701 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Τετ Σεπ 12, 2012 3:15 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:litsakos έγραψε:nikoletta10 γιαουρτι??με βυσσινο?? κατι εχεις,δεν μπορει να σου αρεσει αυτο?
Σορρυ, γιατι με βγαζει 35 χρονων? 36 ειμαι (πια). Αν ειναι να γινονται τετοια λαθη (που ειναι η διαχειριστρια,ακομα διακοπαρει?αισχος!) ας με βγαζει 25!
Ρε λιτσακο αχαχαχχα εμενα που μου εχουν προσθεσει τουλαχιστον 3-4 χροναι τι να πω?? Διαχειρησηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Θελω την μαμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ΑΙΣΧΟς ΘΑ ΠΩ!
valerakievelinaki έγραψε:καλημερα.....αχχχχ-το-πρωτακι-μου!!μου-φαινεται-πολυ-μεγαλη-ητσαντα-για-το-εβελινακι-και-μεταξυ-μας-και-για-το-βαλερακι-το-ιδιο-!!!μηπως-να-ξεκινουσαν-το-σχολειο-στα-8?????
Τι λες μαρη Βαρβαρα?
trilly έγραψε:γεια σας ρε κοριτσια, ηρθε το φθινοπωρο, επεσε η θερμοκρασια ή μου φαινεται???
που εισαι ρε κατερινα? ολα καλα? μας ελειψες!
φλωρα κι εσυ ε? και η αδερφουλα μου γμτ....αντε να δουμε που θα παει αυτη η δουλεια με τις απολυσεις.
φιλια σε ολες! γουσταρω που μαζευτηκαμε και θα τα λεμε...
γεια σου ρε βιβη ποιητριααααα!!!
Ωραια δεν ειναι που εχουμε μπουγιο? Θα ερθεις στην συναντηση εσυ?Αν ναι θα φερω το λαπτοπ να ψαξουμε για την εκπομπη της Βικυς Φλεσσα ο psycho της γειτονιας σας,at your service!
nikoletta10 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Λίτσα κάνεις λάθος είναι πολύ ωραίος συνδιασμός ρώτα και την Βαρβάρα που συμφωνεί,το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό αλλά οτι τελικά έμεινα με την όρεξη με το κουτάλι στο χέρι και τα σάλια να τρέχουν σαν της μπέμπας μου που βγάζει δόντια.Ελπίζω να καταφέρω να φάω σήμερα γιατί θα το <<ρίξω>>......
Α!!!!και κορίτσια για να μην καταλαβαίνετε την απουσία των παιδιών πλακωθήτε σε ότι δουλειές έχετε να κάνετε πιάνει,εγώ μόλις κάθησα....
nikoletta10 τωρα την Βαρβαρα να την παρω στα σοβαρα?Εδω θελει να ξεκινανε σχολειο στα 8 τα παιδια
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑΑΑΑΑ?
Bιβη?!!!! Φευγεις ρε? Σοκ! Και απο την δουλεια (αυτο ηταν αναμενομενο βασικα...) αλλα πας στο νησι?
"Το νησι" το εβλεπες?Εισαι σιγουρη? Ελα ρεεεεε στην συναντηση! Ελα ρε πατριωτη και θα σου φερω τραχανα απο τα μερη μας!