251 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Πεμ Αυγ 23, 2012 7:43 am
Asabache
Η ψυχή της παρέας!
makari mou lipoun h klotsies pou enio8a stin koilitsa mou
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΕΓΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ .ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ7 ΜΕΡΕΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΖΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΑΜΕ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ !!ΓΕΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !!eirinaki έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ????ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ??
ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ?eirinaki έγραψε:ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑ..ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!
mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου Να πω καλο φθινοπωρο?
θα το πωωωωωωωωωωωωω
litsakos έγραψε:mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου Να πω καλο φθινοπωρο?
θα το πωωωωωωωωωωωωω
Να το πειιιιιιιιιιιιιιςςςςςςς μπας κ σ ακουσει κ ερθει!
Καλημερα!
κοριτσαρα μου τι κανεις?πως εισαι ?τα παιδια?τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.καιρο εχω να μπω εδω.τι κανετε?
οχι πανω ειμαι.φευγω τελος του μηνα.πακεταρω τωρα,τα περισσοτερα εγιναν βασικα,βαψιμο θελει,φορτωμα και φευγουμε.mamavivo έγραψε:κοριτσαρα μου τι κανεις?πως εισαι ?τα παιδια?τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.καιρο εχω να μπω εδω.τι κανετε?
εισαι Λαρισα ?
καλα ηρεμα τα περασαμε αν και μας εβαλαν φωτιες εκει πολλες ,διπλα απο το χωριο ,μεσα στο χωριο ,εγινε ενας πανικος κανα 2ημερο ,τωρα οκ ,αλλα καηκε πολυ πραγμα.Δεν ξεκουραστηκα ,νιωθω ακομα πτωμα ρε συ .Ο διονυσακης ομως καλοπερασε το μαναρι μου,ελιωσε στο μπανιοοοο Τελικα βρηκες σπιτι?οικονομικο?τουρτιτσα έγραψε:οχι πανω ειμαι.φευγω τελος του μηνα.πακεταρω τωρα,τα περισσοτερα εγιναν βασικα,βαψιμο θελει,φορτωμα και φευγουμε.mamavivo έγραψε:κοριτσαρα μου τι κανεις?πως εισαι ?τα παιδια?τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.καιρο εχω να μπω εδω.τι κανετε?
εισαι Λαρισα ?
πως τα περασατε?
mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ?eirinaki έγραψε:ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑ..ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!
nikoletta10 έγραψε:Καλήμέρα κορίτσια!!!Χθες επέστρεψα κι εγω μετά απο μια τετραήμερη απόδραση στη Σαρωνίδα,πως είστε;;;Πω-πω τί ζέστη είναι αυτή;;;;
Ματίνα πως είσαι;Πώς τα καταφέρνεις με τα μωρά σου;Ηρέμησες καθόλου;
Mariloy καλό φθινόπωρο τα κεφάλια μέσα όπως λένε, καλή δουλειά,και μην ξεχνάτε σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία!!!!!!!
Ειρήνη μου τί κάνεις;Πώς πάει η μετακόμιση;ή δεν ξεκινήσατε ακόμη;
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου Να πω καλο φθινοπωρο?
θα το πωωωωωωωωωωωωω
Asabache έγραψε:kalimera kai apo emena girisame kai emis ex8es to bradi apo xalkidiki htan KATAPLIKTIKA!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης