351 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Παρ Αυγ 10, 2012 2:49 am
giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Απλή καλλιέργεια έκανα, αυτά τα είχαμε κάνει στην αρχή και ήταν αρνητικά δε μου τα ξαναζήτησε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:
τινη,ηθελα να σε ρωτησω πως ειναι το ονομα σου?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Αυγ 10, 2012 3:06 am, 1 φορά
sofouli έγραψε:το ειχα απορια για τ'ονομα!!!χιχι!!!οσο για τα μπανια 4 φορες τη μερα κανω γιατι ειπε ο ντοκ να ριχνω τη θερμοκρασια του σωματος και να ειμαι παντα καθαρη.σερβιετακι μου ειπε επιβαλλεται να φοραω για να βλεπω τα υγρα,ε και επειδη μαλλον ολα τα εσωρουχα ειναι μαυρα.
η μπεμπα σημερα δεν εχει τρελα κεφια...βαριεται...!
Tini13 έγραψε:Κορίτσια, τη σοβαρότητα ενός κολπικού μικροβίου μόνο ο γιατρός μπορεί να την κρίνει, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις με την κατάλληλη αγωγή μετά από μια εβδομάδα συνήθως υποχωρεί..μην σας τρομάζω, υπάρχουν πολύ σοβαρότερες περιπτώσεις που για να διασφαλιστεί η υγεία του μωρού προτιμάται η καισαρική αντί του φ.τ., αλλά αφορά περιπτώσεις πιο ιδιαίτερες (π.χ. ένας έρπης γενητικών οργάνων, μια ιδίατερα εμμένουσα κολπίτιδα, θετικό ουρεόπλασμα..)..Να ηρεμήσετε, οι ζέστες φταίνε για όλα!!!!!!!!!!!!!!
giotaki2 έγραψε:Τελικά είναι 3 μικρές αποικιες λέει streptococcus agalactiae!
Κι από όσο διάβασα δε πρέπει να το έχεις για να γεννήσεις φυσιολογικά, τώρα το πόσο σημαντικό είναι και τι πρέπει να πάρω για να φύγει θα μας τα πει ο μεγάλος... εγώ ως άσχετη (δεν ξαναείχα ποτέ κάποιο μικρόβιο εκει) το μόνο που θα κάνω είναι να κόψω το σεχ κ το μπανιο στη θάλασσα από το φόβο μου.. θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικα...
Εγώ ρε σεις δεν έχω αυξημένα υγρά κανονικά όπως και πριν, απλά προσπαθώ να μη βάζω σερβιετάκι αλλά άσπρα εσώρουχα και να τα αλλάζω συχνά γιατί φοβάμαι λίγο τώρα με τη ζέστη και τον ιδρώτα
inakriti έγραψε:ANNAST έγραψε:http://www.tsekouratoi.gr/2012/08/blog-post_6642.html
ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΟΥΡΕΜΑ
τινη μου,θα σε παρω τηλ,κ θα κανονισουμε ολες οι γκαστρουλες να βρεθουμε μαζι!Tini13 έγραψε:O άντρας μου γεννήθηκε 5 κιλά και 55 πόντους αλλά κανένα guiness δεν τον έγραψε! Η πεθερά μου έκανε μια μέρα να τον βγάλει και τσίμπησε από τότε και ένα ωραίο υπεξάρθρημα ισχίου..Τελικά αυτό το μωρό κατέληξε σήμερα να είναι 2,05μ και 110 κιλά..φανταστείτε τί γονίδια έχει πάρει η μπέμπα από τον πατέρα της!!!!!!!!!! εγώ τρομάζω στην ιδέα του ύψους της..
τι να σου πω σοφακι,εμενα μου ειπε,ουτε ουρολοιμωξη ουτε κανενας μυκητας δεν βλαπτει το παιδι.να μην αγχωνομαι.κ την αντιβιωση μου την εδωσε για 4 μερες για ουρολοιμωξη,κ αν ηθελα μπορουσα να το αφησω κ για μετα την θεραπεια,γιατι ηταν σε ηπια μορφη.sofouli έγραψε:αννα κανενας μηκυτας οντως δε βλαπτει το μικρο αλλα αυτα που λενε οτι τρυπανε το σακο κτλ ισχυουν?σου ειπε τπτ?εγω αυτο φοβαμαι μωρε...
ANNAST έγραψε:ωχ,καπως ετσι αισθανομαι κ εγω τωρα..
http://www.tsekouratoi.gr/2012/08/blog-post_6105.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
εφαγα κ ενα παγωτο,κ ακριβως ετσι αισθανομαι...ωχ...sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:ωχ,καπως ετσι αισθανομαι κ εγω τωρα..
http://www.tsekouratoi.gr/2012/08/blog-post_6105.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
ε ρε αννα...ειπαμε αλλα οχι και ετσι!
γεια σου χριστινακι!με γεια το καροτσακι!ειναι πολυ ομορφο!Kristinaki έγραψε:Ηθελα να σας ρωτησω κατι.. Στο κρεβατακι του μωρου, ειναι καλα το στρωματακι να μετακινειται πανω κατω;; βρηκα ενα πολυ ομορφο κρεβατακι αλλα δε μετακινειται το στρωμα και σκεφτομαι αν αυτο βολευει για ενα μικρο μωρο η για μενα..
τι νομιζετε;
sofouli έγραψε:giotaki2 έγραψε:Τελικά είναι 3 μικρές αποικιες λέει streptococcus agalactiae!
Κι από όσο διάβασα δε πρέπει να το έχεις για να γεννήσεις φυσιολογικά, τώρα το πόσο σημαντικό είναι και τι πρέπει να πάρω για να φύγει θα μας τα πει ο μεγάλος... εγώ ως άσχετη (δεν ξαναείχα ποτέ κάποιο μικρόβιο εκει) το μόνο που θα κάνω είναι να κόψω το σεχ κ το μπανιο στη θάλασσα από το φόβο μου.. θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικα...
Εγώ ρε σεις δεν έχω αυξημένα υγρά κανονικά όπως και πριν, απλά προσπαθώ να μη βάζω σερβιετάκι αλλά άσπρα εσώρουχα και να τα αλλάζω συχνά γιατί φοβάμαι λίγο τώρα με τη ζέστη και τον ιδρώτα
εγω ουτε σεξ ,ουτε θαλασσα και εχω αποικιες...πολεις!!!!
τα σερβιετακια τ'αλλαζω καθε τρις και λιγο.ε δε μπορω ασπρα εσωρουχα...ενω τωρα ειναι μια πινελια ασπρου σε μαυρο εσωρουχο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης