Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
258 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 258 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 11]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σαι καλα vacky Smile

τα ζωγραφιζα κ μαλιστα με τον διαβητη bell :PPP

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:Δεν ταΐζετε τα ψαράκια μου καλλίτερα;
εγω σου τα εχω ταισει πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να εισαι καλα φιλε μου που εξαιτιας σου καταλαβα καποια πραγματα και ευτηχως τα διορθωσα!τωρα αντε παιξε παραπερα!
litsakos και παλι συγνωμη!

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
filitsaki έγραψε:
να εισαι καλα φιλε μου που εξαιτιας σου καταλαβα καποια πραγματα και ευτηχως τα διορθωσα!τωρα αντε παιξε παραπερα!

Εξ αιτίας μου;; Shocked

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:
filitsaki έγραψε:

Εξ αιτίας μου;; Shocked
οχι καλε για τον αντωνη λεω!εσυ εχεις ωραια ψαρακια!πολυ χαζι τα κανω!!!!! Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 417472 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 417472 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 417472 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 417472

bell

bell
Α.... δεν χωρεί αμφοβιλία περί τούτου.. Very Happy

Σ΄ευχαριστώ για τα μεζεδάκια!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:Α.... δεν χωρεί αμφοβιλία περί τούτου.. Very Happy

Σ΄ευχαριστώ για τα μεζεδάκια!
παρακαλω!οποτε σε πετυχενω πολυ φαι τους ριχνω!!!!!! Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 564595 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 564595 Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 564595

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

αιμα,τιμη,πατατες γιαχνι.

θεά !! Razz Razz Razz

με πέθαινες στο γέλιο !!

Respect Respect

antoniasofia1

antoniasofia1
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Λεμονάκι , το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων δεν είναι για να κάνεις πλάκα στο internet.
15% δεν είναι ένα ποσοστό για να κάνεις πλάκα ,κάνε πλάκα για το Πασόκ,τη Δημαρ ,το ΚΚΕ και κάποιους άλλους που έχουν 4-7 %.
Φιλάκια λεμονάκι αργεντίνικο,εμείς προτιμούμε τα ελληνικά και ας είναι πιο σφιχτά.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki τα ειπαμε εμεις Smile

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antoniasofia1 έγραψε:Λεμονάκι , το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων δεν είναι για να κάνεις πλάκα στο internet.
15% δεν είναι ένα ποσοστό για να κάνεις πλάκα ,κάνε πλάκα για το Πασόκ,τη Δημαρ ,το ΚΚΕ και κάποιους άλλους που έχουν 4-7 %.
Φιλάκια λεμονάκι αργεντίνικο,εμείς προτιμούμε τα ελληνικά και ας είναι πιο σφιχτά.

εγώ έχω μια απορία, πως εκθέτης το παιδί σου βάζοντας φωτογραφία του στο ίντερνετ ;

και κάτι ακόμα, εσύ ό Ελληνάρας πως τολμάς και έχεις το όνομά σου γραμμένο με γρίκλις ή πως τα λένε ;
Laughing Laughing Laughing
ακόμα και το Αθήνα έτσι το έχεις..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
antoniasofia1 έγραψε:Λεμονάκι , το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων δεν είναι για να κάνεις πλάκα στο internet.

εγώ έχω μια απορία, πως εκθέτης το παιδί σου βάζοντας φωτογραφία του στο ίντερνετ ;

και κάτι ακόμα, εσύ ό Ελληνάρας πως τολμάς και έχεις το όνομά σου γραμμένο με γρίκλις ή πως τα λένε ;
Laughing Laughing Laughing
ακόμα και το Αθήνα έτσι το έχεις..

σωστηηηη!!!!!

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:ποιο ειναι το κακο να ειναι καποιος ρατσιστης ή να ανηκει ιδεολογικα στο χωρο της χρυσης αυγης?
ειναι λιγοτερο ρατσιστες αυτοι που αποκλειουν τους ρατσιστες?!

Είχα αποφασισει να μην ξαναγραψω ποτε στο φορουμ αλλά πραγματικα δεν κρατιεμαι.
Ναι, ειναι κακο να εισαι ρατσιστης και δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να το εξηγησουμε κιολας. Είναι σαν να μου λες "μα και οι παθογονοι οργανισμοι εχουν δικαιωμα να ζησουν, εμεις γιατι παιρνουμε αντιβιοτικα???". Και η χρυση αυγη στην Ελλαδα ειναι ο καρκινος σε ενα ηδη αρρωστο σωμα.

Δεχομαι οτι ο εγκληματιας ειναι εγκληματίας. Χεστηκα αν ειναι Ελληνας, Αλβανος, Γιαπωνεζος ή Γάλλος. Θελω να τιμωρηθει ο δολοφονος, ο βιαστης, ο παιδεραστης, ακριβως επειδη ειναι δολοφονος, βιαστης, παιδεραστης. Όχι επειδη ειναι Αλβανος. Πώς θα σας φαινοταν να σας αντιμετωπιζουνε ολοι ισα και ομοια με την παπαδια που σκοτωσε τον αντρα της? Ή με τον οδηγο που παρεσυρε, τραυματισε κ αφησε αβοηθητα στη μεση της ασφαλτου δυο παιδια? Ή με τον Ρωχαμη??

Ίσως και να μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του "η Ελλάδα στους Έλληνες", έχει μια συνοχη μεσα στον παραλογισμο του. Η χρυση αυγη όμως ειναι ενα κόμμα που εχει στο καταστατικο της φιλοναζιστικες αποψεις, παγανισμο και φιλοσατανιστικες επιρροές. Και δεν ειναι συκοφαντιες και λασπολογια, ειναι ολοφανερα στο σάιτ του κομματος. Ναι, ναι, το ξερω, εσυ δεν εισαι ουτε σατανιστρια, ουτε ναζιστρια, ουτε καις σταυρους εξω απο σπιτια μαυρων. Και οσοι ψηφισαν τον Χιτλερ, δεν τον ψηφισαν για να τους κάνει ο,τι τους εκανε. Όποιος εχει διαβασει εστω λίγη ιστορια ξερει τις φρικαλεοτητες που εκαναν οι Ναζι στην Ελλάδα της κατοχης (μονο καμια 100στη ολοκαυτωματα...). Και τωρα ψηφιζονται στη βουλη με το προσχημα της καθαρης φυλης? Πόσο μουσια ειναι ολα αυτα? Αν εχετε προσεξει τους βουλευτες στη οταν μιλανε, το μονο που αναφερουν ειναι το μεταναστευτικο. Δεν υπάρχει σχεδιο/πλανο/προταση ουτε για Παιδεια, ουτε για Οικονομια (το βασικοτερο στη σκατοπεριοδο που διανυουμε), ουτε για κοινωνικη προνοια, ουτε για Υγεια, για τιποτα. Δεν ειναι καθολου αντισυστημικοι, παρολο που πολλοι τους ψηφισαν να μπουν στη βουλη και να "τριξουν τα δοντια" στους πολιτικους. Χα! Ας διωξουν την τρόικα αν θελουν μια καθαρη Ελλάδα. Αλλά μπορουν? Και το κυριοτερο, θα δαγκωσουν το χερι που τους ταϊζει? Οχι βεβαια.

Όσον αφορα τις τιμες - υποθετω οτι ολες νιωσατε υπερηφανεια και ενα κατι τις παραπανω οταν μαθατε οτι το δεξι χερι του Κλιντον ειναι ο Τζωρτζ Στεφανοπουλος, ε? (εχω κ άλλα καλυτερα παραδειγματα αλλα αμφιβαλλω αν θα τα εχετε ακουσει). Όταν ενας Έλληνας μεταναστης διαπρεπει στο εξωτερικο, τοτε ειναι αναμενομενο να τιμηθει δεοντως. Αν ακουγατε οτι ενας Ελληνας φοιτητης αριστευσε στην Μηχανολογία του ΜΙΤ, αλλα επειδη δεν ειναι Αμερικάνος δεν του επιτρεπεται να πάρει το παρασημο, πώς θα σας φαινοταν?

Και για να μην πεσει στην ατζεντα ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος και το ποσο ανωτεροι ειμαστε ως Ελληνες λόγω αυτου (αναμφισβητητα λαμπροτατος και εξαιρετικος ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος, αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει ο νεοέλληνας και η σημερινη ελληνιδα μαμα με αυτο, χωρις παρεξηγηση, ε?), θα θεσω ερωτημα και απαντηστε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ:
Ποσα εργα εγραψε ο Σωκράτης, και ποια εχετε διαβασει?

Εν τέλει, μάλλον δεν ειναι κακο να εισαι ρατσιστης, μέχρι να βρεθει καποιος να σε σπασει στο ξυλο επειδη εισαι Υδροχόος. Και ως γνωστον, επειδη και ο Πάσαρης ειναι Υδροχόος, ΟΛΟΙ οι Υδροχόοι ειναι εγκληματίες. Μη γελατε, εχει ακριβως την ιδια βαση.
(*το αστρολογικο προφιλ του Πασαρη ειναι δικη μου επινοηση, μπορει ο ανθρωπος να ειναι Ζυγος...)

ΥΓ - Η απαντηση στο ερωτημα που εθεσα πιο πανω ειναι οτι ο Σωκρατης δεν εγραψε κανενα εργο, αλλα μπορειτε να διαβασετε αυτα που ειπε ο Σωκρατης απο τον Πλατωνα.

Νένα είσαι φοβερή! Σε παραδέχομαι! Λυσσάξανε όλοι με το ''Αλβανάκι'' (έλεος ο χαρακτηρισμός) και με τον κάθε έναν που ΤΟΛΜΑΕΙ να ΜΗΝ είναι Έλληνας. Αμάν πια η ''άρια φυλή'' μας. Δεν βλέπουμε πόσο σκατά τα κάναμε παρά μόνο τις θεωρίες συνομωσίας των ''ξένων''. Βαρέθηκα ειλικρινά. Σε λίγο καιρό που θα μας βλέπουν έξω σαν απολειφάδια να δω αν θα μας αρέσει (ήδη γίνεται σε έναν βαθμό). Α και παρεμπιπτόντως, ο Πάσσαρης είναι τελικά ιχθύς! Ξέρεις, όπως θα'λεγε και η Αση Μπίλιου.. ευαισθητούλης δηλαδή! Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 35468 ψυχούλα από τις λίγες Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... - Σελίδα 11 534787 !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις