576 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Παρ Σεπ 21, 2012 4:02 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
[quote="eirini2"]
Ειρήνη μου εγώ είμαι η Αλίκη (έχω μια κορούλα 2 ετών και περιμένω τη 2η καθώς φαίνεται..).
Αν πάτε (και δεν έχουμε πάει στο μεταξύ) θα ήθελα να μας πεις αν είδατε κάτι καλό...
Μύκητες δεν ξέρω αν έχω εγώ. Η καλλιέργεια που θα μου κάνει πριν μπω στο μήνα μου θα είναι προληπτική (πάντα την κάνει). Αλλά από υγρά καλά πάμε, οπότε ποιος ξέρει!!! Ναι, ξέρω ότι είναι τρομερά ενοχλητικό!!! Όμως εμείς κοιτάμε το τέλος, όπου όλα θα πάνε καλά, ναι; (σιγά μην μας εμποδίσουν κάτι παλιομύκητες!!!)
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες μου!!! Τι κάνετε; Εγώ σήμερα πάλι έτρεχα για δουλειές και τώρα νιώθω λίγο πτώμα... Μάλλον μου βγήκε η κούραση της εβδομάδας! Από Δευτέρα θα πρέπει να πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ, για την άδεια εγκυμοσύνης. Πήγε καμιά σας πρόσφατα να μου πει τι ζήτησαν; Στο περίπου τα ξέρω βέβαια, αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι δε θα με τρέχουν!
Ειρήνη μου καταρχήν σ' ευχαριστώ για τις χτεσινές πληροφορίες! Τα ίδια πράγματα ψάχνουμε πάνω-κάτω να ξέρεις! Κι όσο για τους μύκητες, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θυμάμαι κι εμένα μου έχει πει ο ντοκτ ότι κάπου όταν θα μπαίνω στο μήνα μου νομίζω( θα κάνουμε μια καλλιέργεια... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πάντως, παρόλο που είχα κάνει 24 μπάνια ήμουν καθαρή. Τώρα να δούμε... (έχω κάνει και 22 μπανάκια και συνεχίζουμε ).
Αναστασία μου καλώς να το δεχτείς τον αντρούλη σου! Φαντάζομαι την ανυπομονησία!!! Υπομονή!!!
Αθανασία μου επειδή έχω χάσει επεισόδια, έχεις θέμα με το ζάχαρο τελικά; Κι αν ναι, καταφέρνεις να το ρυθμίζεις;
Όντως ο καιρός δρόσισε λιγάκι επιτέλους, ακόμα κι εγώ η καψερή το ένιωσα εδώ το πρωί στην Αθήνα... Χιχιχι, ο,τι πρέπει για βολτούλες, να ξεκουνηθούμε λιγάκι![/quo
crazymommy καταρχην πως σε λενε γιατι δεν θυμαμαι το ονομα σου.εμεις θα παμε και το αλλο σαββατοκυριακο σε εκθεση επιπλου που εχει στο ανατολικο αεροδρομιο να δουμε αν εχει παιδικα κρεβατια και εκει.οσο για τους μυκητες ελπιζω σιγα σιγα να φυγουν.ειναι πολυ ενοχλητικο.
Ειρήνη μου εγώ είμαι η Αλίκη (έχω μια κορούλα 2 ετών και περιμένω τη 2η καθώς φαίνεται..).
Αν πάτε (και δεν έχουμε πάει στο μεταξύ) θα ήθελα να μας πεις αν είδατε κάτι καλό...
Μύκητες δεν ξέρω αν έχω εγώ. Η καλλιέργεια που θα μου κάνει πριν μπω στο μήνα μου θα είναι προληπτική (πάντα την κάνει). Αλλά από υγρά καλά πάμε, οπότε ποιος ξέρει!!! Ναι, ξέρω ότι είναι τρομερά ενοχλητικό!!! Όμως εμείς κοιτάμε το τέλος, όπου όλα θα πάνε καλά, ναι; (σιγά μην μας εμποδίσουν κάτι παλιομύκητες!!!)