76 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 Σαβ Σεπ 15, 2012 1:40 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΑΑΑ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΩΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!ΑΦΡΟΥΛΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΧΙΧΙΧΙΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΣ ΤΟΥ!!!!!eirinaki έγραψε:XAXAXAAXA EIΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ!!!!ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ??ΞΑΝΘΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΙ??ΒΑΡΟΣ???ΣΗΜΑΔΙ ΓΕΝΝΗΣΗΣ????ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩΩΩΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑΑΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2ΜΕΤΡΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!
αφρουλα έγραψε:ΑΜΑ ΕΥΘΥΜΕΙΤΕ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΝΑ "ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΜΑΙ" ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ....
maryz-iraklio kritis έγραψε:Πάντως νομίζω ότι τους άντρες τους πιάνει μια τρομερή ευαισθησία! Εγώ τον δικό μου τον είχα να θέλει αγόρι αλλά όταν μάθαμε το φύλο πετούσε από τη χαρά του κ τώρα λέει δεν την ανταλάσει ούτε με 10 αρσενικά( ούτε σκυλάκια να ταν ) Την υγειά τους βέβαια να έχουν όλα τα κοπελάκια(παιδιά) του κόσμου!
αφρουλα έγραψε:eirinaki έγραψε:XAXAXAAXA EIΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ!!!!ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ??ΞΑΝΘΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΙ??ΒΑΡΟΣ???ΣΗΜΑΔΙ ΓΕΝΝΗΣΗΣ????ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩΩΩΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑΑΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2ΜΕΤΡΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!
eirinaki έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟΟΟΟ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 12:43 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 12:43 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Σαβ Σεπ 15, 2012 11:01 pm, 1 φορά
katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΤΛ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ(28ΜΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ?
boubou έγραψε:Εδώ είσαι κι εσύ Δεσποινάκι? καλημέρα κουκλίτσα μου!! ναι σήμερα ειμαι στην 3η μέρα καθυστέρησης!! αλλά η αγωνία δν τελειώνει ακόμη... δν έχω δει ακόμη αυτό το να μου φύγει ο καημός επιτέλους!! μάλλον μου δίνει χρόνο να το χωρέσει το μυαλό μου
Κατια καλημέρα!!να κάνεις ένα τέστ για αρχή μήπως το αίμα που είδες ήταν εμφύτευση!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 12:44 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης