251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Δευ Σεπ 24, 2012 11:38 am
pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πω πω κοριτσια...υπνηλια με χει πιασει...τι πραμα και αυτο...πολυ χασμουριτο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nikoletta10 έγραψε:Γειά σας κορίτσια εγώ δεν προσπαθώ για μωράκι,έχω 2 κοριτσάκια 11 χρονών και 11 μηνών,ένιωσα όμως την ανάγκη να μπώ και να σας ευχηθώ με το καλό,σύντομα να έχετε τα αποτελέσματα που ποθήτε.Πρίν 2-3 χρόνια βρισκόμου στη θέση σας,ήθελα απεγνωσμένα άλλο ένα παιδάκι αλλά οι συγκυρίες δεν το επέτρεπαν..
Τελικά τα κατάφερα και πρίν 11 μήνες απόκτησα την Βικούλα μου.Εύχομαι σύντομα να κρατάτε και εσείς τις δικές σας Βικούλες....χαχαχα!!!
pigkoulinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Γειά σας κορίτσια εγώ δεν προσπαθώ για μωράκι,έχω 2 κοριτσάκια 11 χρονών και 11 μηνών,ένιωσα όμως την ανάγκη να μπώ και να σας ευχηθώ με το καλό,σύντομα να έχετε τα αποτελέσματα που ποθήτε.Πρίν 2-3 χρόνια βρισκόμου στη θέση σας,ήθελα απεγνωσμένα άλλο ένα παιδάκι αλλά οι συγκυρίες δεν το επέτρεπαν..
Τελικά τα κατάφερα και πρίν 11 μήνες απόκτησα την Βικούλα μου.Εύχομαι σύντομα να κρατάτε και εσείς τις δικές σας Βικούλες....χαχαχα!!!
νικολετα μου σε ευχαριστουμε πολυ!!!!να σας ζησουνε τα αγγελουδια σας και καλοτυχα στη ζωη τους!!!!!!!!!!εγω ειμαι η χρυσα 30 χρονων και ειμαι στις προσπαθειες για μωρακι!
το αγχος που εχω δεν λεγεται!!!!πριν 8 μηνες ειχα μια παλινδρομη κυηση στην 8η εβδομαδα και εδω και ενα τριμινο ξεκινησαμε παλι τις προσπαθειες για μωρακι!!
μακαρι αυτη τη φορα να μασ πανε καλα!!!!
pigkoulinaki έγραψε:νικολετα μου λυπαμαι για την απωλεια σου....ναι δεν το βαζουμε κατω αλλα η αληθεια ειναι οτι απο αγχος καλα παω!γενικα αγχωνομαι πολυ!ειναι στο αιμα μου!!!
ειμαι αγχωτικη σε ολα!!!!μεχρι και το τι θα μαγειρεψω για αυριο!!!φαντασου!!!
nikoletta10 έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:νικολετα μου λυπαμαι για την απωλεια σου....ναι δεν το βαζουμε κατω αλλα η αληθεια ειναι οτι απο αγχος καλα παω!γενικα αγχωνομαι πολυ!ειναι στο αιμα μου!!!
ειμαι αγχωτικη σε ολα!!!!μεχρι και το τι θα μαγειρεψω για αυριο!!!φαντασου!!!
Χαχαχαχα!!!!!Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...χαχαχαχ!!!!Μα τι λέω..λες κι εγω πάω πίσω......Μάλλον πρέπει να δώσω συμβουλές και στις δυό μας να ηρεμίσουμε η καθεμιά για τους δικούς της λόγους....χαχαχα!!!!
Καλό βράδυ!!!!!!
toniach29 έγραψε:καλημερα κ απο εμενα..
τι κανετε?εγω σημερα εφαγα την πρωτη κλωτσια του μπεμπε...ειχα ξεχασει πως ειναι!!!
απο σημερα εχω μπολικες δουλειες..εχω να ετοιμαστω για αθηνα να ετοιμασω τα μικρα να τα βρει ετοιμα η μαμα μου να ετοιμαστουμε για τον γαμο..μπολικααααα!!!
παω να φτιαξω μακαρονια..φιλια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 4:00 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 4:00 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης