801 Απ: ***Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 16!!!*** Πεμ Αυγ 23, 2012 1:30 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
καλως την κατερινα!!
μια χαρα θα ειναι ολα!τυχερουλα θα δεις κ το μωρακι σου!!
μια χαρα θα ειναι ολα!τυχερουλα θα δεις κ το μωρακι σου!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ελα βικυ μου κ σε ψαχναμε σημερα..vgog65 έγραψε:Καλημέρα στα κοιλουμπόνια!!!!
Πήγα γιατρό σήμερα...στο Μητέρα όμως και απλά άκουσε τη καρδιά του παιδιού....και με εξέτασε από κάτω...και μου είπε οτι δεν έχει κατέβει ακόμη και οτι ο τράχηλος είναι κλειστός...και να ξεκινήσω περπάτημα.....μου μείωσε τα μαγνήσια και μου έκοψε το σαλοσπίρ........τώρα επόμενο ραντεβού Δευτέρα 03/09 στο ιατρείο της!!!!Της ανέφερα πάλι τις συσπάσεις.....και μου λέει η τρελή δεν χαίρεσαι αυτό είναι πολύ καλό ναι της λέω πονάω όμως έτσι πρέπει μου λέει αφού σε πιέζει με τη κεφάλα του!!!!Κοίτα μου λέει όλα είναι καλά λογικά δεν γεννάς ακόμη αλλά τα νερά μπορεί να σπάσουν οποιαδήποτε στιγμή και της λέω καλά και πως θα το καταλάβω???θα το καταλάβεις μου λέει...μην ανησυχείς..!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kat3r1na στις Πεμ Αυγ 23, 2012 1:55 am, 1 φορά
vgog65 έγραψε:Καλημέρα στα κοιλουμπόνια!!!!
Πήγα γιατρό σήμερα...στο Μητέρα όμως και απλά άκουσε τη καρδιά του παιδιού....και με εξέτασε από κάτω...και μου είπε οτι δεν έχει κατέβει ακόμη και οτι ο τράχηλος είναι κλειστός...και να ξεκινήσω περπάτημα.....μου μείωσε τα μαγνήσια και μου έκοψε το σαλοσπίρ........τώρα επόμενο ραντεβού Δευτέρα 03/09 στο ιατρείο της!!!!Της ανέφερα πάλι τις συσπάσεις.....και μου λέει η τρελή δεν χαίρεσαι αυτό είναι πολύ καλό ναι της λέω πονάω όμως έτσι πρέπει μου λέει αφού σε πιέζει με τη κεφάλα του!!!!Κοίτα μου λέει όλα είναι καλά λογικά δεν γεννάς ακόμη αλλά τα νερά μπορεί να σπάσουν οποιαδήποτε στιγμή και της λέω καλά και πως θα το καταλάβω???θα το καταλάβεις μου λέει...μην ανησυχείς..!!!
kat3r1na έγραψε:Καλώς την!!Γιατί έχεις αγχωθεί με τις συσπάσεις?Δεν είναι φυσιολογικές στη βδομάδα που είσαι πιά?Αφού σου είπε και οτι ο τράχηλος είναι κλειστός,νομίζω πως όλα είναι μια χαρά.Δεν πρόκειται να διασταλλέι από τη μια μέρα στην άλλη,μην τρελαθούμε!
Από ότι βλέπω πλησιάζεις και την 36η βδομάδα,οπότε σκασίλα σου!Κι εγώ αυτή τη βδομάδα περιμένω!!
Panik11 έγραψε:Εμη πρηξιμο χερια ποδια αστα να πανε!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emilou στις Πεμ Αυγ 23, 2012 2:01 am, 1 φορά
emilou έγραψε:kat3r1na έγραψε:Καλώς την!!Γιατί έχεις αγχωθεί με τις συσπάσεις?Δεν είναι φυσιολογικές στη βδομάδα που είσαι πιά?Αφού σου είπε και οτι ο τράχηλος είναι κλειστός,νομίζω πως όλα είναι μια χαρά.Δεν πρόκειται να διασταλλέι από τη μια μέρα στην άλλη,μην τρελαθούμε!
Από ότι βλέπω πλησιάζεις και την 36η βδομάδα,οπότε σκασίλα σου!Κι εγώ αυτή τη βδομάδα περιμένω!!
Κατερινα τα συνεχιζεις τα χαπια για τιε συσπασεις? εγω να ειχα κοψει αλλα εκανα καποιες εντονες και αρχισα παλι ανα 4ωρο + ουτρογτζεσταν 2 φορες την ημερα... υπερβολικο μου φανηκε αλλα το κανω... ο γιατρος μου θελει να πιασω 40η εβδομαδα!!
α ωραια,εγω ακομα να παραγγειλω.ειναι τελικα με 1 pad?κ αν βολευει κανε μου λινκ να δω απο που το πηρες τελικα..emilou έγραψε:ωωω Τινη καινουρια καριερα βλεπω ξεκινησες!!!! περιμενουμε με αγωνια τις φωτο...
Αννα την παρελαβα την ενδοεπικοινωνια!!! μια χαρα στον χρονο που μου ειπαν ηρθε... το μονο που θελει ειναι 2 ανταπτορες για τις πριζες γιατι ειναι με τα αγγλικα τα βυσματα!!
Panik11 έγραψε:Εμη τι ενδοεπικοινωνια πηρες???Ειναι με καμερα???
ΤΙ καλο θα φατε σημερα???Εγω εψησα μπουτι κοτοπουλο και φτερουγες στο ρομποτακι και ρυζακι με σαλατα!!!Λιτοδιαιτα σημερα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης