Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
679 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 679 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα μου γεια σου!! Ευχαριστώ!!Smile

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Iokasti27 έγραψε:Μαριανθη ραντεβου εχω 5/10 μια μερα πριν την ΠΗΤ! ! Ελπιζω βεβαια το ραντεβου να μη γινει ποτε και να εχω γεννησει μεχρι τοτε!!!Smile

στο ευχομαι! αργησε και σενα βρε παιδι μου.. ποτε ειχες κανει τελευταια φορα υπερηχο?

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχ Μαριανθη μου ακυρωθηκε το ραντεβου μου γμτ την Τεταρτ τωρα Crying or Very sad κ εγω που θα δειξω τους κοιλιακους μου???

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:Μαριανθη ραντεβου εχω 5/10 μια μερα πριν την ΠΗΤ! ! Ελπιζω βεβαια το ραντεβου να μη γινει ποτε και να εχω γεννησει μεχρι τοτε!!!Smile

στο ευχομαι! αργησε και σενα βρε παιδι μου.. ποτε ειχες κανει τελευταια φορα υπερηχο?

Την παρασκευη πηγα! Ηταν 2600 αλλα δε μου ειπε τπτ κ δε με εξετασε απο κατω! Δε ξερω αν το μωρο ειναι ψηλα η χαμηλα! Τπτ δε ξερω! Μονο βαρος ειδε κ τις αλλες μετρησεις κεφαλακι κλπ

marianthi_m

marianthi_m
xara64 έγραψε:αχαχαχ Μαριανθη μου ακυρωθηκε το ραντεβου μου γμτ την Τεταρτ τωρα Crying or Very sad κ εγω που θα δειξω τους κοιλιακους μου???

αχαχαχα ε καλυτερα! μεχρι τη Τεταρτη θα εχεις κανει περισσότερους βρε!!
Σημερα όλα σου τα ραντεβού ακυρώνονται? τι γινεται?

marianthi_m

marianthi_m
Iokasti27 έγραψε:
Την παρασκευη πηγα! Ηταν 2600 αλλα δε μου ειπε τπτ κ δε με εξετασε απο κατω! Δε ξερω αν το μωρο ειναι ψηλα η χαμηλα! Τπτ δε ξερω! Μονο βαρος ειδε κ τις αλλες μετρησεις κεφαλακι κλπ

απο οτι καταλαβα του φανηκε οτι εχεις μελλον γι αυτο... ε μπορει και την επομενη εβδομαδα να προσπαθήσεις να αρχισεις περπατημα κλπ... ή εχεις αρχισει απο τωρα?

pepelitsa

pepelitsa
Sas afhsa prin phga na ksypnhsw on Mpamph,me phre agkalia,phge na me parei o upnos kai xtyphse to thl.!!classic!
Kanw doulitses,twra kathisa na faw to mhlo m k na piw neraki k sas diavasa kiolas!!!

Emh den se prolava..apo 110 se 95cm exeis diafora sthn koilitsa kai einai molis 5 meres!Tromaksa egw den thymomoun k nomiza hsoun k esy koda sta 98cm opws egw k lew ti egine den vghke tpt mesa apo thn koilia??Xexe tha kseprhsteis den einai apo ta farmaka einai h mhtra p paleyei na synelthei mazi me ola ta organa,htan talaipwria gia ton organismo ayto to 9 mhno..thelei twra 20-30 meroules na isiwsei.

Despoina..esy exeis akoma tickeraki k malista eisai stis meres sou!!xixixix Perastika sthn mikroula sou k dwsths polla filakia!!

Xara,Marianthi,Elena(megeia ta pragmatakia) filakia se oles sas !

Ina sou exw pei oti xazeyw me thn foto?den exw kataferei na epikentrwthw akoma sto mwro sou,re leme lampeis!ts-ts

Thymaste p xtes elega exei katevei h koilia mou??Shmera nomizw pws to mwro mou ksanaskarfalwse..kati tha eide ekei katw p den tou arese!!

marianthi_m

marianthi_m
χαχα Πηνελόπη τι να ειδε λες?? πισω σου λεει παμε στο πανω πάτωμα!!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βγήκα πριν το μάτιασα το μωράκι μου είχε πονάκια και γκρίνιαζε....
Έμυ μου μόνο με το δικό σου γάλα και κοιμάται 3-4 ώρες!!!! Μπράβο!!! Εμένα μου είπαν το πολύ΄στις 3.30 να το ξυπνάω για να τρώει, βέβαια εμείς έχουμε και τον ίκτερο.... Sad
Διάβασα φευγαλέα για κοιλιά και κιλά που λέτε.....εγώ την πρωτη μέρα που έκοβα βόλτες στο μαιευτήριο όλοι μου έλεγαν με το καλό.....χαχαχα...πάω σπίτι ζυγίζομαι και έχω χάσει 3,5 κιλά και μέσα σε 5 μέρες έχω χάσει άλλα 4 και τρώω και αρκετά λόγω θηλασμού...ααα και η κοιλιά πιστεύω μέσα στις 40 μερες θα έχει φύγει... είναι ήδη πλέον η μισή και λιγότερο.

marianthi_m

marianthi_m
Δεσποινακι και εμεις ειχαμε ικτερο αρκετες μερούλες... τον θυμαμαι με τα κιτρινα ματακια του... ειχε μπει και στο φως στο μαιευτηριο και εχω ακομα τα γυαλακια που φορούσε... στην αρχη ειχα στεναχωρεθει και εγω αλλα μια χαρα! τωρα ειναι μεγαλος αντρας! Very Happy
Να την βάζεις και κοντα στο παραθυρο οπου εχετε αντηλια...

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Δεσποινακι και εμεις ειχαμε ικτερο αρκετες μερούλες... τον θυμαμαι με τα κιτρινα ματακια του... ειχε μπει και στο φως στο μαιευτηριο και εχω ακομα τα γυαλακια που φορούσε... στην αρχη ειχα στεναχωρεθει και εγω αλλα μια χαρα! τωρα ειναι μεγαλος αντρας! Very Happy
Να την βάζεις και κοντα στο παραθυρο οπου εχετε αντηλια...
Αυτό κάνω μωρέ τον ήλιο ψάχνω όλη μέρα... απλά την πάμε την καημένη συνέχεια για μετρήσεις...έχει και πονάκια και το λυπάμαι το καημένο 9 ημερών μωρό το πάμε από εδώ κι από κει στις κλινικές.....
Θα βγω πάλι να ετοιμάσουμε το μπάνιο του σε λίγο....μπορεί να μπω το βράδυ!
ΦΙλιά σε όλες!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινα , πηνελοπη γεια!!!!
Μαριανθη απο προχθες εχω αρχισει περπατημα αλλα το βαριεμαι μωρε κιολας γιατι ο αντρας μου δεν ακολουθει οποτε περιμενω ποτε θα ερθει απο δω η αδερφη μου να παμε για shopping κ ετσι να περπατήσω! Smile
Παντως δε ξερω αλλα sex φοβαμαι να κανω! Το κεφαλακι δε ξερω ποσο χαμηλα βρισκεται!!

marianthi_m

marianthi_m
Ελενακι οπως νιωθεις με το σεξ.. μη πιέζεσαι.. εξάλλου θα βγει καποια στιγμη.. δεν αργει η ΠΗΤ σου... περπατα οσο μπορεις... και βλεπεις...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:
xara64 έγραψε:αχαχαχ Μαριανθη μου ακυρωθηκε το ραντεβου μου γμτ την Τεταρτ τωρα Crying or Very sad κ εγω που θα δειξω τους κοιλιακους μου???

αχαχαχα ε καλυτερα! μεχρι τη Τεταρτη θα εχεις κανει περισσότερους βρε!!
Σημερα όλα σου τα ραντεβού ακυρώνονται? τι γινεται?

ναι πραγματικα 2 ραντεβου ειχα κ ακυρωθηκαν!!ελπιζω την Τεταρτη να τους δω ολους!!

marianthi_m

marianthi_m
ουφ έσκασα.. μόλις εφαγα μια γαβαθα μακαρονια με κιμα... το ξερω θα το μετανιώσω τωρα αυτο...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμαααν μακαρονια με κιμααααααα...θελω κ εγω κ παστιτσιο που το λεγατε παλι προχθες μαλλον θα κανω για Πεμπτη

marianthi_m

marianthi_m
εγω Χαρα εκανα τον κιμα και κοιταγα για τη μπεσαμελ αλλα το μετανιωσα γιατι πεινουσα και λεω ασε κανε μακαρόνια τωρα! Very Happy

emilou

emilou
Τελικα Δεσποινα κ εγω το ματιασα με το θηλασμο!!! τον εβαλα πριν και δεν μου επιανε με τιποτα!!!! εσκασε στο κλαμα!! αναγκαστικα και το εβγαλα με το θηλαστρο και του εδωσα!! κ του εδωσα και λιγο συμπληρωμα, πηρε γυρω στα 10ml μαλλον γιατι το δικο μου του εφτασε, τωρα στο επομενο γευμα παλι με το θηλαστρο λεω να το βγαλω! αλλα λεω να τον ξυπνησω νωριτερα γιατι μου φαινεται οτι παρακοιμαται πολλες ωρες!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δε μου λετε ρε κοριτσια....τσιμπηματακια στην κοιλια εχετε? απο το μεσημερι εχω εντονα σαν να με τρυπα καρφιτσα αριστερα στην κοιλια...και η κοιλια μου ειναι λιγο τεντωμενη..
οι συσπασεις ειναι πονοι περιοδου ή τσιμπηματακια? εχω μπερδευτει λιγο!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω εχω Ελενακι καποιες στιγμες κ εγω απο αριστερα..αλλα δεν ξερω να ξεχωρησω τις συσπασεις Embarassed Embarassed

marianthi_m

marianthi_m
τσιμπήματα όχι δεν είχα ποτε... μηπως ειναι που κουράστηκες?

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara eutuxws den eimai i moni.....
marianthi isws...ti to thela to ikea? meta sunarmologise to grafeio o adras mou k egw sa to tarzan mazeua to dwmatio...tespa..pisteuw tha mou perasei giati den eimai psuxologika etoimi gia maieytiria....mou aresei pou lew oti thelw na gennisw kai nwritera...tlk otan erthei i stigmi xezomai panw mou!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενακι μου γιατι φοβασαι κοπελα μου??εγω θελω σαν τρελη να γεννησω ακομα κ τωρα που μολις μπηκα στον 9ο,ενταξει εχω ακουσει πολλα για τον τοκετο κ οτι ειναι δυσκολος κ πονας πολυ κ πολλες ωρες αλλα κ οτι σε καποιες κοπελες ειναι πιο γρηγορος κ με λιγοτερο πονο,ομως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε αρα καλυτερα μια ωρα αρχιτερα!!αποψη μου φυσικα ετσι??? Rolling Eyes εγω πιο πολυ φοβαμαι μηπως δεν καταλαβω οτι γενναω για τον λογο το οτι δεν καταλαβαινω τις συσπασεις! Embarassed

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα και εγω τα ιδια και να φανταστεις εγω επαιρνα και τα ytopar για 3 βδομαδες επειδη ειχα συσπασεις..αλλα δεν τις καταλαβαινα καθολου..και στο nst που μου ελεγαν οτι εχω 40αρες ουτε πετρωμα ουτε πονους ειχα! Τι να πω..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να μου σπασουν τα νερα για να το καταλαβω Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις