51 Απ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΣ Παρ Σεπ 07, 2012 5:17 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
πιστευε και μη ερευνα. οποιος ξερει την κανονικη του εννοια το κανει...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
supermama έγραψε:λοιπον αννα μαρια μου με ολο το σεβασμο στην αποψη μου εγω πιστευω πως καλο ειναι να πιστευουμε αλλα ουτε εγω ακουω οτι λεει ο καθενας. αλιμονο. πιστευω αλλα κρινω κιολας αυτα που ακουω.και δεν ειναι θεμα οπως με βολευει αλλα δεν ειμαι και φυτο.
supermama έγραψε:λοιπον αννα μαρια μου με ολο το σεβασμο στην αποψη μου εγω πιστευω πως καλο ειναι να πιστευουμε αλλα ουτε εγω ακουω οτι λεει ο καθενας. αλιμονο. πιστευω αλλα κρινω κιολας αυτα που ακουω.και δεν ειναι θεμα οπως με βολευει αλλα δεν ειμαι και φυτο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:13 am, 1 φορά
Maryanastasia έγραψε:Τι δουλειά έχει η εκκλησία με τον Χριστό? Εγώ μπορεί να πιστεύω και να ασκώ την πίστη μου στα βουνά..
Ο Χριστός ήταν δάσκαλος δίδαξε πχ το αγαπάτε αλλήλους και στην εκκλησία πας να βαφτίσεις και σου λέει ο παπάς (όχι όλοι) 100 ευρω για να σου ανάψω το αιρ κοντίσιον.
Αρα δε νομίζω πως φταίει ο κόσμος που έχει απομακρυνθεί από την εκκλησία....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:14 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:15 am, 1 φορά
Maryanastasia έγραψε:Τι δουλειά έχει η εκκλησία με τον Χριστό? Εγώ μπορεί να πιστεύω και να ασκώ την πίστη μου στα βουνά..
Ο Χριστός ήταν δάσκαλος δίδαξε πχ το αγαπάτε αλλήλους και στην εκκλησία πας να βαφτίσεις και σου λέει ο παπάς (όχι όλοι) 100 ευρω για να σου ανάψω το αιρ κοντίσιον.
Αρα δε νομίζω πως φταίει ο κόσμος που έχει απομακρυνθεί από την εκκλησία....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:12 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lila77 στις Παρ Σεπ 07, 2012 8:09 am, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:17 am, 1 φορά
mama tereza έγραψε:ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.."ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ"ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΗΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:37 am, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:37 am, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama tereza στις Παρ Σεπ 07, 2012 7:35 am, 2 φορές συνολικά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης