101 Απ: *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** Δευ Σεπ 17, 2012 3:08 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marianthi_m έγραψε:ANNAST έγραψε:αντε μαριανθη μου,ωραια νεα!!
κουτσουνακι,θα πρεπει να φτιαξεις το τικερακι σου γιατι λεει οτι το μωρακι σου εχει ηδη γεννηθει κ ειναι 5 ημερων.
ποσων εβδ. εισαι?
Ναι Αννουλα ευτυχως μου εφυγε ενα βαρος!
Βρε Ελευθερια βιάζεσαι?!!!
Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
Koutsounaki2810 έγραψε:Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΙΛΟΑΓΨΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑΥΤΟ!
emilou έγραψε:Μολις γυρισα απο το περπατημα... πλεον θα πηγαινω πρωι, βραδυ... γιατι διαπιστωσαμε οτι μαλλον με τις επαφες δεν το χουμε!!!
Δεσποινακι με το καλο... με εναν πονο ευχομαι!!!
Αντε βρε Σοφουλι να γεννησεις κ εσυ...
Πονους περιοδου εχω κ εγω απο σημερα! το πρωι τους μετραγα κιολας και ηταν ανα μισαωρο ακριβως! αντε λεω... εχρεται κ η δικια μου η ωρα! μετα σταματησαν! απο πετρωματα τιποτα!!!!!!!!!!! δεν μπορουσα να ειμαι οπως ημουν στις αρχες του 7ου? τοτε κ χαμηλα πολυ ειχε κατεβει και ειχα ολη μερα συσπασεις...
Koutsounaki2810 έγραψε:Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΙΛΟΑΓΨΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑΥΤΟ!
Bebamou έγραψε:Koutsounaki2810 έγραψε:Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΕΣΥ;Koutsounaki2810 έγραψε:Bebamou έγραψε:Koutsounaki2810 έγραψε:Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?
Tini13 έγραψε:Κορίτσια μου επιτέλους σας ξαναβρίσκω! Επανήλθα στον πολιτισμό μετά από ένα σ/κ με απίστευτη βροχή μετά από 4 μήνες, λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου ένα πράγμα..στην αρχή ξεκίνησε με πτώσεις τάσεις και Σάββατο καθώς και χθες Κυριακή από τις 9 το βράδυ ως τα χαράματα το απόλυτο σκοτάδι..εκτός του ότι κόβονταν το ρεύμα και κατά τη διάρκεια της μέρας, χάλασε και η σύνδεση στο ίντερνετ από την κακοκαιρία, τέλειωσαν και τα Mbytes από το κινητό..άντε να δούμε για πόσο θα κρατήσει η χαρά μου..
Τα νέα της Ίνας απ'ότι είδα σας τα μετέφερε το Στελλάκι και η Αννούλα..σε αναμονή λοιπόν..με ρώτησε αν εντωμεταξύ γέννησε κάποια άλλη κοπελίτσα, το μυαλό της είναι και σε μας απ'ότι διάβασα δεν είχαμε άλλη γέννα.
Σοφούλι μου! να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου γλυκιά μου, το ωραιότερο δώρο σου είναι καθ'οδόν! όπως και να χει το αργότερο ως το τέλος της εβδομάδας θα έρθει η μπεμπούλα! Και του χρόνου κοριτσάκι μου!
Πηνελόπη μου μπράβο σου για την αντιμετώπιση του θέματος με τον καναπέ, ίσως έτσι βρεις το δίκιο σου..με γειά και στα νυχάκια, πουά μου ακούγονται τέλεια!
Αννούλα μου καλό γιατρό σήμερα! δεν θυμάμαι, τί ώρα θα πάτε;;
Μαριάνθη, μια χαρά σας βρίσκω, 2600!! περιμένουμε και τα νέα του τραχήλου
Εύη, Χριστινάκι μου φιλάκια!
Ελευθερία μου ήταν να τύχει σε σένα αυτό με το επίδομα; στο 15ήμερο το πήραμε κανονικά οι περισσότερες εδώ..ελπίζω να τα έχεις νωρίς τα χρηματάκια και να πιάσουν τόπο..για τα ποναλάκια λίγο πολύ όλες τα έχουμε, είναι προπαρασκευαστικά, μην αγχώνεσαι..
Κι εγώ νιώθω περίεργα αυτές τις μέρες, ποναλάκια από κάτω, έντονα τσιμπήματα στην κοιλίτσα, άντε να πάω κι αυτήν την Παρασκευή να με δει ο ντόκτορ και να αποφασίσουμε αν θα πάμε προκλητά ή όχι..
Καλό μεσημέρι προς το παρόν αγαπούλες μου, πάω να φάω γιουβαρλάκια της μαμάς, o καιρός τα σηκώνει σήμερα..
Bebamou έγραψε:ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΕΣΥ;Koutsounaki2810 έγραψε:Bebamou έγραψε:Koutsounaki2810 έγραψε:Kristinaki έγραψε:eleftheria moy ego exo sinexeia ma sinexeia ponous periodou kai entonous malista
ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ?
emilou έγραψε:Ευη ποτε μπαινεις να γεννησεις? εγω αν δεν τα καταφερω μεχρι στις 26.. 27 με παει για προκληση
letitsa έγραψε:hellooooooooooooooooooo
μολης γυρισα απο γιατρο αμα δεν σπασουνε τα νερα μεχρι την τεταρτη τοτε την τεταρτη το βραδυ μπαινω στην κλινικη και την πεμπτη πρωτα ο θεος γενναω...
δεν θελει να εξαντλησει ολες τηε μερες για να μην κανει κακα στο σακο το μωρο.....ουφφφφφφφφφφφφφφ ανχωθηκα ....χαρηκα .......αλα τα επαθα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης