176 Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Σαβ Ιαν 26, 2013 12:56 pm
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου αν ανυπομονουσα μια, τωρα που σας διαβαζω ανυπομονω 100!!!!αντε να ρθει κι η δικια μου η σταλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Οπα!!!!!!!!Καλησπερααααααααα!!!!!Εχω μια κορουλα 3 μηνων και ειναι σα ζαχαρωτο!!!Ειμαι τρελαμενη μαζι της και απο τωρα ναι δυστυχως με πουλαει κ μ'αγοραζει!!!!snowhite έγραψε:ΠΟΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ...
Υπομονή κοντεύεις...Εγώ στην εβδομάδα που είσαι γέννησα!!!loukia_84 έγραψε:αχ κοριτσακια μου αν ανυπομονουσα μια, τωρα που σας διαβαζω ανυπομονω 100!!!!αντε να ρθει κι η δικια μου η σταλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zoim έγραψε:Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???
mairyz έγραψε:zoim έγραψε:Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???
Χα!!Καποιοι μου το εχουν πει κι εμενα και φυσικα τους σνομπαρα κι εγω!!!!!Εδω η ιδια μου η πεθερα οταν της ειπαμε οτι τελικα ειναι κοριτσι ειπε δεν παιραζει το επομενο θα ειναι αγορι!!!Εγω που λατρευω τα κοριτσια της απαντησα οτι και το επομενο κοριτσι το θελω,ετσι για σπασιμο!!Η αδερφη του αντρα μου δε,οταν το εμαθε εκανε δηθεν πλακα και τον ειπε αχρηστο που ουτε το αγορι δεν καταφερε να πιασει!!!Την ξεμαλλιαζεις ή οχι????Και καλα για πλακα το ειπε...Αυτες ομως ειναι οι κλασσικες ελληνιδες που θελουν το πρωτο παιδι αγορι!!!!Ειμαι πολυυυυυυ ευτυχισμενη που εκανα κοριτσι,δε νομιζω οτι θα μπορουσα να παρω καλυτερο δωρο!!!!!
zoim έγραψε:Υπομονή κοντεύεις...Εγώ στην εβδομάδα που είσαι γέννησα!!!loukia_84 έγραψε:αχ κοριτσακια μου αν ανυπομονουσα μια, τωρα που σας διαβαζω ανυπομονω 100!!!!αντε να ρθει κι η δικια μου η σταλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zoim έγραψε:Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???
κ εμανα τα οργανα ειχαν αρχισει απο την κοιλια. ειδικα ο πεθερος μου μας ειχε πρηξει. καθε φορα ρωτουσε αν εκανε λαθος ο γιατρος. τωρα την βλεπει κ τρελαινεται αλλα εγω εχω ξενερωσει ασχημα μαζι του!loukia_84 έγραψε:zoim έγραψε:Καλησπέρα κοριτσομανούλες.Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!!Έχω και εγώ μια κουκλίτσα 5 μηνών με την οποία έχω πάθει πλάκα!!!Ο μπαμπάς της δε έχει ξεφύγει τελείως χιχιχι!!!Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί όποιος με ρωτάει ''τι μωράκι έχετε'' και τους απαντάω κοριτσάκι μου λένε με απογοήτευση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ... και εγώ θέλω να τους βρίσω!!!Το κάνουν και σε σας???
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ε μα πια..το χω ακουσει κι εγω zoim..κι ακομα δεν το ειδαμε το κοριτσι μου..που να φανε την γλωσσα τους..
toutounaki έγραψε:Καλησπέρα!
Δε ξέρω αν με θέλετε στην παρέα σας γιατί εκτός από τη μπέμπα μου 6,5 μηνών, έχω κι ένα γιο που τον Απρίλη θα κλείσει τα 3.
Το αντράκι μου το λατρεύω, είναι έρωτας μεγάλος δεν το συζητώ, αλλά η μπουμπούκα μου με έχει ξετρελλάνει. Από τώρα της βάζω τα φιογκάκια της, ανυπομονω να μακρύνουν τα μαλλάκια της να της βαλω κοκκαλάκια και χτενάκια και χαζευω τα μικροσκοπικά φουστανάκια με τις δαντελίτσες. Σκέπτομαι ότι όσο κι αν είμαι φίλη με το γιο μου (που θέλω να ειμαι), η σχέση μάνας & κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη....
loukia_84 έγραψε:toutounaki έγραψε:Καλησπέρα!
Δε ξέρω αν με θέλετε στην παρέα σας γιατί εκτός από τη μπέμπα μου 6,5 μηνών, έχω κι ένα γιο που τον Απρίλη θα κλείσει τα 3.
Το αντράκι μου το λατρεύω, είναι έρωτας μεγάλος δεν το συζητώ, αλλά η μπουμπούκα μου με έχει ξετρελλάνει. Από τώρα της βάζω τα φιογκάκια της, ανυπομονω να μακρύνουν τα μαλλάκια της να της βαλω κοκκαλάκια και χτενάκια και χαζευω τα μικροσκοπικά φουστανάκια με τις δαντελίτσες. Σκέπτομαι ότι όσο κι αν είμαι φίλη με το γιο μου (που θέλω να ειμαι), η σχέση μάνας & κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη....
ευπροσδεκτος ειναι ο καθενας..ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δεν κανει διακριση μεταξυ αγοριου κ κοριτσιου..ολα τα παιδακια ειναι θεοσταλτα και τα αγαπαμε ολα εξισου..
ενταξει, τα κοριτσακια απλα ειναι λιγο πιο τσαχπινικα..
αλλα τι θα μασταν κ χωρις τους αντρες ε????
elsa1 έγραψε:εγω νομιζα οτι θα κανω αγορι .ελεγα σε ολους οτι θα κανω αγορι δεν ξερω πως μου ειχε κατσει.....οταν μαθαμε το φυλλο και ειδαμε οτι ειναι κοριτσακι ολοι μα ολοι ξετρελαθηκαν...οι γονεις μου????τα πεθερικα μου δε....την περιμεναν πωσ και πωσ..(η πεθερα μου εχει 2 αγορια)μονο η γιαγια απο το σοι του αντρα μου μου ελεγε ε δεν πειραζει την αλλη φορα .. οταν ομωσ γεννηθηκε τρελα μεγαλη αλλα η κορη μου δεν την γουσταρει καθολου και με το που την βλεπει αλλαζει δρομο αλλα πεταει ακομα κοτσανες του τυπου¨να πεις στην μαμα να σου κανει αδελφακι ευακι μου να ειναι αγορακι για να παρει το ονομα του παππου..και της απανταω εγω αν κανω 2 παιδι θελω παλι κοριτσι {για σπασιμο}και αν κανω αγορι θα παρει ασχετο ονομα αυτο εχομε πει με τον αντρα μου!!!!!εμα ρε κοριτσια τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν μερικες γυναικες ..ελεοσ!!!!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!!
σε ευχαριστω με το καλο και εσυ!!!!!ομορφη κοιλιτσαloukia_84 έγραψε:elsa1 έγραψε:εγω νομιζα οτι θα κανω αγορι .ελεγα σε ολους οτι θα κανω αγορι δεν ξερω πως μου ειχε κατσει.....οταν μαθαμε το φυλλο και ειδαμε οτι ειναι κοριτσακι ολοι μα ολοι ξετρελαθηκαν...οι γονεις μου????τα πεθερικα μου δε....την περιμεναν πωσ και πωσ..(η πεθερα μου εχει 2 αγορια)μονο η γιαγια απο το σοι του αντρα μου μου ελεγε ε δεν πειραζει την αλλη φορα .. οταν ομωσ γεννηθηκε τρελα μεγαλη αλλα η κορη μου δεν την γουσταρει καθολου και με το που την βλεπει αλλαζει δρομο αλλα πεταει ακομα κοτσανες του τυπου¨να πεις στην μαμα να σου κανει αδελφακι ευακι μου να ειναι αγορακι για να παρει το ονομα του παππου..και της απανταω εγω αν κανω 2 παιδι θελω παλι κοριτσι {για σπασιμο}και αν κανω αγορι θα παρει ασχετο ονομα αυτο εχομε πει με τον αντρα μου!!!!!εμα ρε κοριτσια τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν μερικες γυναικες ..ελεοσ!!!!!γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!!
η απολυτη ταυτιση ομως ετσι???χαχα!!!να σου ζησει!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης