Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαιρετε κι απο εμενα!
εμεις ευτυχως εχουμε σιτες,οποτε την ψιλογλυτωνουμε απο ζωυφια πετουμενα,αλλα εμεις εχουμε σαυρες κομαντο!στον τριτο οροφο και κοβουν βολτες οι ατιμες!μια μερα βρηκα μια καρφιτσωμενη πανω στην κουρτινα!αηδιαααααα!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις απο τα ζωύφια ποα αναφέρατε μόνο κουνούπια έχουμε αν και αυτα τις τελευταίες 2-3 μέρες εχουν εξαφανιστεί...Να ανησυχώ;;;Ερχεται η συντέλεια;;;;;;....μπουχαχα!!!!!

Κατερινάκι πατρίδα και εγω θα έφευγα άνετα για Βόλο αλλα απ' οτι λέει η θεία μου δεν υπάρχουν καθόλου μα καθόλου δουλειες δυστυχως....Εγω εζησα στο Βόλο μέχρι 8 ετών αλλα τον επισκεφτόμουν συχνά.Τώρα έχω να πάω 3 χρόνια και εχω λιώσειιιιιι.....

Ματίνα προς θεου δεν είχαμε σκοπο να σε αφήσουμε στην απ'εξω αλλα δεν γνωρίζαμε οτι το τσούζεις κι εσύ...χαχαχαχ!!!!!!

Φλώρα δεν θα μπορέσω να έρθω στη συνάντηση τελικά γιατι εχω μια άλλη υποχρέωση αλλα θα το κανονίσουμε σίγουρα κάποια άλλη στιγμη και θα πάμε σε μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο αυτη τη φορά να γίνουμε ντιρλα....και να μεθύσουμε και την Ματίνα να δω τι θα κάνει μετα με 4 παιδιά στο σπίτι...χιχιχιχιχιχ!!!!!!

Νάσια αλήθεια λές;;;Μακάρι να έρθεις και θα δείς εγωωωωωωωω.......

Αυτα κορίτσια για σήμερα........ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριλού Νάσια περιμένω να κάνετε fb να σας βάλω και στην ομάδα,έχουμε πολυ γέλιο........

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoletta10 έγραψε:Μαριλού Νάσια περιμένω να κάνετε fb να σας βάλω και στην ομάδα,έχουμε πολυ γέλιο........
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΑΜ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ !!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ fb ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααααα!!!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 438696

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamamatina έγραψε:Καλημέραααααααααααα!!!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 438696

KALHMERA MATINAKI..TI KANEIS?TA ZOUZOUNIA SOOU?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antonia32 έγραψε:τωρα το ειδα βιβη πηγες ζακυνθο;;; Sad Sad Sad Sad :(alter ego μου, δευτερε εαυτε μου δε βρεθηκαμε ποτε τελικα;; βρε λες να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα τελικα και να χω δυο λογαριαμσους;; με την μετακομιση τελειωσα ολα οκ;; στο διονυση πως φανηκε η αλλαγη;;
antωνια μου κοριτσαρα μυ τι κανετε??ο διονυσακης εχει παει να ταισει τα κοτοπουλακια ,μονο αυτο σου λεωωωωωωωωω Shocked Shocked Shocked του αρεσει πολυ ,μα παρα πολυ.

οσογια τις μυγες....μεγα θεμα και εδωω...εγω νομιζω οτι προχθες καταπια και μια. Shocked Shocked Shocked χοχοχοχοοχ

ξεκιναω οδηγηση σημερα.... Very Happy Very Happy
καθυστερηση 10 ημερων επισης Shocked Shocked Shocked Shocked

αυτα Very Happy
καλημερα ειπα??καλημερααααααααααααα

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sissympempis έγραψε:
mamamatina έγραψε:Καλημέραααααααααααα!!!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 438696

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Όλα καλά. Εσείς? Βρε κοριτσάκι, έχω λίγα αγορίστικά που μάζεψα του γυιου μου. Μήπως τα θες για αργότερα?

Βιβήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!
Μας έλειψες!!!!
Μαρή, λες να είσαι? Πάρτυ θα κάνουμε!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 40746  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 40746  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 40746

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:
sissympempis έγραψε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Όλα καλά. Εσείς? Βρε κοριτσάκι, έχω λίγα αγορίστικά που μάζεψα του γυιου μου. Μήπως τα θες για αργότερα?

Μας έλειψες!!!!
Μαρή, λες να είσαι? Πάρτυ θα κάνουμε!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 40746  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 40746  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 30 40746

γεια σου κοριτσαρα μου τι κανεις ε???
αμα ειμαι..οπως λεει και ο συζυξ θα παω για αρμπα(κυνηγι)και δεν θα ξαναγυρισω...εχω απελπιστει απο τωρα.
πηγα στο φαρμακειο ...τεστ πουθενα...ελλειψη....μα ολες γκαστρωμενες ειναι εδω???χχοοχοχοχοχοοχ

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
mamamatina έγραψε:
sissympempis έγραψε:

Μας έλειψες!!!!

γεια σου κοριτσαρα μου τι κανεις ε???
αμα ειμαι..οπως λεει και ο συζυξ θα παω για αρμπα(κυνηγι)και δεν θα ξαναγυρισω...εχω απελπιστει απο τωρα.
πηγα στο φαρμακειο ...τεστ πουθενα...ελλειψη....μα ολες γκαστρωμενες ειναι εδω???χχοοχοχοχοχοοχ

Αχαχαχαχαχαχα! Έχω ένα που μου έχει περρισέψει και δεν θα το ξαναχρειαστώ ΠΟΤΕ. Να στο στείλω?

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamamatina έγραψε:
sissympempis έγραψε:

koita an den ta thes den exw provlhma..!!:)einai polu megala??

Μας έλειψες!!!!

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
antonia32 έγραψε:τωρα το ειδα βιβη πηγες ζακυνθο;;; Sad Sad Sad Sad :(alter ego μου, δευτερε εαυτε μου δε βρεθηκαμε ποτε τελικα;; βρε λες να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα τελικα και να χω δυο λογαριαμσους;; με την μετακομιση τελειωσα ολα οκ;; στο διονυση πως φανηκε η αλλαγη;;
antωνια μου κοριτσαρα μυ τι κανετε??ο διονυσακης εχει παει να ταισει τα κοτοπουλακια ,μονο αυτο σου λεωωωωωωωωω Shocked Shocked Shocked του αρεσει πολυ ,μα παρα πολυ.
vivi emeis den gnwrizomaste..:)sissy xarhka..!!metakomises zakyntho e??einai polu wraia ekei..menei ia 8eia mou ekei...apo athina efyges kai phges ekei?
οσογια τις μυγες....μεγα θεμα και εδωω...εγω νομιζω οτι προχθες καταπια και μια. Shocked Shocked Shocked χοχοχοχοοχ

αυτα Very Happy

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες σας. τωρα εκατσα να πιω καφεδακι και να σας διαβασω. το πρωι πηγα για ψωνια για το παρτυ μας την δευτερα και παρηγγειλα και την τουρτα. το κοριτσακι μου κλεινει τα 2 ρε κοροτσια πως περασε ο καιρος!
ρε βιβη που εισαι καλε? πως σου φανηκε η αλλαγη? ρε συ θα σου στειλω εγω τεστ απεναντι ειμαστε θα φτασει γρηγορα!
φιλια σε ολες!

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sissympempis έγραψε:
mamavivo έγραψε:
vivi emeis den gnwrizomaste..:)sissy xarhka..!!metakomises zakyntho e??einai polu wraia ekei..menei ia 8eia mou ekei...apo athina efyges kai phges ekei?

αυτα Very Happy

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!!!!
Αντε Μαριλου να σε δω...περιμένω..χαχχαχ!!!!

trilly να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!!!

Βιβή αντε με το καλο!!!!Δεν μπορει σε ολο το νησι να μην υπαρχει ενα ριμαδοτεστ...Περιμένουμε νεα....

Ματινα αν θελεις να βρεθούμε για ουζάκι με την Φλωρα θα πρεπει να το κανουμε καποια άλλη φορα γιατι στην συνάντηση δεν θα μπορέσω να έρθω....

Καλο βράδυ σε όλες Σισσυ ,Νασια,Ισμήνη....Δεν ξεχασα καμία;;

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα.......

έχω βάλει πλυντήριο κ πάει βόλτες ρε κορίτσια....μιλάμε βροντάει τόσο που θα σπάσουν τα πλακάκια, τί στα κομμάτια έπαθε????

Καλά οι κόρες μου έχουν ξεσαλώσει πρωί πρωί.....δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, καναπέδες, ριχτάρια, παιχνίδια παντού, μέχρι κ στις κουρτίνες προσπαθεί να σκαρφαλώσει το μικρό....

Νικολέττα προσπαθήσαμε με τον άντρα μου να φτιάξω σελίδα στο φεις αλλά για κάποιον λόγο δεν το δέχεται...μου βγάζει διαρκώς ότι απαιτούν να βάλω τα πραγματικά μου στοιχεία ενώ ήδη βάζω τα πραγματικά μου στοιχεία.....τί να πω!!!!!!

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι απο μενα!
Νασια κι εμενα το κανει το πλυντηριομου μερικες φορες αυτο ακομα κι αν ειναι γεματο,δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
Μολις εμαθα οτι μια φιλη μου ειναι εγκυος στο δευτερο παιδακι της.Αχ θελω κι εγω ενα δευτερο παιδακι,αλλα ο αντρας μου λεει εχουμε κριση.Ενταξει,δουλευει μονο εκεινος,αλλα εχει καλη δουλεια(δημοσιος υπαλληλος),σπιτι τωρα εχουμε δικο μας,θα περιμενω να τελιωσει η κριση;Ημικρη τον Ιανουαριο θα κλεισειτα δυο και παντα ηθελα να κανω παιδια με μικρη διαφορα μεταξυ τους.Κι εγω δεν ειμαι και καμια μπεμπα.περνανε τα χρονια.θα μπορω να μεινω αμεσως ξανα εγκυος;ουφ!

VASO*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κ απο εμενα!
ατιμα πλυντηρια,μασ τα πουλάνε κ για αθορυβα!το δικο μου προχωραει κ αν δεν το προλάβω μπλοκαρει την πορτα του μπανιου!!!!!
fratzolaki μακαρι να σου ερθουν όλα οπωσ τα θέλεις, αν κ με 2 παιδια εχει πολυ τρεξιμο!
μολισ ξυπνησε ο μικρουλης μου κ μου δινει τα πιο γλυκα χαμογελα του!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα σε όλες Smile

σα να έχει λίγο καλύτερο καιρό σήμερα.
έφτιαξα φακές, σφουγγάρισα, καθάρισα τα μπάνια και κουτσομπόλεψα με τις φίλες μου. τώρα παω να λιμάρω το νύχι για να είμαι μια καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά Razz

Βιβή τι διάβασαν τα όμορφά μου μάτια; καθυστέρηση;;;;;;;
ενημερωσέ μας πλιιιιιιιιιζ

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα πόσο βαρίεμαι!!!Και ακόμα δεν έχω βάλει να μαγειρέψω!!!!!!!!!
Βιβή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμένουμε νέα!!!

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fratzolaki έγραψε:
Μολις εμαθα οτι μια φιλη μου ειναι εγκυος στο δευτερο παιδακι της.Αχ θελω κι εγω ενα δευτερο παιδακι,αλλα ο αντρας μου λεει εχουμε κριση.Ενταξει,δουλευει μονο εκεινος,αλλα εχει καλη δουλεια(δημοσιος υπαλληλος),σπιτι τωρα εχουμε δικο μας,θα περιμενω να τελιωσει η κριση;Ημικρη τον Ιανουαριο θα κλεισειτα δυο και παντα ηθελα να κανω παιδια με μικρη διαφορα μεταξυ τους.Κι εγω δεν ειμαι και καμια μπεμπα.περνανε τα χρονια.θα μπορω να μεινω αμεσως ξανα εγκυος;ουφ!

Καλημέρα! Μόλις διάβασα αυτά που έγραφες ήταν σαν να τα είχα γράψει εγώ πριν λίγο καιρό. Κι εγώ πάντα ήθελα δύο παιδάκια με μικρή διαφορά(με την αδερφή μου έχουμε 17 μήνες διαφορά και έχουμε τέλεια επαφή).Η μεγάλη μου κόρη είναι 32 μηνών και η μικρή 8.Με τον άντρα μου είμαστε δημ.υπάλληλοι κι όταν έμεινα έγκυος στη δεύτερη κορούλα μας, ο μισθός και των 2 σχεδόν κόπηκε στη μέση λόγω κρίσης. Να σημειώσω ότι πληρώνουμε δάνειο για το σπίτι 800 ευρώ μηνιαίως. Θέλω να σου πω ότι δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν κι έτσι όπως είναι τα πράγματα θα έχουμε οικονομική κρίση για πολλάααα χρόνια ακόμα. Οπότε, αν το θέλεις πολύ , μπορείς να πείσεις τον αντρούλη σου!!

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nicole1981 έγραψε:
fratzolaki έγραψε:

Καλημέρα! Μόλις διάβασα αυτά που έγραφες ήταν σαν να τα είχα γράψει εγώ πριν λίγο καιρό. Κι εγώ πάντα ήθελα δύο παιδάκια με μικρή διαφορά(με την αδερφή μου έχουμε 17 μήνες διαφορά και έχουμε τέλεια επαφή).Η μεγάλη μου κόρη είναι 32 μηνών και η μικρή 8.Με τον άντρα μου είμαστε δημ.υπάλληλοι κι όταν έμεινα έγκυος στη δεύτερη κορούλα μας, ο μισθός και των 2 σχεδόν κόπηκε στη μέση λόγω κρίσης. Να σημειώσω ότι πληρώνουμε δάνειο για το σπίτι 800 ευρώ μηνιαίως. Θέλω να σου πω ότι δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν κι έτσι όπως είναι τα πράγματα θα έχουμε οικονομική κρίση για πολλάααα χρόνια ακόμα. Οπότε, αν το θέλεις πολύ , μπορείς να πείσεις τον αντρούλη σου!!
Αχ,μακαρι να ηταν τοσο ευκολο.ειναι αγυριστο κεφαλι.δεν μπορεις να του αλλαξεις γνωμη με τιποτα.και εννοειται οτι δεν πιανουν "κολπα" γυναικεια σ'αυτον.η μονη γυναικα που μπορει να τον τουμπαρει ειναι η μανα του.σε εμενα τσιναει.ασε που κι εγω δεν ειμαι τετοιος τυπος,να τον ριξω με τσαχπινια.ειμαι λιγο αποτομη και καθου καπατσα.ελπιζω να του ερθει η θεια επιφοιτηση και να αλλαξει γνωμη μονος του.
τι να πεις;ο καθεις με την πετρια του και με τον πονο του!δεν θα πεθανω κιολας!

τι επαθα με το φαι βρε κοριτσια;εβγαλα κιμα για κεφτεδακια τον ζυμωσα μια χαρα κι εκςι που παω να τηγανισω,μου μυρισε πολυ ασχημα σαν χαλασμενος.και τον πεταξα.παλι καλα που ειχα βαλει και τουρλου στον φουρνο γιατι νηστικοι θα μεναμε!
ειμαι "φοβερη" νοικοκυρα τρομαρα μου!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ?? ΤΙΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !ΤΩΡΑ fratzolakiΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ Η ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙ 'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Mad Mad Mad ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ !!

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ?? ΤΙΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !ΤΩΡΑ fratzolakiΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ Η ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙ 'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Mad Mad Mad ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ !!
Μακαρι mariloy μου!Μακαρι!

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Fratzolaki μου μια χαρά μικρούλα είσαι από ότι βλέπω.....εγώ παντρεύτηκα κ έκανα παιδί στα 34 κ το δεύτερο ήρθε στα 36 μου......Κάποια στιγμή έλεγα ότι ήθελα κ τρίτο κ ο άντρας μου έλεγε ότι και ο δικός σου....οικονομική κρίση κτλ κτλ......Τώρα άλλαξε γνώμη κ θέλει τρίτο αλλά άλλαξα γνώμη κι εγώ χαχαχαχα!!!!!!!!!! Κλασσική Δίδυμος εγώ....μια στη Δύση μια στην Ανατολή!

Νομίζω κι εγώ όπως η Μαριλού ότι στο τέλος θα τον πείσεις τον αντράκο σου!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις