551 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Πεμ Σεπ 27, 2012 5:39 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
και δε γινετε μονο για αυριο να φας κατι απ'εξω?Sofki έγραψε:Οχι πολυ μακρυα αλλα πρεπει να παω οπωσδηποτε..Δεν θα μπορεσω και να μαγειρεψω...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
και δε γινετε μονο για αυριο να φας κατι απ'εξω?Sofki έγραψε:Οχι πολυ μακρυα αλλα πρεπει να παω οπωσδηποτε..Δεν θα μπορεσω και να μαγειρεψω...
ας φανε μια ομελετα!πολλοι ειναι?Sofki έγραψε:Για τους αλλους δεν θα προλαβω να μαγειρεψω!!!!!Για μενα δεν θελει πουλ ωρα!!!
εγω εχω αρκετα κιλα παραπανω και τα ρουχα μου βολευουν ακομα.βασικα σε κανενα παιδι δε πηρα εχτρα ρουχα!φοραω πολυ παντελονες και πριν οποτε αυτες εχουν λαστοιχο πανω!εσυ?Sofki έγραψε:Εχεις αγορασει καθολου ρουχα εγκυμοσυνης ως τωρα?
filitsaki έγραψε:μιραντζελακι υπερηχο εχεις?
αχ μπραβο!!!1περιμενουμε νεακια σου!Mirantzela! έγραψε:filitsaki έγραψε:μιραντζελακι υπερηχο εχεις?
Β' επιπεδου εχουμε επιτελους!!! Θα την παρουμε και σε DVD!!!!
αχ γλυκια μου!τα πατε καλα ε?Mirantzela! έγραψε:Εννοειται, εννοειται!!Θα μπω μολις γυρισω να σας γραψω τα νεα μας!!!
Αααχ κοριτσια πολυ συγκινηθηκα σημερα, ακουστε. Η πεθερα μου λειπει τωρα απο το σπιτι, και θα ερθει αργοτερα μαζι μας στο υπερηχο. Και ψαρεψα τον Χρηστο και μου ειπε οτι πηγαν με τον πεθερο μου να μου παρουν ενα δαχτυλιδι, που θ μου το δωδουν μετα την εξεταση. Χαλασε η εκπληξη βεβαια, αλλα δεν πειραζει. Συγκινηθηκα ρε γαμωτο...
eisai pio logikh apo emena και σου ριχνω και 10 χρονια.εμενα και ψιλομπερδευετε,και μου τη ψιλολεει και αλλα αλλα ολα απο λιγο.εγω οταν ειχα αποκολληση στο γιο μου ερχονταν να με βοηθησει και καλά και εβαζε τη γιαγια μου να της φτιαξει και καφε.Mirantzela! έγραψε:Κοιτα, να σου πω την αληθεια δεν με ξερει και παρα πολυν καιρο. Γνωριστηκαμε τον Φεβρουαριο, αλλα με γνωρισε απλα ως κοπελα του γιου της, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. Την ειχα δει καναδυο φορες μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος. Μετα οταν το εμαθα και μεχρι να φυγω απο την Κερκυρα εμεινα καμια εβδομαδα στο σπιτι της, και εκει ημασταν λιγο περιεργα η αληθεια ειναι.
Αλλα απο οταν εφυγα, και ειδικα οταν ειχα την αποκολληση και ημουν λιγο χαλια, με επερνε συνεχεια τηλ και τετοια.
Ειναι πολυ καλη γυναικα μωρε, λιγο τρελη ως Κερκυραια, αλλα οκ, παλευεται!!!Ειναι λιγο περιεργη σε μερικα πραγματα, αλλα δεν την αδικω, τον γιο της μου "δινει", λογικο ειναι εν μερει...
Η δικη σου πεθερα πως ειναι??
με καισαρικη γεννησα αλλα οχι λογω αποκολλησης.8 ωρες κολλημενη διαστολη στο 1,5 για να μην αναφερω το ζαχαρο που ο γιατρος μου εκανε τα παντα για φ.τ.η αποκολληση τι σχεση εχει σου ειπε?Mirantzela! έγραψε:Φιλιτσα θα γεννησεις φυσιολογικα ή με καισαρικη? Και επισης ειχες καποια επιπλοκη στην γεννα στον γιο σου που επαθες αποκολληση? Εμενα ο γιατρος εδωσε πολλες πιθανοτητες στο να κανω καισαρικη τελικα... Δεν ξερω, δεν θα ηθελα, προτιμω ΦΤ...
μη στεναχωριεσαι γλυκο μου κοριτσι ολα θα γινουν οπως πρεπει!!!!και η καισαρικη δεν ειναι τιποτα!εισαι και ξυπνια και βλεπεις το μωρακι σου!Mirantzela! έγραψε:Μου ειπε πως αν κρινει στην πορεια της εγκυμοσυνης οτι υπαρχει προβλημα ή ενδεχομενο προβλημα με τον πλακουντα μου, θα παμε σε καισαρικη για ασφαλεια δικη μου και περισσοτερο του εμβρυου. Αν ομως δεν δει καποιο προβλημα, παμε κανονικα σε ΦΤ. Γενικα ομως, ειμαστε αισιοδοξοι, ετσι λεει.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης