Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
486 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 486 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα σου λέω, απο τα 3 ταμεία σήμερα δουλευε μόνο 1 κ είχε μια ουρά μέχρι έξω κ ξυνοντουσαν.. Γκρρρρ..

Οι υπόλοιπες που χαθηκατε;;; Βολτουλα σαββατοβραδο;;;; Χαχαχα!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω ανοίξει κ κάτι δουλειές για αύριο.. Ουφ.. Λέω να βάλουμε στο δεύτερο παιδικό που έχουμε το διάδρομο το σπιτάκι κήπου που έχουμε στο παιδικό να αδειασουμε χώρο να μπει η κούνια.. Οοοοοοοοοταν έρθει... Κ έχουμε να ματακινησουμε βιβλιοθήκη κ να καθαρίσω μετα κ τα 2 δωμάτια.. Ήδη κουράστηκα.. Εεεεεε αν κ μετα σπο αυτα δεν γέννησω, μάλλον θα φτάσω την πητ.. Αμάν πια.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εσυ Αννουλα εχεις πολλες δουλιτσες αυριο!!κ εγω αυτο εβλεπα οτι πρεπει να καθαρισω τη συρταριερα κ απ ότι ειπαν κ τα κοριτσια με ντετολ εε??για να βαλω σιγα σιγα τα ρουχαλακια!
κ εγω νιωθω κουρασμενη ηδη γιατι σημερα με ενοχλει η κοιλια μου πολυ ειναι τσιτα κ δεν μπορω να κατσω κ ευκολα δεν ξερω τι γινεται Rolling Eyes

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:κ εσυ Αννουλα εχεις πολλες δουλιτσες αυριο!!κ εγω αυτο εβλεπα οτι πρεπει να καθαρισω τη συρταριερα κ απ ότι ειπαν κ τα κοριτσια με ντετολ εε??για να βαλω σιγα σιγα τα ρουχαλακια!
κ εγω νιωθω κουρασμενη ηδη γιατι σημερα με ενοχλει η κοιλια μου πολυ ειναι τσιτα κ δεν μπορω να κατσω κ ευκολα δεν ξερω τι γινεται Rolling Eyes

Κ εγω την είχα καθαρίσει με ντετολ κ την άφησα 2-3 μέρες να ξεμυρισει. Κ πήρα το αυτοκόλλητο νάιλον με σχεδιακια απο βιβλιοπωλείο κ κολλησα στον πάτο, για να καθαρίζει κ πιο εύκολα..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε καλα, δεν έχεις σταματήσει κ ΕΣΥ τόσες μέρες..θες ξεκούραση..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι θελω αλλα ελα που δεν εχω τελειωσει ακομα!!
σκεφτομαι κ εγω να βαλω αυτοκολητο μεσα στη σρταριερα αλλα φοβαμαι με τον καιρο μη χαλασει κ δεν βγαινει κ ευκολα για να το αλλαξεις!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρά μου σε αφήνω, κοιμάμαι όρθια!!! Η πηνελόπη μας που είναι;;;;καλη ξεκούραση!!!! Φιλακια!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει κ να εχει κοσμο απ΄οτι ειχε πει!!
φιλακια Αννα μου καλη ξεκουραση να εχεις!!

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Koritsakia mou telika pali kala p ekana ekeino to sfougkiarisma dioti hrthe kosmos!!
Twra efygan oloi,paizame monopoly kai kerdisaaa!!!!!!!!
Sthn arxh ola edeixnan pws tha xasw!

Fagame kai pizza,eytyxws mono tyri-ntomata-galopoula..toulaxisto htan light!

Espase k o 3thesios kanapes mou omws k ekneyristhka poly..dioti einai h 2h fora..koritsia mhn pswnisete POTE ap to Diafano..eixe spasei ksana,meta apo fasaria mou eferan kainourio kai shmera meta apo 2 mhnes espase k o kainourios,eytyxws den xtyphsame..thn Deytera tha ginei ths trellhs!!!
Eyxomai gia to kalo olwn mas na erthoun k na paroun olo to set kai na mou dwsoun pisw ola ta lefta mou k na paw na agorasw 2 kainourious,alliws tha tous kanw mynhsh k den kanw plaka!

Parolayta omws perasa teleia shmera!

Molis epiase vroxh edw..eyxomai na ksekourasteite oles k na mhn exoume aypnies apopse..
Filia se oles :
:***

Tini13

Tini13
Καλημέρα κορίτσια! Καλή Κυριακή να έχουμε!

Χθες μετά από αρκετές πτώσεις τάσης μας έκανε τελικά διακοπή ρεύματος και ξάπλωσα από τις 12 με αποτέλεσμα από τις 5 να είμαι στο πόδι. Τουλάχιστον κοιμήθηκα μια χαρά κι ας έλειπε το αγόρι μου..άπλα σε όλο το κρεβάτι!!

Κατά τις 9 θα ετοιμαστώ να πάω με τη μαμά στην εκκλησία να κοινωνήσω, οπότε τα λέμε όταν γυρίσω.

Αννούλα μου τί ωραίο γεμάτο απόγευμα που είχες χθες! ελπίζω να βγάλετε άκρη με την κούνια και να μην χρειαστεί να γίνει καυγάς..για να δούμε θα γίνει τίποτα με το Burger που προκαλεί τοκετό??! Smile

Πηνελόπη μου μπράβο για τη μονόπολη! βρε τί του κάνατε του καναπέ και έσπασε; χαχαχαχα! πλάκα κάνω, φυσικά και όλο το δίκιο είναι με το μέρος σας, να το φτάσετε στα άκρα γιατί σε 2 μήνες δεν παίζει να βγει καναπές νοκ άουτ, δεύτερη φορά!

Φιλάκια προς το παρόν!

giotaki2

giotaki2
*Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994

Γλυκές καλημέρες!!!!!

Τουλάχιστον σας βρίσκω ακόμη στο 21!!!

Τι μου κάνετε? Εμείς γυρίσαμε σπιτάκι μας χτες βράδυ...
Τώρα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε.. μπορώ να πω μου λειπει το νοσοκομείο Razz αν και εκει μόνη μου τα εκανα όλα αλλά είχα τουλάχιστον στο μυαλό μου ότι είμαστε ασφαλεις και φευγοντας με έπιασε ένα άνχος!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ....
Ειμαι εδώ όμως τώρα και θα τα πούμε όλα!!!!! Very Happy

Δεν ξέρω αν γέννησε κάποια άλλη δεν εχω διαβάσει τπτ.

Εμάς ήρθε η kinder εκπληξούλα μας κι είναι πανέμορφη! Κι εγώ κι ο μπέμπης είμαστε καλά..

Deb

Deb
giotaki2 έγραψε: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994

Γλυκές καλημέρες!!!!!

Τουλάχιστον σας βρίσκω ακόμη στο 21!!!

Τι μου κάνετε? Εμείς γυρίσαμε σπιτάκι μας χτες βράδυ...
Τώρα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε.. μπορώ να πω μου λειπει το νοσοκομείο Razz αν και εκει μόνη μου τα εκανα όλα αλλά είχα τουλάχιστον στο μυαλό μου ότι είμαστε ασφαλεις και φευγοντας με έπιασε ένα άνχος!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ....
Ειμαι εδώ όμως τώρα και θα τα πούμε όλα!!!!! Very Happy

Δεν ξέρω αν γέννησε κάποια άλλη δεν εχω διαβάσει τπτ.

Εμάς ήρθε η kinder εκπληξούλα μας κι είναι πανέμορφη! Κι εγώ κι ο μπέμπης είμαστε καλά..

Καλημέρα Γιωτάκι!!!Να σου ζήσει ο κούκλος,να τον χαίρεσαι!!Καλή λοχεία!!!Φτου φτου να μην τον ματιάσω!!! Very Happy Very Happy Very Happy

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!
Γιωτακι μου να σου ζησει ο κουκλος σου να ειναι γερος κι ευτυχισμενος!!!καλη λοχεια να εχεις κι εσυ να εισαι γερη να αντεξεις τα ξενυχτια που ερχονται...πως εισαι??πως ηταν η διαδικασια??δωσε λεπτομερειες!

Δεσποινουλα καλημερα και σε σενα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στα κοιλουμπόνιααααααααααααα!!!
Γιωτάρα μου τι ομορφιές είστε εσείς???Κουκλάκος είναι!!!Έυχομαι τα καλύτερα!!!!
Αννούλι αυτόν το φίλος σας που έχει τα burger τον θέλω...πρώτον είναι από τα αγαπημένα μου μαγαζιά...το λατρεύω εκεί τρώμε πάντα και δεύτερον ξέρει τη συνταγή για γέννα τον θέλωωωωωωωωωωω!!!!!
Εγώ χθές είχα μια δυσφορία και μια δυσκολία και πετρώματα και πόνο και ονειρευόμουνα οτι θα γεννήσω...και υποσεινήδητα έπιασα τον εαυτό μου να λέει όχι ακόμη μην γενήσεις...μα τρελή είμαι τι στο καλό???Κοινώς δεν γέννησα...ξύπνησα μια χαρά...έριξε και μια βροχή του κώλου εδώ ίσα ίσα να λασπώσει και να λερώσει τις βεράντες τζάμπα το σπαγκάτο...και τώρα καθόμαστε και βλέπουμε τηλεόραση ο Μάκης βλέπει τα "Cars 2" το παιδικό...τρέλααααααααααα το άτομο και εγώ περιμένω εδώ και κανά μισάωρο ένα καφέ και μια λουκανικόπιτα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994

εβρεξε πολυ εδω.. καλό φθινόπωρο!

Γιωτάκιιιιι!! Να σας ζήσει!! ειναι κουκλάκι!!!
Εσυ πως εισαι? εκανες τελικά καισαρική? ποναγες μετα? στο νοσοκομείο ειχες καποια βοήθεια? εχω πολλες ερωτήσεις!!!
οταν μπορεις πες μας λεπτομέριες!!!

Τώρα ετοιμάζομαι γιατί εχουμε να παμε σε μια βάπτιση και πρεπει να φτιάξω μαλλι... ωραια μέρα βρήκαν να το βαφτίσουν το παιδι.. μες τη βροχή!

τα φιλια μου σε όλες! Καλή Κυριακή!!!

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βικακο τσαμπα το σπαγγατο τελικα εεε??και νεα κηφισια που ειμαι εγω βρεχει απο τις 8 το πρωι καρεκλες!ευτυχως που δεν ειχα κανει τιποτα απο βεραντες γιατι ειχα δει τον καιρο ιντερνετ...τελικα επεσαν μεσα ..
σημερα παντως ηταν απο τα καλυτερα βραδια γιατι ξυπνησα μονο μια φορα για τουαλετα και κοιμηθηκα καλα παρολη την πιτσα που εφαγα μονη μου η pig πηρα 3 μαλοξακια και μια χαρααα!!!

καλημερα μαριανθακο!!!να περασετε καλα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα γκαστρουλες μου!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 215994

Γιωτακι σκετη γλυκα ο γιοκας σου(φτου φτου κιολας)καλη λοχεια γλυκια μου!!

Πηνελοπη εννοειται οτι πρεπει να κανεις μηνυση αν δεν σου τον αλλαζουν ή δεν σου δινουν τα λεφτα σου πισω!!

Βικακι,Τινακο,Δεσποινακι *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 36 417472

εγω απο χθες το βραδυ δεν μπορω να κατσω ευκολα κ να περπατησω σαν να νομιζω οτι θα μου φυγει το μωρο κ η κοιλια ειναι τσιτα κ δεν φαινεται να εχει πεσει καθολου,μηπως επειδη κοντευω στον 9ο??το εχετε κ εσεις αυτο??2 βηματα κανω κ πρεπει να κραταω την κοιλια μου!! confused confused confused confused

καλη Κυριακη σε ολες!!
παω να καθαρισω την συρταριερα αν μπορεσω φυσικα κ τα λεμε αργοτερα!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα χαρουλιτα μου !!!!!!ξεκινησες δουλιτσες παλι εεε??λογικο ειναι να σε ποναει η κοιλια γιατι αρχιζει να κατεβαινει ..εεε και εχεις ξεπατωθει κιολας.. για την συρταριερα μην βαλεις αυτοκολλητο γιατι δεν θα σε βολεψει καθολου.μετα απο λιγο καιρο δεν θα ξεκολλαει και δεν θα καθαριζει.την ειχα πατησει κι εγω .να παρεις απο το ικεα ενα διαφανο πλαστικο που εχουν σε ρολα για αυτην την δουλεια.ειναι σταθερο και μπορεις να το βγαλεις και να το πλυνεις στην μπανιερα πολυ ευκολα..εγω αυτο εχω βαλει σε ολα τα ντουλαπια και συρταρια του σπιτιου

Aurora

Aurora
Kαλημέρα κορίτσια, εγώ πέρασα άσχημη νύχτα, σηκώθηκα τουλ 15 φορές για τουαλέτα αφού με τη πίτσα όλο έπινα νερά.
Την ευχαριστήθηκα πάντως.
Για σημερα θα κάνω ριζότο με λαχανικά και γαρίδες και για τον άντρα μου φτερούγες πικάντικες με ρίζι.

Γιωτάκι μου καλή προσαρμογή αγάπη μου, να το χαίρεσαι το κουκλί σου!

Εδώ έχει συννεφιά αλλά δεν το βλέπω να βρέχει, ελπίζω να μην το φυλάει για τη Παρσκευή που είναι τα γενέθλια του γιού μου.
Λέμε να κάνουμε το πάρτυ στην αυλή..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Φωτεινάκο και Χαρούλι και Μαριανθάκο και Στελλάκο!!!
Χαρά...ναι θα αρχίσει να σε ενοχλεί η κοιλιά πιο πολύ πια από εδώ και πέρα...!!!
Φωτεινάκο το έχω βάλει και εγώ αυτό το υλικό που λές από το ικέα...είναι πολύ καλό και βγαίνει και καθαρίζεις πιο εύκολα αυτό να πάρεις Χαρούλι!!
Μαριανθάκο καλό κουράγιο με τη βάφτιση πάρε και γαλότσα μη σου πώ..με τέτοιο καιρό!!!
Στελλάκο ΄και εμείς σήμερα γαρίδες θα κάνουμε αλλά με μακαρόνια....Αν και με τέτοιο καιρό που έχει εδώ ένα βραστό θα ταίριαζε καλύτερα να σου πώ!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααα!!! Γιωτακι τι ομορφος μπεμπης ειναι αυτος!! Φτου φτου!!!! Smile
Βικυ πρεπει να σου εχουν σπασει τα νευρα! Ειμαι ακομα στην 37 βδομαδα και λεω οτι δεν αντεχω αλλο! Φαντασου να φτασω την 39 κ να μην εχω γεννησει!!!Smile
Χαρα μου τσιτα κοιλια κ εγω εχω!! Smile
Ριζοτο διαβαζω, λουκανικοπιτες, φτερουγες και πεινασα πρωι πρωι!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελενάκο μου!!Είσαι καλύτερα με τις συσπάσεις???
Ναι τα νεύρα μου έχουν σπάσει διότι δεν ξέρω πως και τι και πότε...και δεν έχω και κάποιο σημάδι...για να πώ ωραία γεννάμε....από την άλλη υποσεινήδητα η φοβάμαι η δεν θέλω να γεννήσω...δεν ξέρω...ένα μπερδεμένο συναίσθημα...η τρέλα της εγκυμοσύνης μάλλον!!!Αύριο έχουε γιατρό το απόγευμα...θα πάμε και βλέπουμε...αν και δεν νομίζω πριν τη 40η εβδομάδα να με χώσει για τεχνητούς πόνους!!!Θα κλαφτώ και θα δείξει...!!!!
¨οσο για τις φτερούγες πικάντικες κιόλας τις τσάκιζα και εγώ άνετα τώρααααααα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Κοριτσακια sos ! πως ειναι ο καιρός στα βόρεια? εδω Ελληνικό εβγαλε λίγο ήλιο.. αλλα η βάφτιση ειναι Εκάλη... τι να βαλωωωωωω?????

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Κοριτσακια sos ! πως ειναι ο καιρός στα βόρεια? εδω Ελληνικό εβγαλε λίγο ήλιο.. αλλα η βάφτιση ειναι Εκάλη... τι να βαλωωωωωω?????

γαλοτσες κουκλα μου ειμαι νεα κηφισια και βρεχει απο τις 8 το πρωι

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια η μαλλον κορουδες οπως λεμε εδω στην Κυπρο. Λοιπον στο νησι μας επικρατει απιστευτη ζεστη και εχω σκασει..Πηγα εκκλησια το πρωι και κοινωνησα και επισης σταυρωθηκα με τον Τιμιο Σταυρο, κοματι του οποιου εχουμε εδω στην εκκλησια του χωριου..ολα καλα νιωθω πολυ πιο ηρεμη τωρα..

Καλημερα Τινη μου. εσεις τι ωρα βγηκατε απο εκκλησια;

Βικακι ειπαμε πρεπει να χαλαρωσεις και να μη σκεφτεσαι συνεχεια ποτε θα γεννησεις.. λιγες μερουλες μειναν το πολλυ να πας παραπερα αποκλειεται..

Χαρα μου καλο καθαρισμα. εγω τα εκανα με ντετολ σπραυ το κοκκινο τα αφησα 2-3 μερες και μετα εβαλα στον πατο ενα σεντονακι σα βαση και τα εβαλα μεσα τα ρουχαλακια..

Μαριανθη Ελενακι Στελλιτσα Δεσποινα και Φωτεινη τις γλυκες μου καλημερες!

Γιωταααααααααααααα ειναι κουκλος!! αχ τι καλος που ειναι!! να σας ζησει και απο εδω. να τον χαιρεστε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις