251 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! Τρι Ιουλ 17, 2012 6:53 am
vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ Δεσποινάκι τον Άυγουστο θα την ετοιμάσω....μετά το ραντεβού μου με τη γιατρό κοινώς μετά τις 6 Αυγούστου!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:Χαρά απλά δεν περνάει ο καιρός....φουσκώνεις πιο πολύ η αλήθεια είναι αλλά τελιώνοντας πια τον 7ο απλά θέλω να έρθει η ώρα να γενήσω...η σωστή ώρα σαφώς............!!!!!!Βασικά με τα κιλά και τη κοιλιά τούρλα είναι το θέμα μουη εμένα οτι δυσκολευόμαι πιο πολύ...φούσκωσα και άλλο και οι κινήσεις είναι πιο περιορισμένες!!!!
Εγώ παραδόξως δεν φοβάμαι...άλλωστε για τον πόνο υπάρχει και η επισκληρίδιος ....εκείνο που με αγχώνει είναι να είναι καλά το μωράκι τίποτα άλλο! ¨Ενα αγχος που το έχω καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν αφορά μόνο εκείνη τη στιγμή!joanna100883 έγραψε:AΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ???ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΖΙ
ΚΟΡΙΤΣΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ??ΕΝΝΟΩ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ????ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΓΕΝΙΚΑ....ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ Η' ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΜΩ!!!!
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το δωμάτιο που θα επιλέξεις στην κλινική με την αμοιβή του γιατρού, ρώτα πάλι εσύ καλού κακού.....η αμοιβή του γιατρού διαφοροποιείται από φυσιολογικό σε καισαρική αν και πάλι κάποιοι έχουν την ίδια τιμή και στα δύο.Iokasti27 έγραψε:Χαρα στον 7ο αισθανεσαι λιγο πιο "βαρια"...
Αννα καλα ειναι μεχρι 1500! Πολλα σου ειχε παρει ο αλλος... Αυτο με τους γιατρους κ τα δωματια δε το καταλαβαινω...δλδ την αλλη παρασκευη που θα ρωτησω το γιατρο μου θα πρεπει να αναφερω κ το τυπο δωματιου φανταζομαι...
Wake me up when September ends.....xara64 έγραψε:vgog65 έγραψε:Χαρά απλά δεν περνάει ο καιρός....φουσκώνεις πιο πολύ η αλήθεια είναι αλλά τελιώνοντας πια τον 7ο απλά θέλω να έρθει η ώρα να γενήσω...η σωστή ώρα σαφώς............!!!!!!Βασικά με τα κιλά και τη κοιλιά τούρλα είναι το θέμα μουη εμένα οτι δυσκολευόμαι πιο πολύ...φούσκωσα και άλλο και οι κινήσεις είναι πιο περιορισμένες!!!!
ωχχχ δυσκολα δηλαδη γιατι κ εγω εχω ηδη μεγαλη κοιλια απο τωρα κ με ενοχλει κ γενικα νιωθω βαρια,αυτο με προβληματιζει κ επειδη δεν θα ειμαι εδω στο σπιτι μου!!μακαρι να νιωθω καλα κ να μην χρειαστει να γυρισουμε πισω!!
εμενα ο παλιος ειχε πει:τι δωματιο θα παρεις,του λεω,μαλλον τρικλινο,μου λεει κανει γυρω στα 2000+εξετασεις μωρου,κ τον ρωταω εσεις ποσο θελετε?μου λεειτα ιδια..Despoina83 έγραψε:Δηλαδή εγώ αν κλείσω υπερλουξ μονοκλινο και δώσω 4000 στην κλινική τόσα θα δώσω και στο γιατρό και αν κλείσω 4κλινο με 1000 θα του δώσω 1000 (τυχαίες τιμές)....πως σχετίζονται αυτά τα δύο βρε κορίτσια...η αμοιβή του γιατρού είναι η αμοιβή του γιατρού τι και αν μείνω εγώ σε σουίτα....
traaaaagiiiic!!!!!ANNAST έγραψε:εμενα ο παλιος ειχε πει:τι δωματιο θα παρεις,του λεω,μαλλον τρικλινο,μου λεει κανει γυρω στα 2000+εξετασεις μωρου,κ τον ρωταω εσεις ποσο θελετε?μου λεειτα ιδια..Despoina83 έγραψε:Δηλαδή εγώ αν κλείσω υπερλουξ μονοκλινο και δώσω 4000 στην κλινική τόσα θα δώσω και στο γιατρό και αν κλείσω 4κλινο με 1000 θα του δώσω 1000 (τυχαίες τιμές)....πως σχετίζονται αυτά τα δύο βρε κορίτσια...η αμοιβή του γιατρού είναι η αμοιβή του γιατρού τι και αν μείνω εγώ σε σουίτα....
τωρα επειδη ο παλιος μου ηταν κ λιγο αλλοι μπορει να μην εχουν την ιδια τακτικη..
δεσποινουλα,αυτο ξαναπες το..ενω ο τωρινος παιρνει απο 1000-1500 το πολυ.ειναι κ διευθυντης σε μια κλινικη..κ ποτε επισκεψεις..ενω στον αλλον καθε επισκεψη 50ευρω,ακομα κ τον τελευταιο μηνα που πηγαινα καθε εβδομαδα..Despoina83 έγραψε:traaaaagiiiic!!!!!
Υπάρχουν και λογικοί άνθρωποι ευτυχώς!!!!ANNAST έγραψε:δεσποινουλα,αυτο ξαναπες το..ενω ο τωρινος παιρνει απο 1000-1500 το πολυ.ειναι κ διευθυντης σε μια κλινικη..κ ποτε επισκεψεις..ενω στον αλλον καθε επισκεψη 50ευρω,ακομα κ τον τελευταιο μηνα που πηγαινα καθε εβδομαδα..Despoina83 έγραψε:traaaaagiiiic!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης