Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
435 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 435 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κι από μένα! Καλώς την και την Ελισσάβετ! Εγώ περιμένω κορούλα!
Κορίτσια τι καλά που μιλάτε για τις άδειες... Εγώ ως ελ. επαγγελματίας την έχω άσχημα! Ας βγει με το καλό το μωράκι γερό και η πεθερούλα θα αναλάβει δράση! Αναστασίαααααααααααααα!!! Αναμένουμε νέα! Ρε συ Ειρήνη, τι είναι αυτές οι ενέσεις ηπαρίνης? Γιατί γίνονται?

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Μπήκα να σας πω 1 γεια κ θα ξαναβγω γιατι έχω τρεξιματα με την ανακαινηση του σπιτιού ... Ελένη ολόκληρη κοπέλα κ εσένα η μπουμπου σου , σου είπε ο γιατρός να κανείς το Doppler η ακόμα γιατι τώρα πρέπει να τον κανείς λογικά ... Άντε να μπει κ η Αναστασία να μας πει κ αυτή για την δικη της μπουμπου που σίγουρα θα ειναι κ αυτη μια χαρα ,.. Ελισαβετ καλώς ήρθες στην παρέα μας εγω είμαι 33 εβδομάδων κ περιμένω κοριτσάκι ... Α είδα που γράφετε πιο πάνω για μαθήματα τοκετου κ θυλασμου κ είστε πολυ τυχερες που μπορείτε να τα παρακολουθήσετε γιατι εμάς εδω δεν έχω ακούσει να κάνουν τέτοια αν κ θα ρωτήσω το γιατρο μήπως κάνουν στο μητέρα που θα γεννησω ...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς το Μαράκι!!!
Δεν μου είπε για Doppler ακόμα, δεν ρώτησα κ εγώ.
Ισως σε 2 εβδομάδες που είναι το επόμενο μου πει.
Πρόσεχε με το σπίτι, μην πολυκουράζεσαι!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κι από μένα! Καλώς την και την Ελισσάβετ! Εγώ περιμένω κορούλα!
Κορίτσια τι καλά που μιλάτε για τις άδειες... Εγώ ως ελ. επαγγελματίας την έχω άσχημα! Ας βγει με το καλό το μωράκι γερό και η πεθερούλα θα αναλάβει δράση! Αναστασίαααααααααααααα!!! Αναμένουμε νέα! Ρε συ Ειρήνη, τι είναι αυτές οι ενέσεις ηπαρίνης? Γιατί γίνονται?

είχα χάσει το πρώτο μωράκι μου και το έψαξα να δω τι έφταιγε!
έχω ένα αυξημένο παράγοντα όταν έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία κατά τον οποίο έπηζε το αίμα, δημιουργούσε θρόμβους με αποτέλεσμα να μην τρέφεται το έμβρυο και να καταλήγει σε παλίνδρομη η εγκυμοσύνη.
έτσι σε αυτη την εγκυμοσύνη κάνω τις ενέσεις αντιπηκτικές όπως λέγονται οι οποίες βοηθάνε στην καλύτερη ροή του αίματος έτσι ώστε να τρέφεται καλύτερα το μωρό.

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:Καλώς το Μαράκι!!!
Δεν μου είπε για Doppler ακόμα, δεν ρώτησα κ εγώ.
Ισως σε 2 εβδομάδες που είναι το επόμενο μου πει.
Πρόσεχε με το σπίτι, μην πολυκουράζεσαι!!!

Μπορεί να μην σου πει να το κανείς κ καθόλου γιατι έτσι κ αλλιώς τώρα βλέπουν κ οι γιατροί το Doppler μας σε κάθε επίσκεψη ... Δεν κουράζομαι με το σπιτι εγω μόνο εντολές δίνω κ άλλοι εκτελούν απλα πρέπει να είμαι εδω να παρακολουθώ ...

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εγω μετα απο 1 βδομαδα που τελειωσα την θεραπεια για την φαφουρα με ξαναπιασε και σημερα πηγα και εκανα καλλιεργεια ουρων και κολπικων υγρων.ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και επηρεασει και το μωρο.δεν μπορω να παρω και ισχυρα φαρμακα.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά.
Ειρήνη ελπίζω κ εγώ να μην είναι τίποτα σοβαρό. Πες μας οταν βγουν τα αποτελέσματα!

Φιλάκια!!!

demmy29

demmy29
Ειρήνη μου σε ρώτησα γιατί στις τελευταίες εξετάσεις αίματος που έκανα (άπειρες) είδα κάτι με ηπαρίνη (δε θυμάμαι ακριβώς) και δε ρώτησα τη γυναικολόγο μου κι εγώ αφού βγήκαν όλες καθαρές. Μου έμεινε όμως στο μυαλό η άγνωστη λέξη και ρώτησα. Βέβαια, δεν έχουμε καταλήξει στο τι φταίει, αν φταίει κάτι που τα τραβάω όλα αυτά... Φιλάκια!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια!!!!!!! εχω να μπω καιρο....σας επιθυμησα!!!!!! ειχα ομως κατι προβληματακια οικογενειακα.....αλλα τωρα καλυτερα ολα!!
εσεις τι κανετε??? εγω σπιτι βεβαια.....αλλα ολα πανε καλα!! εκανα κ την dopler..πριν περιπου 10 μερεσ...κ οοοολα βγηκαν τελεια!!!! ολα μια χαρα!!!! απλα βρε κοριτσια...τωρα που μπαινουμε στην τελικη ευθεια....εχω αρχισει κ αγχωνομαι πολυ!!!! κατα τα αλλα η μπουμπου μου....ολα κολοτουμπες ειναι.....κ δεν βλεπω να περνει θεση.....

demmy29

demmy29
barbie! έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!!!!! εχω να μπω καιρο....σας επιθυμησα!!!!!! ειχα ομως κατι προβληματακια οικογενειακα.....αλλα τωρα καλυτερα ολα!!
εσεις τι κανετε??? εγω σπιτι βεβαια.....αλλα ολα πανε καλα!! εκανα κ την dopler..πριν περιπου 10 μερεσ...κ οοοολα βγηκαν τελεια!!!! ολα μια χαρα!!!! απλα βρε κοριτσια...τωρα που μπαινουμε στην τελικη ευθεια....εχω αρχισει κ αγχωνομαι πολυ!!!! κατα τα αλλα η μπουμπου μου....ολα κολοτουμπες ειναι.....κ δεν βλεπω να περνει θεση.....
Γειά σου ρε Βαρβάρα! Χάθηκες πραγματικά!!! Χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά με την μπέμπα και με το καλό να πάρει θέση στη μήτρα σου και μετά στην αγκαλιά σου! Χα χα!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστω καλη μου...να εισαι καλα!!!!!! επισης!!!!!
ελπιζω κ ολα τα αλλα κοριτσια να ειναι μια χαρα....γιατι ειναι παρα πολλεσ οι σελιδες κ δεν εχω διαβασει τα νεα τους....

Maryanastasia

Maryanastasia
Γεια σας κορίτσια

¨ολα αυτά που γράψατε πριν περί μαθημάτων κτλ είναι για Θεσσαλονίκη ε?? Εμείς αθήνα που να πάμε? Αν και εγώ δεν έχω κανένα απόγευμα κενό!!

Ντέμυ έλα να κάνουμε παρέα εμείς πόσες μέρες θα καθήσεις με το μωρό? εγώ ούτε καν 40!!! Θα αναλάβει η μαμά μου! Τι δουλειά κάνεις??

mamameli

Πω πω εγω θεωρουσα πολυ λιγο τους 2 μηνες..μπραβο στις ελευθερες επαγγελματιες μητερες!

Μπου

Μπου
Γεια χαρα σε ολες τις κοιλιτσες!!! Μπαινω απο κινητο κ δν πολυδιαβασα τα παντα!!!!καταρχην καλωσηρθες ελισαβετ!!!εγω ειμαι η αναστασια. Κ περιμενω κοριτσακι!!! Κοριτσια επιτελους ανασταση νεκρων!!!!χαχαχα!!!ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! Η μπεμπα σουπερ 1100γρ.ο τραχηλος τελειος ολα τελεια!!!ελαττωνω κ στην πορεια κοβω το yutoqar!!!!!κ περπαταω κ βγαινω βολτες κλπ.τ ε λ ε ι α!!!! Αντε να επιστρεχνει κ ο καλος μου μονιμα να στρωσουν ολα!!!! Τυχερες εσεις που εχετε σεμιναρια!!!εμεις εδω στην επαρχεια μονο ιντερνετ!!!ειρηνη μου να μην ειναι κατι σοβαρο ευχομαι!!! Κουραγιο οσες τραβατε ζορι με ζαχαρο!!! Σας φιλω!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hello girls and boys!
αχ μου ετοιμαζει μια φιλη παρτυ για τον μπεμπη....με συκγνινησε η σκατουλα πρωι πρωι. σε παιδικη χαρα, οχι στο σπιτι να γινει χαμος. θα παμε χυμους,ποτηρακια πλαστικα, καννενα σφολιατοειδη, και πολλα πιτσιρικια!θα ενημερωσω για ημερομηνια και ωρα τις αθηναιες να ερθετε.οι αλλες στην βαφτιση χαχαχα
θα ενημερωθω την δευτερα για μαθηματα στο αττικο και θα σας πω.
ο μπεμπης παει καιερχεται συνεχεια. την δευτερα εκλεισα ραντ στο ικα να μου γραψει υπερηχο να τον δω λιγο μωρε....
αυτα....
ελισαβετ καλωσηρθες. και εμενα η πητ μου ειναι 17 δεκ-παω προγραμ καισαρικη πιο νωρις- και εχω αγορακι.

mamameli

ω ωραια και baby shower ακουω!
τι καλη φιλη!!!
Εγω ποτε δεν ετυχα τετοιες φιλες..

κοριτσια να ενας τιμοκαταλογος του γαληνουπου βρηκα στην αναζητηση:Για χρήση φοράς ΕΟΠΥΥ με ΦΤ
3 ημέρες 2κλινο 580 1κλινο 1150
2 ημέρες 2κλινο 390 1κλινο 790 (2 επισκέψεις απο μαία στο σπίτι)
(δυο 24ωρα μετα την γέννα)
1 ημερα 2κλινο 310 1κλινο 590 (3 επισκέψεις μαίας)
(ενα 24ωρο μετά την γέννα)
Παιδίατρος 100ευρώ, αναισθησιόλος 140ευρώ
Μαία 30-40ευρώ/επισκεψη

Για χρήση ΕΟΠΥΥ με ΚΤ
4 ημέρες 3κλινο 770 2κλινο 870 1κλινο 1250
3 ημέρες 3κλινο 590 2κλινο 720 1κλινο 1050
Παιδίατρος 120ευρω, Αναισθησιόλογος 180 ευρω
Σαν ιδιώτης με ΦΤ
3 ημέρες 2κλινο 1000 1κλινο 1400
2 ημέρες 2κλινο 750 1κλινο 940
1 ημερα 2κλινο 620 1κλινο 810
Σαν ιδιώτης με ΚΤ
4 ημέρες 3κλινο 1380 2κλινο 1550 1κλινο 1880
3 ημέρες 3κλινο 1250 2κλινο 1360 1κλινο 1620
Παιδιατρος , αναισθησιολόγος και επίσκεψη μαίας ισχύουν τα ιδια.

Επίσης μετα την 32η εβδομάδα μπορούμε να κάνουμε 4 ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

Μαλλον ισχυουν τα ιδια αλλα θα ρωτησω κι εγω!

maria1984

maria1984
Μπου έγραψε:Γεια χαρα σε ολες τις κοιλιτσες!!! Μπαινω απο κινητο κ δν πολυδιαβασα τα παντα!!!!καταρχην καλωσηρθες ελισαβετ!!!εγω ειμαι η αναστασια. Κ περιμενω κοριτσακι!!! Κοριτσια επιτελους ανασταση νεκρων!!!!χαχαχα!!!ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! Η μπεμπα σουπερ 1100γρ.ο τραχηλος τελειος ολα τελεια!!!ελαττωνω κ στην πορεια κοβω το yutoqar!!!!!κ περπαταω κ βγαινω βολτες κλπ.τ ε λ ε ι α!!!! Αντε να επιστρεχνει κ ο καλος μου μονιμα να στρωσουν ολα!!!! Τυχερες εσεις που εχετε σεμιναρια!!!εμεις εδω στην επαρχεια μονο ιντερνετ!!!ειρηνη μου να μην ειναι κατι σοβαρο ευχομαι!!! Κουραγιο οσες τραβατε ζορι με ζαχαρο!!! Σας φιλω!!!!!

Μπράβο βρε Αναστασία μου καιρός ήταν να σηκωθεις κι εσυ ,άντε κ τώρα που θα αρχίσεις τις βολτουλες σου ποιος σε πιάνει μόνο να προσεχείς να μην κουράζεσαι . Είδες κ με την μπεμπα όλα ειναι μια χαρα κ σταματας κ τα χάπια σιγα σιγα ... Άντε απόλαυσε τώρα τον αντρουλη σου που τον έχεις κοντά σου ...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλως όρισες Ελισαβετ, βλέπω οτι είσαι απο χαλκιδικη, απο ποιο μερος?? εγω μενω Καλλικρατεια.
Εγω θα γεννησω μαλλον στον αγιο λουκα γιατι εκει είναι αναισθησιολογος ο αδερφος του αντρα μου.

demmy29

demmy29
Αναστασία μου τι ευχάριστα νέα!!! Να σου πω την αλήθεια, είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα ήταν τέλεια! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!
Αθανασία, έχεις τέλειες φίλες, αλλά είμαι σίγουρη ότι κι εσύ κάνεις αντίστοιχα εκπλήξεις στις φίλες σου! Εύχομαι να περάσετε σούπερ!
Μαθήματα τοκετού και θηλασμού είναι μια από τις ερωτήσεις για τη γιατρό μου την Δευτέρα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η κοπελα που πηρε την πρωτοβουλια να φανταστειτε οτι δεν εχω κανει τιποτα για αυτην. εκτιμουμε η μια την αλλη, παμε καμια βολτα που και που,αλλα μεχρι εκει.την 'στεναχωρεσα' βεβαια πριν κανα μηνα που της αρνηθηκα να βαφτισει τον μπεμπη μας, αλλα μας ειχε προλαβει αλλη εδω και χρονια....
τελικα σκεφτομαι οτι εχω κανει τοοοοοοοσα πολλα για αλλες ΄φιλες΄που ουτε ενα τηλ δεν με πηραν οταν ημουν εγκυος στην ιωαννα και κρεβατωμενη.καλα δεν συζηταμε να ερθουν, καμια τους.απο τοτε σταματησα και εγω να δινω.αφοσιωθηκα στο μωρακι μου και εκανα παρεα με 2 3 κοπελες μαμαδες-και οχι πολλα πολλα-. ενω αυτη η κοπελα απο το πουθενα,να μου κανει παρτυ....δεν το περιμενα.ευχαριστηεκπληξη ηταν για μενα!

Maryanastasia

Maryanastasia
ΜΠΡΆΒΟ της που θέλει να σου κάνει παρτυ σημαίνει πως σε νοιάζεται!

Εγώ έχω μια κολλητή την οποία κιόλας πάντρεψα καιείμαστε μαζί από το γυμνάσιο! Οι υπόλοιποι κολλητοί μου είναι άνδρες! Επίσης κώλος και βρακί είμαι με τον αδελφό μου!

Ο καλύτερός μου φίλος βέβαια όσο κλισε και αν ακούγεται είναι ο καλός μου!
Πάω τον σκύλο βόλτα. Με κοιταέι το καημενάκι μου τόση ώρα.... Embarassed Embarassed

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:ΜΠΡΆΒΟ της που θέλει να σου κάνει παρτυ σημαίνει πως σε νοιάζεται!

Εγώ έχω μια κολλητή την οποία κιόλας πάντρεψα καιείμαστε μαζί από το γυμνάσιο! Οι υπόλοιποι κολλητοί μου είναι άνδρες! Επίσης κώλος και βρακί είμαι με τον αδελφό μου!

Ο καλύτερός μου φίλος βέβαια όσο κλισε και αν ακούγεται είναι ο καλός μου!
Πάω τον σκύλο βόλτα. Με κοιταέι το καημενάκι μου τόση ώρα.... Embarassed Embarassed

αναστασια εμενα η κολλητη μου ειναι η αθανασια και ηααδελφουλα μου χιχιχι
αχ μωρε να γιατι δεν θελω να ξαναπαρω σκυλο. πρεπει να το βγαζουμε μια βολτα καθε μερα τουλαχιστον....οχι σαν ενα γειτονα που εχουμε που εχει 4 σκυλια και απλα ανοιγει την πορτα και πανε μονα τους βολτα....ασε εχουμε θεμα με τον ΄κυριο'.το βλεπω στο τελος να τα φωλιαζουν τα καημενα Sad .

elisavet29

elisavet29
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="zoekopa"]Καλως όρισες Ελισαβετ, βλέπω οτι είσαι απο χαλκιδικη, απο ποιο μερος?? εγω μενω Καλλικρατεια.
Εγω θα γεννησω μαλλον στον αγιο λουκα γιατι εκει είναι αναισθησιολογος ο αδερφος του αντρα μου.[/ καλημερα κοπελα... απο μαρμαρα ειμαι....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ελισαβετ πρωινη πρωινη Very Happy

elisavet29

elisavet29
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαμακα μου έγραψε:η κοπελα που πηρε την πρωτοβουλια να φανταστειτε οτι δεν εχω κανει τιποτα για αυτην. εκτιμουμε η μια την αλλη, παμε καμια βολτα που και που,αλλα μεχρι εκει.την 'στεναχωρεσα' βεβαια πριν κανα μηνα που της αρνηθηκα να βαφτισει τον μπεμπη μας, αλλα μας ειχε προλαβει αλλη εδω και χρονια....
τελικα σκεφτομαι οτι εχω κανει τοοοοοοοσα πολλα για αλλες ΄φιλες΄που ουτε ενα τηλ δεν με πηραν οταν ημουν εγκυος στην ιωαννα και κρεβατωμενη.καλα δεν συζηταμε να ερθουν, καμια τους.απο τοτε σταματησα και εγω να δινω.αφοσιωθηκα στο μωρακι μου και εκανα παρεα με 2 3 κοπελες μαμαδες-και οχι πολλα πολλα-. ενω αυτη η κοπελα απο το πουθενα,να μου κανει παρτυ....δεν το περιμενα.ευχαριστηεκπληξη ηταν για μενα!
καλημερα κοπελα.. πρωινη και εσυ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις