326 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Πεμ Αυγ 02, 2012 3:05 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλο μεσημερι Αννουλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Aurora έγραψε:Πήγαμε στον γιατρό σήμερα ο Βαγγελάκος μας πήρε θέση κι έτσι μου έφυγε το άγχος της ισχυακής προβολής!
Ξεπέρασε κ το κιλό, όλα τέλεια.
Μετα πηγαμε για καφεδάκι με το Στελάκι μου τα δυό μας.
Φάγαμε μακαρόνια με κιμά και τώρα χαλαρωνω
Aurora έγραψε:Πήγαμε στον γιατρό σήμερα ο Βαγγελάκος μας πήρε θέση κι έτσι μου έφυγε το άγχος της ισχυακής προβολής!
Ξεπέρασε κ το κιλό, όλα τέλεια.
Μετα πηγαμε για καφεδάκι με το Στελάκι μου τα δυό μας.
Φάγαμε μακαρόνια με κιμά και τώρα χαλαρωνω
καλησπερα εισαι καινουρια?ειμαι η νικολετα εχω πιθανη 27/9 και περιμενω αγορακι....δεν χερω ειχα συνηθως 11 και 7 και τωρα εχω 10,5 και 6 και ειναι το μοναδικο που δεν εχω ιδεα ..για αυτο νομιζα ειναι χαμηληpepelitsa έγραψε:egw nomizw einai apsogh!
ευχαριστωpepelitsa έγραψε:geia sou!!nai kainouria edw. k egw agoraki egw pit exw 17/10. zygoulinia t agorakia mas. gia thn piesh sou mhn anhsyxeis einai 100% fysiologikh.
pepelitsa έγραψε:pote exeis pht stella?? tha kaneis episkliridio??
Iokasti27 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια!! Ειμαι ψοφια αυτη τη στιγμη! Καθομαι στο κρεβατι κ αραζω.. Περιμενω κόσμο το βραδυ κ εμπλεξα με φασινα κ μαγειρεματα!!
Κ εγω γενναια θελω να το παιξω κ να μην κανω επισκληριδιο.. Λενε οτι δε πονας πια κ τοοοσο πολυ. Παντως αν δω τα σκουρα θα ζητησω! το θεμα ειναι οτι καθε γυναικα ειναι διαφορετικη! Αλλες πονανε λιγοτερο κ αλλες περισσοτερο!!
Το μωρακι ποτε παιρνει θεση; Εμενα την 29 εβδομαδα ηταν με το κεφαλακι κατω... Μπορει κ να γυρισει δλδ;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης