701 Απ: ***Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 16!!!*** Τετ Αυγ 22, 2012 8:42 am
giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πάω επιτέλους να φτιάξω βαλίτσα γιατί με ζάλισε ο καλός μου... θα επιστρεψω πιο μετα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giotaki2 έγραψε:
Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι η Γεωργία είναι γερμανία/ιταλία (δε θυμάμαι ακριβώς ) μάλλον ζω στην κοσμάρα μου μη δίνετε σημασία...
giotaki2 έγραψε:Πάω επιτέλους να φτιάξω βαλίτσα γιατί με ζάλισε ο καλός μου... θα επιστρεψω πιο μετα...
Εγω δεν το ξέρω...είχα πάρει απο την αρχή χαλί,κ στο κάτω κάτω γιατί να μην επιτρέπεται;;;;emilou έγραψε:Να σε ρωτησω κ εγω βρε Αννα... χαλι τον πρωτο χρονο επιτρεπεται να στωσουμε στο δωματιο του μωρου? μου λεγε προσφατα η μανα μου οτι μαλλον οχι!! ισχυει?
ANNAST έγραψε:Εγω δεν το ξέρω...είχα πάρει απο την αρχή χαλί,κ στο κάτω κάτω γιατί να μην επιτρέπεται;;;;emilou έγραψε:Να σε ρωτησω κ εγω βρε Αννα... χαλι τον πρωτο χρονο επιτρεπεται να στωσουμε στο δωματιο του μωρου? μου λεγε προσφατα η μανα μου οτι μαλλον οχι!! ισχυει?
maroulo έγραψε:γεια σας ειναι καμιά μεσα? μερικές φορές εχω χτυπήματα στα κοκάλα τα πλαϊνά στην λεκάνη, το νιώθει καμιά σας βρε κορίτσια? σήμερα πήγα η&μ πείρα ρουχα της μικρής. και μετα τζαμπο για μικροπράγματα για το μωρό κατι σφήνες πιπίλες μπανακι και κτλ. μπιμπερό πια πήρατε δεν εχω παρει ακομη. α παράγγειλα πάνες chicco να ειναι καλες? η θα βγουν μαπα και πείρα 2 κουτιά.
pepelitsa έγραψε:Kalhspera Tinoula kai Maroulo!! Pnes den exw parei akoma tpt opote dne exw kamia idea.
Mpimpero phra Nuk ta first choice 3 mikra k 1 megalo, phra 2 gyalina ths chicco kai pira kai 2 tetoia http://www.chicco.gr/en_mpimpero_step_up_1_8ili_me_klisi_0m_150ml.html
na shmeiwsw edw oti phra tosa polla epeidh den tha 8hlasw.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης