301 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Δευ Αυγ 27, 2012 11:34 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Τουρτιτσιο βρηκατε σπιτι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Η Αθηνα, Αθηνααα που ειχατε παει διακοπες?Κατι πηρε το ματι μου απο την Βιβη εδω, πανω Θεσσαλια πηγατε? Καναμε ενα περασμα κ εμεις κ ελεγα να παω απο την Βιβη αλλα ειχαμε ξεθεωθει απο την τουρνε Β.Ελλαδα με τα μικρα και ουτε τους κουμπαρους μας στην Λαρισα δεν ειδαμε Κουβαλαγαμε κ τις προμηθειες σε κρεας κ τυρι απο το χωριο δεν τολμησαμε να κανουμε σταση μην χαλασουν.
eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλήμέρα κορίτσια!!!Χθες επέστρεψα κι εγω μετά απο μια τετραήμερη απόδραση στη Σαρωνίδα,πως είστε;;;Πω-πω τί ζέστη είναι αυτή;;;;
Ματίνα πως είσαι;Πώς τα καταφέρνεις με τα μωρά σου;Ηρέμησες καθόλου;
Mariloy καλό φθινόπωρο τα κεφάλια μέσα όπως λένε, καλή δουλειά,και μην ξεχνάτε σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία!!!!!!!
Ειρήνη μου τί κάνεις;Πώς πάει η μετακόμιση;ή δεν ξεκινήσατε ακόμη;
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΟΝΙΔΑ???ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ???
mariloy έγραψε:ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !eirinaki έγραψε:mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ?eirinaki έγραψε:ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑ..ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!
KAΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ!!!!ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ...ΜΕΤΑΚΟΜΙΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑ
nikoletta10 έγραψε:eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλήμέρα κορίτσια!!!Χθες επέστρεψα κι εγω μετά απο μια τετραήμερη απόδραση στη Σαρωνίδα,πως είστε;;;Πω-πω τί ζέστη είναι αυτή;;;;
Ματίνα πως είσαι;Πώς τα καταφέρνεις με τα μωρά σου;Ηρέμησες καθόλου;
Mariloy καλό φθινόπωρο τα κεφάλια μέσα όπως λένε, καλή δουλειά,και μην ξεχνάτε σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία!!!!!!!
Ειρήνη μου τί κάνεις;Πώς πάει η μετακόμιση;ή δεν ξεκινήσατε ακόμη;
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΟΝΙΔΑ???ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ???
Τα κορίτσια μου είναι μια χαρά το, καταευχαριστήθηκαν και εσείς άντε με το καλό να τακτοποιηθείτε στο καινούργιο σας σπίτι....!!!
Vivian έγραψε:Καλο χειμωνα κοριτσια μου γλυκα!!!!! Τι κανετε;;;
mamamatina έγραψε:Καλησπέρααααααα!!!!!!!!
Τί κάνετε? Σήμερα, τί πρωτότυπο! Έτρεχα!!!! Ευτυχώς κοιμάται η μικρή αλλά προσεχώς θα ξυπνήσει.
arco iris έγραψε:γεια σας κουκλες! καλο φθινοπωρο!!!!!!!!!!
mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ?? ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ 5 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΑΧ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
nikoletta10 έγραψε:Κορίτσια αφου σταμάτησα να θηλάζω,το γιορτάζω, μόλις ήπια 2 ουζάκια και τώρα χορεύω με την μπέμπα μου ακούγοντας ντέρτι fm....Άντε γειά μας
nikoletta10 έγραψε:Κορίτσια αφου σταμάτησα να θηλάζω,το γιορτάζω, μόλις ήπια 2 ουζάκια και τώρα χορεύω με την μπέμπα μου ακούγοντας ντέρτι fm....Άντε γειά μας
anthaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Κορίτσια αφου σταμάτησα να θηλάζω,το γιορτάζω, μόλις ήπια 2 ουζάκια και τώρα χορεύω με την μπέμπα μου ακούγοντας ντέρτι fm....Άντε γειά μας
οπαλακια!!....σιγα κοριτσι με το μαλακο! [/qu
ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ!!!!!!!!!!
nikoletta10 έγραψε:anthaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Κορίτσια αφου σταμάτησα να θηλάζω,το γιορτάζω, μόλις ήπια 2 ουζάκια και τώρα χορεύω με την μπέμπα μου ακούγοντας ντέρτι fm....Άντε γειά μας
ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ!!!!!!!!!!
..αχαχα ευχαριστω νασαι καλα!!!εγω αμα εχει η πορτοκαλαδα ανθρακικο μεθαω!!!
anthaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:anthaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Κορίτσια αφου σταμάτησα να θηλάζω,το γιορτάζω, μόλις ήπια 2 ουζάκια και τώρα χορεύω με την μπέμπα μου ακούγοντας ντέρτι fm....Άντε γειά μας
ΕΛΑ ΚΕΡΝΑΩ!!!!!!!!!!
..αχαχα ευχαριστω νασαι καλα!!!εγω αμα εχει η πορτοκαλαδα ανθρακικο μεθαω!!!
Καλά όπως νομίζεις, εγώ είχα όλη την καλή διάθεση,χαχαχα!!Τέλος το γλέντι για την μικρή ώρα για μπάνιο και ύπνο θα συνεχίσει μετά η μαμά με την μεγάλη.....
mamavivo έγραψε:καλημερα σας.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης