Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
756 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 756 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Iokasti27 έγραψε:Καλο θα ταν να ειχα αλλα αν ειναι να την πληρωσω καμια 500 αρα να λειπει!! Smile
500 δεν ξέρω αλλα 300 σίγουρα για αυτό εγκατέλειψα κι εγώ την ιδέα....πάντως φίλη μου που γέννησε με τις μαίες που είχε η κλινική έμεινε πολύ ευχαριστημένη...δύσκολοι καιροί για παραπάνω έξοδα!!!

joanna100883

joanna100883
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΩ.... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 587529 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 587529
ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ??ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΤΕ???ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ AIR CONDITION ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΩ.... Shocked Shocked ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα βρε κοριτσια μου εχουν πει οτι κ στη μαια της κλινικης θα πρεπει να δωσεις κατι τωρα δεν ξερω αν ειναι στανταρ ή οσο θελεις κ μπορεις confused confused

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
joanna100883 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΩ.... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 587529 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 587529
ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ??ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΤΕ???ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ AIR CONDITION ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΩ.... Shocked Shocked ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 215994

Κι εγώ με το κλιματιστικό όλη μέρα!!Και πολλά ντουζ!!!Μπάνιο στην θάλασσα κι εγώ φοβάμαι να κάνω για τον ίδιο λόγο!οπότε του χρόνου τώρα!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα θα κανεις joanna να βρεις φυσικες λυσεις καλυτερα να τρως πρωινο γαλατακι με fitness κ μελι ή ακομα καλυτερα βρωμη που ειμαι 100% σιγουρη οτι θα δουλεψει με τη μια κ επισης δαμασκηνακια ή βατομουρα αποξηραμενα με κανενα γιαουρτακι!!
με τη ζεστη αφου περασε αυτη η εβδομαδα του καυσωνα κ ημουν ολη μερα μεσα με το αιρκοντισιον τωρα ειναι καπως καλυτερα εχει αερακι τουλαχιστον!απο που εισαι εσυ??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ξεχασα να σας πω!!!!!!!!!!ειδε καμια χθες την εκπομπη του Τριανταφυλλοπουλου που ελεγε για τις θαλασσες τις Αττικης???????????????
φρικαρα μιλαμε Shocked Shocked ολες ειναι χαλια κ ακαταληλες για μπανιο ξεκινησε απο Πειραια,Κινετα,Ν.Μακρη,Σχοινια μιλαμε ολεςςςςςς επαθα πλακα καλα που δεν πηγα για μπανιο τελικα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 10 534787

giotaki2

giotaki2
Δεσποινάκο όχι Λάρισα πάω στο Παν/κο Νοσ. Εμείς κάναμε αρκετα μπανάκια θα έλεγα αν και δεν το περίμενα για φέτος, 7 ως στιγμής. Αφού όλα πάνε καλά μωρέ και αφήνει και ο γιατρός καλό κανει ξεφεύγουμε λίγο εγώ ειδικά όλο μέσα είμαι.
Για μαία εγώ ούτε που το σκεφτομαι ότι έχει στο νοσοκομείο.. τι να κάνω...

giotaki2

giotaki2
Iokasti27 έγραψε:
Γιοτακι συμφωνω απολυτα! Εγω δυστυχως ομως λογω δουλειας θα πρεπει να πηγαινω το μωρο στο πατρικο μου καθε μερα 14:00-22:00 απο 15 ημερων.. Δε μπορω να λειψω.. Ευτυχως ειναι περιπου 15 λεπτα με το αμαξι κ οι γονεις μου ειναι αρκετα νεοι...
Ελενα από το να το μεγαλώσει κάποιος ξένος καλύτερα οι γονείς σου κορίτσι μου που τους ξέρεις και τους εμπιστεύεσαι στην εποχή που ζούμε δεν είναι να αφήνουμε τη δουλειά, εδώ εγώ που είμαι από τις "τυχερές" και θα κάθομαι για ένα χρόνο σκέφτομαι από τώρα και ανχώνομαι για το τι θα γίνει μετά που θα γυρίσω στη δουλειά και που θα αφήνω το παιδί ενός χρονών.. Rolling Eyes αναγκαστηκα σε κανενα βρεφονηπιακό σταθμό και δεν έχω ιδέα τι παίζει εδω...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ANNAST"]
vgog65 έγραψε:
Νίκη στο πρατήριο Γέρακα να πάς πήγα και κατενθουσιάστηκααααααα και γαμώ τις τιμές καμία σχέση με Λητώ Mothercare και δεν συμαζεύεται!!!!!
βικυ μου,ποιο πρατηριο?για πες μου[/qu

Καλησπέρα Αναστασία είναι στη περιοχή Γέρακα και ακριβώς η διέυθυνησ είναι Παναχαικού!!!¨Εχει απίστευτες τιμές!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κόιλουμπάκια τι κάνετε???εγώ ΄΄εφυγα από τ δουλειά κατά τις δώδεκα έχω αρχίσει και βαριέμαι οικτράααααααααααααααααα!!!¨Ηρθα σπίτι και έριξα ένα ύπνο μέχρι τις τέσσερις και προσπαθώ να διαβάσω τα νέα σαςςςςςςςςς!!!!Επίσης λέω να μαγειρέψω και ψαράκι σήμεραααααααα με σαλατούλα.....!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Βικακι μου αυτο το πρατηριο που λες εχει μονο κουνιες καροτσια κ τετοια ή κ ρουχαλακια??γιατι ειμαι κ Πειραια συμφερει να παω εκει περα??

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρά μου ρουχαλάκια δεν έχει πολλά.έχει αλλά όχι τρελή ποικιλία βασικά έχει από όλα....αλλά είναι συνικιακό πρατήριο μη φανταστείς ποικιλια Λητώ και mothercare...πάντως σε τοιμές αξίζει....100% τα έχει όλα απλά δεν έχει τρελή ποικιλία!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια στο πρατηριο του γερακα εχει σουπερ τιμες!! Eκει θα πηγαινα κ εγω αλλλα με εξοπλισαν με πολλα πραγματα η κουμπαρα μου κ μια φιλη μου κ δε χρειαστηκε τλκ..παντως οσες ειστε στις γυρω περιοχες αξιζει να πατε.. Επισης κ στο www. Beboulino.gr εχει καλες τιμες δε ξερω απο ποιοτητα ...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Έλενα ...!!!Εγώ απο εκεί πήρα κούνια....και μπανάκι αλαξιέρα και σελτεδάκια προίκα μωρού και πετσέτες και μπουρνουζάκι...και θα πάρω και άλλα σαφώς!!!!!!Τι κάνεις εσύ όλα καλά???

Χαρά άσε με είδα που έγραφες για τη Ζούγκλα...και τις παραλίες το διάβασα σήμερα...και ναι είχα πάει Σχοινιά για μπάνιο ....ας ελπίσω οτι δεν κόλησα κάτι και η τόση χαρά για μπάνιο να μην μου βγεί ξυνή!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο σκεφτομαι κ εγω βρε Βικακι κ λεω για ενα μπανιο μιας ωρας να τρεχω μετα με μικροβια κ βλακειες??καλυτερα στο σπιτακι μου με τη δροσουλα μου Rolling Eyes Rolling Eyes

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ τι να κάνεις ρε συ Χαρά.....έσύ θα πας και Χαλκιδική...εγώ που θα μείνω εδώ............οεο!!!Τι να κάνω η άμοιρη.....και δεν κατάλαβες δεν με αφήνει να φύγω μακριά από αρχές Αυγούστου η γιατρός μου λέει εδώ γύρω...και εδώ γύρω όπως διάβασα είναι όλα κώλος συγνώμη κιόλας!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Γεια σου ρε Έλενα ...!!!Εγώ απο εκεί πήρα κούνια....και μπανάκι αλαξιέρα και σελτεδάκια προίκα μωρού και πετσέτες και μπουρνουζάκι...και θα πάρω και άλλα σαφώς!!!!!!Τι κάνεις εσύ όλα καλά???

Χαρά άσε με είδα που έγραφες για τη Ζούγκλα...και τις παραλίες το διάβασα σήμερα...και ναι είχα πάει Σχοινιά για μπάνιο ....ας ελπίσω οτι δεν κόλησα κάτι και η τόση χαρά για μπάνιο να μην μου βγεί ξυνή!!!!

Καλα βικυ μου! Περιμενω να ερθει η αλλη παρασκευη που θα παω στο γιατρο!!
Καλα εκανες! Εχω ακουσει τα καλυτερα και απο θεμα τιμης κ ποιοτητας!! Εγω την κουνια θα την παρω απο την κουμπαρα μου αλλα επειδη η κουνουπιερα- παντα- παπλωμα - σεντονι ειναι εντελως αγοριστικα( θεμα τα cars) θα παω να παρω απο εκει την προικα.. Ολα αυτα ποσο περιπου πηγαινουν αραγε;;

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
΄Θα είναι ιδιαίτερα φτηνά πάντως Έλενα διότι εγώ, κρεβάτι, πάντα, πάπλωμα, στώμα, κουνουπιέρα 200 ευρώ τα πήρα....!!!!Εμάς το επόμενο ραντεβού είναι στις 6 Αυγούστου......στο Μητέρα για ντόπλερ και ενέσεις!!!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άπλωσα τα ρούχα κι έγινα πτώμα για τίποτα δεν είμαι πια.....
Κορίτσια μη φρικάρεται με τις θάλασσες τόσα χρόνια που πηγαίνατε πάθατε τίποτα...εεε τώρα γιατί να παθετε....η θάλασσα έχει και το ιώδιο...οι ξαπλώστρες είναι πολυ πιο επικίνδυνες για μικρόβια... βέβαια δεν ξέρω και πως είναι στην ΑΘήνα..
Έλενα εμένα κουνουπιέρα, πάντα, πάπλωμα, κουβέρτα, σεντόνια, μπουρνούζι, δώρο σίδερο κουνουπιέρας, μου βγήκαν περιπου 220 και είναι looney tunes αλλά έχει και πιο οικονομικά πακέτα....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω περιμενω να παω πρωτα στο γιατρο να δω τι θα μου πει γιατι την αλλη εβδομαδα μπαινω κ εγω στον 7ο ελπιζω να μην μου πει οχι για το ταξιδι κ τη θαλασσα γιατι θα εχουμε προβλημα μετα!!μακαρι να ειναι ολα καλα!!
ναι δυστυχως αν δεν εχεις που αλλου να πας κ θελεις οπωσδηποτε να κανεις μπανιο θα πας τι να κανεις!!! confused confused

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βικυ κ δεσποινα καλοριζικα! Πολυ καλες τιμες! Οπου πας σε εκμεταλλευονται ! Ελεος πια! !!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρά εμένα στον 7ο που είμαι τώρα και τελιώνω σαφώς δεν είχε θέμα με ΄΄αφησε να πάω όπου θέλω...στον 8ο όμως που μπαίνω Αύγουστο και κλείνουμε τότε και το μαγαζί με το Μάκη μου είπε εδώ γύρω........Crying or Very sad

Καλησπέρα Δεσποινάκο......άσε και εγώ κουράζομαι και βαριέμαι με όλες τισ δουλειές....συνέχεια αλλά κάποιος πρέπει να τις κάνει!!!!¨Οσο για τις παραλίες είναι χάλια εδώ τελίως....ρε συ και η αλήθεια είναι οτι παλιότερα πάλι δεν έμπαινα εγώ στις παραλίες εδώ κοντά...έβρεχα αστράγαλο μόνο....έχουμε και μια βάρκα και ξανοιγόμασταν προσ τα μέσα η προς Εύβοια η προς Τζιά που είναι κρυσταλένια τα νερά....και έκανα εκεί μπάνιο!!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βικακι η αλήθεια είναι ότι και γω σε θάλασσες που θεωρω βρωμικες δεν εμπαινα ποτε....σε θάλασσες που ξέρω θα έμπαινα άνετα αλλά εδώ δεν μπορώ να πάω μέχρι το περίπτερο με πιάνει δύσπνοια από τη ζέστη όχι να κάνω δυο ώρες για να κάνω ένα μπάνιο!!!
Εγώ δεν έχω ρωτήσει αν με αφήνει να φύγω αλλά δεν έχω σκοπό να πάω και πουθενά...οπότε....
Άσχετο βαλίτσα μαιευτηρίου ετοιμάσατε ή είναι νωρίς? εγώ λέω να την κάνω τον άλλο μήνα και βλέπω ότι ακόμα και αυτή θα κοστίσει λίγο ακριβα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ο 7ο σε σχεση με τον 6ο ειχε μεγαλη διαφορα??γιατι λενε οτι το 2ο 3μηνο ειναι το πιο καλο κ μετα απο το 3ο ειναι πιο δυσκολο!!εσεις πως ειστε?γιατι οι περισσοτερες κοντευετε τον 8ο scratch scratch

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κ εγωωωω..για δευτερο ημιχρονο στη δουλεια!!!κοιμηθηκα,ξεκουραστηκα κ ειμαι ετοιμοπολεμη!ελενα ουτε εγω ξερω ποσα παιρνει ο γιατρος,αλλα απ οτι ξερω οχι πανω απο 1500,στην κορη μου ειχα αλλον κ ειχα παρει οσο κ το μαιευτηριο..2.300 Shocked Shocked Shocked
οσο για την μαια,εγω θα προτιμουσα να γεννησω χωρις γιατρο,παρα χωρις μαια..ο γιατρος ερχεται την τελευταια στιγμη,για να βαλει την υπογραφη του.εμενα ζητησε 150ευρω,τιποτα δηλαδη,αν σκεφτεις οτι 14 ωρες ηταν διπλα μου,χωρις να φυγει δευτερολεπτο,κ φυσικα θα την παρω κ τωρα,ειναι φιλη μου πια! Very Happy ..αλλα για κοριτσια που δεν θα εχουν μαια,υπαρχουν μεσα μαιες,που σε βοηθανε,αρα μην αγχωνεστε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις