526 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 Τρι Σεπ 18, 2012 4:54 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:εξαφανιστηκα γιατι ηρθε το αφεντικο!!
Καλε κοριτσια εγω ειμαι η Ελλη!! χαχαχα
Εβελιν δν πηγα τελικα στον γιατρο γιατι ηρθε η αλεκα!! αυριο θα παω για τις ορμονικες που ειχα προγραμματισει και μολις παρω τα αποτελεσματα μετα θα ξανακλεισω ραντεβου να παω στο γιατρο να δουμε τι θα κανουμε παρακατω!!
μη φοβασαι κοριτσακι! μαλλον εντερικο θα ηταν αυτο που εχεις αν περασαν και οι πονοι!!!
την κανω παλι γιατι σχολαω, θα μπω ξανα μετα!!
goldangel1990 έγραψε:η ελλη ειναι η Boubou ειρήνη μου,πρεπει να την γνώρισες,μαλλον κρυολόγησα!!ετσι φένεται δεν εξηγείται αλλιως
beboula_1982 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα! Μακάρι να γινουμε όλες σύντομα μανούλες! το εύχομαι για όλες ολόψυχα!
toniach29 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΓΟΥΡΙ....
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΤΙ ΞΕΡΕ Κ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ....
beboula_1982 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΓΟΥΡΙ....
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΤΙ ΞΕΡΕ Κ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ....
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ... ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΓΟΥΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ .. ΑΛΛΑ .. ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ευούλι έγραψε:Πω,πω!Τι ερημιά έχει πέσει σήμερα καλέ;!Με σκέφτεστε φαίνεται που δεν έχω χρόνο να μπαίνω αυτές τις μέρες και δεν γράφετε πολλά!
Ισα που διάβασα κάποια τελευταία νέα και θα πω μόνο στην Ελλη μας "Συνεχίζουμε δυναμικά!".Το εννοώ!Κάνε και τις εξετασούλες και όλα θα πάνε καλά!Είμαι σε φάση αισιοδοξίας (παρά την ακατανόμαστη που καταφθάνει! ).Εχω πάρει μια σημαντική απόφαση:Δεν θα την αφήσω να μου χαλάει άλλο τη διάθεση!Με το καλό να έρθει!Κάποια στιγμή θα βαρεθεί, δεν θα βαρεθεί;!
Παρεμπιπτόντως, να ευχηθώ "Χρόνια Πολλά!" στην Γκρινιαρούλα μας και στην Εύα!Αν και δεν μπαίνουν πλέον, τις σκεφτόμαστε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!(Μιλάω εκ μέρους όλων σας, αλλά φαντάζομαι να σας αντιπροσωπεύω επάξια! )
Ευούλι έγραψε:Χρύσα!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι που περνάτε όμορφα κούκλα!Ούτε εμείς σε ξεχάσαμε!Να περάσετε τέλεια,να χαλαρώσετε και με το καλό να μας ξαναέρθεις!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 3:53 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Εύη και χρύσα!!!!!!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;;;
Εύη πολύ μου αρέσει ο τσαμπουκάς σου σήμερα!!έτσιιιιιι!!!!!!!!!!δε θα μας νικήσει η αλέκα εμείς θα τη νικήσουμε!
Χρύσα να περνάτε όμορφα!!!
eirini7 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Παραθαλάσσια είστε;Αν ναι, είναι λίγο ξενέρωμα, αλλά κι αυτός ο καιρός έχει την ομορφιά του!Το πιστεύεις ότι μου έχει φτιάξει τη διάθεση;!Ξέρω, η ανωμαλία στο μεγαλείο της!Μ'αρέσει απίστευτα ο φθινοπωρινός καιρός!Και άλλο τόσο ο χειμωνιάτικος!
τον σιχαίνομαι το χειμώνα
θέλω παραλία!!!!!!!!!!!!
ξέχασα να σου πω..έχω ένα γνωστό που πάει στο σχολείο σου αλλά είναι λύκειο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 3:54 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Εύη πώς πάει η μέση σου;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης