Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

176"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 12:56 pm

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου αν ανυπομονουσα μια, τωρα που σας διαβαζω ανυπομονω 100!!!!αντε να ρθει κι η δικια μου η σταλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

177"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 1:01 pm

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να μαι κ εγω! η κορουλα μου ειναι 4,5 μηνων! κ μην ξεχνατε κοριτσια... της καλομανας το παιδι το πρωτο ειναι κοριτσι! Wink

178"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 1:36 pm

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
snowhite έγραψε:ΠΟΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!!!!! "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 875502 ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ... "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 587529
Οπα!!!!!!!!Καλησπερααααααααα!!!!!Εχω μια κορουλα 3 μηνων και ειναι σα ζαχαρωτο!!!Ειμαι τρελαμενη μαζι της και απο τωρα ναι δυστυχως με πουλαει κ μ'αγοραζει!!!!

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

179"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 4:54 pm

tasos_maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!!!Εγω εχω 2 κοριτσακια ενα 3 ετων(τον αλλο μηνα)και ενα 5 μηνων και κατι ημερων!!!!Ενα εχω να πω!!!Τρελα τα κοριτσια!!!

180"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 6:15 pm

zoim

zoim
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
loukia_84 έγραψε:αχ κοριτσακια μου αν ανυπομονουσα μια, τωρα που σας διαβαζω ανυπομονω 100!!!!αντε να ρθει κι η δικια μου η σταλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπομονή κοντεύεις...Εγώ στην εβδομάδα που είσαι γέννησα!!!

181"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 6:25 pm

zoim

zoim
Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???

182"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 9:17 pm

mairyz

mairyz
zoim έγραψε:Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???

Χα!!Καποιοι μου το εχουν πει κι εμενα και φυσικα τους σνομπαρα κι εγω!!!!!Εδω η ιδια μου η πεθερα οταν της ειπαμε οτι τελικα ειναι κοριτσι ειπε δεν παιραζει το επομενο θα ειναι αγορι!!!Εγω που λατρευω τα κοριτσια της απαντησα οτι και το επομενο κοριτσι το θελω,ετσι για σπασιμο!!Η αδερφη του αντρα μου δε,οταν το εμαθε εκανε δηθεν πλακα και τον ειπε αχρηστο που ουτε το αγορι δεν καταφερε να πιασει!!!Την ξεμαλλιαζεις ή οχι????Και καλα για πλακα το ειπε...Αυτες ομως ειναι οι κλασσικες ελληνιδες που θελουν το πρωτο παιδι αγορι!!!!Ειμαι πολυυυυυυ ευτυχισμενη που εκανα κοριτσι,δε νομιζω οτι θα μπορουσα να παρω καλυτερο δωρο!!!!!

183"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:12 am

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγω έχω ένα κοριτσάκι 4,5 χρόνων και ένα νεογέννητο αγοράκι..να απαντάτε με την παροιμία :της καλομανας το παιδιτο πρώτο είναι κορίτσι!

Βέβαια για άλλο λόγο το λέγανε πιο καταπιεστικό αλλα μας κάνει για απάντηση!

Αν έχει αναφερθεί πιο πάνω συγχωρεστε μεδεν διάβασα όλο το θέμα!

184"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:22 am

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα, κορίτσια!
Εχω δύο κουκλάρες 3 ετ'ων κ 11 μηνών!!!
Μία αγορομάνα συνάδελφος στην πρώτη εγκυμοσύνη όταν ανακοίνωσα το φύλο μου λέεει΄΄δεν πειράζει, μην στενοχωριέσαι΄΄ και στη δεύτερη εγκυμοσύνη΄΄γιατι, βρε νίκη, πάλι τα ίδια?΄΄
Γέλασα όμως μαζί της, γιατί είναι καλός άνθρωπος!!

Ο μπαμπάς μας έχει τρελαθείο απο τη χαρά του αν και αυτός ήθελε το γιο!!!

185"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:50 am

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα κορίτσια,μικρά και μεγάλα!Έχω μια κουκλίτσα 3 μηνών και κάτι,γεννημένη στις 21/10/12!Δεν την αλλάζω με 10 μαντράχαλους ! Very Happy Very Happy

186"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 1:08 am

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσομαμαδες!
Κι εγω εχω μια μικρη πριγκιπισσα,2 ετων και δεν την αλλαζω με ολα τα αγορια του κοσμου!Απο μικρη ηθελα παντα να κανω κοριτσακι κι οταν μας το ανακοινωσε ο γιατρος,τρελαθηκα,το ιδιο και ο αντρας μου!Ειμαι τοσο πολυ καψουρεμενη μαζι της,που δεν μπορω καν να να φανταστω αυτο που λενε οτι θα κανεις γιο και θαδεις.Τρελαινομαι για την ζουζουνα μου!Ειναι το αυτοκολλητακι μου!Και γιο αν τυχον κανω δεν μπορω να πιστεψω οτι θα τον ξεχωριζω απο την κορη μου.Αυτο που κανει πχ η πεθερα μου το θεωρω τραγικο.Τον αντρα μου τον εχει σαν μωρο,πεθαινει και την κορη της,απλα χεσμενη και το δειχνει κιολας.Να φανταστειτε οταν γεννησα,στο μαιευτηριο,οταν ολοι ξετρελαμενοι με την κορη μου ελεγαν τι τελεια που εχουμε εγγονη,η πεθερα μου γυρισε και ειπε:καλο δε λεω και το εγγονι,αλλα πανω απο τον γιο μου δεν βαζω κανεναν!Κι η κορη της φυσικα μπροστα!Τρατζικ;

187"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 1:10 am

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mairyz έγραψε:
zoim έγραψε:Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???

Χα!!Καποιοι μου το εχουν πει κι εμενα και φυσικα τους σνομπαρα κι εγω!!!!!Εδω η ιδια μου η πεθερα οταν της ειπαμε οτι τελικα ειναι κοριτσι ειπε δεν παιραζει το επομενο θα ειναι αγορι!!!Εγω που λατρευω τα κοριτσια της απαντησα οτι και το επομενο κοριτσι το θελω,ετσι για σπασιμο!!Η αδερφη του αντρα μου δε,οταν το εμαθε εκανε δηθεν πλακα και τον ειπε αχρηστο που ουτε το αγορι δεν καταφερε να πιασει!!!Την ξεμαλλιαζεις ή οχι????Και καλα για πλακα το ειπε...Αυτες ομως ειναι οι κλασσικες ελληνιδες που θελουν το πρωτο παιδι αγορι!!!!Ειμαι πολυυυυυυ ευτυχισμενη που εκανα κοριτσι,δε νομιζω οτι θα μπορουσα να παρω καλυτερο δωρο!!!!!

Ξερετε τι λεει ο σοφοs λαοs μαs:
"Tηs καλομαναs το παιδι,το πρωτο ειναι κοριτσι!" Laughing

188"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 8:50 am

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoim έγραψε:
loukia_84 έγραψε:αχ κοριτσακια μου αν ανυπομονουσα μια, τωρα που σας διαβαζω ανυπομονω 100!!!!αντε να ρθει κι η δικια μου η σταλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπομονή κοντεύεις...Εγώ στην εβδομάδα που είσαι γέννησα!!!

"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 606100 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 606100 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 606100 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 606100 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 585182 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 585182 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 585182 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 585182

να τρεξω τοτε..!!!ακομα ετοιμαζομαι εγω καλε!!!!!

189"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 8:51 am

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ε μα πια..το χω ακουσει κι εγω zoim..κι ακομα δεν το ειδαμε το κοριτσι μου..που να φανε την γλωσσα τους.. Twisted Evil

190"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 9:13 am

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ε μα πια..το χω ακουσει κι εγω zoim..κι ακομα δεν το ειδαμε το κοριτσι μου..που να φανε την γλωσσα τους.. Twisted Evil
κ εμανα τα οργανα ειχαν αρχισει απο την κοιλια. ειδικα ο πεθερος μου μας ειχε πρηξει. καθε φορα ρωτουσε αν εκανε λαθος ο γιατρος. τωρα την βλεπει κ τρελαινεται αλλα εγω εχω ξενερωσει ασχημα μαζι του!

191"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 9:21 am

toutounaki

toutounaki
Καλησπέρα!
Δε ξέρω αν με θέλετε στην παρέα σας γιατί εκτός από τη μπέμπα μου 6,5 μηνών, έχω κι ένα γιο που τον Απρίλη θα κλείσει τα 3.
Το αντράκι μου το λατρεύω, είναι έρωτας μεγάλος δεν το συζητώ, αλλά η μπουμπούκα μου με έχει ξετρελλάνει. Από τώρα της βάζω τα φιογκάκια της, ανυπομονω να μακρύνουν τα μαλλάκια της να της βαλω κοκκαλάκια και χτενάκια και χαζευω τα μικροσκοπικά φουστανάκια με τις δαντελίτσες. Σκέπτομαι ότι όσο κι αν είμαι φίλη με το γιο μου (που θέλω να ειμαι), η σχέση μάνας & κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη....

192"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 9:25 am

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λογικο Βασω μου..τα σιχαινομαι αυτα τα μυαλα..παλια, κολλημενα, για πολλα χαστουκια..λες κ τα κοριτσακια ειναι παιδια κατωτερου θεου..και ξερεις, οσο τα ακους τοσο περισσοτερο θες κ το επομενο, κ το μεθεπομενο, κ ολα να ναι κοριτσακια..

εμας μας το πε η γιαγια του αντρα μου..βασικα σε εμενα το πε κ δεν εκανα καν αναφορα στον αντρα μου γιατι ειχε ριξει κ νωριτερα την χολη της και δεν θα αργουσε να την βουτηξει..δεν κοιταει που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο..η παλιοβαβω..σορρυ για το υφος μου αλλα με βγαζουν απο τα ρουχα σου κατι τετοιες δηλωσεις.. Mad

193"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 9:28 am

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Καλησπέρα!
Δε ξέρω αν με θέλετε στην παρέα σας γιατί εκτός από τη μπέμπα μου 6,5 μηνών, έχω κι ένα γιο που τον Απρίλη θα κλείσει τα 3.
Το αντράκι μου το λατρεύω, είναι έρωτας μεγάλος δεν το συζητώ, αλλά η μπουμπούκα μου με έχει ξετρελλάνει. Από τώρα της βάζω τα φιογκάκια της, ανυπομονω να μακρύνουν τα μαλλάκια της να της βαλω κοκκαλάκια και χτενάκια και χαζευω τα μικροσκοπικά φουστανάκια με τις δαντελίτσες. Σκέπτομαι ότι όσο κι αν είμαι φίλη με το γιο μου (που θέλω να ειμαι), η σχέση μάνας & κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη....

ευπροσδεκτος ειναι ο καθενας..ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δεν κανει διακριση μεταξυ αγοριου κ κοριτσιου..ολα τα παιδακια ειναι θεοσταλτα και τα αγαπαμε ολα εξισου..

ενταξει, τα κοριτσακια απλα ειναι λιγο πιο τσαχπινικα.. Razz Razz Razz

αλλα τι θα μασταν κ χωρις τους αντρες ε????

194"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 9:36 am

toutounaki

toutounaki
loukia_84 έγραψε:
toutounaki έγραψε:Καλησπέρα!

ευπροσδεκτος ειναι ο καθενας..ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δεν κανει διακριση μεταξυ αγοριου κ κοριτσιου..ολα τα παιδακια ειναι θεοσταλτα και τα αγαπαμε ολα εξισου..

ενταξει, τα κοριτσακια απλα ειναι λιγο πιο τσαχπινικα.. Razz Razz Razz

αλλα τι θα μασταν κ χωρις τους αντρες ε????

Ε ναι, αλλά τί θα 'τανε κι αυτοί χωρίς εμάς! Wink

195"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 9:51 am

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε καλα..τα ευκολως εννοουμενα.. Wink

196"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 11:49 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ πάλι ήμουνα απο την εγκυμοσύνη μου περιτριγυρισμένη απο ανθρώπους που ήθελαν κορίτσι ενώ εγώ αγόρι!!! ο πεθερός μου μου έλεγε οτι καλό είναι το πρώτο να είναι κοριτσάκι γιατί είναι μεσα στο νάζι και την τσαχπινιά κι εγώ τρελαινόμουνα Twisted Evil γιατί νόμιζα οτι έχω αγόρι.. τελικά είχε δίκιο ο άτιμος!!! Smile Smile

197"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:02 pm

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω νομιζα οτι θα κανω αγορι .ελεγα σε ολους οτι θα κανω αγορι δεν ξερω πως μου ειχε κατσει.....οταν μαθαμε το φυλλο και ειδαμε οτι ειναι κοριτσακι ολοι μα ολοι ξετρελαθηκαν...οι γονεις μου????τα πεθερικα μου δε....την περιμεναν πωσ και πωσ..(η πεθερα μου εχει 2 αγορια)μονο η γιαγια απο το σοι του αντρα μου μου ελεγε ε δεν πειραζει την αλλη φορα .. Shocked οταν ομωσ γεννηθηκε τρελα μεγαλη αλλα η κορη μου δεν την γουσταρει καθολου και με το που την βλεπει αλλαζει δρομο Razz Razz Razz Razz Razz αλλα πεταει ακομα κοτσανες του τυπου¨να πεις στην μαμα να σου κανει αδελφακι ευακι μου να ειναι αγορακι για να παρει το ονομα του παππου..και της απανταω εγω αν κανω 2 παιδι θελω παλι κοριτσι {για σπασιμο}και αν κανω αγορι θα παρει ασχετο ονομα αυτο εχομε πει με τον αντρα μου!!!!!εμα ρε κοριτσια τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν μερικες γυναικες ..ελεοσ!!!!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

198"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:11 pm

sofia-petroyla

sofia-petroyla
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσομαμαδες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! έχω 2 κοριτσάκια 2,5 ετών κ η μικρή σχεδόν 6 μηνών

199"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:17 pm

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elsa1 έγραψε:εγω νομιζα οτι θα κανω αγορι .ελεγα σε ολους οτι θα κανω αγορι δεν ξερω πως μου ειχε κατσει.....οταν μαθαμε το φυλλο και ειδαμε οτι ειναι κοριτσακι ολοι μα ολοι ξετρελαθηκαν...οι γονεις μου????τα πεθερικα μου δε....την περιμεναν πωσ και πωσ..(η πεθερα μου εχει 2 αγορια)μονο η γιαγια απο το σοι του αντρα μου μου ελεγε ε δεν πειραζει την αλλη φορα .. Shocked οταν ομωσ γεννηθηκε τρελα μεγαλη αλλα η κορη μου δεν την γουσταρει καθολου και με το που την βλεπει αλλαζει δρομο Razz Razz Razz Razz Razz αλλα πεταει ακομα κοτσανες του τυπου¨να πεις στην μαμα να σου κανει αδελφακι ευακι μου να ειναι αγορακι για να παρει το ονομα του παππου..και της απανταω εγω αν κανω 2 παιδι θελω παλι κοριτσι {για σπασιμο}και αν κανω αγορι θα παρει ασχετο ονομα αυτο εχομε πει με τον αντρα μου!!!!!εμα ρε κοριτσια τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν μερικες γυναικες ..ελεοσ!!!!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

η απολυτη ταυτιση ομως ετσι???χαχα!!!να σου ζησει!!

200"ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 Empty Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Κυρ Ιαν 27, 2013 12:21 pm

elsa1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:
elsa1 έγραψε:εγω νομιζα οτι θα κανω αγορι .ελεγα σε ολους οτι θα κανω αγορι δεν ξερω πως μου ειχε κατσει.....οταν μαθαμε το φυλλο και ειδαμε οτι ειναι κοριτσακι ολοι μα ολοι ξετρελαθηκαν...οι γονεις μου????τα πεθερικα μου δε....την περιμεναν πωσ και πωσ..(η πεθερα μου εχει 2 αγορια)μονο η γιαγια απο το σοι του αντρα μου μου ελεγε ε δεν πειραζει την αλλη φορα .. Shocked οταν ομωσ γεννηθηκε τρελα μεγαλη αλλα η κορη μου δεν την γουσταρει καθολου και με το που την βλεπει αλλαζει δρομο Razz Razz Razz Razz Razz αλλα πεταει ακομα κοτσανες του τυπου¨να πεις στην μαμα να σου κανει αδελφακι ευακι μου να ειναι αγορακι για να παρει το ονομα του παππου..και της απανταω εγω αν κανω 2 παιδι θελω παλι κοριτσι {για σπασιμο}και αν κανω αγορι θα παρει ασχετο ονομα αυτο εχομε πει με τον αντρα μου!!!!!εμα ρε κοριτσια τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν μερικες γυναικες ..ελεοσ!!!!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

η απολυτη ταυτιση ομως ετσι???χαχα!!!να σου ζησει!!
σε ευχαριστω με το καλο και εσυ!!!!!ομορφη κοιλιτσα "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" - Σελίδα 8 35468

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις