226 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Πεμ Αυγ 23, 2012 12:19 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε παιδι μου,να ψυχρανει λιγο,να μπορεις να κυκλοφορησεις σαν ανθρωπος εξω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Ναι ρε παιδι μου,να ψυχρανει λιγο,να μπορεις να κυκλοφορησεις σαν ανθρωπος εξω!
Asabache έγραψε:8elw na bgw alla den briskw parea kai kserete gia ? giati polu apla den exw
xaxaxaxxaxaxaxaxa
ax apo tin baremara den kserw ti na kanw poia
trilly έγραψε:ποσο αρρωστημενο ειναι αυτο που ζω??? καθομαι στο μπαλκονι και φυσαει καυτος αερας!!! ντοινγκ! κι εγω θελω χειμωνα!
Asabache έγραψε:to paidaki mou kimate wpote den exw parea toexw klisei mesa to kahmeno den bgenw giati den exw parea o antras mou douleuei ws arga alla ti na kaneis den pirazei
eirinaki έγραψε:litsakos έγραψε:Ναι ρε παιδι μου,να ψυχρανει λιγο,να μπορεις να κυκλοφορησεις σαν ανθρωπος εξω!
ΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΣΤΑ Κ ΕΞΩ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!
fonitsa έγραψε:eirinaki έγραψε:litsakos έγραψε:Ναι ρε παιδι μου,να ψυχρανει λιγο,να μπορεις να κυκλοφορησεις σαν ανθρωπος εξω!
ΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΣΤΑ Κ ΕΞΩ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!
ναιιιιι το αγαπημενο μου!!!ασε που το χειμωνα ειναι πιο ευκολο να βρεθεις με τις παρεουλες σου, ενω καλοκαιριατικα ολο και σε καποια παραλια χανονται ολοι και δυσκολο να ανταμωσουμε...
astroneraidoula έγραψε:Εγώ βλέπω πως πάντα στο τέλος του καλοκαιριού θέλουμε να έρθει ο χειμώνας και κατά τον Μάρτη αρχίζουμε και σκάμε για καλοκαίρι - παγωτό - θάλασσα! Έτσι είναι! Τώρα κουραστήκαμε από τη θάλασσα και θέλουμε χουχούλιασμα. Αλλά όσο σκέφτομαι πως θα πρέπει να αλλάξουμε τα καλοκαιρινά - χειμωνιάτικα, βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιι. Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια μια σταθερή θερμοκρασία 25 βαθμούς;;;;; χαχαχαχχαχαχ
Sofki έγραψε:Γιατι τα κουνουπια που τα πατε????????Καταρα στα κουνουπια!!!!!!Θελω και εγω χειμωνααααααααααααα
astroneraidoula έγραψε:Εγώ βλέπω πως πάντα στο τέλος του καλοκαιριού θέλουμε να έρθει ο χειμώνας και κατά τον Μάρτη αρχίζουμε και σκάμε για καλοκαίρι - παγωτό - θάλασσα! Έτσι είναι! Τώρα κουραστήκαμε από τη θάλασσα και θέλουμε χουχούλιασμα. Αλλά όσο σκέφτομαι πως θα πρέπει να αλλάξουμε τα καλοκαιρινά - χειμωνιάτικα, βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιι. Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια μια σταθερή θερμοκρασία 25 βαθμούς;;;;; χαχαχαχχαχαχ
fonitsa έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Εγώ βλέπω πως πάντα στο τέλος του καλοκαιριού θέλουμε να έρθει ο χειμώνας και κατά τον Μάρτη αρχίζουμε και σκάμε για καλοκαίρι - παγωτό - θάλασσα! Έτσι είναι! Τώρα κουραστήκαμε από τη θάλασσα και θέλουμε χουχούλιασμα. Αλλά όσο σκέφτομαι πως θα πρέπει να αλλάξουμε τα καλοκαιρινά - χειμωνιάτικα, βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιι. Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια μια σταθερή θερμοκρασία 25 βαθμούς;;;;; χαχαχαχχαχαχ
ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ ΕΛΙΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ
δεν ξερεις ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου...
αλλα 25?και πως θα χουχουλιαζουμε με ζεστη σοκολατιτσα, παπλωμα και ταινιουλα? σουπιτσα βελουτε και κανακεμα στο κρυολογημα...για να μην αναφερω και τις χειμερινες αποδρασεις στα χιονια...και το πιο γλυκο απ ολα, οταν κανει εξω κρυο τσουχτερο κι εχουν κλεισει τα καλοριφερ, να σε παιρνει αγκαλια ο αντρουλης να σου ζεστανει τα ποδαρακια κατω απο τα σκεπασματα και ν αρχιζει το μουχου μουχου
Asabache έγραψε:pw!!!!!!!!!! mou eir8e h akatanomasti twra einai poio sk@@@
eirinaki έγραψε:Asabache έγραψε:pw!!!!!!!!!! mou eir8e h akatanomasti twra einai poio sk@@@
ΟΟΟΥΥΥΠΠΠΣΣΣΣ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ 3Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης