201 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Κυρ Αυγ 19, 2012 11:37 pm
nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα eirinaki!!!!Τί έγινε τελικά με την μαμά σου;;Άλλαξε γνώμη γιατί εγώ πιστεύω πως ήταν λόγια της στιγμής και απόρια της όλης κατάστασης..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
didumomama έγραψε:Το καλό είναι ότι μου το είπε αμέσως.Αλλά στα πέντε της να το φάει;Αυτά δεν τα έκανε ούτε όταν ήταν ενός ή δύο...
Αχ, τα παιδιά πρέπει να τα έχεις πάντα στο νου σου.Και να φανταστείτε ότι έχουν και δικό τους κουμπαρά γεμάτο με κέρματα και πορτοφόλι..Τι να πεις.Τώρα υπομονή.Να το κάνει τουλάχιστον και να μην πάθει ζημιά το παιδάκι μου.
trilly έγραψε:nikoletta10 έγραψε:trilly έγραψε:καλημερα σας κοριτσια. με εχει πιασει μια στεναχωρια αλλο πραγμα. μενω σε παραθαλασσιο μερος κι εχουν φυγει οι περισσοτεροι που ηταν διακοπες κι εχει αδειασει το μερος.... κατααθλιψη θα παθω, ουτε σχολειο να πηγαιναα!!!
διδυμομαμα περαστικα σας! εφαγε κερμα? πω,πω!
χαιρετω τις υπολοιπες! αντε, που ειστε μαζευτειτε!!!
Είσαι τυχερή που απλώς μένεις δίπλα στη θάλασσα ,εγώ θα έδινα τα πάντα να το έχω αυτό......
γεια σου νικολεττα μου. ωραια ειναι κι εμενα μ αρεσει παρα πολυ. εφυγα απο την πολη για να μεγαλωσω το παιδακι μου σε ενα μικροτερο μερος με καθαρο αερα και περισσοτερη ασφαλεια, ηταν τελειως συνειδητη επιλογη. αλλα τον χειμωνα που ειμαστε εμεις κι εμεις, δεν το συζητω, βαρεμαρα! ευτυχως που μπορουμε ακομα τουλαχιστον και κανουμε κανα ταξιδακι να ανοιγει το μυαλο και το ματι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikoletta10 στις Κυρ Αυγ 19, 2012 11:46 pm, 1 φορά
nikoletta10 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Εύχομαι να έχουμε μια καλή εβδομάδα....
eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Εύχομαι να έχουμε μια καλή εβδομάδα....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ trilly ΜΟΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΟΝΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ...
trilly ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ,ΕΧΩ ΣΑΙΤ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ...ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ
nikoletta10 έγραψε:Καλημέρα eirinaki!!!!Τί έγινε τελικά με την μαμά σου;;Άλλαξε γνώμη γιατί εγώ πιστεύω πως ήταν λόγια της στιγμής και απόρια της όλης κατάστασης..
didumomama έγραψε:Ειρινάκι μου θα το δω το κέρμα γιατί έχω εφοδιαστεί γάντια μιας χρήσης και την βάζω και τα κάνει στο γιογιό....Μια μάνα τα κάνει όλα χιχιχι....
Όσο για το Supernatural λίγος καιρός έμεινε και ξεκινάειιιιιιιιιιι!!!!!!!!
Χαίρομαι που γνωρίζω άλλη μία τρελαμένη φαν όπως εμένα!!!!!
nikoletta10 έγραψε:eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Εύχομαι να έχουμε μια καλή εβδομάδα....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ trilly ΜΟΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΟΝΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ...
trilly ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ,ΕΧΩ ΣΑΙΤ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ...ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ
Τί έπαθες eirinaki;Γιατί πονάς;Αδιαθέτησες;
trilly έγραψε:γεια σου ειρηνακι μου σαλωνικιωτικο! κι εγω απο εκει ειμαι!
eirinaki έγραψε:didumomama έγραψε:Ειρινάκι μου θα το δω το κέρμα γιατί έχω εφοδιαστεί γάντια μιας χρήσης και την βάζω και τα κάνει στο γιογιό....Μια μάνα τα κάνει όλα χιχιχι....
ΠΩΠΩΠΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΝΜ ΛΕΩ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣΘΑ ΒΓΕΙ ΣΙΝΤΟΜΑ...Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
ΕΛΑ ΝΑΙ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΠΑΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΙΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Κ ΟΙ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΝΑΡΙΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ!!ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ 10 ΣΕΖΟΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ???
eirinaki έγραψε:trilly έγραψε:γεια σου ειρηνακι μου σαλωνικιωτικο! κι εγω απο εκει ειμαι!
ΓΙΑ ΣΟΥ trilly ΜΟΥ..ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ Κ ΕΣΥ ΡΕ ΓΚΑΡΤΝΑΣΗ?????ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΧΑΧΑ!!ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ???ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΠΑΞΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ....
anthaki έγραψε:καλημερα!!!ευτυχως κοιμηθηκε η μικρη,σωστη σβουρα δεν αφηνει τπτ στο περασμα της... εχω επισκεψεις γαμο και πανυγηρι μπροστα μου..το τελευταιο του καλοκαιριου,ολο πανυγηρια ειμαστε εδω..να ερθει ο χειμωνας να ησυχασω..
ΝΑΙΙΙ NA MΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ http://supernaturalgreece.gr/b%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BF-jared-padalecki-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-jensen-ackles-%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1/didumomama έγραψε:eirinaki έγραψε:didumomama έγραψε:Ειρινάκι μου θα το δω το κέρμα γιατί έχω εφοδιαστεί γάντια μιας χρήσης και την βάζω και τα κάνει στο γιογιό....Μια μάνα τα κάνει όλα χιχιχι....
ΠΩΠΩΠΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΝΜ ΛΕΩ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣΘΑ ΒΓΕΙ ΣΙΝΤΟΜΑ...Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
ΕΛΑ ΝΑΙ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΠΑΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΙΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Κ ΟΙ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΝΑΡΙΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ!!ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ 10 ΣΕΖΟΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ???
Χαχαχα θα της το λέω όταν μεγαλώσει και θα νευριάζει που της έψαχνα τα "απόρρητα" χαχαχα....
Δεν το ήξερα ότι έκλεισαν μέχρι 10 σεζόν!!!Γουστάρω!!!!!
eirinaki έγραψε:anthaki έγραψε:καλημερα!!!ευτυχως κοιμηθηκε η μικρη,σωστη σβουρα δεν αφηνει τπτ στο περασμα της... εχω επισκεψεις γαμο και πανυγηρι μπροστα μου..το τελευταιο του καλοκαιριου,ολο πανυγηρια ειμαστε εδω..να ερθει ο χειμωνας να ησυχασω..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙΣ!!!ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΕ???
trilly έγραψε:eirinaki έγραψε:trilly έγραψε:γεια σου ειρηνακι μου σαλωνικιωτικο! κι εγω απο εκει ειμαι!
ΓΙΑ ΣΟΥ trilly ΜΟΥ..ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ Κ ΕΣΥ ΡΕ ΓΚΑΡΤΝΑΣΗ?????ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΧΑΧΑ!!ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ???ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΠΑΞΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ....
κεντρο αποκεντρο. κοντα στην ετ3
anthaki έγραψε:eirinaki έγραψε:anthaki έγραψε:καλημερα!!!ευτυχως κοιμηθηκε η μικρη,σωστη σβουρα δεν αφηνει τπτ στο περασμα της... εχω επισκεψεις γαμο και πανυγηρι μπροστα μου..το τελευταιο του καλοκαιριου,ολο πανυγηρια ειμαστε εδω..να ερθει ο χειμωνας να ησυχασω..
Οχι ειρινακι μου αλλουνου τον γαμο εχω...και τραπεζι..πολλες υποχρεωσεις..ασε αρχιζουν και τα σχολεια σε λιγο,και εκει εξοδα αλλα χαλαλι ομως για τα παιδια ολα...αλιμονο..
anthaki έγραψε:eirinaki έγραψε:anthaki έγραψε:καλημερα!!!ευτυχως κοιμηθηκε η μικρη,σωστη σβουρα δεν αφηνει τπτ στο περασμα της... εχω επισκεψεις γαμο και πανυγηρι μπροστα μου..το τελευταιο του καλοκαιριου,ολο πανυγηρια ειμαστε εδω..να ερθει ο χειμωνας να ησυχασω..
Οχι ειρινακι μου αλλουνου τον γαμο εχω...και τραπεζι..πολλες υποχρεωσεις..ασε αρχιζουν και τα σχολεια σε λιγο,και εκει εξοδα αλλα χαλαλι ομως για τα παιδια ολα...αλιμονο..
didumomama έγραψε:Ευχαριστώ για το site, έκανα την αποθήκευση αμέσως...χαχα...κολλημένες με το Supernatural ενωθείτε!!
Ευχαριστώ και για την συμπαράσταση πάρα πολύ!Θα σας πω και τα ευχάριστα μόλις έρθουν...αχ....
Πάω για καμιά δουλίτσα και τα λέμε πιο μετά...Φιλάκια!!!!
litsakos έγραψε:μΠΟρει να ερθει το φθινοπωρο παρακαλω? Ιναφ με τον καυσωνα!
Τοσες μερες σε αυλες κ παραλιες στην σκεψη οτι θα κλειστουμε μεσα .....
Καλημερα δεν ειπα,Καλημερα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης