301 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Κυρ Σεπ 16, 2012 4:44 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κανείς Αναστασία μου ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy29 έγραψε:Καλή σας μέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε Αθανασία και Μαράκι; Έφτασε η μεγάλη μέρα!!! 11 έχω ραντεβού! Αχ! Τρέμω... Σοφάκι Χρόνια Πολλά και με έναν πόνο σου εύχομαι!!!
demmy29 έγραψε:Καλή σας μέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε Αθανασία και Μαράκι; Έφτασε η μεγάλη μέρα!!! 11 έχω ραντεβού! Αχ! Τρέμω... Σοφάκι Χρόνια Πολλά και με έναν πόνο σου εύχομαι!!!
mamameli έγραψε:Kαλημερα!!!
Χρονια πολλα σε όλους όσους γιορτάζουν..για την ακρίβεια σε όλες Σοφίες ,Ελπίδες ,Αγάπες και Πίστες!
Εμ εις εχουμε και μεσα στην οικογενεια Σοφιες (τωρα τι σόι σοφία κουβαλάνε είναι άλλο θέμα )τη γιαγια μου και την αδερφη μου και πολλες φιλες -γνωστες΄!Εχει και γεννεθλια ο πεθερος..εορταστικη μερα!
Πολλη δροσια εδω το πρωι!Ανετα με ζακετα και κλειστα παπουτσακια!Η μικρη εβαλε γαλοτσες ,αδιαβροχο πανωφορι και πηρε και την ομπρελα!Δεν κρατιοταν..μα της λεω δεν βρεχει αγαπη μου μην την ανοιξεις..τελικα περπατουσε για λιγο με ανοιχτη ομπρελα και μετα βαρεθηκε!
Αντε Δημητρα καλη επισκεψη στο γιατρο!!!Να μας πεις τι εγινε!
Το δικο μου μωρο με κλωτσαει σημερα στα γεννητικα μου οργανα και στην ουροδοχο κυστη..πως να του αλλαξω θεση υποφερω πολυ!Εμεις εχουμε γιατρο απο εδω και περα καθε 15 μερες κι ετσι α το βλεπουμε πιο συχνα..μεχρι τη στιγμη που θα το βλεπουμε συνεχεια
Ακομα ειμαι μονη στη δουλεια και απολαμβανω ελευθερια...σε λιγο ερχονται και οι αλλοι!
Φιλακια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης