Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
475 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 475 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που να βρει χωρο ο καημενος να κινηθει!!!???
ολα καλα θα πανε αθηνουλα και απ'οτι φαινεται εχεις πολλα να μας πεις!!!!!!!! Very Happy

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
giotaki2 έγραψε:
Έμη καλά αποτελέσματα να έχεις κι εσυ κορίτσι, θα περιμένουμε νέα σου, τι ώρα έχεις?

Σ ευχαριστω Γιωτακι κ εσυ επισης... αντε να δουμε τα παιδακια μας!!!

στις 5 εχω ραντεβου ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα μιας και ειναι η εβδομαδα του 15αυγουστο ελπιζω να εχει ηρεμια... γιατι καθε φορα περιμενουμε κανα 2ωρο!!!

εσυ τι ωρα θα πας?

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Γιωτάκι...ετοιμάζεις απόδραση!
Φιου όλα καλά, είμαι στο μήνα μου και ώρες ώρες με πιάνουν κρίσεις άγχους, τ6α δε όνειρά μου όταν καταφέρνω να κοιμηθώ περιορίζονται σε σκηνές τοκετού! Βάψαμε και νύχι...εμένα προσφέρθηκε σήμερα να έρθει η κοπλέλα του αδερφού μου να μου τα βάψει, να μου κάνει και κανένα σχεδιάκι που πιάνει το χέρι της!
Το νινί σου καλά;

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμάκι εσένα δε σε χαιρέτησα! Γεια σου γλυκιά μου. Θα δεις το μωράκι ωραία!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α και εγω εβαψα νυχι γιατι αυριο εχουμε γιατρο!!!!!!!ολες θα παμε περιποιημενες!!!!μονο αλλου δε μπορω να με περιποιηθω!!!!! Wink

giotaki2

giotaki2
emilou έγραψε:
Σ ευχαριστω Γιωτακι κ εσυ επισης... αντε να δουμε τα παιδακια μας!!!

στις 5 εχω ραντεβου ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα μιας και ειναι η εβδομαδα του 15αυγουστο ελπιζω να εχει ηρεμια... γιατι καθε φορα περιμενουμε κανα 2ωρο!!!

εσυ τι ωρα θα πας?
Κι εμεις 5.30΄ έχουμε, ησυχία θα έχει σήμερα πιστεύω κι εγώ νωρίς θα τελειώσουμε, μετά μπορεί να πάω κι από prenatal για κανένα σουτιέν θηλασμου...

Καλά ποσο δύσκολο είναι πια να βάψεις νύχια στα πόδια... Laughing έχει πολύ φάση...

Μια χαρά είναι Αθηνάκο κάθε κλοτσίτσα του είναι και πιο ορατη από την κοιλιά και γελάμε, βέβαια πονάει και λίγο αλλά είναι γλυκός ο πόνος!!! Θα το δούμε πάλι το απογευματάκι..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο ητανε σε βαρος γιωτακι τη τελευταια φορα?νομιζω τα ειχε παρει τα 2 κιλα!

pepelitsa

pepelitsa
Ksypnhsa Razz Ina ti wraio ethimo einai ayto p exete,kostizei men alla einai omorfo kai glyko k poly wraies oi eikonitses! Tini sto Ika oi anthrwpoi einai gia klamata genika padou oxi mono sto diko sou. Gia kila eida eipate,egw akoma ayta 8,5-9 alla apo to priksimo fenontai 509! Athina ta petherika aparadekta alla mwre mipws nomizan oi anthrwpoi oti den kollaei. Sofouli den eida thn foto ths mikrhs alla k egw opws h emh panta panw ston plakounta,tha nomizei pws einai filos tou! Xtes vrady diavaza gia epanafora koilias meta apo genna..re Ina kai opoia allh einai on p exei ksanagennhsei..htan meta h koilia zymari?? tha trelathw! Eipa pali polla e? xm

giotaki2

giotaki2
sofouli έγραψε:ποσο ητανε σε βαρος γιωτακι τη τελευταια φορα?νομιζω τα ειχε παρει τα 2 κιλα!
όχι ρε είπαμε... χαχαχα το σούμο μου στις 31εβδ+4η ήταν 1850-1900
τώρα φαντάζομαι θα το χει το 2,5άρι...
χαχαχα ας είναι καλά δε περάζει εγώ το αγαπάω και χοντρούλικο...

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας φιλώ...πάω να σιδερώσω την προίκα του μωρού για να στρώσουμε το κρεβατάκι όταν σχολάσει ο καλός μου. Να απολαύσετε τα μωράκια σας όσες τα δείτε και οι υπόλοιπες ας απολαμβάνουμε τις κλοτσιές. Γεια σας ομορφούλες!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα πηνελοπη!θα τη ξαναβαλω τη φωτο οταν κατσω στον αλλο υπολογιστη!!!αυριο θα εχω καινουριες! Wink Wink
η μαμα μου που εκανε διδυμα και ειχε παρει μονο 30 κιλα,μετα εβαλε ενα κορσε και τσουπ η κοιλια επανηλθε στα φυσιολογικα!!!!

ε μωρε εγω τον εκανα χοντρουλικο!ε μια χαρα ητανε...και εμενα πριν 2 βδομαδες ητανε 1850...εχουμε πολυ μαγουλο!!!!!!!!!!τωρα την υπολογιζω 2200....θα ειμαστε γυναικες με πιασιματα!

emilou

emilou
αχ το νυχι δυσκολη υποθεση... εγω τωρα στην καινουρια γειτονια δεν εχω καπου κοντα να παω να τα φτιαξω... και μαλλον πρεπει να κανω ασκησεις εδαφους για να τα καταφερω (ολες τα φτιαξατε μην μεινω εγω ετσι!!!)

Καλημερα Πηνελοπη... και ο δικος σου δεν θελει να δειξει φατσουλα ε? εμεις μονο λιγο χειλακια εχουμε δει και τιποτα αλλο!!! θα τα δουμε στο τελος με τον παραδοσιακο τροπο!!!

giotaki2

giotaki2
Γεια σου Αθηνάκο καλό  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 517142 και προσεχτικά ε, μη κουράζεσε...
Φιλάκια!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για τα νυχια στα ποδια ειχα τον Γιωργο.τωρα ειναι βαμμενα απο την αδελφη μου και η ανανεωση θα γινει απο τη ξαδελφη.αν τα κανω μονη χρειαζομαι πινελο με κονταρι!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giotaki2 έγραψε:
sofouli έγραψε:ποσο ητανε σε βαρος γιωτακι τη τελευταια φορα?νομιζω τα ειχε παρει τα 2 κιλα!

Γιωτάκι μου κι εμένα στις 34+3 ήταν 2.400 οπότε κάπου εκεί υπολόγιζέ το. Μου είπαν ότι θα γεννηθεί περίπου 3.200-3.300.Μια χαρούλα είναι!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:
giotaki2 έγραψε:

Γιωτάκι μου κι εμένα στις 34+3 ήταν 2.400 οπότε κάπου εκεί υπολόγιζέ το. Μου είπαν ότι θα γεννηθεί περίπου 3.200-3.300.Μια χαρούλα είναι!

μια χαρα ειναι τοσο!!!!ε να μπορουμε να το πιασουμε ανετα!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 215994

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάκια κοριτσάκια μου. Θα τα πούμε μάλλον αύριο πάλι!

emilou

emilou
εμενα την τελευταια φορα ηταν πανω απο 2κιλα!!!! εχουν περασει 10 μερες απο τοτε... δεν θα εχει παρει αλλα 200-250g? 3200-3400g θεωρω ειναι το ιδανικο βαρος... καταλληλο και για να γεννηθει και για να κρατιεται ευκολα!

ασε που αν μου γεννηθει πανω απο 3500 δεν θα του κανουν 3 φορμακια που πηρα για τις πρωτες μερες!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την emilou στις Δευ Αυγ 13, 2012 2:22 am, 1 φορά

inakriti

pepelitsa έγραψε: Xtes vrady diavaza gia epanafora koilias meta apo genna..re Ina kai opoia allh einai on p exei ksanagennhsei..htan meta h koilia zymari?? tha trelathw! Eipa pali polla e? xm

Πηνελοπη μου ... εγω προσωπικα ειμαι απο τους οργανισμους που οτι φαω το παιρνω σε gr ... και οχι οπως αλλους που τρωνε ακαταυπαστα χωρις να περνουν γραμμαριο ... στον πρωτο μου γιο πηρα 22 κιλα .... τα εχασα ολα χωρις να εχω κανει ποτε στην ζωη μου διαιτα ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΤΡΩΩ ... ΤΕΛΟΣ !!! αλλα ... ------> ειμαι και απο τους ανθρωπους που δεν καθομαι ... μπορει να μην μπορεσα να παω γυμναστηριο ποτε μου ή να βγω εξω να τρεξω για να κανω κορμι ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ... καθημερινα και χωρις να κανεναν να με βοηθαει ... εχοντας και ενα μωρο ... επανηλθα και με πολυ καλυτερο σωμα και με κανενα ζυμαρι πανω μου !!! οι δουλειες του σπιτιου ειναι η καλυτερη ασκηση !!!! μην σε πιανει τρομος ... μην αφηνεις τα κιλα να σε αγχωνουν για το μετα και χανεις το τωρα !!! δεν υπαρχει ανθρωπος ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ !!!

emilou

emilou
κοριτσακια σας χαιρετω....

παω να κανω γενικο ρεκτιφιε... αποτριχωση, νυχια, ισιωμα μαλλια...

θα τα πουμε το απογευμα... φιλακια

giotaki2

giotaki2
Κι εγώ χαιρετώ για τους ίδιους λόγους, με τα νύχια ξεμπέρδεψα!!! Razz
Φιλάκια....  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλια και καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 27 215994

pepelitsa

pepelitsa
loipon skoupiza k sfougariza kathos kata tis 4:30 tha erthei to koritsi pou mou kanei nyxia,shmera vlepw poly nyxi! sofouli nai na thn valeis na thn dw! Ina!! poly entharyntika ayta pou les kai xairomai giati xtes diavaza diafora koula peri zymariou k koilias pou kremete k alla tetoia..den exw problima me ta kila katholou einai k liga mexri twra k pisteyw tha ta xasw eykola,fovithika mipws kremasei to derma mou opws diavaza xtes,kata t alla k egw kanw oles tis douleies sto spiti ektos apo siderwma syn tou oti exoume organa polla sto spiti apo aplo pagko koiliakwn mexri power plate k pada ekana k apo ayta kathimerina. Ta grafane poly tragika kai tromaksa opws katalaveneis,exw dei sto fb oti eisai kormi thanathforo Smile k eipa na dw an eixes esy tetoio zhthma..afou les oxi krataw ayto k ksexnaw to xtesinovradina giati poly anxwthika!

inakriti

βρε αγαπη μου με 22 κιλα αν αραζα στον καναπε με αγκαλια το μωρο παιζοντας το καλη μαμα και ανικανη να φερω εις περας ολα τα υπολοιπα ... ξαπλα - φαγητο συνεχεια για να βρω με κατι να ασχοληθω μιας και δεν θα εχω τι να κανω μεχρι να ξαναξυπνησει το μωρο ... τοτε τα ζυμαρακια θα εφτιαχναν ψωμια για βιβλιο γκινες!!! ξερω και τετοοιες περιπτωσεις "αφοσιωνομαι ΜΟΝΟ στο μωρο" και γινομε στο τελος 100 κιλα και μετα απορω γιατι αλλαξε και ο αντρας μου προτιμησεις !!!! δεν ειναι ετσι !!! ολα εξαρτωνται απο το πως θα τα αντιμετωπισουμε

pepelitsa

pepelitsa
Nai sigoura paizoun k ayta! Re koritsia i xristina pou einai? exei milisei kamia?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις