276 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Δευ Αυγ 27, 2012 1:36 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα!!!τι κάνετε?????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirinaki έγραψε:Asabache έγραψε:kalimera kai apo emena girisame kai emis ex8es to bradi apo xalkidiki htan KATAPLIKTIKA!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΕΕ????Κ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ?????ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΟΛΛΛΑΑΑΑ
athina24 έγραψε:καλημέρα!!!τι κάνετε?????
mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:καλημέρα!!!τι κάνετε?????
kopelara μου τι κανεις?πως περασατε τελικα ωραια?που εμενες ρε συ?κριμα που δεν βρεθηκαμε
athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:καλημέρα!!!τι κάνετε?????
kopelara μου τι κανεις?πως περασατε τελικα ωραια?που εμενες ρε συ?κριμα που δεν βρεθηκαμε
περάσαμε ωραία!!!!μείναμε Αλυκες!!!!μου άρεσε ο κόσμος πολύ!!!χαρούμενος,φιλόξενος,εξυπηρετικός!!!!
έπρεπε να είχαμε ανταλλαξει τηλεφωνα γιατι παρολο που στο ξενοδοχείο ειχε wifi και ειχα και το λαπτοπ μαζι δεν το ανοιξα καθολου....μονο μια φορα για να δω που μπορουμε να παμε σαν αξιοθεατα!!!μας φαγαν οι δρομοι!!!!
τα μονο μερη που δεν πηγαμε ηταν τα δικα σας και Αγιο Λεοντα!!!αν ειχαμε 2 μερες ακομα θα ερχομασταν και εκει!
mamavivo έγραψε:
καταρχην χαιρομαι πολυ που σου αρεσε .καταδευτερης μαραθονησι πηγες?
κατατριτης μονο σε μας δεν ηρθες?επιτηδες το κανες .......δεν θα μπορουσες να φυγεις μετα απο εκει
mamamatina έγραψε:Άντε ρε φιλενάδες, γυρίσατε? Αμάν έκανα να σας πετύχω. Τρέχω και δεν φθάνω! Δεν σας μιλάει η Ματίνα. Ο Βέγγος σας μιλάει. Βιβή, Αθηνά, Γιωργία, Λίτσα, Βασιλική, ποιά άλλη παλιοπαρέα ξέχασα???? Γιοπυχουουουουουου...
Πάω γιατί ξύπνησε πάλι!!!!!!!!!!!!
Ααααα... καλό χειμώνα δεν λέω! Αρνούμαι!
Ασε που δεν θα έχουμε λεφτά για πετρέλαιο και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !eirinaki έγραψε:mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ?eirinaki έγραψε:ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑ..ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!
KAΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ!!!!ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ...ΜΕΤΑΚΟΜΙΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑ
mamavivo έγραψε:mamamatina έγραψε:Άντε ρε φιλενάδες, γυρίσατε? Αμάν έκανα να σας πετύχω. Τρέχω και δεν φθάνω! Δεν σας μιλάει η Ματίνα. Ο Βέγγος σας μιλάει. Βιβή, Αθηνά, Γιωργία, Λίτσα, Βασιλική, ποιά άλλη παλιοπαρέα ξέχασα???? Γιοπυχουουουουουου...
Ασε που δεν θα έχουμε λεφτά για πετρέλαιο και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!
ματινακι(ή αλλιως βεγγοςΑΘΑΝΑΤΟΣ )ΠΩς ΠΕΡΑσες?τι κανατε?
αρνησε το καταλαβαινω Εμας σημερα μας ανακοινωσαν στην πολυκατοικια οτι δεν θα βαλουν πετρελαιο φετος ,δεν θελει κανεις.Και εγω ειμαι στον 6ο και θα την ακουσω στερεο φετος
αυτα τα δυο ναι και κοιταω να βαλω ενεργειακη σομπα κατα τον Οκτωμβριο που συνδεετε με το καλοριφερ.Βρηκα στην θεσσαλονικη (πολυ κονταμ ου το ομολογω)θα κοστισει ολο 700 ευρω περιπου και ειναι το καλυτερο αλλιως θα γινουμε παγακια εκει πανω .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:mamamatina έγραψε:Άντε ρε φιλενάδες, γυρίσατε? Αμάν έκανα να σας πετύχω. Τρέχω και δεν φθάνω! Δεν σας μιλάει η Ματίνα. Ο Βέγγος σας μιλάει. Βιβή, Αθηνά, Γιωργία, Λίτσα, Βασιλική, ποιά άλλη παλιοπαρέα ξέχασα???? Γιοπυχουουουουουου...
αρνησε το καταλαβαινω Εμας σημερα μας ανακοινωσαν στην πολυκατοικια οτι δεν θα βαλουν πετρελαιο φετος ,δεν θελει κανεις.Και εγω ειμαι στον 6ο και θα την ακουσω στερεο φετος
και πως θα την βγάλετε???τζακι?αιρκοντισιον?
γεια σου ματινακι.τι κανεις?τα παιδια?την παλευεις?mamamatina έγραψε:Άντε ρε φιλενάδες, γυρίσατε? Αμάν έκανα να σας πετύχω. Τρέχω και δεν φθάνω! Δεν σας μιλάει η Ματίνα. Ο Βέγγος σας μιλάει. Βιβή, Αθηνά, Γιωργία, Λίτσα, Βασιλική, ποιά άλλη παλιοπαρέα ξέχασα???? Γιοπυχουουουουουου...
οχι ακομα.τωρα τελος του μηνα.mamamatina έγραψε:Προσπαθώ! Στην προσπάθεια είμαι ακόμη! Εσύ? Μετακόμησες?
mamavivo έγραψε:αυτα τα δυο ναι και κοιταω να βαλω ενεργειακη σομπα κατα τον Οκτωμβριο που συνδεετε με το καλοριφερ.Βρηκα στην θεσσαλονικη (πολυ κονταμ ου το ομολογω)θα κοστισει ολο 700 ευρω περιπου και ειναι το καλυτερο αλλιως θα γινουμε παγακια εκει πανω .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:mamamatina έγραψε:Άντε ρε φιλενάδες, γυρίσατε? Αμάν έκανα να σας πετύχω. Τρέχω και δεν φθάνω! Δεν σας μιλάει η Ματίνα. Ο Βέγγος σας μιλάει. Βιβή, Αθηνά, Γιωργία, Λίτσα, Βασιλική, ποιά άλλη παλιοπαρέα ξέχασα???? Γιοπυχουουουουουου...
fonitsa έγραψε:mamavivo έγραψε:αυτα τα δυο ναι και κοιταω να βαλω ενεργειακη σομπα κατα τον Οκτωμβριο που συνδεετε με το καλοριφερ.Βρηκα στην θεσσαλονικη (πολυ κονταμ ου το ομολογω)θα κοστισει ολο 700 ευρω περιπου και ειναι το καλυτερο αλλιως θα γινουμε παγακια εκει πανω .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:mamamatina έγραψε:Άντε ρε φιλενάδες, γυρίσατε? Αμάν έκανα να σας πετύχω. Τρέχω και δεν φθάνω! Δεν σας μιλάει η Ματίνα. Ο Βέγγος σας μιλάει. Βιβή, Αθηνά, Γιωργία, Λίτσα, Βασιλική, ποιά άλλη παλιοπαρέα ξέχασα???? Γιοπυχουουουουουου...
ενεργειακη σομπα???και συνδεεται και με το καλοριφερ???για πες για πες...ενδιαφερον ακουγεται... γιατι φετος ουτε και σε μας θα αναψουν καλοριφερ και δε με νοιαζει τοσο για μενα, αλλα ερχονται τα ανηψαια μια στο τοσο και αν το σπιτι ειναι παγακι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamavivo στις Δευ Αυγ 27, 2012 10:49 pm, 1 φορά
trilly έγραψε:γεια σας κορες. αμαν η ζεστη. ειδικα αθηνα λεει. παντως απο αυριο -8 βαθμους.
γυρισατε απο τας διακοπας???
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΕΚΕΙ ? ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕ !!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης