Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
452 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 452 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ απο μένα!!!!
Το απόγευμα εχω κ εγώ ραντεβού!!!!!
Αντε να δούμε τι κάνει η μπεμπούλα!!!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Καλημερα! Very Happy

Τι κανετε;Αθανασια μου γραψ΄την..δεν πηγες για να χασεις κιλα!Εσυ μπορει να εχασες αλλα το νινι να εβαλε!
Τωρα παιρνουν πολυ βαρος.Εμενα σε 3 βδομαδες πηρε περιπου 600γρ.Και εγω 600γρ..
Ε μαλλον δεν το πηρα εγω το βαρος αλλα το μωρο!Σιγα με λιγες φρυγανιες να εχασε η βενετια βελονι!

επρεπε να δεις τι εκφραση πηρα οταν εκραζε....κοιταζα την κινηση στην θηβων χαχαχα .... σαν αγελαδα κυριολεκτικα μια το υφος, μια το βυζι το μουυυυυυυυυυυ μονο δεν της ειπα χαχαχα

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα!!!!
Το απόγευμα εχω κ εγώ ραντεβού!!!!!
Αντε να δούμε τι κάνει η μπεμπούλα!!!!!!!

θα εχει μεγαλωσει και θα σας κανει και χαρουλες.... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 5 215994

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Υπομονή Αθανασία μου! Θα σταθεροποιηθεί! Αχ μωρέ τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες... Αυτοί οι άντρες, τίποτα, φιλική συμμετοχή!

demmy29

demmy29
zoekopa έγραψε:
demmy29 έγραψε:Καλώς ήρθες πάλι Ζωή! Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;
πολύ καλα!! η μικρή κουνιεται συνεχεια!! άρχισε η ψυχολογικη προετοιμασια για τον τοκετο!!! Very Happy
εσυ ολα καλα??
Εγώ κλασικά μικρούλι το μωράκι, στα κατώτερα το αμνιακό!Ουφ!Τη Δευτέρα έχω ντοκ και έχω ήδη Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 5 534787 ! Τι καλά που ετοιμάζεσαι! Με το καλό!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Υπομονή Αθανασία μου! Θα σταθεροποιηθεί! Αχ μωρέ τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες... Αυτοί οι άντρες, τίποτα, φιλική συμμετοχή!

ε πως....κατι κανουν και αυτοι....ενα 'φτυσιμο' που λεω στον ταριφακο μου και ξεμπερδεψανε.... Wink

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μενα επιτελους!!!!!!!!!

Ακομα και αν δεν προλαβαινω καν να σας μιλησω, να ξερετε οτι παντα βρισκω χρονο εστω για να διαβαζω σιγα σιγα τα νεα σας. Απλα επειδη τα διαβαζω μαζεμενα, δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω στο τελος.

Εγω πηγα χθες το βραδυ στον γιατρο. Ο μπεμπης μια χαρα αλλα ειναι τεραστιος ρε παιδια. 40 εκατοστα υψος και 1550γρ. Ετσι θα επρεπε να ειναι 30η-31η εβδομαδα. Εχει παρει πανω απο ενα κιλο σε δυο μηνες ενω εγω πηρα μονο 300γρ. Που σημαινει οτι εγω - σαν Μαρκελλα - εχασα κιολας βαρος αντι να παρω (καλο αυτο). Επισης εχω μπολικο αμνιακο υγρο. Αυτο σε σχεση με το μεγαλο βαρος του μωρου, με φοβιζει μηπως εχω ανεβασει σακχαρο παλι. Θα παω αυριο στο ΙΚΑ να μου γραψει εξετασεις (γενικη ουρων - αιματος - τοξοπλασμα και εννοειται καμπυλη, την οποια θα κανω με 100γρ γλυκοζη και 3 ωρες).

Αθανασια, εσυ τι μετρησεις εχεις ως τωρα? Πως το βλεπεις?

Η μικρη μου ειναι ξετρελαμενη με το νηπιαγωγειο. Χθες την πηραμε μαζι μας στον γιατρο και ερωτευτηκε το αδερφακι της. Την ρωτησε ο γιατρος αν χαιρεται που το μωρο ειναι αγορι και του ειπε "μα φυσικα, αυτο ηθελα. αφου κοριτσι υπαρχει ηδη στην οικογενεια, ΕΓΩ! Δεν θελαμε αλλο κοριτσι" Εμεινε ο γιατρος, καγκελο! Επισης οταν της λεω οτι κατι πρεπει να κανουμε στο δωματιο γιατι ειναι πολυ κοριτσιστικο μου λεει "σιγα μην το ξαναβαψουμε. θα του βαλουμε κανα δυο αγοριστικα αυτοκολλητα πανω απο την κουνια του. εξαλλου μεχρι να μεγαλωσει αρκετα ουτε που θα τον νοιαζουν τα χρωματα"

Αυτααααααααααααααααααααααααααααααα
Ουφ! Σορρυ για τον ογκο, αλλα μου λειπετε ρε σεις και τα ειπα μαζεμενα τωρα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θυμαμαι κι αλλα πραγματα ενα ενα.

Την γραψαμε τελικα στο μπαλλετο. Ξεκιναει την Δευτερα.

Μαιρη, και γω σκεφτομουν να την ξεκινησω αγγλικη στη β' δημοτικου. Να περασει πρωτα την α' που ειναι μεγαλη υποθεση για τα παιδακια μας και μετα. Οχι ολα μαζι. Πολλοι μου λενε να τη στειλω απο τωρα, αλλα τους γραφω. Δεν μου αρεσει να κανει υπερωριες το παιδι μου απο πολυ μικρο. Θα εχει τωρα το νηπιαγωγειο και το μπαλλετο (2 μερες τη βδομαδα). Ειναι αρκετα για μενα. Προτιμω να πηγαινουμε βολτες και να διασκεδαζει.

Καποια κοπελιτσα.... η Στέλλα?..... ειχε επετειο? Να ζησετε κοριτσακι μου ευτυχισμενοι και γεροι και υγιη παιδακια!!! Ελπιζω να μην κανω λαθος στο ονομα.

Την Ζωη ειδα καπου πριν λιγο απο Χαλκιδικη, που ειχα καιρο να δω. Εχασα εντελως την Χριστινα. Αυτα.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Υπομονή Αθανασία μου! Θα σταθεροποιηθεί! Αχ μωρέ τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες... Αυτοί οι άντρες, τίποτα, φιλική συμμετοχή!

Ναι κ μετά οταν λες " το παιδί ΜΟΥ', μας λένε, "Γιατί παιδί σου? Μόνη σου το κάνες???"

Laughing Laughing Laughing

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς τη Μαρκέλλα!!!!!!

Χαχα πεθαίνω με τις ατάκες της κόρης σου!!!!!!
Ελπίζω να χεις καλά αποτελέσματα κ να μην έχει σχέση το βάρος του μπέμπη με το ζάχαρο.

Πολύ ζέστη πάλι σήμερα...έχω λιώσει!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλώς τη Μαρκέλλα!!!!!!

Ελπίζω να χεις καλά αποτελέσματα κ να μην έχει σχέση το βάρος του μπέμπη με το ζάχαρο.

Γεια σου Ελενη μου. Ολα καλα? Και γω ζεσταινομαι πολυ σημερα. Και γενικα εχω κατι εξαψεις αστα να πανε.
Ειδες το κοριτσακι μου? Το καμαρι μου? Ειναι εξελιγμενα μοντελα τα παιδια μας. Καμμια σχεση με μας. Αναβαθμισμενα.
Και γω το ελπιζω γιατι στη μικρη μου περασα λουκι με το ζαχαρο. Τελος παντων. Θα δουμε.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
Elenisig έγραψε:Καλώς τη Μαρκέλλα!!!!!!

Γεια σου Ελενη μου. Ολα καλα? Και γω ζεσταινομαι πολυ σημερα. Και γενικα εχω κατι εξαψεις αστα να πανε.
Ειδες το κοριτσακι μου? Το καμαρι μου? Ειναι εξελιγμενα μοντελα τα παιδια μας. Καμμια σχεση με μας. Αναβαθμισμενα.
Και γω το ελπιζω γιατι στη μικρη μου περασα λουκι με το ζαχαρο. Τελος παντων. Θα δουμε.

Εεεε...φταίει λίγο κ το ζώδιο!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Θυμάμαι όταν πήγαινα δημοτικό είχε έρθει ο επιθεωρητής κ με είχε ρωτήσει : Το άσπρο άλογο του Μεγα Αλέξανδρου, τι χρώμα ήταν?
Κ εγώ προσπαθούσα να θυμηθώ αν το είχαμε κάνει στην Ιστορία, κ δεν μπορούσα να απαντήσω!!!!!
Τώρα αν ρωτήσεις ένα 5αχρονο θα σου πει κατευθείαν!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λες να φταιει και το ζωδιο? Μπορει, εγω πχ ειμαι Ιχθυς (χαζο παιδι). Εσυ? Η κορη μου ταυρος!!!!!

Θα πας να δεις τη μπουλου σου σημερα ε? αντε, να μαθουμε τα νεα της.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελα, καλα η κορη πανεξυπνη. απο την μανα το πηρε χιχιχι
το μεσημερι 2 ωρες μετα φαγητου-ο θεος να το κανει φαγητο δηλ- η πιο χαμηλη τιμη ηταν 95 και η ανωτατη 130!!!!!
εγω νομιζω οτι δεν ειναι τραγικα τα πραγματα, απλα η ντοκ με ξεκινησε νωρις για να μην φτασω επανω πατωματα.
εσυ που ξερεις τι λες?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Λες να φταιει και το ζωδιο? Μπορει, εγω πχ ειμαι Ιχθυς (χαζο παιδι). Εσυ? Η κορη μου ταυρος!!!!!

Το ξέρω οτι είναι Ταύρος, γι αυτό το είπα!!!!
Κ εγώ Ταύρος είμαι χιχιχι!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα Αθανασια ο γιατρος μου αμεσως μετα την καμπυλη με εστειλε σε διαβητολογο. Αυτος μου εδωσε μια διατροφη να την ακολουθησω και καθε βραδυ του εστελνα με φαξ τα γευματα και τις μετρησεις μου. Το δευτερο κιολας βραδυ με πηρε τηλεφωνο μολις ελαβε το φαξ και μου ειπε αυριο πρωι πρωι ελα εδω. Πηγα και ξεκινησαμε αμεσως ινσουλινη. Καλη μου φαινεσαι. Σου λεω, εγω με 2 φρυγανιες χωρις ζαχαρη και ενα ποτηρι γαλα χτυπουσα 240. 2 ωρες μετα το μεσημεριανο 260 ηταν η καλυτερη μου. Σε παρακολουθει διαβητολογος? Ο δικος μου στο σαλονι του ειχε εναν τοιχο γεματο φωτογραφιες μωρων με αφιερωσεις. Φαντασου!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:
markella_p έγραψε:Λες να φταιει και το ζωδιο? Μπορει, εγω πχ ειμαι Ιχθυς (χαζο παιδι). Εσυ? Η κορη μου ταυρος!!!!!

Το ξέρω οτι είναι Ταύρος, γι αυτό το είπα!!!!
Κ εγώ Ταύρος είμαι χιχιχι!!!

Ειδες που σου λεω? (ιχθυς=βλακας)
Πονηρη!!!

demmy29

demmy29
Γειά σου Μαρκέλλα! Ο γιατρός τι σου είπε? Αν δεν σου είπε τίποτα μια χαρά θα είναι! Τώρα για τις καμπύλες προσέχουμε για να έχουμε κ κάνουμε υπομονετικά τις εξετάσεις μας! Τι να κάνουμε βρε κορίτσια? Ελένη με το καλό να δεις το μωράκι σου κ να είναι τέλειο!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω σε μια κοπελα διαιτολογο-διατροφολογο-διαβητολογο δεν ξερω ομως αν εχει δει αλλη κοπελα με διαβητη κυησεως......αυριο που θα παω στην ντοκ μου, θα ενημερωθω.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Γειά σου Μαρκέλλα! Ο γιατρός τι σου είπε? Αν δεν σου είπε τίποτα μια χαρά θα είναι! Τώρα για τις καμπύλες προσέχουμε για να έχουμε κ κάνουμε υπομονετικά τις εξετάσεις μας! Τι να κάνουμε βρε κορίτσια? Ελένη με το καλό να δεις το μωράκι σου κ να είναι τέλειο!

Γεια σου Δημητρα μου. Μου ειπε οτι ειναι μεσα σε φυσιολογικα επιπεδα. Δεν ειναι τραγικα μεγαλο. Θα δουμε. Εσυ πως τα πας?

demmy29

demmy29
Θα δείξει καλό μου! Να, πλησιάζει η Δευτέρα να δούμε τι γίνεται... Προς το παρόν ελέγχεται η κατάσταση!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:παω σε μια κοπελα διαιτολογο-διατροφολογο-διαβητολογο δεν ξερω ομως αν εχει δει αλλη κοπελα με διαβητη κυησεως......αυριο που θα παω στην ντοκ μου, θα ενημερωθω.

Ισως να μην παιζει ρολο αυτο, δεν ξερω. Σου την συστησε η γιατρος σου? Στον διαβητολογο που πηγαινα εγω τοτε με ειχε στειλει ο γιατρος μου. Αυστηρα και μονο αυτον ηθελε γιατι συνεργαζονται και γνωριζονται καλα. Ακριβως μεν, απιστευτος χαρακτηρας και επιστημονας.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακριβος ηθελα να γραψω.

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις πηγαμε χτες στον ωρλ και μας ειπε οτι εχει μεγαλες αμυγδαλες.μας εδωσε μια θεραπεια για αρχη και μετα απο 1 μηνα να τον ξαναδει.ειπε κατι για επεμβαση αλλα αν δεν παρω 2η γνωμη και δεν ειναι τοσο σοβαρο δεν τον παω για χειρουργειο.δεν βγαζεις τοσο ευκολα αμυγδαλες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη και 2 και 3γνωμη μη σου πω. ετσι αποφασιζουμε ενα χειρουργειο????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις