726 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! Παρ Ιουλ 20, 2012 8:00 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
ξαφνικα κοριτσια αισθανθηκα πολυ χαλια,σαν να επεσε το ζαχαρο μου,νομιζα οτι θα λιποθυμισω...εστειλα τον αντρουλη μου να παρει μια παστα ΝΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ANNAST έγραψε:ξαφνικα κοριτσια αισθανθηκα πολυ χαλια,σαν να επεσε το ζαχαρο μου,νομιζα οτι θα λιποθυμισω...εστειλα τον αντρουλη μου να παρει μια παστα ΝΑ!!!
μμμμ...προφιτερολ..καλοοοοοο.....δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα,με ρωταγε ο δικος μου κ του ειπα οτι να ναι..γλυκο να ειναι!Iokasti27 έγραψε:ANNAST έγραψε:ξαφνικα κοριτσια αισθανθηκα πολυ χαλια,σαν να επεσε το ζαχαρο μου,νομιζα οτι θα λιποθυμισω...εστειλα τον αντρουλη μου να παρει μια παστα ΝΑ!!!
Αννα μου αν αυριο βγει καλη η καμπυλη θα παω να φαω επιτοπου μια παστα η ενα προφιτερόλ!!!
Iokasti27 έγραψε:Της medela οντως διαβασα οτι ειναι καλα.. Αλλα επειδη ειναι ακριβα μαλλον θα παρω της nuk με 71 ευρω που βρηκα κ ενα θερμαντηρα με 30 ευρω.. Το ερωτημα μου ειναι το εξης.. Καθε ποτε μαζευουμε γάλα;; Εγω δηλαδη που θα θελω να αφηνω 3-4 μπουκαλακια στη μαμα μου απο τις 4-10 θα μπορω να αντλω αυτα που χρειαζομαι το πρωι και να ταιζω το μωρο;;
sofouli έγραψε:φευγουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηρθανε επισημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iokasti27 έγραψε:Καταλαβα ποπη! Θελει οντως υπομονη ! Κ ειναι ακομα πιο δυσκολο οταν δεν εισαι με το μωρο κ μαλιστα απο πολυ νωρις μολις 25-30 ημερων οπως εγω.. Δε ξερω αν τα καταφερνω χωρις τη βοηθεια των ετοιμου γαλατος εστω για ενα γευμα αν δεν συλλεγω οσο πρεπει για να του φτανει...
sofouli έγραψε:φευγουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηρθανε επισημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tweetypd έγραψε:Iokasti27 έγραψε:Καταλαβα ποπη! Θελει οντως υπομονη ! Κ ειναι ακομα πιο δυσκολο οταν δεν εισαι με το μωρο κ μαλιστα απο πολυ νωρις μολις 25-30 ημερων οπως εγω.. Δε ξερω αν τα καταφερνω χωρις τη βοηθεια των ετοιμου γαλατος εστω για ενα γευμα αν δεν συλλεγω οσο πρεπει για να του φτανει...
Γιατί θα γυρίσεις τόσο νωρίς στη δουλειά?? Τι δουλειά είναι αυτή?? Δεν θα έχεις σαραντήσει καν δηλ...sofouli έγραψε:φευγουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηρθανε επισημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ χαίρομαι Σοφούλι! Μπράβο! Καλή αρχή!
giotaki2 έγραψε:Αντε ρε Σοφάκι μπράβο τη χάρηκες, μεγαλώσατε... κι εγώ ανυπομονώ να δω το αγόρι μου την Τετάρτη!!!
Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα να λες.
Δε πειράζει αντε αργά η γρήγορα θα σμίξετε πάλι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης