Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
151 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 151 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 44]

euabutter

euabutter
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
bou-boukitsa έγραψε:
euabutter έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
euabutter έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
euabutter έγραψε:koritsia to dieythinti exqw kai egw gia giatro ton symopathisa apo tin arxi mporw na pw kai ta pame kala mexri stiogmis...tha perpatisw poly den to syzitw den thelw na kanw kesariki fovameeeeeee kai episeis thelw poly na thylasw kai otan kaneis kaisariki einai akomi pio dyskola.. eyxaristw gia tin foto.. telika nai ekana lathos twra rwtisa ton antra moy exei somi leei alla emeis den mporoyme na pame moy leei giati to stratopedo toy einai kardamyla opote mallon mono ekei mporei episeis moy leei oti pera apo ayto einai full ta somi kai genikotera kai ta soa tis xioy..to na min mporei na ase analavei kapoios kai na soy to pei pisteyw oti einai oti kalytero

τι να σου πω βρε κοπελα μου...σε συμπαθησα απο οσο λεμε εδω..ελπιζω να εχει αλλαξει..αυτος τοτε ηταν ενα ψηλος εν βημα πριν τη συνταξη,...
παλι αφου εχει τελεια εγκυμοσυνη ..δεν εχει λογο να μην ειναι καλος μαζι σου!!

και ναι περπατα και αν δε δεις πονους κανε λιγακο σεξ που λενε μηπως ανοιξει ο τραχηλος η σπασουν τα νερα..και τοτε πας για γεννα σιγουρα,

τωρα που τα γραφω εχω στεναχωρηθει,,,αν ηξερα πως εχει αυτον δε θα στα ελεγα τωρα αλλα σφου γεννησεις... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AX EXW PSILOSOKARIOSTEI ME AYTA POY AKOYSA ELPIZW PANAGIA MOY NA MIN EINAI O IDIOS...MIXAIILIDIS LEGETE O DIKOS MOY KAI EINAI KAI AYTOS MEGALOS MAKARI NA MIN EINAI AYTOS POY LES GIATI AN EINAI THA FYGW KAI EGW DEN KATHOME ME TPT PROTYMO NA PAW NA GENNISW SE NOSOKOMEIO TIS THESALONIKIS..PWPW PANAGIA MOY MOY TI SOY EKANE ..TI PERASES...KAI PWS NA MIN EXEIS ASXIMI EIKONA KAI EGW MALLON THA TOY EKANA MYNISI META APO KATI TETOIO GIATI META APOI TETOIA SYMPERIFORA PREPEI NA PLIRWNOYN.. PIA XRONIA GENNISES??

αχ πανε πεντε χρονια ..δε θυμαμι ονομα..αλλα σιγουρα θα θυμαται ο αντρας μου ..θα ρωτησω και θα σου πω..κατι μου λεει ομως πως δεν ειναι αυτος...ο δικος ειναι πολυ ψηλος η κανονικος και λιγο γεματουλης με κοιλιτσα..?μεγαλοι ηταν και οι δυο ..ολοι εκτος απο ενα που ηταν με συμβαση και μαλλον θα εφυγε ο ανθρωπος ..δεν ξερω,,
AX TI KALA DEN PREPEI NA EINAI AYTOS EMENA EINAI MEGALOS KANONIKOS PROS PSILOS ME POLY EYGENIKI FWNI KAI DEN EXEI KOILITSA.. MAKARI NA BGIKE EKEINOS STI SYNTAKSI KAI NA EINAI AYTOS KAINOYRGIOS AN KAI 5 XRONIA DEN EINAI POLLA.. TWRA EINAI AYTOS KAI ENAS AKOMI NEOS ARKETA APO KYPRO LIGO MELAMPSOS THA PERIMENW NEA SOY NA MOY PEIS TIN ALITHEIA OPOIA KAI NA EINAI NAI??DEN ME PEIRAZEI APLA THELW NA FYLAXTW..

euabutter ειμαι πολυ χαρουμενη να σου πω πωσ ο μιχαηλιδησ ηταν τοτε ο δευτεροσ...ο καλοσ!!!...ουφ ανακουφιστηκα και εγω.....προφανωσ ο αλλος εφυγε..απο τοτε επρεπε να εχει φυγει κ λεγανε πωσ δεν αφηνε τη θεση με τιποτα...
αχ ...πολυ χαορομαι ..παρα πολυ γιατι ειχα στεναχωρηθει που σου τα ειπα ολα πρην γρννησεισ...η ψυχολογια ειναι πολυ συμαντικη...οπως κ για το πως θα γεννησεις...πηγαινε με τσαμπουκα πωσ θα γεννησεις ευκολα κ γρηγορα...
αντε θα περιμενω να μαθω νεα σου μολις γεννησεις ...φιλια!
EYA ME LENE..AX POSO XAROYMENI ME EKANES TWRAAAAAAAAAA TI KALAAAAAA NAI ME TSAMPOYKA OLA THA PANE KALA TO YPOSXOME THA PAW DYNATI!!EYXARISTW POLYYYYY KAI GIA TA KALA SOY NEA..OXI DEN THA EPREPE NA ESTEL=NAXORITHEIS GIATI KAI TO ANTITHETO NA SYNEBENE THA ME PROSTATEYES ME AYTA POY MOY EIPES GIATI DEN THA GENOYSA EKEI ME TPT TWRA OLA KALA NA EISAI KALA KAI EYTIXISMENI EYXARISTW POLY OTAN EXW NEA THA SAS STEILW!!

*sandy*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bou-boukitsa έγραψε:
*sandy* έγραψε:
euabutter έγραψε:kmai studio na itane koritsai tha pigena etsi opws ginane ta pragmata... an kai den exei somi mono ta soa...ennoeite an me piasei panw sti genna ti na kanw prepwei anagstika na plirwsw kana noiki akomi.. fysika kai sto nosokomeio tha gennisw einai entelos dwrean ./..stis klinikes exoyne allo theo den pisteya sta aytia moy otan akoysa tis times... fovame ligo i alitheia giati den kanoyn episkliridio se kiamia periptwsi edw i oliki gia kaisariki i tipota.. alla den me peirazei kan oyte i prwti eimai oyte i teleytea edw alles gennan spitia toys mones..
katarxin me to kalo na genniseis!!!deuteron exei somi sti xio kai to kserw giati kai egw kai o antras mou eimaste stratiwtikoi.kai triton gennisa perisi ton ioulio sto nosokomeio tis xiou kai eimai apolita euxaristimenoi kai apo to nosokomeio,kai apo ton giatro mou kai apo ton dieu8inti tis mieutikis!!!to nosokomeio exei antimetopisei arketa sobara peristatika,apla einai epaggelmaties kai den riskaroun tis zoes mamas kai morou kai an gia kapoia periptwsi den pliroun tis proipo8eseis apla einai kseka8aroi kai se animeronoun apo tin arxi!!!kai nomizw oti einai to poio swsto!

ναι οντως εχει σομυ...και εγω το ξερω..,μεσα στη χιο ομως...
για το νοσοκομειο ολα πανε με τις εμπειριες..κακως το λες τοσο απολυτα...ο διευθυντης εμενς μου φερθηκε ασχημα..ξερω περιστατικα που καλυτερα να μην πουμε μεχρι να γεννησει η κοπελα...ηθελε να ακουσει το μωρο και μου εβαλε ενα μεταλικο χωνι του 1800....ημουν μεσα με συσπασεις ειχαν διπλα καινουριο μηχανημα που τις μετραει και δεν το χρησιμοποιουσαν!!..το εβαλα μπρος εγω με τον αντρα μου..(δεν ηθελε και μεγακη σοφια αυτο..)και ξερεις τι εγινε ηρθε πρωτα η νοσοκομα και με εβρισε..και μετα ο διευθυντης..οτι χαλαω αλογιστα χαρτι...ελεος!!λυπαμαι αλλα με αυτες και μονο τις εμπειριες δεν δεχομαι οτι αντιμετοπιζουν τα δυσκολα!!!
αμα ολα εινα καλα γενας και στα χωραφια οπως ειπε η φιλη μας αποπανω....
και πια ευθυνη λες?...αν δεν ειχαν καταγραψει την κατασταση μου που θα στιριζονταν...ημουν μεσα μια εβδομαδα..δεν ηρθε ο διευθυντης ουτε μια φορα..περασε ο αλλος γιατρος καλη του ωρα να δει αν εχω διαστολη κλπ...
και μετα ο καλος ο διευθυντης εδωσε εντολη να με χαπακωσουνννστις ενεσεις εννοω..για να μην ποναω..οχι να μην εχω συσπασει αλλα να μην το καταλαβαινω....και με αφησε να φηγω με το απλο αεροπλανο...
αν γινοταν κατι εκει θα εφταιγα εγω??????
ΟΧΙ..θα τον ειχα καταγγειλει και θα ειχε μετανοιωσει πικρα...
σορρυ αλλα σε εμενα δειξαν ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!.
και αυτος ειναι ο λογος που ΄΄φοβαμαι ΄΄ πλεον τη χιο..ενω με τον αντρουλη μου περασ μια χαρα..

AYTA POY LES PROTI FORA TA AKOUW!!!KAI NOMIZW OTI EISAI MEMONOMENO PERISTATIKO!!!DEN EIMAI XIOTISA GIA NA PEIS OTI TOUS YPOSTIRIZW ALLA META APO 9 XRONIA POY MENW XIO KATI KSERW!!!TELOSPANTON O GIATROS POU ANAFEREIS LEGETE SETAKIS KAI EXEI SINTAKSIODOTI8EI!!!EGW EIXA TON FWTEINO (TON GIATRO POU HTANE ME SIMBASI)O OPOIOS EIXE ER8EI APO TO ALEXANDRAS.TI NA SOU PW DEN EIXA KANENA PARAPONO APO TIS PAROXES TOU NOSOKOMEIOU,OUTE APO TOUS GIATROUS KAI MALISTA GENNISA ME KAISARIKI EKTAKTOS GIATI EIXANE PESEI OI PALMOI TOU MOROU KAI HTANE 8EMA 10LEPTOU NA PE8ANEI KAI TREXANE OLOI GIA TO KALUTERO!!!EUA MHN ANISIXEIS OLA 8A PANE KALA!O MIXAILIDIS EINAI POLU EMPEIROS GIATROS KAI KALOS AN8RWPOS!AKOMA KAI EGW POU EIXA TON ALLO GIATRO PERNOUSE KA8IMERINA NA ME DEI!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*sandy* έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
*sandy* έγραψε:
euabutter έγραψε:kmai studio na itane koritsai tha pigena etsi opws ginane ta pragmata... an kai den exei somi mono ta soa...ennoeite an me piasei panw sti genna ti na kanw prepwei anagstika na plirwsw kana noiki akomi.. fysika kai sto nosokomeio tha gennisw einai entelos dwrean ./..stis klinikes exoyne allo theo den pisteya sta aytia moy otan akoysa tis times... fovame ligo i alitheia giati den kanoyn episkliridio se kiamia periptwsi edw i oliki gia kaisariki i tipota.. alla den me peirazei kan oyte i prwti eimai oyte i teleytea edw alles gennan spitia toys mones..
katarxin me to kalo na genniseis!!!deuteron exei somi sti xio kai to kserw giati kai egw kai o antras mou eimaste stratiwtikoi.kai triton gennisa perisi ton ioulio sto nosokomeio tis xiou kai eimai apolita euxaristimenoi kai apo to nosokomeio,kai apo ton giatro mou kai apo ton dieu8inti tis mieutikis!!!to nosokomeio exei antimetopisei arketa sobara peristatika,apla einai epaggelmaties kai den riskaroun tis zoes mamas kai morou kai an gia kapoia periptwsi den pliroun tis proipo8eseis apla einai kseka8aroi kai se animeronoun apo tin arxi!!!kai nomizw oti einai to poio swsto!

για το νοσοκομειο ολα πανε με τις εμπειριες..κακως το λες τοσο απολυτα...ο διευθυντης εμενς μου φερθηκε ασχημα..ξερω περιστατικα που καλυτερα να μην πουμε μεχρι να γεννησει η κοπελα...ηθελε να ακουσει το μωρο και μου εβαλε ενα μεταλικο χωνι του 1800....ημουν μεσα με συσπασεις ειχαν διπλα καινουριο μηχανημα που τις μετραει και δεν το χρησιμοποιουσαν!!..το εβαλα μπρος εγω με τον αντρα μου..(δεν ηθελε και μεγακη σοφια αυτο..)και ξερεις τι εγινε ηρθε πρωτα η νοσοκομα και με εβρισε..και μετα ο διευθυντης..οτι χαλαω αλογιστα χαρτι...ελεος!!λυπαμαι αλλα με αυτες και μονο τις εμπειριες δεν δεχομαι οτι αντιμετοπιζουν τα δυσκολα!!!
και πια ευθυνη λες?...αν δεν ειχαν καταγραψει την κατασταση μου που θα στιριζονταν...ημουν μεσα μια εβδομαδα..δεν ηρθε ο διευθυντης ουτε μια φορα..περασε ο αλλος γιατρος καλη του ωρα να δει αν εχω διαστολη κλπ...
και μετα ο καλος ο διευθυντης εδωσε εντολη να με χαπακωσουνννστις ενεσεις εννοω..για να μην ποναω..οχι να μην εχω συσπασει αλλα να μην το καταλαβαινω....και με αφησε να φηγω με το απλο αεροπλανο...
και αυτος ειναι ο λογος που ΄΄φοβαμαι ΄΄ πλεον τη χιο..ενω με τον αντρουλη μου περασ μια χαρα..

AYTA POY LES PROTI FORA TA AKOUW!!!KAI NOMIZW OTI EISAI MEMONOMENO PERISTATIKO!!!DEN EIMAI XIOTISA GIA NA PEIS OTI TOUS YPOSTIRIZW ALLA META APO 9 XRONIA POY MENW XIO KATI KSERW!!!TELOSPANTON O GIATROS POU ANAFEREIS LEGETE SETAKIS KAI EXEI SINTAKSIODOTI8EI!!!EGW EIXA TON FWTEINO (TON GIATRO POU HTANE ME SIMBASI)O OPOIOS EIXE ER8EI APO TO ALEXANDRAS.TI NA SOU PW DEN EIXA KANENA PARAPONO APO TIS PAROXES TOU NOSOKOMEIOU,OUTE APO TOUS GIATROUS KAI MALISTA GENNISA ME KAISARIKI EKTAKTOS GIATI EIXANE PESEI OI PALMOI TOU MOROU KAI HTANE 8EMA 10LEPTOU NA PE8ANEI KAI TREXANE OLOI GIA TO KALUTERO!!!EUA MHN ANISIXEIS OLA 8A PANE KALA!O MIXAILIDIS EINAI POLU EMPEIROS GIATROS KAI KALOS AN8RWPOS!AKOMA KAI EGW POU EIXA TON ALLO GIATRO PERNOUSE KA8IMERINA NA ME DEI!

ναι ο σετακης ητανεχεις δικιο...και ο φωτεινος ηταν πολυ καλος..οπως και ο μιχαηλιδης...
αλλα δεν ημουν μεμονωμενο περιστατικο....για τον σετακι ειχα ακουσει ασχημα πραγματα και απο χιωτες και μαλιστα παλιοτερους γιατι ξεγενουσε εκει παρα πολλα χρονια...και ισως επειδη δεν ημουν απο κει και εγω δεν ηξερα,,γιατι απο ντοποιους οσοι ειχαν δυσκολες εγκυμοσυνες η πολυδυμες κυησεις δεν πηγαιναν καν στο νοσοκομειο...ηταν ενασ ιδιωτης που αναλαμβανε ..και πχ δυδιμα...η στην κλινικη...(σορρυ αλλα εχω ξεχασει ολα τα ονοματα).. για τις μαιες δεν ειπα τιποτα...τι φταινε οι κοπελες? και εμενα που δεν βαζαν καν μπρος το μυχανημα που χρειαζοταν δεν εφταιγαν αυτες..τετοιες εντολες ειχαν...
τελοσπαντων....δεν εχει πια σημασια..
ο Μιχαηλιδης πιυ εχει η Ευα ειναι καλος..οποτε με το καλο να γεννησει η κοπελα....!!

αλλα βρε παιδι μου τι μου θυμιζεις τωρα...την πρωτη φορα που πηγα και του ειπα πως ποναω ...δεν ηξερα αν ειναι συσπασεις η οτι αλλο ..πρωτο μωρο...μου εδωσε μπουσκοπαν και μου λεει ξαπλωσε λιγο..και φυσικα χειροτερεψαν...δεν επρεπε βρε σαντυ να με εξετασει και για συσπασεις...?εγω που να το ξερω?δικη του δουλεια ηταν...και εχασα τοσο καιρο που θα μπορουσα να τις ειχα αναστειλει με τα καταλληλα χαπια....
ακομη και το μοναδικο περιστατικο να ημουνα...το πιο ασχημο που εχει τυχει στο νοσοκομειο....θα μπορουσαν να εχουν κανει κατι ..η μαλλον ειχαν υποχρεωση να το ψαξουν και να κανουν κατι...!!

Υ.Γ.πως και εισαστε τοσα χρονια χιο?...σας αρεσει εκει?...δεν θα παρετε μεταθεση..?γίνεται τοσο καιρο?

*sandy*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bou-boukitsa έγραψε:
*sandy* έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
*sandy* έγραψε:

ναι ο σετακης ητανεχεις δικιο...και ο φωτεινος ηταν πολυ καλος..οπως και ο μιχαηλιδης...
αλλα δεν ημουν μεμονωμενο περιστατικο....για τον σετακι ειχα ακουσει ασχημα πραγματα και απο χιωτες και μαλιστα παλιοτερους γιατι ξεγενουσε εκει παρα πολλα χρονια...και ισως επειδη δεν ημουν απο κει και εγω δεν ηξερα,,γιατι απο ντοποιους οσοι ειχαν δυσκολες εγκυμοσυνες η πολυδυμες κυησεις δεν πηγαιναν καν στο νοσοκομειο...ηταν ενασ ιδιωτης που αναλαμβανε ..και πχ δυδιμα...η στην κλινικη...(σορρυ αλλα εχω ξεχασει ολα τα ονοματα).. για τις μαιες δεν ειπα τιποτα...τι φταινε οι κοπελες? και εμενα που δεν βαζαν καν μπρος το μυχανημα που χρειαζοταν δεν εφταιγαν αυτες..τετοιες εντολες ειχαν...
τελοσπαντων....δεν εχει πια σημασια..
ο Μιχαηλιδης πιυ εχει η Ευα ειναι καλος..οποτε με το καλο να γεννησει η κοπελα....!!

αλλα βρε παιδι μου τι μου θυμιζεις τωρα...την πρωτη φορα που πηγα και του ειπα πως ποναω ...δεν ηξερα αν ειναι συσπασεις η οτι αλλο ..πρωτο μωρο...μου εδωσε μπουσκοπαν και μου λεει ξαπλωσε λιγο..και φυσικα χειροτερεψαν...δεν επρεπε βρε σαντυ να με εξετασει και για συσπασεις...?εγω που να το ξερω?δικη του δουλεια ηταν...και εχασα τοσο καιρο που θα μπορουσα να τις ειχα αναστειλει με τα καταλληλα χαπια....
ακομη και το μοναδικο περιστατικο να ημουνα...το πιο ασχημο που εχει τυχει στο νοσοκομειο....θα μπορουσαν να εχουν κανει κατι ..η μαλλον ειχαν υποχρεωση να το ψαξουν και να κανουν κατι...!!

Υ.Γ.πως και εισαστε τοσα χρονια χιο?...σας αρεσει εκει?...δεν θα παρετε μεταθεση..?γίνεται τοσο καιρο?

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΕΤΑΚΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΙΟ.ΝΑΙ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΙΟΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, όσες γνωρίζετε??? Οι τρίτεκνοι έχουν αμετάθετο???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
cinderella έγραψε:βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, όσες γνωρίζετε??? Οι τρίτεκνοι έχουν αμετάθετο???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!! ΜΟΜΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπητή Σταχτοπούτα, έχει φέρι ο άντρας μου τη διαταγή στο σπίτι και την έχω διαβάσει. Ναι, λέει ότι με τρία παιδιά και πάνω παίρνεις μετάθεση μόνο εαν το αιτηθείς. Αλλά παρακάτω λέει ότι τα κριτήρια των μεταθέσεων είναι με τη σειρά υπηρεσιακά, οικογενειακά κτλ. Τα υπηρεσιακά τα βάζει πρώτα. Δηλαδη εαν υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη μπορει να σε σηκώσουν. Σαν να αναιρει το προηγούμενο. Είναι λίγο μπερδεμένη...

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamamatina έγραψε:Αγαπητή Σταχτοπούτα, έχει φέρι ο άντρας μου τη διαταγή στο σπίτι και την έχω διαβάσει. Ναι, λέει ότι με τρία παιδιά και πάνω παίρνεις μετάθεση μόνο εαν το αιτηθείς. Αλλά παρακάτω λέει ότι τα κριτήρια των μεταθέσεων είναι με τη σειρά υπηρεσιακά, οικογενειακά κτλ. Τα υπηρεσιακά τα βάζει πρώτα. Δηλαδη εαν υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη μπορει να σε σηκώσουν. Σαν να αναιρει το προηγούμενο. Είναι λίγο μπερδεμένη...
κατάλαβα... ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 25 417472 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 25 417472 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 25 417472 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 25 417472 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 25 417472

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamamatina έγραψε:Αγαπητή Σταχτοπούτα, έχει φέρι ο άντρας μου τη διαταγή στο σπίτι και την έχω διαβάσει. Ναι, λέει ότι με τρία παιδιά και πάνω παίρνεις μετάθεση μόνο εαν το αιτηθείς. Αλλά παρακάτω λέει ότι τα κριτήρια των μεταθέσεων είναι με τη σειρά υπηρεσιακά, οικογενειακά κτλ. Τα υπηρεσιακά τα βάζει πρώτα. Δηλαδη εαν υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη μπορει να σε σηκώσουν. Σαν να αναιρει το προηγούμενο. Είναι λίγο μπερδεμένη...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το αμεταθετο δεν ισχυει για τους πολυτεκνους,για τους τριτεκνους θα ισχυει!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

παντα υπαρχουν αυτοι που πρεπει να πανε εκει που θελουν και ξαφνικα διαπιστωνουν μια "υπηρεσιακη αναγκη" για να σε ξαποστειλουν...3 χρονια παντρεμενη και με παιδι και εβλεπα να ερχεται κοσμος ανυπαντρος στη θεσσαλονικη και ο δικος μου ο αντρας στου διαολου το κερατο κι ακομη παραπερα.......

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

παντα υπαρχουν αυτοι που πρεπει να πανε εκει που θελουν και ξαφνικα διαπιστωνουν μια "υπηρεσιακη αναγκη" για να σε ξαποστειλουν...3 χρονια παντρεμενη και με παιδι και εβλεπα να ερχεται κοσμος ανυπαντρος στη θεσσαλονικη και ο δικος μου ο αντρας στου διαολου το κερατο κι ακομη παραπερα.......
το ιδιο ακριβως παραπονο ειχα και εγω.εκανα 6χρονια σε νησι και εβλεπα τους ελευθερους να φευγουν στα 4-5 χρονια και με επιαναν τα νευρα.αν ειναι δυνατον.ο ελευθερος τι αναγκη εχει οπου και να παει θα καλοπερναει.στο στρατοπεδο του αντρα μου ειμασταν οι μονοι με παιδι που θελαμε να φυγουμε και διωχνανε τους ελευθερους. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ευτυχωσ ηρθε περιση και η δικια μας η σειρα και πιασαμε στερια!!!

Ήρια

Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

το ιδιο ακριβως παραπονο ειχα και εγω.εκανα 6χρονια σε νησι και εβλεπα τους ελευθερους να φευγουν στα 4-5 χρονια και με επιαναν τα νευρα.αν ειναι δυνατον.ο ελευθερος τι αναγκη εχει οπου και να παει θα καλοπερναει.στο στρατοπεδο του αντρα μου ειμασταν οι μονοι με παιδι που θελαμε να φυγουμε και διωχνανε τους ελευθερους. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ευτυχωσ ηρθε περιση και η δικια μας η σειρα και πιασαμε στερια!!!

εγω θα πω το δικο μου παράπονο : εμενα ο αντρας μου κοντευει 20 χρονια σε καραβι , βγαινουν αλλοι στα 6-8 χρονια ξηρά ελευθεροι , ή εστω και παντρεμένοι απλα γτ ειχαν μέσον , ή βλέπεις αλλους να παραπονιουνται πως κακοπερνανε και δεν κανουν καράβι γτ απλά είχαν γνωστο !!! ε βεβαια αμα δεν υπαρχει κράτος ..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

εγω θα πω το δικο μου παράπονο : εμενα ο αντρας μου κοντευει 20 χρονια σε καραβι , βγαινουν αλλοι στα 6-8 χρονια ξηρά ελευθεροι , ή εστω και παντρεμένοι απλα γτ ειχαν μέσον , ή βλέπεις αλλους να παραπονιουνται πως κακοπερνανε και δεν κανουν καράβι γτ απλά είχαν γνωστο !!! ε βεβαια αμα δεν υπαρχει κράτος ..
και κρατος να υπηρχε τι να το κανεις?εγω να σου πω την αληθεια,βαζαμε και εμεις μεσον,αλλα οι αλλοι ειχαν μεγαλυτερο!!!!20 χρονια!πολλα βρε παιδι μου,πως την παλευεις μονη σου?εχεις βοηθεια?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τακτικές και Έκτακτες μεταθέσεις
1. Οι μεταθέσεις διακρίνονται σε τακτικές και έκτα−
κτες:
α. Για τις τακτικές μεταθέσεις των στελεχών των ΕΔ
λαμβάνονται υπόψη τα παρακάτω αναφερόμενα κατά
σειρά σπουδαιότητας κριτήρια:
(1) Υπηρεσιακά κριτήρια, τα οποία συνδέονται με τις
εκάστοτε υφιστάμενες υπηρεσιακές ανάγκες, καθώς
και με την εμπειρία και την υπηρεσιακή απόδοση του
στελέχους και συγκεκριμένα:
(α) Την αύξηση της μαχητικής ικανότητας των ΕΔ.
(β) Την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.
(γ) Την απόκτηση των απαιτούμενων προσόντων για
την υπηρεσιακή εξέλιξη κάθε στελέχους.
(δ) Τα στοιχεία του ατομικού φακέλου και την αρ

(2) Κοινωνικά κριτήρια, δηλαδή την προτίμηση των
στελεχών με βάση και:
(α) Την οικογενειακή τους κατάσταση. Οι πολύτεκνοι,
οι γονείς τριών (3) τέκνων, οι οικογένειες με έναν (1)
γονέα, καθώς και οι πάσχοντες από ανίατα ή δυσίατα
νοσήματα μετατίθενται μόνο κατόπιν πρότερης σχε−
τικής αναφοράς τους. Για τον προσδιορισμό του εν
λόγω κριτηρίου, ως μέλη της οικογένειας θεωρούνται
ο σύζυγος και τα άγαμα παιδιά ηλικίας μέχρι δεκαοκτώ
(18) ετών ή μέχρι είκοσι πέντε (25) ετών εάν φοιτούν σε
σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της φοίτησης βεβαι−
ούμενης με πιστοποιητικό της οικείας Σχολής, καθώς και
τα ανίκανα για εργασία, λόγω αναπηρίας, άγαμα παιδιά
ανεξάρτητα από ηλικία. Η ανικανότητα για εργασία πι−
στοποιείται από την Ανωτάτη κατά κλάδο Υγειονομική
Επιτροπή, ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου.
(β) Λόγους υγείας του ιδίου ή μέλους της οικογένειάς

Βάζω μόνο τα συγκεκριμένα κομμάτια.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έβαλα τα κομμάτια που αναφέρονται στα υπηρεσιακά και στους τρίτεκνους.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
euabutter έγραψε:
kikitso έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΡΑΓΕ;;;;
KALIMERA KIKITSA!!KALOSORISES..POSO MINON EISAI ESY??

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 25 667478
ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 4ο ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="TΟΥΡΤΙΤΣΑ"][quote="Ευάκι"]

τιποτα δεν υσχυει εδω ...Ελλαδίτσα....για να παρεις μεταθεση η να εχεις αμεταθετο η οτι αλλο πρεπει να εχεις περισσοτερα προσοντα απο αυτον που εχει το μεσον ..ωστε να κανουν κατι και για σενα απλα για να μην εκτεθουν....αφηστε κοριτσια..
παντως και εμας ο πονος μας ειναι πως εχουμε φαει ολη την παραμεθωριο και νησι και απο ολα...και ουτε μια μεγαλη πολη...
και να σας πω το χειροτερο....δεν ξερω τωρα ποσες εισαστε στρατο ξηρας ,,γιατι ολο για πλοια διαβαζω...αλλα κοριτσια σε μας βγαινουν εξωτερικο με μορια..που μαζευεις κυριως απο παραμεθωριο....και....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ....φετος αλλαξε η μοριοδοτηση και μια σχολη που περνανε καποιοι στη θεσκη και εδινε μορια..τα δινει φετος επι 3...κουφο χωρις λογο και νοημα...που σημαινει οτι ολη σου τη ζωη να εισαι στην παραμεθωριο και ο αλλος ολη τη ζωη αθηνα η θεσσαλονικη..αλλα πηγε φετος στη σχολη....σου εφαγε τη θεση στο εξωτερικο...
ελπιζω να μην τα εγραψα μπερδεμενα....αλλα οποια καταλαβε το νοημα ειναι πως και η νεα μοριοδοτηση ειναι για να βγουν π.χ. στο εξωτερικο συγκεκριμενοι ανθρωποι....σορρυ αλλα με πνιγει το δικιο ρε κοριτσια...μορια και παπ@@@@@ιες...ολα δουλευουν ακομη υπογειως οπως παντα!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bou-boukitsa στις Πεμ Μάης 26, 2011 12:34 pm, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δυσκολευτηκα λιγο να σε παρακολουθησω γιατι εχω και το μυαλο μου στην ευδοξουλα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz
ετσι ειναι οπως τα λες...μεγαλη πολη?!?!?!?τι ειναι αυτο??? βρες στο χαρτη "πλατη εβρου"......... μονο σε προειδοποιω ξεκινα απο βορρα προς νοτο...αναποδα θα αργησεις χωρις λογο..........

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:δυσκολευτηκα λιγο να σε παρακολουθησω γιατι εχω και το μυαλο μου στην ευδοξουλα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz
ετσι ειναι οπως τα λες...μεγαλη πολη?!?!?!?τι ειναι αυτο??? βρες στο χαρτη "πλατη εβρου"......... μονο σε προειδοποιω ξεκινα απο βορρα προς νοτο...αναποδα θα αργησεις χωρις λογο..........

γιατι δυσκολευτηκες ευδοξουλα μου?? Wink Wink
να στο πω απλα...χαρισαν σε καποιους μορια για να βγουν στο εξωτερικο...χωρις να εχουν κανει ουτε μια μερα παραμεθωριο και να τα δικαιουνται...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa οταν λες εξωτερικο που εννοεις?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:bou-boukitsa οταν λες εξωτερικο που εννοεις?

οχι κοσοβα και τετοια..
.εννωω βρυξελες..ναπολη..βαλενθια..κλπ...καλα λεφτα και περνεις και οικογενεια μαζι......αντε και κυπρο..αλλα αυτοι που εχουν τα μεσα ειδα πως δε την προτιμανε γιατι ειναι 2 χρονια ενω τα αλλα 3!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:δυσκολευτηκα λιγο να σε παρακολουθησω γιατι εχω και το μυαλο μου στην ευδοξουλα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz

γιατι δυσκολευτηκες ευδοξουλα μου?? Wink Wink
να στο πω απλα...χαρισαν σε καποιους μορια για να βγουν στο εξωτερικο...χωρις να εχουν κανει ουτε μια μερα παραμεθωριο και να τα δικαιουνται...

αχ τα ξερω αυτα που λες!!!!!!!!!!!κι εγω θελω να παμε εξωτερικο σαν τρελη αλλα πωωωωωωωωως μου λες??? Mad

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξέρω, βρε κορίτσια το καθεστώς του στρατού, αλλά στο πν είναι πιο στρωτά τα πράγματα!Εμείς Αθήνα ήμασταν και αφού βγήκε στεριά ο άντρας μου, ζήτησε να μας μεταθέσουν Θεσσαλονίκη
(ήμουν έγκυος στο 3ο και στο κρεββάτι!!!!).Ετοίμασε με το δικηγόρο της υπηρεσίας την αναφορά κ σε 3 μήνες μας έφεραν..Απλά πράγματα κ καθαρά..κ είμαστε τώρα 2 χρόνια εδώ κ θα κάτσουμε κ 3ο.Μετά πρέπει να κάνει το κυβερνητικό του κ θα ξαναγυρίσουμε(όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι!!!!). Αφού τελειώσει κ μ'αυτό-1 χρόνος είναι- λέω μήπως ξαναγυρνούσαμε στη Σαλονικούλα μου... Πώς γίνεται 20 χρόνια σε καράβι??????????????????????????????????????????????????????????(μια κοπέλα τα ανέφερε πριν)

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:δεν ξέρω, βρε κορίτσια το καθεστώς του στρατού, αλλά στο πν είναι πιο στρωτά τα πράγματα!Εμείς Αθήνα ήμασταν και αφού βγήκε στεριά ο άντρας μου, ζήτησε να μας μεταθέσουν Θεσσαλονίκη
(ήμουν έγκυος στο 3ο και στο κρεββάτι!!!!).Ετοίμασε με το δικηγόρο της υπηρεσίας την αναφορά κ σε 3 μήνες μας έφεραν..Απλά πράγματα κ καθαρά..κ είμαστε τώρα 2 χρόνια εδώ κ θα κάτσουμε κ 3ο.Μετά πρέπει να κάνει το κυβερνητικό του κ θα ξαναγυρίσουμε(όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι!!!!). Αφού τελειώσει κ μ'αυτό-1 χρόνος είναι- λέω μήπως ξαναγυρνούσαμε στη Σαλονικούλα μου... Πώς γίνεται 20 χρόνια σε καράβι??????????????????????????????????????????????????????????(μια κοπέλα τα ανέφερε πριν)

cinderella μου δυστηχως στο στρατο ξηρας και κυριως το πεζικο οι μεταθεσεις ειναι πονεμενη ιστορια...ουτε αναφορε κοιτανε ..ουτε τιποτα....
και το 20 χρονια σε καραβι δεν ξερω αλλα μαλλον θα ειναι οπως 20 χρονια σε μοναδεσ εκστρατειας σε μας,,,,,,ε σε λιγα χρονακια θα τα πιασουμε και εμεις...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις