601 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! Πεμ Ιουλ 26, 2012 1:57 am
giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ γλυκές μου.. κι εμένα με απασχολεί λίγο που πάντα είναι στο ανώτερο όριο βάρους αλλά ο γιατρός λέει καλός είναι δεν είναι μεγάλος, ίσως επειδή δείχνει και ψηλό τι να πω, πάντως ένα άνχος για το πόσο θα γεννηθεί το έχω...
Εγώ γεννήθηκα 4,700 λόγο διαβητη της μάνας μου ας ελπίσουμε πως δε θα πάρει απο μένα..
Διαβάζω κι ακόμη δεν έχω τελειώσει..
Νικάκο από ότι είδα κι εσας όλα τέλεια πήγαν μπράβο το αγόρι σας με το καλό!!!
Μαριάνθη συγχαρητήρια και σε σένα για τα ωραία νέα πολύ καλός ο μπεμπούλης...
Εμη ωραία η κούνια μάρέσει πολύ το γκρι κι εμεις γκρι προίκα καταλήξαμε..
Όσο για το ξύρισμα από κάτω κι εγώ δια της αφής παλεύω τα καταφέρνω ακόμη με πολύ κόπο βέβαια και μετά βάζω το μάκη για τσεκάρισμα και αν έχει περισσευσει κάτι βάζει κι αυτός το χεράκι του... τι να κάνω...
Τώρα για τη γέννα, εγώ πάντα είμουν επιφυλακτική τόσο για την καισαρική όσο και για την επισκληρίδιο και παρακαλάω να μη χρειαστεί τίποτα από τα δύο, είμαι μαζώχα το ξέρω αλλά περισσότερο φοβάμαι αυτά παρά τη φυσιολογική γέννα δε ξέρω πως μου χει κατσει έτσι.. αλλά από άνχος δόξα το Θεό κανένα ως τώρα!
(πάω να συνεχίσω... )
Εγώ γεννήθηκα 4,700 λόγο διαβητη της μάνας μου ας ελπίσουμε πως δε θα πάρει απο μένα..
Διαβάζω κι ακόμη δεν έχω τελειώσει..
Νικάκο από ότι είδα κι εσας όλα τέλεια πήγαν μπράβο το αγόρι σας με το καλό!!!
Μαριάνθη συγχαρητήρια και σε σένα για τα ωραία νέα πολύ καλός ο μπεμπούλης...
Εμη ωραία η κούνια μάρέσει πολύ το γκρι κι εμεις γκρι προίκα καταλήξαμε..
Όσο για το ξύρισμα από κάτω κι εγώ δια της αφής παλεύω τα καταφέρνω ακόμη με πολύ κόπο βέβαια και μετά βάζω το μάκη για τσεκάρισμα και αν έχει περισσευσει κάτι βάζει κι αυτός το χεράκι του... τι να κάνω...
Τώρα για τη γέννα, εγώ πάντα είμουν επιφυλακτική τόσο για την καισαρική όσο και για την επισκληρίδιο και παρακαλάω να μη χρειαστεί τίποτα από τα δύο, είμαι μαζώχα το ξέρω αλλά περισσότερο φοβάμαι αυτά παρά τη φυσιολογική γέννα δε ξέρω πως μου χει κατσει έτσι.. αλλά από άνχος δόξα το Θεό κανένα ως τώρα!
(πάω να συνεχίσω... )