Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρααααα!!!!Είμαι ακόμα εδώ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Η μπουμπού το παίζει δύσκολη!!Χθες το βράδυ είχα κανα δυο έντονους πόνους που σταμάτησαν!Σήμερα θα δούμε!!!

Να έχετε όλες μία υπέροχη μέρα!!! flower flower flower

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυμοσύνες και για όσες δεν τα κατάφεραν ακόμη μην απογοητεύεστε,απολάυστε το γιατί όπως λέω μετά το μωρό το σεξ δεν θα είναι ξανά ίδιο!! Wink Wink Wink Wink Σας γράφω γιατί έχω ερώτηση και θέλω την γνώμη σας..

Είναι η 17η μέρα του κύκλου (30 ημερών κύκλος) και 6η μέρα από επαφή και εθεάθησαν ροζ βλέννες..Καμία ιδέα? confused confused confused confused

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!!
καλε που ειστε ολες?πωπω σκετη νεκρα!!!

Deb

Deb
Carrie μήπως είναι από την εμφύτευση;;Λέω εγώ τώρα!!!

Καλημέρα Τόνια!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα δεσποινακι...
ακομα η μπεμπα ε??χμμμ κανει την δυσκολη απο τωρα...υπομονη να μεινει εκει μεσα αποκλειεται

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:καλημερα δεσποινακι...
ακομα η μπεμπα ε??χμμμ κανει την δυσκολη απο τωρα...υπομονη να μεινει εκει μεσα αποκλειεται

Σίγουρα δεν θα μείνει εκεί μέσα!!!Θα βγει πού θα πάει;

Σε αφήνω να πάω μία βόλτα εδώ δίπλα στην φίλη μου να δω και τον μπέμπη της και υποψήφιο γαμπρό μου!! Very Happy Very Happy Very Happy
Να περπατήσω και λίγο μπας και δούμε άσπρη μέρα!! Very Happy Very Happy Very Happy Να σε ρωτήσω!!όταν σου είχαν τραβήξει κι εσένα τον τράχηλο μετά από πόσο καιρό γέννησες;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
DESPOINAKI ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΧΙΧΙΧΙ

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:DESPOINAKI ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΧΙΧΙΧΙ

Άντε να δω πότε θα αξιωθεί να βγει!!!Με έχει σκάσει!!!Έχω πόνους βέβαια τώρα αλλά θα πάω να περπατήσω μπας και γίνει τίποτα!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ..Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΝΤΕΣΣΑ...

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ..Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΝΤΕΣΣΑ...

Μακάρι Τόνια μου!!!Μακάρι!!!Λοιπόν έφυγα!!!Φιλιά!!!! Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Carrie μήπως είναι από την εμφύτευση;;Λέω εγώ τώρα!!!

Καλημέρα Τόνια!!!

Ιδέα δεν έχω.. confused confused confused confused

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ! ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 23 417472 ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΗΚΑ. ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΙΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΨ ΚΛΑΨ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ! ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Καλημέρα!!!Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυμοσύνες και για όσες δεν τα κατάφεραν ακόμη μην απογοητεύεστε,απολάυστε το γιατί όπως λέω μετά το μωρό το σεξ δεν θα είναι ξανά ίδιο!! Wink Wink Wink Wink Σας γράφω γιατί έχω ερώτηση και θέλω την γνώμη σας..

Είναι η 17η μέρα του κύκλου (30 ημερών κύκλος) και 6η μέρα από επαφή και εθεάθησαν ροζ βλέννες..Καμία ιδέα? confused confused confused confused

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Τι επαφή, ελεύθερη εννοείς; Wink
Είναι σταθερός πλέον ο κύκλος σου; Γιατί αν ναι σε όλα τα παραπάνω, τότε... μπορεί...!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 23 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
Carrie έγραψε:Καλημέρα!!!Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυμοσύνες και για όσες δεν τα κατάφεραν ακόμη μην απογοητεύεστε,απολάυστε το γιατί όπως λέω μετά το μωρό το σεξ δεν θα είναι ξανά ίδιο!! Wink Wink Wink Wink Σας γράφω γιατί έχω ερώτηση και θέλω την γνώμη σας..

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Τι επαφή, ελεύθερη εννοείς; Wink
Είναι σταθερός πλέον ο κύκλος σου; Γιατί αν ναι σε όλα τα παραπάνω, τότε... μπορεί...!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 23 215994
¨

Μα που είσαι ρε παιδί μου που σου μιλάω?!?!?!Ναι ελεύθερη!Ναι είναι ψιλοσταθερός αλλά μην ξεχνάς ότι ο βαφτισιμιός σου έγινε την 28η μέρα του κύκλου οπότε τι να λέμε τώρα!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!

CARRIE ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 1-2 ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΡΑ 16Η ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 17Η ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ! ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! Wink Wink Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!

CARRIE ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 1-2 ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΡΑ 16Η ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 17Η ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ! ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! Wink Wink Wink

Λες ε?Μόνο που ο καλός μου έρχεται μόνο Σκ σπίτι οπότε ...δύσκολα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ? Laughing Laughing Laughing
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ? Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗ 10Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΗ 17Η! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ 26-28 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗ 10Η! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΣΕ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ 19Η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗ 10Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΗ 17Η! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ 26-28 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗ 10Η! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΣΕ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ 19Η ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

To ξέρω καλή μου.Από την άλλη τον γιο μου τον έπιασα 28η μέρα σε κύκλο 30 ημερών οπότε δεν τα πάω πολύ καλά με τα νούμερα και τους υπολογισμούςSmile

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ? Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!

To ξέρω καλή μου.Από την άλλη τον γιο μου τον έπιασα 28η μέρα σε κύκλο 30 ημερών οπότε δεν τα πάω πολύ καλά με τα νούμερα και τους υπολογισμούςSmile

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΑΚΙ! ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΥΕΣ! ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΑΝΑ! Very Happy Very Happy Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Carrie έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΑΚΙ! ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΥΕΣ! ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΑΝΑ! Very Happy Very Happy Very Happy

Σέυχαριστώ πολύ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!! Ε ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ? ΕΥΚΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΠΟΥ ΝΑ΄ΝΑΙ ΘΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ! ΑΠΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ! Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις