876 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* Δευ Σεπ 03, 2012 11:56 pm
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
καλε που ειναι ολες?κοιμουνται ακομα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
emilou έγραψε:καλημερα Αθηνα!!
ο μπεμπης δεν λεει να το παρει αποφαση ε?
ναι κ εμενα μου την εχει κανει μια φορα!!! αλλα δεν θα μου την κανει ευτυχως ξανα συντομα!!
Αννουλα... χαμομηλακι, βοηθαει πολυ! νιωθεις ταυτοχρονα να σου μουδιαζουν τα χερια και δυσφορια στην αναπνοη?
marianthi_m έγραψε:Καλα σίγουρα σε καταλαβαινω.. εχεις απολυτο δίκιο... φάε πικάντικα! κανε σεξάκι! και πολύ περπατημα! .. Φανταζομαι αυτα κανεις! Α! καπου ειδα για μια σοκολατόπιτα! την τρως λεει και ερχεται!!! τι να πω... και αληθεια να μην ειναι θα εχεις φάει σοκολατόπιτα!
τωρα πια,ειναι ολα φυσιολογικα εδω που φτασαμε,απλα εμενα μου κακοφαινεται γιατι δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα.αισθανομαι κομματια..νομιζω αν σηκωθω,θα πεσω κατω.emilou έγραψε:ετσι ειναι κ μενα Αννα ακριβως, μου μουδιαζουν κ λιγο τα χερια κ πιανει κ τρεμουλο... την πρωτη φορα φαντασου χτυπησα 160!!!
εγω τον εχω πρηξει τον γιατρο καθε φορα αυτο του λεω... και χτες του τα ελεγα, αλλα μου λεει δεν ειναι τιποτα!!! δεν ξερω για να το εχουμε εμφανισει 3 κοπελες εδω μεσα μαλλον ειναι φυσιολογικο!!
letitsa έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ
ΕΜΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΡΥΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ....ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ 3250 Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ..... ΕΧΩ ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ
Αθηνάκο να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις ρε συ, μου είπε μία γνωστή μου που γέννησε πρόσφατα ότι τις τελευταίες μερούλες τα μωράκια δεν παίρνουν και τόσο πολύ βάρος όσο πιο πριν, ισχύει; σου ανέφερε κάτι η γιατρός σου?athinabehappy έγραψε:Αααα, εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης