926 Απ: *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** Δευ Σεπ 24, 2012 7:29 am
Iokasti27
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα μου γεια σου!! Ευχαριστώ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Iokasti27 έγραψε:Μαριανθη ραντεβου εχω 5/10 μια μερα πριν την ΠΗΤ! ! Ελπιζω βεβαια το ραντεβου να μη γινει ποτε και να εχω γεννησει μεχρι τοτε!!!
marianthi_m έγραψε:Iokasti27 έγραψε:Μαριανθη ραντεβου εχω 5/10 μια μερα πριν την ΠΗΤ! ! Ελπιζω βεβαια το ραντεβου να μη γινει ποτε και να εχω γεννησει μεχρι τοτε!!!
στο ευχομαι! αργησε και σενα βρε παιδι μου.. ποτε ειχες κανει τελευταια φορα υπερηχο?
xara64 έγραψε:αχαχαχ Μαριανθη μου ακυρωθηκε το ραντεβου μου γμτ την Τεταρτ τωρα κ εγω που θα δειξω τους κοιλιακους μου???
Iokasti27 έγραψε:
Την παρασκευη πηγα! Ηταν 2600 αλλα δε μου ειπε τπτ κ δε με εξετασε απο κατω! Δε ξερω αν το μωρο ειναι ψηλα η χαμηλα! Τπτ δε ξερω! Μονο βαρος ειδε κ τις αλλες μετρησεις κεφαλακι κλπ
Αυτό κάνω μωρέ τον ήλιο ψάχνω όλη μέρα... απλά την πάμε την καημένη συνέχεια για μετρήσεις...έχει και πονάκια και το λυπάμαι το καημένο 9 ημερών μωρό το πάμε από εδώ κι από κει στις κλινικές.....marianthi_m έγραψε:Δεσποινακι και εμεις ειχαμε ικτερο αρκετες μερούλες... τον θυμαμαι με τα κιτρινα ματακια του... ειχε μπει και στο φως στο μαιευτηριο και εχω ακομα τα γυαλακια που φορούσε... στην αρχη ειχα στεναχωρεθει και εγω αλλα μια χαρα! τωρα ειναι μεγαλος αντρας!
Να την βάζεις και κοντα στο παραθυρο οπου εχετε αντηλια...
marianthi_m έγραψε:xara64 έγραψε:αχαχαχ Μαριανθη μου ακυρωθηκε το ραντεβου μου γμτ την Τεταρτ τωρα κ εγω που θα δειξω τους κοιλιακους μου???
αχαχαχα ε καλυτερα! μεχρι τη Τεταρτη θα εχεις κανει περισσότερους βρε!!
Σημερα όλα σου τα ραντεβού ακυρώνονται? τι γινεται?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης