Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
767 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 767 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ γλυκές μου.. κι εμένα με απασχολεί λίγο που πάντα είναι στο ανώτερο όριο βάρους αλλά ο γιατρός λέει καλός είναι δεν είναι μεγάλος, ίσως επειδή δείχνει και ψηλό τι να πω, πάντως ένα άνχος για το πόσο θα γεννηθεί το έχω...
Εγώ γεννήθηκα 4,700 λόγο διαβητη της μάνας μου ας ελπίσουμε πως δε θα πάρει απο μένα..

Διαβάζω κι ακόμη δεν έχω τελειώσει..
Νικάκο από ότι είδα κι εσας όλα τέλεια πήγαν μπράβο το αγόρι σας με το καλό!!!
Μαριάνθη συγχαρητήρια και σε σένα για τα ωραία νέα πολύ καλός ο μπεμπούλης...
Εμη ωραία η κούνια μάρέσει πολύ το γκρι κι εμεις γκρι προίκα καταλήξαμε..
Όσο για το ξύρισμα από κάτω κι εγώ δια της αφής παλεύω τα καταφέρνω ακόμη με πολύ κόπο βέβαια και μετά βάζω το μάκη για τσεκάρισμα και αν έχει περισσευσει κάτι βάζει κι αυτός το χεράκι του... τι να κάνω...

Τώρα για τη γέννα, εγώ πάντα είμουν επιφυλακτική τόσο για την καισαρική όσο και για την επισκληρίδιο και παρακαλάω να μη χρειαστεί τίποτα από τα δύο, είμαι μαζώχα το ξέρω αλλά περισσότερο φοβάμαι αυτά παρά τη φυσιολογική γέννα δε ξέρω πως μου χει κατσει έτσι.. αλλά από άνχος δόξα το Θεό κανένα ως τώρα!

(πάω να συνεχίσω... Razz )

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας πω και κατι να γελασετε. Στο σπιτι της πεθερας μου. 7 το πρωι. εγω μολις ειχα ξυπνησει - σηκωθει μαλλον-. με τα ματια πρησμενα απο την αυπνια και με ενα κεφαλι τοσο οοο.
Πεφτω επανω στην κοπελα που καθαριζει το σπιτι- ερχεται μια φορα τη βδομαδα, ειναι απο Σριλανκα αυτη.
Μου λεει Χριστινα να ρωτησω γκατι. Εσυ πριν τοσο λεπτο , τωρα τοσο παχια. πολυ παχια. τρωει το φαι του;;;

αχαχαχαχα που να της εξηγω. της δειχνω την κοιλια μου και γελω. της λεω νινι τρωει φαι του οκι εγκω!!

marianthi_m

marianthi_m
αχαχαχαχαν Χριστινα φοβερη η καθαρίστρια!!! Νομιζε ότι παχυνες απλα?! Laughing Laughing Laughing
..ελπίζω να το κατάλαβε τώρα...

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:αχαχαχαχαν Χριστινα φοβερη η καθαρίστρια!!! Νομιζε ότι παχυνες απλα?! Laughing Laughing Laughing
..ελπίζω να το κατάλαβε τώρα...

ναι μαριανθη μου νομιζε τρωω ολη μερα και παχυνα! που εν μερει στεκει δηλαδη αχαχαχα.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα χριστινα,πολυ καλη.. Very Happy Very Happy Very Happy κ εμενα χθες με ρωτησαν αν ειμαι εγκυος,κ λεω οχι κουκια εφαγα κ πρηστηκα..χαχαχα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα αχ Θεε μου! συγγνωμη που θα το πω αλλα ειναι λιγο βλακες οσοι δε καταλαβουν ειμαστε εγγυες. ε αφου φαινεται ρε αδελφε. ειναι δυνατο να χοντρυνε τοσο η κοιλια που να παει ενα με το στηθος σε καθετο αξονα;;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 606100  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 606100

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Αννουλα μου  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 417472

marianthi_m

marianthi_m
ναι βρε Χριστινάκι μου... ενοειτε οτι φαινεται... αυτη η χαζούλα δεν το κατάλαβε!

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:Γεια σου Αννουλα μου  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 417472
γεια σου χριστινιω μου!!!!! Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επαθα σοκ σοκ!!!!
μαζεψα την ασπρη μπουγαδα και ειναι γεματη μαυρα μυγακια....σοκ!και ημουνα γεματη απο πανω μεχρι κατω!!!!!!σοκ!4 φορες εκανα μπανιο....ουφ!!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:επαθα σοκ σοκ!!!!
μαζεψα την ασπρη μπουγαδα και ειναι γεματη μαυρα μυγακια....σοκ!και ημουνα γεματη απο πανω μεχρι κατω!!!!!!σοκ!4 φορες εκανα μπανιο....ουφ!!!!!!
απο που ηρθαν αυτα?

emilou

emilou
καλημερα κ απο μενα...

Νικολετα η ωρα η καλη... να ειστε παντα ευτυχισμενοι

Νικη παντα άξια, συγχαρητηρια και για τον παιδαρο

Στελλα περαστικα στον γιοκα σου

Ινα ακομα γελαω με αυτα που εγραψες για την ωρα του τοκετου, μακαρι να εχω κ εγω την ιδια ψυχραιμια... οσο για το νυχι αν κανουμε ενα απαλο γαλλικο νομιζω οτι το μελανιασμα θα φαινεται κ δεν θα χρειαστει να το ξεβαψουν ε?

Γιωτακι σουπερ τα νεα σου για το μπεμπακι... εγω εχω ντομπλερ την αλλη παρασκευη μετραω τις μερες μια μια, σ ευχαριστω για την κουνια... το γκρι ειναι κ εμενα αγαπημενο χρωμα και παει ωραια και με το γαλαζιο και με ροζ αν αργοτερα κανουμε κοριτσακι!!!! θα βρω λιγκ να σου δειξω και την προικα

κοριτσια τα πεσιματα τα τρεμω, το σκεφτομαι συνεχεια... χαιρομαι που η Αθηνουλα και ο μπεμπης ειναι καλα...
κ εσυ Κωνσταντινα μου ευτυχως ηταν ελαφρυ...

οταν σας διαβαζα ηθελα να γραψω κ αλλα... που δεν θυμαμαι τωρα... αλλα θα επανελθω  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNAST έγραψε:
απο που ηρθαν αυτα?

δε ξερω...σοκ επαθα!στα μαυρα πως θα τα βγαλω?

emilou

emilou
Kristinaki έγραψε:αχαχαχα αχ Θεε μου! συγγνωμη που θα το πω αλλα ειναι λιγο βλακες οσοι δε καταλαβουν ειμαστε εγγυες. ε αφου φαινεται ρε αδελφε. ειναι δυνατο να χοντρυνε τοσο η κοιλια που να παει ενα με το στηθος σε καθετο αξονα;;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 606100  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 606100

καλα εννοειται... εδω και παιδακια καταλαβαινουν την διαφορα, καμια φορα οι αντρες ειναι λιγο επιφυλακτικοι απο φοβο να μην την πατησουν!!! αλλα γυναικα και να μην το καταλαβει???

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
Kristinaki έγραψε:αχαχαχα αχ Θεε μου! συγγνωμη που θα το πω αλλα ειναι λιγο βλακες οσοι δε καταλαβουν ειμαστε εγγυες. ε αφου φαινεται ρε αδελφε. ειναι δυνατο να χοντρυνε τοσο η κοιλια που να παει ενα με το στηθος σε καθετο αξονα;;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 606100  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 606100

καλα εννοειται... εδω και παιδακια καταλαβαινουν την διαφορα, καμια φορα οι αντρες ειναι λιγο επιφυλακτικοι απο φοβο να μην την πατησουν!!! αλλα γυναικα και να μην το καταλαβει???
καλα να σας πω που την πατησε μια φορα ο αντρας μου..ψωνιζει μια απο το μαγαζι κατι για μωρακι,κ της λεει αντε με το καλο κ το δικο σας..κ του λεει τι?το μωρο της λεει,κ του απανταει,μα δεν ειμαι εγκυος...χαχαχα..κοριτσια φανταστειτε σκινικό.

emilou

emilou
sofouli έγραψε:
ANNAST έγραψε:
απο που ηρθαν αυτα?

Σοφακι καλημερα... αυριο επιστροφη στην πατριδα ε?  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 654316 αντε με το καλο!!!

Τα μυγακια που βρεθηκαν? και ποσα ηταν? με τιναγμα δεν φευγουν?

Aurora

Aurora
Καλά έχω κάνει ΤΑ γέλια σήμερα Χριστινάκι χαχα
Ο μικρός μου είναι κάπως καλύτερα αλλά όπως το περιμενα δεν ήθελε να φάει τίποτα, έτσι είπα να κάνω τη τεράστια παραχώρηση να του πάρω ένα παγωτό μπας και ξεπρηστούν και τα χειλάκια του.
Για να μην το σκέφτεται θα τον πάω για μπανάκι το απόγευμα

Γιώτα μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα στο νερό σας?
Τσέκαρε και τη σκόνη και το μαλακτικό

emilou

emilou
marianthi_m έγραψε:χα χα Ινα πολυ γέλιο!

Λοιπόν εγω χθες στο γιατρό που πήγα με εξέτασε και εκεινη την ώρα είχε πετρωσει η κοιλιτσα και μου ειπε ειναι συσπάσεις και να παίρνω ytopar μισο χάπι ανα 8ωρο... επισης μου ειπε να μη την πιανω τη κοιλια μου και ουτε να τη χαιδευω κλπ γιατι ενεργοποιείται ο μυς και μπορει να αρχίσει τοκετο!!! α παναγια μου λεω καλα ασε!

Επισης αποφασίσαμε με τον αντρα μου τελικά να γεννήσουμε στο αρεταίειο... μας ειπε και ο γιατρος οτι το εχουν φτιαξει και τωρα το συνιστα και ο ιδιος! δλδ θα γλιτωσουμε το 2000 του μητερα... μας εφυγε ενα σοβαρό βάρος! Το αρεταιειο ειναι πανεπιστημιακο και εχει πολυ καλους γιατρους απλα καποια εποχη κατερεε.. τωρα το εχουν φτιαξει καπως και εχουν οργανωθει καλυτερα... ενταξει εχω εμπιστοσυνη του γιατρού μου...

μια χαρα που θα γεννησεις τελικα σε δημοσιο νοσοκομειο... αλλη ασφαλεια!!

και οντως το πολυ χαδι στην κοιλια προκαλει συσπασεις... οπως και στις θηλες και προσφατα διαβασα σε ξενο αρθρο οτι προκαλει συσπασεις και το μασαζ στα ποδια στην περιοχη αναμεσα απο αστραγαλο και φτερνα!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκεφτου Αννουλα μου να μας τυχει εμας κατι τετοιο! εγω θα πεθαινα απο ντροπη. οποταν ακομα και αν ειμαι σιγουρη ειναι εγγυος μια κοπελα, δε λεω τπτ αν δε μου πει αυτη!!

Στελλιτα μου ημερα παγωτου σημερα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 215994 θα αρεσει του μικρου σου! ειναι οπως οταν κανουμε τις αμυγδαλες μας, ποναμε αλλα απολαμβανουμε παγωτακια!

emilou

emilou
ααα Αννα και Νικολετα πολυ ωραια η κουνια σας... κ εγω πηγα στα λητω αλλα δεν την θυμαμαι να την ειδα!!! μπραβο πολυ καλη επιλογη

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
sofouli έγραψε:
ANNAST έγραψε:
απο που ηρθαν αυτα?

Σοφακι καλημερα... αυριο επιστροφη στην πατριδα ε?  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 25 654316 αντε με το καλο!!!

Τα μυγακια που βρεθηκαν? και ποσα ηταν? με τιναγμα δεν φευγουν?

αυριο ριχνω μαυρη πετρα!!!!!! cheers δε καθομαι λεπτο παραπανω!δε φευγουνε με τιναγμα!τα τιναξα και εβαλα πλυντηριο στους 90 να τα ψησω!θα τα βαλω σε μαυρη σακουλα και θα τα παω στο στεγνωτηριο της μαμας!αν δε βγουνε....μαυρο φιδι που τα εφαγε!εγω επαθα σοκ γιατι σκουπιστηκα και απο κατω και λεω εχει γουστο να κανουνε αποικια απο κατω...σοκ! affraid

inakriti

Λοιπον και εγω νομιζω οτι ειναι πιο βαρυ καποια που δεν ειναι εγκυος να την περνανε για εγκυο παρα το αντιθετο Very Happy

Στελλιτσα μου περαστικα του ... με πολλα παγωτακια αυτες τις μερες ...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:Λοιπον και εγω νομιζω οτι ειναι πιο βαρυ καποια που δεν ειναι εγκυος να την περνανε για εγκυο παρα το αντιθετο Very Happy

συμφωνω ινακο!!φαντασου να εχουμε γεννησει 6 μηνες κ να μας ρωτανε αν ειμαστε εγκυες ακομα...σοκ,εγω θα εχω κ να χωρεσω σε φορεμα στο γαμο της αδελφης μοπυ ουτε σε 2 μηνες...πολυ πεινα θα πεσει,,,

giotaki2

giotaki2
Τίποτα Εμη μου την αλήθεια λέω όντως το γκρι πάει και με το σιελ και με το ροζ αυτό σκεφτηκαμε κι εμείς.
Κοίτα κι αν βρεις λινκ στείλε, εμείς αυτή παραγγείλαμε στη Λάρισα που τη βρίκαμε με έκπτωση (τη σειρά Grey Stars): http://babyglitter.gr/brands/laura-ashley-baby/!/1/100/none/

όχι όλα, τα βασικά, πάντα, κουνουπιέρα, σεντονια, πάππλωμα, πετσέτες α! και τις σαλιάρες γιατί μου άρεσαν πολύ... Razz
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/11/4784f4e683ad0aee5f6aee2.jpg/

Δέσποινα συγχαρητήρια για τη μπουμπού μια χαρούλα είναι μη σε ανησυχεί τόσο για τον πλακούντα είσαι σε καλή εβδομάδα απλά να το παρακολουθείτε.
Κωνσταντινάκο πάλι καλά που δε χτύπησες πιο σοβαρα περαστικά κορίτσι μου, κι εγώ έφαγα μια σαρα χτες Λάρισα παραπάτησα από κάτι πλάκες που είχαν πεταμένες δίπλα σε ένα κάδο ευτυχώς τελευταία στιγμή ισσορίπησα και δεν έπεσα γιατί θα έσκαγα με την κοιλιά κάτω. Μετά με έπιασε ο άντρας μου από το μπράτσο με τόση δύναμη που με μελάνιασε μιλάμε, τα άκουσα κι από πάνω! και με κράταγε μέχρι να φτάσουμε σπίτι. Τρόμαξα αλλά αφού κουνιόταν το μωρό δε το έκανα θέμα. Μετά το είδαμε και στο γιατρό και ησύχασα!
Χριστινάκο είσαι καλύτερα??? Περαστηκά σου εύχομαι, τελικά ήταν ουρολοίμοξη ε; μη φοβάσε θα περάσει απλά πρόσεχε...
Λετίτσα με το καλό κοπέλα μου να ζήσετε ευτυχυσμένοι!!!!
Πολύ ομορφη η κούνια πολύ μάρεσε την έχω δει κι απο κοντα! Καλυφτηκες και από ρούχα μια χαρα!!!
Ίνα Θεά!!!!Το διαλογο σας θα μπορούσαμε άνετα να τον έχουμε κάνει με τον άντρα μου είμαστε σε παρόμοια φαση αυτός ανχόνεται με το παραμικρό εγώ φέεεεετα αφου απορώ αν θα αντέξει την ώρα που θα γεννάω...
Τάνια μπράβο σου κορίτσι μου καλή δύναμη, μας δίνεις κουράγιο, μή χάνεις την πίστη σου θα ξαναπροσπαθήσεις και τότε ευχομαι όλα να πάνε καλά... Να μπαινεις να μας λες τα νέα σου έμαθα πήγες Τήνο αν εισαι ακόμη εκεί καλά να περάσεις!!!
Στελλάκο περαστικά στο μικρό σου κρίμα μωρε τα καημένα πονάνε πολύ, το χε παθει το ανηψάκι μου στο γάμο μου όταν χόρευε τις προηγούμενες μέρες, του πέρασε γρήγορα όμως και στο γάμο ήταν κουκλί! Μακάρι να ξεπρυστεί σήμερα και να μη πονάει...
Σοφούλι το περίμενες τόσο καιρό να φύγεις μην το σκέφτεσε τώρα καντη κι αστα όλα πίσω θα ξεχαστούν γρήγορα... πόσο μάλλον τώρα που θα έχεις και την πιο ευχάριστη ασχολία!!!
Χαίρομαι που είχαμε νεότερα από Αθηνά και είναι καλύτερα θα της στείλω κι εγω το απόγευμα γιατί έτρεχα αυτές τις μέρες..

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:
inakriti έγραψε:Λοιπον και εγω νομιζω οτι ειναι πιο βαρυ καποια που δεν ειναι εγκυος να την περνανε για εγκυο παρα το αντιθετο Very Happy

συμφωνω ινακο!!φαντασου να εχουμε γεννησει 6 μηνες κ να μας ρωτανε αν ειμαστε εγκυες ακομα...σοκ,εγω θα εχω κ να χωρεσω σε φορεμα στο γαμο της αδελφης μοπυ ουτε σε 2 μηνες...πολυ πεινα θα πεσει,,,

θα πρεπει να κυκλοφορουμε συνεχεια με το παιδι αγκαλια...!! ετσι θα καταλαβουν φανταζομαι οτι βγηκε απο εκει μεσα!!! Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις