Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 11]

126"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Δευ Δεκ 03, 2012 8:27 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τι να κανουμε μωρε κιαυτα μες το προγραμμα ειναι. "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 522194

127"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Δευ Δεκ 03, 2012 1:00 pm

SOTIANNA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???????????????? ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ...................

128"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Δευ Δεκ 03, 2012 11:04 pm

Ρουλακι

Ρουλακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας! Κι εγω κοριτσομαμα, τεσσαρων χρονων το δικο μου λουλουδακι! Οι περισσοτερες μαμαδες λενε για τα αγορια,δεν μπορω να πω βεβαια, δεν το εχω ζησει για να ξερω, αλλα ανεκαθεν τρελαινομουν για κοριτσακια! Αρχικα μας ειχε πει ο γιατρος αγορι στον υπερηχο και οταν στον Β επιπεδου φανηκε κοριτσι..τρελαθηκα απο τη χαρα μου!

129"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Τετ Δεκ 05, 2012 11:33 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γειασας κορειτσια τι κανετε? "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 15419

130"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 6:51 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κορειτσομανουλες τι κανετε? "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 502437

131"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:12 am

nikolu

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γεια σου!να το χαιρεσαι το λουλουδι σου! σαν τα κοριτσια αλλο τιποτα... ανεκαθεν λατρευα το γυναικειο φυλλο και φουλ φεμινιστρια αν ποτε κανω αγορι .. ισως να ειναι ο μοναδικος αντρας που θα αγαπησω πραγματικα Very Happy αν και η σκεψη του και μονο με... τρομοκρατει!!

132"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:15 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nikolu έγραψε:γεια σου!να το χαιρεσαι το λουλουδι σου! σαν τα κοριτσια αλλο τιποτα... ανεκαθεν λατρευα το γυναικειο φυλλο και φουλ φεμινιστρια αν ποτε κανω αγορι .. ισως να ειναι ο μοναδικος αντρας που θα αγαπησω πραγματικα Very Happy αν και η σκεψη του και μονο με... τρομοκρατει!!
μπα μη το λες και εγω ετσι ελεγα δεν θελω αγορι αλλα αμα κανω δευτερο θα το ηθελα και ενα αγορακι εσυ ενα κορειτσακι εχεις? "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 567772

133"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:16 am

MamaTheodora

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KAI ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ....

Κατερινα 8 ετων, Ελενη 6 ετων και μπεμπα 6 μηνων!!

Φιλακια!!!

"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 215994

134"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:22 am

nikolu

[/quote] μπα μη το λες και εγω ετσι ελεγα δεν θελω αγορι αλλα αμα κανω δευτερο θα το ηθελα και ενα αγορακι εσυ ενα κορειτσακι εχεις? "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 567772 [/quote]
λες ε??? ε στην τελικη μωρε ολες γερα θελουμε να ειναι απλα κουβεντα να γινεται!! (μια αδυναμια ομως στις μπεμπουλινες την εχω μαλλον επειδη εχω κοριτσι, προφανως αν ειχα αγορακι να ελεγα αλλα Smile ) εχω μια μικρουλα 2,5μ εσενα ποσο ειναι η κουκλα??

135"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:27 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nikolu έγραψε:
μπα μη το λες και εγω ετσι ελεγα δεν θελω αγορι αλλα αμα κανω δευτερο θα το ηθελα και ενα αγορακι εσυ ενα κορειτσακι εχεις? "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 567772 [/quote]
λες ε??? ε στην τελικη μωρε ολες γερα θελουμε να ειναι απλα κουβεντα να γινεται!! (μια αδυναμια ομως στις μπεμπουλινες την εχω μαλλον επειδη εχω κοριτσι, προφανως αν ειχα αγορακι να ελεγα αλλα Smile ) εχω μια μικρουλα 2,5μ εσενα ποσο ειναι η κουκλα??[/quote] να σου ζησει το μπεμπακισου εμεις πριν 2 βδομαδες χρονισαμε.

136"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:33 am

Nafsi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!! flower

137"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:36 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nafsi έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!! flower
γειασου Nafsi να χαιρεσε το κορειτσακισοου "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 186253

138"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:39 am

nikolu

[quote="Nafsi"]Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!! flower

να τα χαιρομαστε τα κοριτσακια μας λοιπον! katerinasmurf πως ειναι τωρα που ειναι 2 χρονων? μιλαει περπαταει τρωει ολα ε?? την στελνεις παιδικο/σχολειο??

γεια σου Nafsi! εχετε ξεκινησει τροφουλες??

τα θηλασατε κοριτσια?

139"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:45 am

Nafsi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="nikolu"]
Nafsi έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!Και εγω κοριτσομανα, η κορουλα μου 6 μηνων σχεδον!!! flower

να τα χαιρομαστε τα κοριτσακια μας λοιπον! katerinasmurf πως ειναι τωρα που ειναι 2 χρονων? μιλαει περπαταει τρωει ολα ε?? την στελνεις παιδικο/σχολειο??

τα θηλασατε κοριτσια?
εγω τη θηλασα 20 μερες και επειδη δε χορταινε την εκοψα.Τροφουλες σε 15 μερες ξεκιναμε.

140"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:45 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="nikolu"]

τα θηλασατε κοριτσια?
1 χρονου ειναι και εχουμε ξεκινησει με βοηθεια το περπατημα λεει μαμα μπαμπα και γιαγια βασικα πταν ξεκινησε να λεει μαμα και μπαμπα ηταν 10 μηνων. σε παιδικο παει απο 8 μηνων και της αρεσει παρα πολυ παιρναει πολυ καλα

141"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:47 am

Nafsi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?
ασε εμενα ο αντρας μου κανει λες και μονο αυτος εχει κορη!!!Ειναι το συναισθημα παιδι μου,ειναι το κατι αλλο.

142"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:51 am

mpoumpoukaki222

γειά σας κορίτσια κι εγω κοριτσομαμα είμαι έχω μια μπεμπουλα 4 μηνων.να τα χαιρεστε τα κοριτσάκια σας

143"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:52 am

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και ο δικος μας μπαμπας τρελος και παλαβος για την κορη και η μικρουλαμας του εχει μεγαλη αδυναμια "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 35468

144"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:54 am

mpoumpoukaki222

Nafsi έγραψε:
Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?
ασε εμενα ο αντρας μου κανει λες και μονο αυτος εχει κορη!!!Ειναι το συναισθημα παιδι μου,ειναι το κατι αλλο.
κι εμενα μια απο τα ιδια εχει ξετρελαθει αν και ήθελε αγόρι.τώρα θέλει μόνο κορίτσια αν και πολύ ζωηρη η δικιά μου με εντονη προσωπικότητα

145"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 7:57 am

nikolu

MamaTheodora έγραψε:KAI ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ....

Κατερινα 8 ετων, Ελενη 6 ετων και μπεμπα 6 μηνων!!

Φιλακια!!!

"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 215994

εισαι γνησιος αντιπροσωπος! να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι!

146"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 8:09 am

Gianna>Eleni>Maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα και απο εμενα εχω ενα ζουζουνι 14 μηνων.εαν καιστην αρχη ηθελα αγορι τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα..ειναι ακομα κολλημενη μαζι μου και ο αντρας μου περιμενει να μεγαλωσει λιγο λεει για να παθει μπαμπακιαση.. Very Happy

147"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 8:11 am

mpoumpoukaki222

Gianna>Eleni>Maria έγραψε:καλησπερα και απο εμενα εχω ενα ζουζουνι 14 μηνων.εαν καιστην αρχη ηθελα αγορι τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα..ειναι ακομα κολλημενη μαζι μου και ο αντρας μου περιμενει να μεγαλωσει λιγο λεει για να παθει μπαμπακιαση.. Very Happy
να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!!!

148"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 8:12 am

nikolu

mpoumpoukaki222 έγραψε:
Nafsi έγραψε:
κι εμενα μια απο τα ιδια εχει ξετρελαθει αν και ήθελε αγόρι.τώρα θέλει μόνο κορίτσια αν και πολύ ζωηρη η δικιά μου με εντονη προσωπικότητα

αααχ κα 'μεις μια απτα ιδια. εκανε σαν τρελος για αγορι εκοβε και το λαιμο του δηλαδη οτι ηταν αγορι ασε που οταν του το ανακοινωσε ο doctor κοκκινισε ολοκληρος τα ματια του εγιναν μωβ και περασαν 4 ωρες για να μου μιλησει... παει ο αντρας μου λεω τον χασαμε!! Laughing τον ρωτησα σε καποια φαση γιατι ανυσηχησα κιολας ασχετα αν στην αρχη στεναχωρηθηκα και σκεφτηκα μα καλα??? πως κανει ετσι??? -ρε μωρο στεναχωρηθηκεσ πολυ ε?? και μου λεει με το βλεμμα του 'χανου' -ρε μωρο?? τι θα κανω τωρα?? πως θα την προστατευσω?? δε γινεται να ερχονται μηχανακια στο σπιτι θα τουσ σκοτωσω ολους... :affraid και ηταν μολις 5 μηνων εμβρυακι.. φανταστειτε τι κανει τωρα που ειναι 2,5 μηνων.. της κανει κουβεντα πως να χτυπαει τα αγορακια αχχχχ! θα μου το καταστρεψει το παιδι! tongue

149"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 8:16 am

nikolu

[quote="mpoumpoukaki222"][quote="Gianna>Eleni>Maria"]καλησπερα και απο εμενα εχω ενα ζουζουνι 14 μηνων.εαν καιστην αρχη ηθελα αγορι τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα..ειναι ακομα κολλημενη μαζι μου και ο αντρας μου περιμενει να μεγαλωσει λιγο λεει για να παθει μπαμπακιαση.. Very Happy

μπα αδικα περιμενει... μια ζωη μαμακιαση θα εχει αν ειναι ετσι ακομα "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 328109 ...

150"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 6 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 8:18 am

mpoumpoukaki222

nikolu έγραψε:
mpoumpoukaki222 έγραψε:
Nafsi έγραψε:

αααχ κα 'μεις μια απτα ιδια. εκανε σαν τρελος για αγορι εκοβε και το λαιμο του δηλαδη οτι ηταν αγορι ασε που οταν του το ανακοινωσε ο doctor κοκκινισε ολοκληρος τα ματια του εγιναν μωβ και περασαν 4 ωρες για να μου μιλησει... παει ο αντρας μου λεω τον χασαμε!! Laughing τον ρωτησα σε καποια φαση γιατι ανυσηχησα κιολας ασχετα αν στην αρχη στεναχωρηθηκα και σκεφτηκα μα καλα??? πως κανει ετσι??? -ρε μωρο στεναχωρηθηκεσ πολυ ε?? και μου λεει με το βλεμμα του 'χανου' -ρε μωρο?? τι θα κανω τωρα?? πως θα την προστατευσω?? δε γινεται να ερχονται μηχανακια στο σπιτι θα τουσ σκοτωσω ολους... :affraid και ηταν μολις 5 μηνων εμβρυακι.. φανταστειτε τι κανει τωρα που ειναι 2,5 μηνων.. της κανει κουβεντα πως να χτυπαει τα αγορακια αχχχχ! θα μου το καταστρεψει το παιδι! tongue
χαχαχαχα!!!εμείς εντάξει δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο απλά μου λέει ότι κάνει λάθη στη δουλειά γιατί δεν φεύγει από το μυαλό του.να σας ρωτησω κάτι ασχετο φοτο πως βάζετε στο προφιλ σας;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις