Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
385 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 385 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marianthi_m έγραψε:
ANNAST έγραψε:αντε μαριανθη μου,ωραια νεα!!

κουτσουνακι,θα πρεπει να φτιαξεις το τικερακι σου γιατι λεει οτι το μωρακι σου εχει ηδη γεννηθει κ ειναι 5 ημερων.

ποσων εβδ. εισαι?

Ναι Αννουλα ευτυχως μου εφυγε ενα βαρος!

Βρε Ελευθερια βιάζεσαι?!!!

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35!!!!ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑ

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου Χριστινακι *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 417472

Άννα είδα αυτό που έγραφες που ταλαιπωρήθηκες στη πρωτη γέννα.. απο οτι εχω ακουσει ειναι σοβαρή επιπλοκη... ευτυχως που πήγαν όλα καλα!! Ευχομαι αυτη τη φορα να είναι όλα πολυ πολυ καλα και να εχεις την πιο ευχαριστη εμπειρία!

Πηνελόπη καλά τους είπες! με γεια τα νυχάκια τα πουα!!!

http://www.creativebeez.gr

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΕΧΩ ΠΗΤ 19/10 ,ΚΟΡΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ

emilou

emilou
Μολις γυρισα απο το περπατημα... πλεον θα πηγαινω πρωι, βραδυ... γιατι διαπιστωσαμε οτι μαλλον με τις επαφες δεν το χουμε!!!

Δεσποινακι με το καλο... με εναν πονο ευχομαι!!!

Αντε βρε Σοφουλι να γεννησεις κ εσυ...

Πονους περιοδου εχω κ εγω απο σημερα! το πρωι τους μετραγα κιολας και ηταν ανα μισαωρο ακριβως! αντε λεω... εχρεται κ η δικια μου η ωρα! μετα σταματησαν! απο πετρωματα τιποτα!!!!!!!!!!! δεν μπορουσα να ειμαι οπως ημουν στις αρχες του 7ου? τοτε κ χαμηλα πολυ ειχε κατεβει και ειχα ολη μερα συσπασεις...

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΙΛΟΑΓΨΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑΥΤΟ!

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσακια, ευχομαι ολες να ειστε καλα.... Σας διαβαζω καθε μερα σλλα δεν πολυ γραφω, σας σκεφτομαι ομως ολες και σας εχω παρεα!

Σοφακι μου γλυκο, χρονια πολλα με το καλο το κοριτσακι σου.

Ινα με ενα πονο καλη μου, καλη λευτερια, περιμενουμε νεα σου.

Ιωαννα να σου ζησει το μπουμπουκακι σου.

Στα υπολοιπα κοριτσια *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 417472. Μην με παρεξηγητε δεν θυμαμαι να τα σχολιασω ολα.

Α και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που εχουν γιατρο σημερα και απο τι ειδα ειστε πολλες, καλη επιτυχια.

Τωρα τα δικα μου τα νεα ειναι τα ιδια, περιμενω να κανει την εξοδο ο μπεμπης αλλα τιποτα. Απο εκει που φοβομασταν μην βγει στον 6 μηνα, τωρα τον παρακαλαμε...Μας βασανιζει απο τωρα το παιδακι μου.Το ωραιο σταματησα εδω και δυο βδομαδες τα yutopar και δεν εχω καθολου συσπασεις, ουτε πονακια τιποτα μιλαμε, νιωθω μια χαρα, πιο πολλα ειχα οταν τα επερνα. Τι να πω, εκατσα δυο μησι μηνες στο κρεβατι τελειως ξαπλα, πηρα τονους χαπια, νοσηλευτικα μια βδομαδα στο νοσοκομειο για να μην γεννησω προωρα και στο τελος θα παω με προκληση..

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koutsounaki2810 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΙΛΟΑΓΨΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑΥΤΟ!

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια,εγω ειμαι χαζη κ δεν καταλαβαινω τα πετρωματα?η επειδη ο μπεμπης ολη την ωρα τεντωνεται,δεν τα ξεχωριζω..κουραστηκα πια να περιμενω..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ελευθερια,το εφτιαξες..ειπα κ εγω..εχασα επεισοδια? Razz

Tini13

Tini13
Κορίτσια μου επιτέλους σας ξαναβρίσκω! Επανήλθα στον πολιτισμό μετά από ένα σ/κ με απίστευτη βροχή μετά από 4 μήνες, λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου ένα πράγμα..στην αρχή ξεκίνησε με πτώσεις τάσεις και Σάββατο καθώς και χθες Κυριακή από τις 9 το βράδυ ως τα χαράματα το απόλυτο σκοτάδι..εκτός του ότι κόβονταν το ρεύμα και κατά τη διάρκεια της μέρας, χάλασε και η σύνδεση στο ίντερνετ από την κακοκαιρία, τέλειωσαν και τα Mbytes από το κινητό..άντε να δούμε για πόσο θα κρατήσει η χαρά μου..

Τα νέα της Ίνας απ'ότι είδα σας τα μετέφερε το Στελλάκι και η Αννούλα..σε αναμονή λοιπόν..με ρώτησε αν εντωμεταξύ γέννησε κάποια άλλη κοπελίτσα, το μυαλό της είναι και σε μας Smile απ'ότι διάβασα δεν είχαμε άλλη γέννα.

Σοφούλι μου! να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου γλυκιά μου, το ωραιότερο δώρο σου είναι καθ'οδόν! όπως και να χει το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας θα έρθει η μπεμπούλα! Και του χρόνου κοριτσάκι μου!

Πηνελόπη μου μπράβο σου για την αντιμετώπιση του θέματος με τον καναπέ, ίσως έτσι βρεις το δίκιο σου..με γειά και στα νυχάκια, πουά μου ακούγονται τέλεια!

Αννούλα μου καλό γιατρό σήμερα! δεν θυμάμαι, τί ώρα θα πάτε;;

Μαριάνθη, μια χαρά σας βρίσκω, 2600!! περιμένουμε και τα νέα του τραχήλου Smile

Εύη, Χριστινάκι μου φιλάκια!

Ελευθερία μου ήταν να τύχει σε σένα αυτό με το επίδομα; στο 15ήμερο το πήραμε κανονικά οι περισσότερες εδώ..ελπίζω να τα έχεις νωρίς τα χρηματάκια και να πιάσουν τόπο..για τα ποναλάκια λίγο πολύ όλες τα έχουμε, είναι προπαρασκευαστικά, μην αγχώνεσαι..

Κι εγώ νιώθω περίεργα αυτές τις μέρες, ποναλάκια από κάτω, έντονα τσιμπήματα στην κοιλίτσα, άντε να πάω κι αυτήν την Παρασκευή να με δει ο ντόκτορ και να αποφασίσουμε αν θα πάμε προκλητά ή όχι..

Καλό μεσημέρι προς το παρόν αγαπούλες μου, πάω να φάω γιουβαρλάκια της μαμάς, o καιρός τα σηκώνει σήμερα..

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:Μολις γυρισα απο το περπατημα... πλεον θα πηγαινω πρωι, βραδυ... γιατι διαπιστωσαμε οτι μαλλον με τις επαφες δεν το χουμε!!!

Δεσποινακι με το καλο... με εναν πονο ευχομαι!!!

Αντε βρε Σοφουλι να γεννησεις κ εσυ...

Πονους περιοδου εχω κ εγω απο σημερα! το πρωι τους μετραγα κιολας και ηταν ανα μισαωρο ακριβως! αντε λεω... εχρεται κ η δικια μου η ωρα! μετα σταματησαν! απο πετρωματα τιποτα!!!!!!!!!!! δεν μπορουσα να ειμαι οπως ημουν στις αρχες του 7ου? τοτε κ χαμηλα πολυ ειχε κατεβει και ειχα ολη μερα συσπασεις...

ΕΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koutsounaki2810 έγραψε:

nasai kala glikia mou.. e nai kai ego eixa axothei stin arxi alla eine fisiologiko..

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Bebamou έγραψε:
Koutsounaki2810 έγραψε:

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?

emilou

emilou
Μπραβο ρε Πηνελοπη που τους την ειπες!!! και μου θυμισες και μια δικια μου εκκρεμοτητα... ειχα ακυρωσει μια παραγγελια που ειχα κανει μεσω ιντερνετ σε ενα φαρμακειο απο τελη αυγουστου και ακομα δεν μου ειχαν επιστρεψει τα λεφτα!! τους πηρα κ εγω τωρα τηλ και τ ακουσαν κ απο μενα!!!!!!!!!!

απο το http://www.pharmacy4u.gr/ μην παραγγειλετε, καλες τιμες αλλα τα μισα προιοντα δεν τα εχουν και καθυστερουν παρα πολυ και τις παραγγελιες και την επιστροφη των χρηματων!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koutsounaki2810 έγραψε:
Bebamou έγραψε:
Koutsounaki2810 έγραψε:

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?
ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΕΣΥ;

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tini13 έγραψε:Κορίτσια μου επιτέλους σας ξαναβρίσκω! Επανήλθα στον πολιτισμό μετά από ένα σ/κ με απίστευτη βροχή μετά από 4 μήνες, λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου ένα πράγμα..στην αρχή ξεκίνησε με πτώσεις τάσεις και Σάββατο καθώς και χθες Κυριακή από τις 9 το βράδυ ως τα χαράματα το απόλυτο σκοτάδι..εκτός του ότι κόβονταν το ρεύμα και κατά τη διάρκεια της μέρας, χάλασε και η σύνδεση στο ίντερνετ από την κακοκαιρία, τέλειωσαν και τα Mbytes από το κινητό..άντε να δούμε για πόσο θα κρατήσει η χαρά μου..

Τα νέα της Ίνας απ'ότι είδα σας τα μετέφερε το Στελλάκι και η Αννούλα..σε αναμονή λοιπόν..με ρώτησε αν εντωμεταξύ γέννησε κάποια άλλη κοπελίτσα, το μυαλό της είναι και σε μας Smile απ'ότι διάβασα δεν είχαμε άλλη γέννα.

Σοφούλι μου! να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου γλυκιά μου, το ωραιότερο δώρο σου είναι καθ'οδόν! όπως και να χει το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας θα έρθει η μπεμπούλα! Και του χρόνου κοριτσάκι μου!

Πηνελόπη μου μπράβο σου για την αντιμετώπιση του θέματος με τον καναπέ, ίσως έτσι βρεις το δίκιο σου..με γειά και στα νυχάκια, πουά μου ακούγονται τέλεια!

Αννούλα μου καλό γιατρό σήμερα! δεν θυμάμαι, τί ώρα θα πάτε;;

Μαριάνθη, μια χαρά σας βρίσκω, 2600!! περιμένουμε και τα νέα του τραχήλου Smile

Εύη, Χριστινάκι μου φιλάκια!

Ελευθερία μου ήταν να τύχει σε σένα αυτό με το επίδομα; στο 15ήμερο το πήραμε κανονικά οι περισσότερες εδώ..ελπίζω να τα έχεις νωρίς τα χρηματάκια και να πιάσουν τόπο..για τα ποναλάκια λίγο πολύ όλες τα έχουμε, είναι προπαρασκευαστικά, μην αγχώνεσαι..

Κι εγώ νιώθω περίεργα αυτές τις μέρες, ποναλάκια από κάτω, έντονα τσιμπήματα στην κοιλίτσα, άντε να πάω κι αυτήν την Παρασκευή να με δει ο ντόκτορ και να αποφασίσουμε αν θα πάμε προκλητά ή όχι..

Καλό μεσημέρι προς το παρόν αγαπούλες μου, πάω να φάω γιουβαρλάκια της μαμάς, o καιρός τα σηκώνει σήμερα..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ!ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΠΑΝΤΑ ΓΚΑΝΤΕΜΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ??
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΠΤ!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩΩΩΩ!!!ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΙΝΑΚΙ?

emilou

emilou
Ευη ποτε μπαινεις να γεννησεις? εγω αν δεν τα καταφερω μεχρι στις 26.. 27 με παει για προκληση

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Bebamou έγραψε:
Koutsounaki2810 έγραψε:
Bebamou έγραψε:
Koutsounaki2810 έγραψε:

ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΕΣΥ;

ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ!ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!

Tini13

Tini13
Έμη μου!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 417472

Τί κάνεις κουκλίτσα μου; πότε πας στο γιατρό;;

Κι εγώ την πάτησα με το Online φαρμακείο το χειμώνα όταν μου έστειλαν ληγμένη προ 6μήνου ενυδατική της Vichy!!! και απορούσα γιατί είναι 11 ευρώ φθηνότερη!!!!

emilou

emilou
Τινακι μου, αυριο εχω ραντεβου να δουμε τι θα μας πει... εχω λιωσει στο περπατημα (αλλα μονο στο περπατημα γιατι απο σεξ τιποτα!!!).

Κ εγω σημερα εχω ψαροσουπιτσα της μαμας!!!!!! μμμμμ...

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:Ευη ποτε μπαινεις να γεννησεις? εγω αν δεν τα καταφερω μεχρι στις 26.. 27 με παει για προκληση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ 100% ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΕΣΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ,ΣΙΓΟΥΡΑΘΑ ΞΕΡΩΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΜΩΣ

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
hellooooooooooooooooooo
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
μολης γυρισα απο γιατρο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy αμα δεν σπασουνε τα νερα μεχρι την τεταρτη τοτε την τεταρτη το βραδυ μπαινω στην κλινικη και την πεμπτη πρωτα ο θεος γενναω... *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994
δεν θελει να εξαντλησει ολες τηε μερες για να μην κανει κακα στο σακο το μωρο.....ουφφφφφφφφφφφφφφ ανχωθηκα ....χαρηκα .......αλα τα επαθα

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
letitsa έγραψε:hellooooooooooooooooooo
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
μολης γυρισα απο γιατρο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy αμα δεν σπασουνε τα νερα μεχρι την τεταρτη τοτε την τεταρτη το βραδυ μπαινω στην κλινικη και την πεμπτη πρωτα ο θεος γενναω... *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994
δεν θελει να εξαντλησει ολες τηε μερες για να μην κανει κακα στο σακο το μωρο.....ουφφφφφφφφφφφφφφ ανχωθηκα ....χαρηκα .......αλα τα επαθα

ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 5 215994

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο νικολετα μου!!!

εγω μολις πηρα τον γιατρο.μου ειχε κλεισει για 18.45,τελικα αλλαξα κ θα παμε 16.45.πιο νωρις δεν ειχε Twisted Evil ελπιζω να μην βρεχει τοτε..γιατι κλειστο παπουτσι δεν μου κανει..
καλο μεσημερι σε ολες κ θα μπω πιο μετα να ενημερωσω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις