601 Απ: ***Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 16!!!*** Τετ Αυγ 22, 2012 2:11 am
Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κοριτσάρες!
Καταρχας Τινάκο μου ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα απο τη καρδιά μου για την υπέροχη βραδιά, τον κόπο σας, τις νοστιμιές σας, τη παρέα σας, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ (σχετικά με τον Ταρζαν)
Περάσαμε μοναδικά!
Ανυπομονώ να δώ τη φωτογράφησή σας!
Εγώ πήγα κουνιστή και λυγιστή στον γιατρό και αυτός έχει κλείσει για μια εβδομάδα για διακοπές (δεν έχει ετοιμόγεννες λέει και πήγε στο χωριό..)
Με ρώτησε βέβαια αν θέλω να γυρίσει, αλλά σιγά μην τον εφερνα πίσω τον άθρωπο..
Ετσι πηγαμε για ένα καφεδάκι με τον Στέλιο, πήραμε και κάτι δωράκια για τη κουμπάρα και τη βαφτιστήρα μου και ήρθαμε σπίτι.
Κακώς γιατι με σύγχισε η μάνα μυ με τα βρωμοχαράτσια της ΔΕΗ αλλά τέλοσπάντων...
ΑΝΝΟΥΛΑ καλό ταξίδι αγάπη μου, χάρηκα τόσο πολύ που γνωριστήκαμε!
ΤΙΝΗΗΗΗ πάμε για περπάτημα αύριο το απόγευμα?
ΙΝΑΑΑΑ υπάρχει περίπτωση να έρθεις κι εσύ???
Καταρχας Τινάκο μου ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα απο τη καρδιά μου για την υπέροχη βραδιά, τον κόπο σας, τις νοστιμιές σας, τη παρέα σας, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ (σχετικά με τον Ταρζαν)
Περάσαμε μοναδικά!
Ανυπομονώ να δώ τη φωτογράφησή σας!
Εγώ πήγα κουνιστή και λυγιστή στον γιατρό και αυτός έχει κλείσει για μια εβδομάδα για διακοπές (δεν έχει ετοιμόγεννες λέει και πήγε στο χωριό..)
Με ρώτησε βέβαια αν θέλω να γυρίσει, αλλά σιγά μην τον εφερνα πίσω τον άθρωπο..
Ετσι πηγαμε για ένα καφεδάκι με τον Στέλιο, πήραμε και κάτι δωράκια για τη κουμπάρα και τη βαφτιστήρα μου και ήρθαμε σπίτι.
Κακώς γιατι με σύγχισε η μάνα μυ με τα βρωμοχαράτσια της ΔΕΗ αλλά τέλοσπάντων...
ΑΝΝΟΥΛΑ καλό ταξίδι αγάπη μου, χάρηκα τόσο πολύ που γνωριστήκαμε!
ΤΙΝΗΗΗΗ πάμε για περπάτημα αύριο το απόγευμα?
ΙΝΑΑΑΑ υπάρχει περίπτωση να έρθεις κι εσύ???