151 Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 8:31 am
nikolu
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
μπουμπουκακι εγω δε ξερω αλλα μηπως πανω πανω εκει που λεει εικονοθηκη?? η αβαταρ?? για ριξε μια ματια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το βρήκα όπως βλέπεις...nikolu έγραψε:μπουμπουκακι εγω δε ξερω αλλα μηπως πανω πανω εκει που λεει εικονοθηκη?? η αβαταρ?? για ριξε μια ματια
nikolu έγραψε:
claire ειναι για φαγωμα και η δικα σου ε??
Gianna>Eleni>Maria ααα ενταξει τους εχεισ ολουσ στο ποδι κατι ειναι και αυτο! εμενα ειναι ανεργος και εγω εχω αδεια ανατροφης τεκνου τωρα (παλι καλα)
τα θηλασατε καθολου τα μικρακια σας?
nikolu έγραψε:
μαμαμια να την χαιρεσαι τη ζουζουνιτσα.
loukia-84 ειναι το πρωτο σας?? με το καλο να σας ερθει.. αχχχ τι εχεις να τραβηξεις κακομοιρα μου...
nikolu έγραψε:
το πρωτο ναι!!!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε..
λοιπον εγω αυτο που λεω ειναι..οτι με την μικρη δεν εχω προβλημα κανενα.. αυτον τον πατερα της δεν ξερω πως να κανω καλα!! σα να εχω ενα ησυχο μωρο και ενα παιδακι(ο αντρας μου) που κανει για 10!! σκετο τερας!!
ειναι πολυ ομορφα ομως θα δεις θα τα λεμε σε μερικους μηνεσ κ θα γελαμε! ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΔΕΣ
nikolu έγραψε:θα ειναι τελειος σιγουρα!! και σωστα λες αλλο στην κοιλιτσα και αλλο χειροποιαστο ζουμερο μπεμπουλινι
μαμά Βασιλικής έγραψε:Ναιιιιιιιι....έχω μια κόρη που θα γίνει ενός έτους 15 Φλεβάρη...Μέχρι και τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης ήταν αγόρι χαχαχα!!!!Είναι ένα υπέροχο πλάσμα...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης