201 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Παρ Σεπ 14, 2012 9:11 pm
elisavet29
Σιωπηλή δύναμη
χαχαχχα το ιδιο μηνημα στηλαμε... ναι δε μπωρο να κοιμηθω... εσυ πως και ετσι?μαμακα μου έγραψε:καλημερα ελισαβετ πρωινη πρωινη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχχα το ιδιο μηνημα στηλαμε... ναι δε μπωρο να κοιμηθω... εσυ πως και ετσι?μαμακα μου έγραψε:καλημερα ελισαβετ πρωινη πρωινη
εχουμε ιδια πητ?? που θα γενησεις πρωτα ο θεος>elisavet29 έγραψε:χαχαχχα το ιδιο μηνημα στηλαμε... ναι δε μπωρο να κοιμηθω... εσυ πως και ετσι?μαμακα μου έγραψε:καλημερα ελισαβετ πρωινη πρωινη
καλημερααα....demmy29 έγραψε:Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!
αντε κανε το καφεδακι σου.. εγς τον εχω εδω τον καφε.... διπλα.. χιχιιχι..... εγω πητ εχω 17/12 στην γενικηdemmy29 έγραψε:Θα πιούμε καφεδάκι μαζί κορίτσια; Εγώ λέω να φτιάξω έναν ελληνικούλι! Ήρθρ το Φθινόπωρο! Η αγαπημένη μου εποχή και μόλις έρθει κι ο χειμώνας θα έρθει και το αγαπημένο μου παιδάκι! Εγώ πητ 13 ή 15 Δεκ.
δημητρα εγω σχεδον τον ηπια.αλλα δεν φευγω χιχιχι. ναι και εμενα το φθινοπωρο ειναι η αγαπημενη μου εποχη. για χειμωνα δεν τρελαινομαι, αλλα μισω καλοκαιρι...demmy29 έγραψε:Θα πιούμε καφεδάκι μαζί κορίτσια; Εγώ λέω να φτιάξω έναν ελληνικούλι! Ήρθρ το Φθινόπωρο! Η αγαπημένη μου εποχή και μόλις έρθει κι ο χειμώνας θα έρθει και το αγαπημένο μου παιδάκι! Εγώ πητ 13 ή 15 Δεκ.
ευχαριστωωω πολυυυυυυμαμακα μου έγραψε:ελισαβετ ελπιζω να σε βοηθησα.φανταζομαι δουλευεις ε? δεν σου εχει ο εργοδοτης σου ποτε βγαινεις? λογικα το 1 δεκαημερο του οκτωβριου.
και εγς μισω καλοκαιρη... αλλα αγαπω τον χειμωναμαμακα μου έγραψε:δημητρα εγω σχεδον τον ηπια.αλλα δεν φευγω χιχιχι. ναι και εμενα το φθινοπωρο ειναι η αγαπημενη μου εποχη. για χειμωνα δεν τρελαινομαι, αλλα μισω καλοκαιρι...demmy29 έγραψε:Θα πιούμε καφεδάκι μαζί κορίτσια; Εγώ λέω να φτιάξω έναν ελληνικούλι! Ήρθρ το Φθινόπωρο! Η αγαπημένη μου εποχή και μόλις έρθει κι ο χειμώνας θα έρθει και το αγαπημένο μου παιδάκι! Εγώ πητ 13 ή 15 Δεκ.
τι λεει η μπεμπα?
ωχ... αντε τα παιδια ειναι παιδια δεν μπωρεις να κανεισ και πολλα... αλλα η μαμα ?? δεν τα μαλωσε καθολου?μαμακα μου έγραψε:κατινια:
πηγα εχθες με τον βαφτηστηρα του αντρα μου=δευτερα δημοτικου- και την μαμα του και τον αδελφο του-4,5 ετων- να του παρω φορμα για τα γενεθλια του. πηγαμε σε μαγαζι δικης μου επιλογης, το ξερω χροναι αυτο το μαγαζι.με ξερουν οι πωλητριες με το μικρο μου ονομα.
πω πω κοριτσια ξεφτιλιστηκα...ντραπηκα πολυ. ενα μαγαζι ανω κατω κανανε ,να μην ακουν ΚΑΝΝΕΝΑ. σχεδον ολες οι κρεμαστρες κατω. πωπω ελπιζω ο μπεμπης να μην ειναι ετσι ατιθασος, τι θα κανω?? ευτυχως η ιωαννα να μια τιμωρια, να μια φωνη ακουει....
μεχρι και οι πωλητριες τσαντιστηκαν....
Όπως τα μάθεις κάνουν Αθανασία! Είτε αγόρια, είτε κορίτσια!μαμακα μου έγραψε:κατινια:
πηγα εχθες με τον βαφτηστηρα του αντρα μου=δευτερα δημοτικου- και την μαμα του και τον αδελφο του-4,5 ετων- να του παρω φορμα για τα γενεθλια του. πηγαμε σε μαγαζι δικης μου επιλογης, το ξερω χροναι αυτο το μαγαζι.με ξερουν οι πωλητριες με το μικρο μου ονομα.
πω πω κοριτσια ξεφτιλιστηκα...ντραπηκα πολυ. ενα μαγαζι ανω κατω κανανε ,να μην ακουν ΚΑΝΝΕΝΑ. σχεδον ολες οι κρεμαστρες κατω. πωπω ελπιζω ο μπεμπης να μην ειναι ετσι ατιθασος, τι θα κανω?? ευτυχως η ιωαννα να μια τιμωρια, να μια φωνη ακουει....
μεχρι και οι πωλητριες τσαντιστηκαν....
καλημεραααα.....maria1984 έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια !!!
Καλημέρα Μαράκι!maria1984 έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια !!!
Συγγνώμη Αθανασία μου! Εγώ ξέφυγα και έχω αρχίσει και γίνομαι κουραστική. Κι εγώ το καταλαβαίνω! Αχ τι να κάνει η καημένη η μανούλα τους? Δε μπορείς κιόλας να πείς στην πεθερά πως θα τα διαπαιδαγωγήσει...Είναι δύσκολο! Μια κουβέντα ναι, αλλά πόσο?μαμακα μου έγραψε:ελισαβετ η μαμα αν μαλωνε δεν θα ειχαν τετοια συμπεριφορα τα παιδια της. ασε πονεμενη ιστορια η κοπελα δεν μπορει να διαπαιδαγωγησει τα παιδια της οπως θελει.δουλευει φουλ καιτης τα μεγαλωνει η πεθερα, αστα λεμε......μενουν και πανω κατω, την λυπαμαι αληθεια.....
δημητρα μια απλη ερωτηση εκανα.δεν θελω να αγχωνεσαι,το καταλαβαινει η μπουμπου...καλα ειναι βρε ανησυχεις, θα δεις την δευτερα νααααα μια μπεμπα
καλημερα μαρακι....
demmy29 έγραψε:Συγγνώμη Αθανασία μου! Εγώ ξέφυγα και έχω αρχίσει και γίνομαι κουραστική. Κι εγώ το καταλαβαίνω! Αχ τι να κάνει η καημένη η μανούλα τους? Δε μπορείς κιόλας να πείς στην πεθερά πως θα τα διαπαιδαγωγήσει...Είναι δύσκολο! Μια κουβέντα ναι, αλλά πόσο?μαμακα μου έγραψε:ελισαβετ η μαμα αν μαλωνε δεν θα ειχαν τετοια συμπεριφορα τα παιδια της. ασε πονεμενη ιστορια η κοπελα δεν μπορει να διαπαιδαγωγησει τα παιδια της οπως θελει.δουλευει φουλ καιτης τα μεγαλωνει η πεθερα, αστα λεμε......μενουν και πανω κατω, την λυπαμαι αληθεια.....
δημητρα μια απλη ερωτηση εκανα.δεν θελω να αγχωνεσαι,το καταλαβαινει η μπουμπου...καλα ειναι βρε ανησυχεις, θα δεις την δευτερα νααααα μια μπεμπα
καλημερα μαρακι....
σωστο και αυτο.. δεν μπωρεις να πεις πολλα...demmy29 έγραψε:Συγγνώμη Αθανασία μου! Εγώ ξέφυγα και έχω αρχίσει και γίνομαι κουραστική. Κι εγώ το καταλαβαίνω! Αχ τι να κάνει η καημένη η μανούλα τους? Δε μπορείς κιόλας να πείς στην πεθερά πως θα τα διαπαιδαγωγήσει...Είναι δύσκολο! Μια κουβέντα ναι, αλλά πόσο?μαμακα μου έγραψε:ελισαβετ η μαμα αν μαλωνε δεν θα ειχαν τετοια συμπεριφορα τα παιδια της. ασε πονεμενη ιστορια η κοπελα δεν μπορει να διαπαιδαγωγησει τα παιδια της οπως θελει.δουλευει φουλ καιτης τα μεγαλωνει η πεθερα, αστα λεμε......μενουν και πανω κατω, την λυπαμαι αληθεια.....
καλημερα μαρακι....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης