιματογραφο, αν μαζευοταν κοσμος... Οποτε η Μυτιλινη μαλλον ειναι η πιο λαιτ εκδοχη σε νησι...
Δεν με νοιαζει που περνω μεταθεση ουτε που ειναι παλι σε νησι... Ειναι το γαμοτο και συγνωμη για την λεξη... 2 χρονια; Ουτε καν 3 για τα ματια του κοσμου; Τοσο πολυ δηλαδη δεν μπορεσαν να ζησουν σε νησι που στα 2 χρονια θελαν να γυρισουν πισω; Δεν μπορουσαν να περιμενουν ενα χρονο ακομη;
Θυμωμενη ειμαι οχι για την μεταθεση αλλα γιατι ηρθε στα 2 χρονια και οχι στα 3.... και ναι για μενα ενα χρονο ειναι κατι. Γιατι δεν περιμενα μεταθεση και οπως ηταν λογικο δεν εχω μαζεψει λεφτα για μεταθεση... Άλλα τι τους νοιαζει αυτους... αυτοι που φευγουν απο κι μαλλον εχουν λεφτα...
Συγνωμη αλλα ειμαι παρα μα παρα πολυ θυμωμενη και δεν σκεφτομαι λογικα αυτη τη στιγμη...
Κι εννοειτε πως δεν θα το αφεισουμε ετσι και θα κινηθουμε κατα παντως υπευθυνου... οτι κι αν σημαινει αυτο...
σε καταλαβαινω.δυο χρονια ειναι λιγα,καλυτερα να μην σας εφερναν καθολου.τσαμπα η ταλαιπωρια.η μυτιληνη παντως εχει τα παντα,παιδοτοπους,ενα πολυ ωραιο παρκο καινουριο(περυσι το εκαναν)στο κεντρο,νοσοκομειο(βασικο)κινηματογραφο,τα πανταεγω δεν ειχα προβλημα με το νησι,με την αποσταση ειχα,γιατι κακα τα ψεματα ειναι δυσκολα και κυριως τον χειμωνα.αν χρειαστεις παιδιατρο θα σε στειλω εκει που πηγαινα εγω.πολυ καλη και μου λειπει. [/quotenopi30 έγραψε:Τουρτιτσα δεν κλεινει το στρατοπεδο του αντρα μου.. αν εκλεινε τοτε τα βισματα που θα πηγαιναν...
Στη Σαμο ηταν πολυ χειροτερα οταν πηγα να ζησω εγω πριν απο 9 χρονια... ενας βραχος ηταν τοτε και σιγα σιγα αναπτυχθηκε... ουτε παιδοτοπους δεν ειχε, με το ζορι επαιζε καμια ταινια στον κηνιματογραφο, αν μαζευοταν κοσμος... Οποτε η Μυτιλινη μαλλον ειναι η πιο λαιτ εκδοχη σε νησι...
Δεν με νοιαζει που περνω μεταθεση ουτε που ειναι παλι σε νησι... Ειναι το γαμοτο και συγνωμη για την λεξη... 2 χρονια; Ουτε καν 3 για τα ματια του κοσμου; Τοσο πολυ δηλαδη δεν μπορεσαν να ζησουν σε νησι που στα 2 χρονια θελαν να γυρισουν πισω; Δεν μπορουσαν να περιμενουν ενα χρονο ακομη;
Θυμωμενη ειμαι οχι για την μεταθεση αλλα γιατι ηρθε στα 2 χρονια και οχι στα 3.... και ναι για μενα ενα χρονο ειναι κατι. Γιατι δεν περιμενα μεταθεση και οπως ηταν λογικο δεν εχω μαζεψει λεφτα για μεταθεση... Άλλα τι τους νοιαζει αυτους... αυτοι που φευγουν απο κι μαλλον εχουν λεφτα...
Συγνωμη αλλα ειμαι παρα μα παρα πολυ θυμωμενη και δεν σκεφτομαι λογικα αυτη τη στιγμη...
Κι εννοειτε πως δεν θα το αφεισουμε ετσι και θα κινηθουμε κατα παντως υπευθυνου... οτι κι αν σημαινει αυτο...
joannakip έγραψε:Κοριτσια εμεις παραμενουμε τελικα...ωχ ,Νοπη μεγαλο πακετο γιατι ρε συ στα δυο χρονια; Εδω αλλοι με πρισσοτερα και παραμενουν και κανατε και νησι ποσο καιρο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης