376 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Παρ Αυγ 31, 2012 3:47 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Καλησπερααααααααααααααααα
Τι εγινε βρε κοριτσια?
που ειστε οεο?
ερημωσαμ
Χαλοου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:Καλησπερααααααααααααααααα
Τι εγινε βρε κοριτσια?
που ειστε οεο?
ερημωσαμ
tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:Καλησπερααααααααααααααααα
Τι εγινε βρε κοριτσια?
που ειστε οεο?
ερημωσαμ
Χαλοου.
mamavivo έγραψε:tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:Καλησπερααααααααααααααααα
Τι εγινε βρε κοριτσια?
που ειστε οεο?
ερημωσαμ
Χαλοου.
που εισαι μαναρα μου?τι κανεις?
τι κανει ο παιδαρας σου?
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΤΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ?
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΜΕΝΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ !!tatijana έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΤΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ?
Γεια σου κούκλα.Ναι πήγαμε λίγες μέρες διακοπές,λίγο Αθήνα,λίγο Χαλκιδική...Εσείς;
tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:Καλησπερααααααααααααααααα
Τι εγινε βρε κοριτσια?
που ειστε οεο?
ερημωσαμ
Χαλοου.
που εισαι μαναρα μου?τι κανεις?
τι κανει ο παιδαρας σου?
Νανι κάνει...Τι να πρώτο πω....Και γαμώ τα παιδια έχω κάνει,ΤΕΛΟΣ...Τρελλος έρωτας λέμε..
Εσένα ο δικός σου καλα είναι ο φατσας;
Εγω είμαι σούπερ.Τώρα Κυριακή κατεβαίνω αθενς για την συναυλία των RHCP που είναι την Τρίτη.
eirinaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mikas έγραψε:eirinaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ?ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
nikoletta10 έγραψε:Καλησπέρα, καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!..
Ειρήνη καλοφάγωτο!!!!!!!!!Ζηλεύω απίστευτα αλλά κρατιέμαι γιατι κάνω δίαιτα,άντε 2-3 κιλάκια μου έμειναν ακόμα.........
eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλησπέρα, καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!..
Ειρήνη καλοφάγωτο!!!!!!!!!Ζηλεύω απίστευτα αλλά κρατιέμαι γιατι κάνω δίαιτα,άντε 2-3 κιλάκια μου έμειναν ακόμα.........
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑ...ΕΝΤΑΞΥ ΚΑΛΕ 2-3 ΚΙΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΡΤΟ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ..
nikoletta10 έγραψε:eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλησπέρα, καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!..
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑ...ΕΝΤΑΞΥ ΚΑΛΕ 2-3 ΚΙΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΡΤΟ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ..
Δεν αγχωνομαι, απλως αυτά τα ρημαδιασμένα τελευταία κιλάκια δεν λένε να ξεκουμπιστούν έχουν κολλήσει...
eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Καλησπέρα, καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!..
Δεν αγχωνομαι, απλως αυτά τα ρημαδιασμένα τελευταία κιλάκια δεν λένε να ξεκουμπιστούν έχουν κολλήσει...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΩ 2-3 ΚΙΛΑΚΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ ΤΣΣΣΟΟΟΥΥΠΠ ΤΑ ΧΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΑΜΑΝ ΔΗΛΑΔΗ
anthaki έγραψε:Συζητουσα που λετε με μια ξαδερφη του αντρα μου τις προαλλες και τις λεω οτι εχω παρει μια κοπελα τα πρωινα να με βοηθαει με το μωρο-ειδικα τωρα που ανοιγουν τα σχολεια.-Και αργησες...μου απανταει..απορω πως τα εβγαλες περα μεχρι τωρα χωρις ιχνος βοηθειας!-
ειλικρηνα εμεινα καγκελο,συνειδητοποιησα οτι μονο εγω δεν το ειχα καταλαβει οτι οντως εχω φτασει στα ορια μου...!
anthaki έγραψε:Συζητουσα που λετε με μια ξαδερφη του αντρα μου τις προαλλες και τις λεω οτι εχω παρει μια κοπελα τα πρωινα να με βοηθαει με το μωρο-ειδικα τωρα που ανοιγουν τα σχολεια.-Και αργησες...μου απανταει..απορω πως τα εβγαλες περα μεχρι τωρα χωρις ιχνος βοηθειας!-
ειλικρηνα εμεινα καγκελο,συνειδητοποιησα οτι μονο εγω δεν το ειχα καταλαβει οτι οντως εχω φτασει στα ορια μου...! [/q
ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ..ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης