101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 Σαβ Σεπ 15, 2012 11:10 pm
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 12:48 am, 1 φορά
Deb έγραψε:toniach29 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΙΧΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??
Είχα αλλά όχι έντονες!Το πρωί δυνάμωσαν λίγο αλλά εντάξει είμαι ακόμα,δεν γεννάω!!Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό πάλι!!!Ζώνες και τα σχετικά!Θα προλάβω όμως μέχρι αύριο ή θα τρέχω πάλι στα νοσοκομεία το βράδυ;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 12:49 am, 1 φορά
xrysaki! έγραψε:Καλημερα!καλοριζικο!αντε περιμενουμε να ακουσουμε τα ευχαριστα απο ολες!!!
χειμωνιατικη κυριακη σημερα..να περασετε ομορφα οτι κ αν κανετε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ..ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥtoniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙΑ?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 12:49 am, 1 φορά
Deb έγραψε:Τόνια ζώνες λένε το nst που βλέπει τις συσπάσεις και την καρδιακή λειτουργία του μωρού!!Χθες με εξέτασαν 2 φορές κολπικά και μου είπε ότι ο τράχηλος είναι αρκετά μαλακός!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???boubou έγραψε:Δν ξέρω ... ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι να πάω αύριο για χοριακή είναι γιατί έχουμε γενική καθαριότητα στη δουλειά και θέλω να έχω κάτι χειροπιαστό να τους πω για να τη σκαπουλάρω, μιας και να μην πάω καθόλου δν γίνεται, αλλα τουλάχιστον να κάνω τα ελαφριά! ...αλλιώς θα ήθελα να περιμένω τουλάχιστον μια βδομάδα για να μη δώ μικρά νουμερα και αγχωθώ!
Κάτια αν πάρεις να πάρεις αυτα που ειναι ευαισθησίας 10 mlU/ml για να ειναι υψηλής ευαισθησίας μην την πατήσεις σαν κι εμένα
Τόνια καλημέρα, κι εδώ κρύο και σήμερα! και βροχερός καιρός!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης