126 Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Δευ Δεκ 03, 2012 8:27 am
.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
τι να κανουμε μωρε κιαυτα μες το προγραμμα ειναι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπα μη το λες και εγω ετσι ελεγα δεν θελω αγορι αλλα αμα κανω δευτερο θα το ηθελα και ενα αγορακι εσυ ενα κορειτσακι εχεις?nikolu έγραψε:γεια σου!να το χαιρεσαι το λουλουδι σου! σαν τα κοριτσια αλλο τιποτα... ανεκαθεν λατρευα το γυναικειο φυλλο και φουλ φεμινιστρια αν ποτε κανω αγορι .. ισως να ειναι ο μοναδικος αντρας που θα αγαπησω πραγματικα αν και η σκεψη του και μονο με... τρομοκρατει!!
μπα μη το λες και εγω ετσι ελεγα δεν θελω αγορι αλλα αμα κανω δευτερο θα το ηθελα και ενα αγορακι εσυ ενα κορειτσακι εχεις? [/quote]nikolu έγραψε:
γειασου Nafsi να χαιρεσε το κορειτσακισοουNafsi έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!!
εγω τη θηλασα 20 μερες και επειδη δε χορταινε την εκοψα.Τροφουλες σε 15 μερες ξεκιναμε.Nafsi έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!!
να τα χαιρομαστε τα κοριτσακια μας λοιπον! katerinasmurf πως ειναι τωρα που ειναι 2 χρονων? μιλαει περπαταει τρωει ολα ε?? την στελνεις παιδικο/σχολειο??
γεια σου Nafsi! εχετε ξεκινησει τροφουλες??
τα θηλασατε κοριτσια?
1 χρονου ειναι και εχουμε ξεκινησει με βοηθεια το περπατημα λεει μαμα μπαμπα και γιαγια βασικα πταν ξεκινησε να λεει μαμα και μπαμπα ηταν 10 μηνων. σε παιδικο παει απο 8 μηνων και της αρεσει παρα πολυ παιρναει πολυ καλαNafsi έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!!
να τα χαιρομαστε τα κοριτσακια μας λοιπον! katerinasmurf πως ειναι τωρα που ειναι 2 χρονων? μιλαει περπαταει τρωει ολα ε?? την στελνεις παιδικο/σχολειο??
γεια σου Nafsi! εχετε ξεκινησει τροφουλες??
τα θηλασατε κοριτσια?
ασε εμενα ο αντρας μου κανει λες και μονο αυτος εχει κορη!!!Ειναι το συναισθημα παιδι μου,ειναι το κατι αλλο.Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?
κι εμενα μια απο τα ιδια εχει ξετρελαθει αν και ήθελε αγόρι.τώρα θέλει μόνο κορίτσια αν και πολύ ζωηρη η δικιά μου με εντονη προσωπικότηταNafsi έγραψε:ασε εμενα ο αντρας μου κανει λες και μονο αυτος εχει κορη!!!Ειναι το συναισθημα παιδι μου,ειναι το κατι αλλο.Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?
MamaTheodora έγραψε:KAI ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ....
Κατερινα 8 ετων, Ελενη 6 ετων και μπεμπα 6 μηνων!!
Φιλακια!!!
να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!!!Gianna>Eleni>Maria έγραψε:καλησπερα και απο εμενα εχω ενα ζουζουνι 14 μηνων.εαν καιστην αρχη ηθελα αγορι τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα..ειναι ακομα κολλημενη μαζι μου και ο αντρας μου περιμενει να μεγαλωσει λιγο λεει για να παθει μπαμπακιαση..
mpoumpoukaki222 έγραψε:κι εμενα μια απο τα ιδια εχει ξετρελαθει αν και ήθελε αγόρι.τώρα θέλει μόνο κορίτσια αν και πολύ ζωηρη η δικιά μου με εντονη προσωπικότηταNafsi έγραψε:ασε εμενα ο αντρας μου κανει λες και μονο αυτος εχει κορη!!!Ειναι το συναισθημα παιδι μου,ειναι το κατι αλλο.Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
χαχαχαχα!!!εμείς εντάξει δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο απλά μου λέει ότι κάνει λάθη στη δουλειά γιατί δεν φεύγει από το μυαλό του.να σας ρωτησω κάτι ασχετο φοτο πως βάζετε στο προφιλ σας;nikolu έγραψε:mpoumpoukaki222 έγραψε:κι εμενα μια απο τα ιδια εχει ξετρελαθει αν και ήθελε αγόρι.τώρα θέλει μόνο κορίτσια αν και πολύ ζωηρη η δικιά μου με εντονη προσωπικότηταNafsi έγραψε:ασε εμενα ο αντρας μου κανει λες και μονο αυτος εχει κορη!!!Ειναι το συναισθημα παιδι μου,ειναι το κατι αλλο.Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
αααχ κα 'μεις μια απτα ιδια. εκανε σαν τρελος για αγορι εκοβε και το λαιμο του δηλαδη οτι ηταν αγορι ασε που οταν του το ανακοινωσε ο doctor κοκκινισε ολοκληρος τα ματια του εγιναν μωβ και περασαν 4 ωρες για να μου μιλησει... παει ο αντρας μου λεω τον χασαμε!! τον ρωτησα σε καποια φαση γιατι ανυσηχησα κιολας ασχετα αν στην αρχη στεναχωρηθηκα και σκεφτηκα μα καλα??? πως κανει ετσι??? -ρε μωρο στεναχωρηθηκεσ πολυ ε?? και μου λεει με το βλεμμα του 'χανου' -ρε μωρο?? τι θα κανω τωρα?? πως θα την προστατευσω?? δε γινεται να ερχονται μηχανακια στο σπιτι θα τουσ σκοτωσω ολους... :affraid και ηταν μολις 5 μηνων εμβρυακι.. φανταστειτε τι κανει τωρα που ειναι 2,5 μηνων.. της κανει κουβεντα πως να χτυπαει τα αγορακια αχχχχ! θα μου το καταστρεψει το παιδι!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης