601 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Τρι Μάης 24, 2011 2:14 am
euabutter
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
EYA ME LENE..AX POSO XAROYMENI ME EKANES TWRAAAAAAAAAA TI KALAAAAAA NAI ME TSAMPOYKA OLA THA PANE KALA TO YPOSXOME THA PAW DYNATI!!EYXARISTW POLYYYYY KAI GIA TA KALA SOY NEA..OXI DEN THA EPREPE NA ESTEL=NAXORITHEIS GIATI KAI TO ANTITHETO NA SYNEBENE THA ME PROSTATEYES ME AYTA POY MOY EIPES GIATI DEN THA GENOYSA EKEI ME TPT TWRA OLA KALA NA EISAI KALA KAI EYTIXISMENI EYXARISTW POLY OTAN EXW NEA THA SAS STEILW!!bou-boukitsa έγραψε:euabutter έγραψε:AX TI KALA DEN PREPEI NA EINAI AYTOS EMENA EINAI MEGALOS KANONIKOS PROS PSILOS ME POLY EYGENIKI FWNI KAI DEN EXEI KOILITSA.. MAKARI NA BGIKE EKEINOS STI SYNTAKSI KAI NA EINAI AYTOS KAINOYRGIOS AN KAI 5 XRONIA DEN EINAI POLLA.. TWRA EINAI AYTOS KAI ENAS AKOMI NEOS ARKETA APO KYPRO LIGO MELAMPSOS THA PERIMENW NEA SOY NA MOY PEIS TIN ALITHEIA OPOIA KAI NA EINAI NAI??DEN ME PEIRAZEI APLA THELW NA FYLAXTW..bou-boukitsa έγραψε:euabutter έγραψε:AX EXW PSILOSOKARIOSTEI ME AYTA POY AKOYSA ELPIZW PANAGIA MOY NA MIN EINAI O IDIOS...MIXAIILIDIS LEGETE O DIKOS MOY KAI EINAI KAI AYTOS MEGALOS MAKARI NA MIN EINAI AYTOS POY LES GIATI AN EINAI THA FYGW KAI EGW DEN KATHOME ME TPT PROTYMO NA PAW NA GENNISW SE NOSOKOMEIO TIS THESALONIKIS..PWPW PANAGIA MOY MOY TI SOY EKANE ..TI PERASES...KAI PWS NA MIN EXEIS ASXIMI EIKONA KAI EGW MALLON THA TOY EKANA MYNISI META APO KATI TETOIO GIATI META APOI TETOIA SYMPERIFORA PREPEI NA PLIRWNOYN.. PIA XRONIA GENNISES??bou-boukitsa έγραψε:euabutter έγραψε:koritsia to dieythinti exqw kai egw gia giatro ton symopathisa apo tin arxi mporw na pw kai ta pame kala mexri stiogmis...tha perpatisw poly den to syzitw den thelw na kanw kesariki fovameeeeeee kai episeis thelw poly na thylasw kai otan kaneis kaisariki einai akomi pio dyskola.. eyxaristw gia tin foto.. telika nai ekana lathos twra rwtisa ton antra moy exei somi leei alla emeis den mporoyme na pame moy leei giati to stratopedo toy einai kardamyla opote mallon mono ekei mporei episeis moy leei oti pera apo ayto einai full ta somi kai genikotera kai ta soa tis xioy..to na min mporei na ase analavei kapoios kai na soy to pei pisteyw oti einai oti kalytero
τι να σου πω βρε κοπελα μου...σε συμπαθησα απο οσο λεμε εδω..ελπιζω να εχει αλλαξει..αυτος τοτε ηταν ενα ψηλος εν βημα πριν τη συνταξη,...
παλι αφου εχει τελεια εγκυμοσυνη ..δεν εχει λογο να μην ειναι καλος μαζι σου!!
και ναι περπατα και αν δε δεις πονους κανε λιγακο σεξ που λενε μηπως ανοιξει ο τραχηλος η σπασουν τα νερα..και τοτε πας για γεννα σιγουρα,
τωρα που τα γραφω εχω στεναχωρηθει,,,αν ηξερα πως εχει αυτον δε θα στα ελεγα τωρα αλλα σφου γεννησεις... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ πανε πεντε χρονια ..δε θυμαμι ονομα..αλλα σιγουρα θα θυμαται ο αντρας μου ..θα ρωτησω και θα σου πω..κατι μου λεει ομως πως δεν ειναι αυτος...ο δικος ειναι πολυ ψηλος η κανονικος και λιγο γεματουλης με κοιλιτσα..?μεγαλοι ηταν και οι δυο ..ολοι εκτος απο ενα που ηταν με συμβαση και μαλλον θα εφυγε ο ανθρωπος ..δεν ξερω,,
euabutter ειμαι πολυ χαρουμενη να σου πω πωσ ο μιχαηλιδησ ηταν τοτε ο δευτεροσ...ο καλοσ!!!...ουφ ανακουφιστηκα και εγω.....προφανωσ ο αλλος εφυγε..απο τοτε επρεπε να εχει φυγει κ λεγανε πωσ δεν αφηνε τη θεση με τιποτα...
αχ ...πολυ χαορομαι ..παρα πολυ γιατι ειχα στεναχωρηθει που σου τα ειπα ολα πρην γρννησεισ...η ψυχολογια ειναι πολυ συμαντικη...οπως κ για το πως θα γεννησεις...πηγαινε με τσαμπουκα πωσ θα γεννησεις ευκολα κ γρηγορα...
αντε θα περιμενω να μαθω νεα σου μολις γεννησεις ...φιλια!