Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου εγω αποχωρω...Θελει ο συζυγος να δει αγωνα στον υπολογιστη,,,,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Θα τα πουμε αυριο γιατι μετα εχει εξοδο!!!!!!!!!!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:εκτως αυτου με το ρινγκ θα εχω κ πιο ελευθερα τα χερια κ θα το βαζω να θηλασει ανα πασα στιγμη....ελπιζω να τα καταφερω
κούκλα???όχι ελπίζεις!!! ΘΑ τα καταφέρεις!!!!
\

θελω κ θελω πολυ να θηλασω αυτη τη φορα γτ μεσα μου ακομα δν εχω ξεπερασει την απογοητευση με τον σωτο μου.αλλα θα εχω πολλα θεματα κ κυριως με τον μικρο που ειναι πολυ ζηλιαρης,κ 2ο με την κουραση γτ τοτε δν με ενοιαζε το ξενυχτη τωρα ομως δν θα μπορω εχοντας κ τον μικρο.δεν ξερω θα το παλεψω οσο μπορεσω γτ τωρα εχω μαθει κ ποιο πολλα τοτε δν ηξερα που παν τα 4

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
thequeen86 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:εκτως αυτου με το ρινγκ θα εχω κ πιο ελευθερα τα χερια κ θα το βαζω να θηλασει ανα πασα στιγμη....ελπιζω να τα καταφερω
\

θελω κ θελω πολυ να θηλασω αυτη τη φορα γτ μεσα μου ακομα δν εχω ξεπερασει την απογοητευση με τον σωτο μου.αλλα θα εχω πολλα θεματα κ κυριως με τον μικρο που ειναι πολυ ζηλιαρης,κ 2ο με την κουραση γτ τοτε δν με ενοιαζε το ξενυχτη τωρα ομως δν θα μπορω εχοντας κ τον μικρο.δεν ξερω θα το παλεψω οσο μπορεσω γτ τωρα εχω μαθει κ ποιο πολλα τοτε δν ηξερα που παν τα 4
μια από τα ίδια!!!

βοήθεια προσπάθησε να έχεις...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
\

μια από τα ίδια!!!

σαν τελευταια λυση εχω να κατεβαζω τον μικρο για καμια ωρα στην πεθερα μου αν κ ξερω εκ των προτερων οτι θα ξινισει η καρια.γι'αυτο κ δν θελω βοηθεια απο κανεναν.θα ερχεται ο αντρας μου απο την δουλεια κ θα κοιμαμαι λιγο οπως καναμε με τον μικρο.ασε που θα παρει κ μεγαλη αδεια για να ειναι σπιτι τις πρωτες μερες

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
Sofki έγραψε:Σλινγκ θα παραγγειλω προς τον δεκεμβρη..Αλλα δεν ξερω τι υφασμα να παραγγειλω...Να παρω πιο χοντρο η θα σκασει το μπεμπακι μου εκει μεσα το καλοκαιρι????Αλλα μηπως με το λεπτο θα κρυωνει το χειμωνα? Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 534787

εγω για χειμωνα θα φτιαξω ενα χοντρο υφασμα κ μετα θα φτιαξω καλοκαιρινο
το σλινγκ τι ειναι?θα επρεπε να ντρεπομαι που μετα απο 2 παιδια δε ξερω τι ειναι? Embarassed

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια επεστρεψα!Ειμαι πτωμα....Κ επαθα κ σοκ ψαχνοντας τη σελ 54(εκει ειχα μεινει) κ βλεπωντας μονο 7.Εχασα επεισοδια...

Να σας πω κ εγω για το θηλασμο...Η μαια στο μαθημα ειπε τα εξεις:
1η μερα 3' απο καθε στηθος
2η μερα 6' απο καθε στηθος
3η μερα 9' κ απο την 4η 12'-15'.
Α!Κ το βραδυ δινουμε ξενο γαλα για να κοιμαται αρκετες ωρες το μωρο κ να εχουμε κ εμεις χρονο να ξεκουραστουμε για να αντεξουμε την αλλη μερα!

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ!!!! Twisted Evil

Η ξαδερφη μου το εβαζε απο την αρχη τουλαχιστον 10' σε καθε στηθος (μεχρι κ 20 καποιες φορες) κ θηλαζε κ το βραδυ. Μιλαω για την κλινικη. Η μπεμπα γεννηθηκε 4.130 κ μια χαρα χορταινε με το γαλα της μαμας της.Υπομονη θελει...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
Sofki έγραψε:Σλινγκ θα παραγγειλω προς τον δεκεμβρη..Αλλα δεν ξερω τι υφασμα να παραγγειλω...Να παρω πιο χοντρο η θα σκασει το μπεμπακι μου εκει μεσα το καλοκαιρι????Αλλα μηπως με το λεπτο θα κρυωνει το χειμωνα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το σλινγκ τι ειναι?θα επρεπε να ντρεπομαι που μετα απο 2 παιδια δε ξερω τι ειναι? Embarassed

Ολοκληρωμενα λεγεται ρινγκ σλινγκ.Ενα τεραστιο υφασμα με 2 κρικους στη μια ακρη.Το περνας πισω απο την πλατη σου κ το δενεις μπροστα κ μεσα σε αυτο καθεται το μωρακι σου.Κατι σαν μαρσιπος δλδ.Πως εχουν οι μαυρουλες τα παιδακια τους δεμενα πανω τους καπως ετσι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δες αυτο https://www.facebook.com/RingSling
Καποια μανουλα φτιαχνει κ πουλαει το ελεγε ξεχωριστο θεμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι αυτη.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ναι το ξερω αυτο!

lenaki1982

thequeen86 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
\

μια από τα ίδια!!!

σαν τελευταια λυση εχω να κατεβαζω τον μικρο για καμια ωρα στην πεθερα μου αν κ ξερω εκ των προτερων οτι θα ξινισει η καρια.γι'αυτο κ δν θελω βοηθεια απο κανεναν.θα ερχεται ο αντρας μου απο την δουλεια κ θα κοιμαμαι λιγο οπως καναμε με τον μικρο.ασε που θα παρει κ μεγαλη αδεια για να ειναι σπιτι τις πρωτες μερες
και εμένα θα καθήσει σπίτι μέχρι να σαραντήσω!!! αλλά έχω και την πεθερά με τον πεθερό από κάτω οπότε είμαι οκ.

lenaki1982

filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
Sofki έγραψε:Σλινγκ θα παραγγειλω προς τον δεκεμβρη..Αλλα δεν ξερω τι υφασμα να παραγγειλω...Να παρω πιο χοντρο η θα σκασει το μπεμπακι μου εκει μεσα το καλοκαιρι????Αλλα μηπως με το λεπτο θα κρυωνει το χειμωνα? Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 534787

είναι στυλ μάρσιπο,πάτα στο google και θα το δεις.

lenaki1982

doritaki έγραψε:Κοριτσια επεστρεψα!Ειμαι πτωμα....Κ επαθα κ σοκ ψαχνοντας τη σελ 54(εκει ειχα μεινει) κ βλεπωντας μονο 7.Εχασα επεισοδια...

Να σας πω κ εγω για το θηλασμο...Η μαια στο μαθημα ειπε τα εξεις:
1η μερα 3' απο καθε στηθος
2η μερα 6' απο καθε στηθος
3η μερα 9' κ απο την 4η 12'-15'.
Α!Κ το βραδυ δινουμε ξενο γαλα για να κοιμαται αρκετες ωρες το μωρο κ να εχουμε κ εμεις χρονο να ξεκουραστουμε για να αντεξουμε την αλλη μερα!

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ!!!! Twisted Evil

Η ξαδερφη μου το εβαζε απο την αρχη τουλαχιστον 10' σε καθε στηθος (μεχρι κ 20 καποιες φορες) κ θηλαζε κ το βραδυ. Μιλαω για την κλινικη. Η μπεμπα γεννηθηκε 4.130 κ μια χαρα χορταινε με το γαλα της μαμας της.Υπομονη θελει...
και να φανταστείς που πολλές κοπέλες θα την εμπιστευτούν τυφλά και δεν θα βγάλουν καλά καλά τις σαράντα μέρες δυστυχώς....

κορίτσια αν θέλετε πραγματικά να θηλάσετε΄, πετάξτε τα ρολόγια...όσες φορές θέλει το μωρό και για όσο θέλει θα το βάζετε στο στήθος....ειδικά τις πρώτες μέρες να περιμένετε ότι ίσως χρειαστεί να το έχετε και πάνω από 10 ώρες το 24ωρο...αναλόγως πόσο αποτελεσματικά μπορεί να πίνει,σωστή στάση κλπ...μην σας φαίνεται βουνό (το λέω να το ακούω και εγώ) αλλά μόλις εδραιωθεί η γαλουχία όλα θα είναι παιχνιδάκι σε σχέση με την σίτιση με μπιμπερό Very Happy

chrysa_th

chrysa_th
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα (ή μήπως καλημέρα;!) σε όλες της συνεγκυούλες! Είμαι η Χρύσα και περιμένω το πρώτο μας παιδάκι. Έχω ΠΗΤ 24/2 και όσο για το φύλο του μωρού μας.... ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΩ ΑΚΌΜΗ!! Αλλά την παρασκευή που θα πάω στον γιατρό θα κατσικοθώ εκεί και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω μέχρι να πάρει στάση το νινάκι και να μάθουμε επιτέλους!! Σας διαβάζω αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στο ίδιο "γκρουπάκι"!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 328109 Η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα; Στον 2ο μήνα είδα λίγο αίμα, έκατσα περίπου έναν μήνα στο κρεβάτι με progestan, αρχές 3ου το σταμάτησα και ξεκίνησα fero-folic που θα το παίρνω μέχρι την γέννα. Τέλη 3ου προσθέσαμε στην λίστα το trofocard που δεν γνωρίζω μέχρι πότε θα το παίρνω και το mega-calcium sandoz (το οποίο συχαίνομαι) και δυστυχώς θα παίρνω ακόμη και όταν θηλάζω! Συμπτώματα άρχισα να έχω από τον 4ο μέχρι και σήμερα, εμετούς, ζαλάδες και ανυπόφορες καούρες! Και τελειώνοντας το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω ακόμη είναι ο ύπνος. Ξυπνάω πάντα στις 5-5.30 κ δεν κοιμάμαι ποτέ πριν τις 2! Άλλες μέρες δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ (μια τέτοια είναι και η σημερινή) και την βγάζω με κανένα 2ωράκι το μεσημέρι! Αυτά... Συγνώμη για το κατεβατό! Υπόσχομαι να μην σας ξανά ζαλίσω έτσι! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 και με καλό να έρθουν τα παιδάκια μας!

kostel25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσιαααααα γεια σας ειμαι καινουρια στην παρεα...ηθελα να σας ρωτησω για το καροτσι παραγγειλαμε ενα αλλα εχω πολυ αγχος για το αν διαλλεξα σωστο καροτσιιιι....εσεις εχετε αρχισει τις αγορες??? Shocked

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
chrysa_th έγραψε:Καλησπέρα (ή μήπως καλημέρα;!) σε όλες της συνεγκυούλες! Είμαι η Χρύσα και περιμένω το πρώτο μας παιδάκι. Έχω ΠΗΤ 24/2 και όσο για το φύλο του μωρού μας.... ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΩ ΑΚΌΜΗ!! Αλλά την παρασκευή που θα πάω στον γιατρό θα κατσικοθώ εκεί και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω μέχρι να πάρει στάση το νινάκι και να μάθουμε επιτέλους!! Σας διαβάζω αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στο ίδιο "γκρουπάκι"!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 328109 Η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα; Στον 2ο μήνα είδα λίγο αίμα, έκατσα περίπου έναν μήνα στο κρεβάτι με progestan, αρχές 3ου το σταμάτησα και ξεκίνησα fero-folic που θα το παίρνω μέχρι την γέννα. Τέλη 3ου προσθέσαμε στην λίστα το trofocard που δεν γνωρίζω μέχρι πότε θα το παίρνω και το mega-calcium sandoz (το οποίο συχαίνομαι) και δυστυχώς θα παίρνω ακόμη και όταν θηλάζω! Συμπτώματα άρχισα να έχω από τον 4ο μέχρι και σήμερα, εμετούς, ζαλάδες και ανυπόφορες καούρες! Και τελειώνοντας το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω ακόμη είναι ο ύπνος. Ξυπνάω πάντα στις 5-5.30 κ δεν κοιμάμαι ποτέ πριν τις 2! Άλλες μέρες δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ (μια τέτοια είναι και η σημερινή) και την βγάζω με κανένα 2ωράκι το μεσημέρι! Αυτά... Συγνώμη για το κατεβατό! Υπόσχομαι να μην σας ξανά ζαλίσω έτσι! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 και με καλό να έρθουν τα παιδάκια μας!

Καλημέρα Χρύσα! Δεν ζαλίζεις κανέναν. Κι εγώ γράφω πολλές φορές κατεβατά.
Έχουμε ΠΗΤ με μία μέρα διαφορά. χαχα! πολύ χάρηκα. Εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...!!!!

chrysa_th

chrysa_th
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vicioami έγραψε:
chrysa_th έγραψε:Καλησπέρα (ή μήπως καλημέρα;!) σε όλες της συνεγκυούλες! Είμαι η Χρύσα και περιμένω το πρώτο μας παιδάκι. Έχω ΠΗΤ 24/2 και όσο για το φύλο του μωρού μας.... ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΩ ΑΚΌΜΗ!! Αλλά την παρασκευή που θα πάω στον γιατρό θα κατσικοθώ εκεί και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω μέχρι να πάρει στάση το νινάκι και να μάθουμε επιτέλους!! Σας διαβάζω αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στο ίδιο "γκρουπάκι"!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 328109 Η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα; Στον 2ο μήνα είδα λίγο αίμα, έκατσα περίπου έναν μήνα στο κρεβάτι με progestan, αρχές 3ου το σταμάτησα και ξεκίνησα fero-folic που θα το παίρνω μέχρι την γέννα. Τέλη 3ου προσθέσαμε στην λίστα το trofocard που δεν γνωρίζω μέχρι πότε θα το παίρνω και το mega-calcium sandoz (το οποίο συχαίνομαι) και δυστυχώς θα παίρνω ακόμη και όταν θηλάζω! Συμπτώματα άρχισα να έχω από τον 4ο μέχρι και σήμερα, εμετούς, ζαλάδες και ανυπόφορες καούρες! Και τελειώνοντας το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω ακόμη είναι ο ύπνος. Ξυπνάω πάντα στις 5-5.30 κ δεν κοιμάμαι ποτέ πριν τις 2! Άλλες μέρες δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ (μια τέτοια είναι και η σημερινή) και την βγάζω με κανένα 2ωράκι το μεσημέρι! Αυτά... Συγνώμη για το κατεβατό! Υπόσχομαι να μην σας ξανά ζαλίσω έτσι! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 και με καλό να έρθουν τα παιδάκια μας!

Έχουμε ΠΗΤ με μία μέρα διαφορά. χαχα! πολύ χάρηκα. Εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...!!!!

Kαλημέρα!! Τι ωραία! Θα γεννήσουμε κοντά κοντά λοιπόν!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 654316 Το ίδιο εύχομαι και σ εσένα κοπέλα μου!!! Να κάνω την κλασική ερώτηση, φύλο ξέρεις;;;;

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
chrysa_th έγραψε:
vicioami έγραψε:

Kαλημέρα!! Τι ωραία! Θα γεννήσουμε κοντά κοντά λοιπόν!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 654316 Το ίδιο εύχομαι και σ εσένα κοπέλα μου!!! Να κάνω την κλασική ερώτηση, φύλο ξέρεις;;;;

Από την αυχενική και τους υπερήχους με το γιατρό φαίνεται κοριτσάκι. Στη β' επιπέδου θα είμαστε 100% σίγουροι. Εσένα δε σου έχουν δώσει μια ιδέα;

chrysa_th

chrysa_th
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vicioami έγραψε:
chrysa_th έγραψε:
vicioami έγραψε:

Από την αυχενική και τους υπερήχους με το γιατρό φαίνεται κοριτσάκι. Στη β' επιπέδου θα είμαστε 100% σίγουροι. Εσένα δε σου έχουν δώσει μια ιδέα;

Τέλεια! Όχι τίποτα... Μου λέει συνέχεια ότι αν δεν είμαι σίγουρος 1000% δεν λέω τίποτα! Από την μία καλά κάνει γιατί μόλις μάθω φύλο όλο και κάτι θα τρέξω να αγοράσω στο μπεμπάκι μου (τόσο καιρό με νύχια και με δόντια κρατιέμαι)και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω μια να μου λέει έτσι και μια αλλιώς! Από την άλλη παρατηρώ ότι πολλές μανούλες στον μήνα μας ξέρουν ή έστω έχουν μια ιδέα και ζηλεύω λιγουλάκι!! Που θα μου πάει, κοντά είναι η παρασκευή!! Το πρώτο σου παιδάκι είναι;

chrysa_th

chrysa_th
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
chrysa_th έγραψε:
vicioami έγραψε:
chrysa_th έγραψε:
vicioami έγραψε:

Τέλεια! Όχι τίποτα... Μου λέει συνέχεια ότι αν δεν είμαι σίγουρος 1000% δεν λέω τίποτα! Από την μία καλά κάνει γιατί μόλις μάθω φύλο όλο και κάτι θα τρέξω να αγοράσω στο μπεμπάκι μου (τόσο καιρό με νύχια και με δόντια κρατιέμαι)και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω μια να μου λέει έτσι και μια αλλιώς! Από την άλλη παρατηρώ ότι πολλές μανούλες στον μήνα μας ξέρουν ή έστω έχουν μια ιδέα και ζηλεύω λιγουλάκι!! Που θα μου πάει, κοντά είναι η παρασκευή!! Το πρώτο σου παιδάκι είναι;
Τώρα είδα τα στικεράκια σου! Είσαι και φρεσκοπαντρεμένη!! Να ζήσετε! Καλότυχοι να είστε και πάντα αγαπημένοι!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 50580 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 50580

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως ορισες Χρυσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλο το μπεμπακι σου!!!Κοιτα εγω οταν δεν ηξερα φυλο πηγα και πηρα ενα λαχανι φανελακι σε λαχανι χρωμα που ειναι ουδετερο...Κατι ειναι τουλαχιστον μεχρι να μαθεις εντελως Wink

Κοστελ καλημερα,εγω εχω παραγγειλει καροτσακι.Εσυ ποιο πηρες?

chrysa_th

chrysa_th
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sofki έγραψε:Καλως ορισες Χρυσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλο το μπεμπακι σου!!!Κοιτα εγω οταν δεν ηξερα φυλο πηγα και πηρα ενα λαχανι φανελακι σε λαχανι χρωμα που ειναι ουδετερο...Κατι ειναι τουλαχιστον μεχρι να μαθεις εντελως Wink

Κοστελ καλημερα,εγω εχω παραγγειλει καροτσακι.Εσυ ποιο πηρες?

Καλήμερα! Με το καλό το μωράκι σου!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 6 417472 Το έχω σκεφτεί για κάτι ουδέτερο αλλά κρατιέμαι!! Αν δεν κάνω λάθος παντρεύτηκες πρόσφατα;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι πολυ προσφατα!!!Αυριο κλεινουμε 3 βδομαδες!!Παντως ουτως η αλλως ειναι καλο να παρεις και μερικα ουδετερα οποτε αφου θελεις τοσο παρ'τα απο τωρα!!!

kostel25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sofki μου καλημερα ...πηραμε το carello m5...εσεις ποιο πηρατε?

chrysa_th

chrysa_th
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sofki έγραψε:Ναι πολυ προσφατα!!!Αυριο κλεινουμε 3 βδομαδες!!Παντως ουτως η αλλως ειναι καλο να παρεις και μερικα ουδετερα οποτε αφου θελεις τοσο παρ'τα απο τωρα!!!

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!! Το καλύτερο δώρο του κάνεις του αντρούλη σου!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις πηραμε το carello M7!!!!!!!!!!!!!Ειναι το πολυκαροτσι και ειναι και switch,δηλαδη αλλαζει θεση ολο το καθισματακι για να αλλαξει κατευθινση ειτε προς τον κοσμο ειτε προς την μαμα!!!

Ευχαρισοτυμε πολυ Χρυσα μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις