251 Απ: Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία...... Τρι Οκτ 30, 2012 6:35 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Να σαι καλα vacky
τα ζωγραφιζα κ μαλιστα με τον διαβητη bell :PPP
τα ζωγραφιζα κ μαλιστα με τον διαβητη bell :PPP
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω σου τα εχω ταισει πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bell έγραψε:Δεν ταΐζετε τα ψαράκια μου καλλίτερα;
filitsaki έγραψε:εγω σου τα εχω ταισει πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bell έγραψε:Δεν ταΐζετε τα ψαράκια μου καλλίτερα;
να εισαι καλα φιλε μου που εξαιτιας σου καταλαβα καποια πραγματα και ευτηχως τα διορθωσα!τωρα αντε παιξε παραπερα!
litsakos και παλι συγνωμη!
οχι καλε για τον αντωνη λεω!εσυ εχεις ωραια ψαρακια!πολυ χαζι τα κανω!!!!!bell έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω σου τα εχω ταισει πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bell έγραψε:Δεν ταΐζετε τα ψαράκια μου καλλίτερα;
να εισαι καλα φιλε μου που εξαιτιας σου καταλαβα καποια πραγματα και ευτηχως τα διορθωσα!τωρα αντε παιξε παραπερα!
litsakos και παλι συγνωμη!
Εξ αιτίας μου;;
παρακαλω!οποτε σε πετυχενω πολυ φαι τους ριχνω!!!!!!bell έγραψε:Α.... δεν χωρεί αμφοβιλία περί τούτου..
Σ΄ευχαριστώ για τα μεζεδάκια!
litsakos έγραψε:
αιμα,τιμη,πατατες γιαχνι.
antoniasofia1 έγραψε:Λεμονάκι , το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων δεν είναι για να κάνεις πλάκα στο internet.
15% δεν είναι ένα ποσοστό για να κάνεις πλάκα ,κάνε πλάκα για το Πασόκ,τη Δημαρ ,το ΚΚΕ και κάποιους άλλους που έχουν 4-7 %.
Φιλάκια λεμονάκι αργεντίνικο,εμείς προτιμούμε τα ελληνικά και ας είναι πιο σφιχτά.
σωστηηηη!!!!!Λεμονάκι έγραψε:antoniasofia1 έγραψε:Λεμονάκι , το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων δεν είναι για να κάνεις πλάκα στο internet.
15% δεν είναι ένα ποσοστό για να κάνεις πλάκα ,κάνε πλάκα για το Πασόκ,τη Δημαρ ,το ΚΚΕ και κάποιους άλλους που έχουν 4-7 %.
Φιλάκια λεμονάκι αργεντίνικο,εμείς προτιμούμε τα ελληνικά και ας είναι πιο σφιχτά.
εγώ έχω μια απορία, πως εκθέτης το παιδί σου βάζοντας φωτογραφία του στο ίντερνετ ;
και κάτι ακόμα, εσύ ό Ελληνάρας πως τολμάς και έχεις το όνομά σου γραμμένο με γρίκλις ή πως τα λένε ;
ακόμα και το Αθήνα έτσι το έχεις..
Nena έγραψε:μαμακα μου έγραψε:ποιο ειναι το κακο να ειναι καποιος ρατσιστης ή να ανηκει ιδεολογικα στο χωρο της χρυσης αυγης?
ειναι λιγοτερο ρατσιστες αυτοι που αποκλειουν τους ρατσιστες?!
Είχα αποφασισει να μην ξαναγραψω ποτε στο φορουμ αλλά πραγματικα δεν κρατιεμαι.
Ναι, ειναι κακο να εισαι ρατσιστης και δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να το εξηγησουμε κιολας. Είναι σαν να μου λες "μα και οι παθογονοι οργανισμοι εχουν δικαιωμα να ζησουν, εμεις γιατι παιρνουμε αντιβιοτικα???". Και η χρυση αυγη στην Ελλαδα ειναι ο καρκινος σε ενα ηδη αρρωστο σωμα.
Δεχομαι οτι ο εγκληματιας ειναι εγκληματίας. Χεστηκα αν ειναι Ελληνας, Αλβανος, Γιαπωνεζος ή Γάλλος. Θελω να τιμωρηθει ο δολοφονος, ο βιαστης, ο παιδεραστης, ακριβως επειδη ειναι δολοφονος, βιαστης, παιδεραστης. Όχι επειδη ειναι Αλβανος. Πώς θα σας φαινοταν να σας αντιμετωπιζουνε ολοι ισα και ομοια με την παπαδια που σκοτωσε τον αντρα της? Ή με τον οδηγο που παρεσυρε, τραυματισε κ αφησε αβοηθητα στη μεση της ασφαλτου δυο παιδια? Ή με τον Ρωχαμη??
Ίσως και να μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του "η Ελλάδα στους Έλληνες", έχει μια συνοχη μεσα στον παραλογισμο του. Η χρυση αυγη όμως ειναι ενα κόμμα που εχει στο καταστατικο της φιλοναζιστικες αποψεις, παγανισμο και φιλοσατανιστικες επιρροές. Και δεν ειναι συκοφαντιες και λασπολογια, ειναι ολοφανερα στο σάιτ του κομματος. Ναι, ναι, το ξερω, εσυ δεν εισαι ουτε σατανιστρια, ουτε ναζιστρια, ουτε καις σταυρους εξω απο σπιτια μαυρων. Και οσοι ψηφισαν τον Χιτλερ, δεν τον ψηφισαν για να τους κάνει ο,τι τους εκανε. Όποιος εχει διαβασει εστω λίγη ιστορια ξερει τις φρικαλεοτητες που εκαναν οι Ναζι στην Ελλάδα της κατοχης (μονο καμια 100στη ολοκαυτωματα...). Και τωρα ψηφιζονται στη βουλη με το προσχημα της καθαρης φυλης? Πόσο μουσια ειναι ολα αυτα? Αν εχετε προσεξει τους βουλευτες στη οταν μιλανε, το μονο που αναφερουν ειναι το μεταναστευτικο. Δεν υπάρχει σχεδιο/πλανο/προταση ουτε για Παιδεια, ουτε για Οικονομια (το βασικοτερο στη σκατοπεριοδο που διανυουμε), ουτε για κοινωνικη προνοια, ουτε για Υγεια, για τιποτα. Δεν ειναι καθολου αντισυστημικοι, παρολο που πολλοι τους ψηφισαν να μπουν στη βουλη και να "τριξουν τα δοντια" στους πολιτικους. Χα! Ας διωξουν την τρόικα αν θελουν μια καθαρη Ελλάδα. Αλλά μπορουν? Και το κυριοτερο, θα δαγκωσουν το χερι που τους ταϊζει? Οχι βεβαια.
Όσον αφορα τις τιμες - υποθετω οτι ολες νιωσατε υπερηφανεια και ενα κατι τις παραπανω οταν μαθατε οτι το δεξι χερι του Κλιντον ειναι ο Τζωρτζ Στεφανοπουλος, ε? (εχω κ άλλα καλυτερα παραδειγματα αλλα αμφιβαλλω αν θα τα εχετε ακουσει). Όταν ενας Έλληνας μεταναστης διαπρεπει στο εξωτερικο, τοτε ειναι αναμενομενο να τιμηθει δεοντως. Αν ακουγατε οτι ενας Ελληνας φοιτητης αριστευσε στην Μηχανολογία του ΜΙΤ, αλλα επειδη δεν ειναι Αμερικάνος δεν του επιτρεπεται να πάρει το παρασημο, πώς θα σας φαινοταν?
Και για να μην πεσει στην ατζεντα ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος και το ποσο ανωτεροι ειμαστε ως Ελληνες λόγω αυτου (αναμφισβητητα λαμπροτατος και εξαιρετικος ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος, αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει ο νεοέλληνας και η σημερινη ελληνιδα μαμα με αυτο, χωρις παρεξηγηση, ε?), θα θεσω ερωτημα και απαντηστε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ:
Ποσα εργα εγραψε ο Σωκράτης, και ποια εχετε διαβασει?
Εν τέλει, μάλλον δεν ειναι κακο να εισαι ρατσιστης, μέχρι να βρεθει καποιος να σε σπασει στο ξυλο επειδη εισαι Υδροχόος. Και ως γνωστον, επειδη και ο Πάσαρης ειναι Υδροχόος, ΟΛΟΙ οι Υδροχόοι ειναι εγκληματίες. Μη γελατε, εχει ακριβως την ιδια βαση.
(*το αστρολογικο προφιλ του Πασαρη ειναι δικη μου επινοηση, μπορει ο ανθρωπος να ειναι Ζυγος...)
ΥΓ - Η απαντηση στο ερωτημα που εθεσα πιο πανω ειναι οτι ο Σωκρατης δεν εγραψε κανενα εργο, αλλα μπορειτε να διαβασετε αυτα που ειπε ο Σωκρατης απο τον Πλατωνα.
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης