576 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Πεμ Σεπ 27, 2012 8:50 am
Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λοιπον φευγω, παω στον γιατρο. Θα τα πουμε αργοτερα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!Mirantzela! έγραψε:Λοιπον φευγω, παω στον γιατρο. Θα τα πουμε αργοτερα!!!!
μας βλεπω να συμπληρωνουμε αλλες 50 σελιδες!μα ειναι δυνατον?τι θελουν πια αυτες οι πεθερες?mpompiras έγραψε:καλησπέρα κορίτσια ...
καλά αποτελέσματα μιράντζελα, όλα θα πάνε καλά μηνα ανησυχείς ...
βρε κορίτσια από το μεσημέρι έλειψα και είπατε τόσα πράγματα , από που να πρωτοαρχίσω ???
λοιπόν , με το θέμα των ρούχων έχω μεγάααααααααααααααααλο θέμα ....γενικά είχα πολλά κιλά και φυσικά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με αυτά ...(δε γινόταν αλλιώς ...χαχααχχα) ...και μένα κάποια ρούχα μου μου κάνουν ακόμη , η κοιλιά μου (της εγκυμοσύνης όχι η άλλη που είχα από παλιά ) δεν εχει μεγαλώσει και τόσο και κάπως βοολεύομαι ...όμως τώρα για το χειμώνα δεν ξέρω πως θα την παλέψω γιατί ούτε κολάν μπορώ να φορέσω , ούτε φορέματα φοράω και τα μαγαζιά με ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχουν ρούχα μέχρι το νούμερο μου ....
μάλλον θα κλειστώ μέσα στο σπίτι και μέχρι να γεννήσω δε θα βγαίνω καθόλου ....
τώρα για το άλλο θέμα ......αυτό ντε των πεθερικών .....άλλο μεγάααααααααααααααλο θέμα ....
τώρα με έχουν μη βρέξει και μη στάξει αλλά στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου ...μου έκαναν πολύ χοντρά σκηνικά που δεν ξέρω πόσα καλά πρέπει να κάνουν για να τα ξεχάσω ...κάναμε τον πολιτικό με τον άντρα μου και πήρα μετάθεση για Τρίπολη έχοντας αποφασίσει ότι για μένα ο άντρας μου δεν έχει γονείς, έτσι ώστε να μην χαλιέμαι και να στεναχωριέμαι συνέχεια ...
οχι βεβαια!εγω λιγο να της δωσω αερα τη πατησα!αρχιζει τις χοντραδες!mpompiras έγραψε:τώρα πια , επειδή μάλλον κατάλαβαν και οι δύο ότι είναι καλύτερα να τα έχουν καλά μαζί μου αλλιώς θα χάνανε και το μοναχοπαίδι τους , με εχουν στα ώοπα ώπα ....καλά , έχει πολύ πλάκα ...και όλο με ρωτάει η πεθερά , να έρθω να σου κάνω δουλειές, να σιδερώσω , να κάνω γενική ...και όλο εγώ δεν την αφήνω ....
μόνο φαγητό που δέχομαι , μέχρι στιγμής τίποτα άλλο ...αααα, και κάποια μέρα που ήθελα να πάω να χαζεψω για τα γνωστά (κρεβατάκια, καροτσάκια ,προίκα μωρού κ.α.) της ειπα να ερθει και αυτή και μετα με ευχαριστησε χιλιες φορες ...χααχαχαχαχαχ
μωρε το ευχαριστιέμαι λιγάκι , είμαι πολύ κακιά ?????
οχι αγαπη μου φιατι υη μανα σου τη λες σταματα μανα με επρηξες!αντε πεστο σ'αυτη!Sofki έγραψε:Εγω παντως εχω σαν θεωρια οτι οοοοοολοι οι ανθρωποι μαζι με εμας φυσικα εχουν παραξενιες....ειδικα οταν θελουν να οηθησουν παρολο που γινονται εκνευριστικοι καμια φορα...Απλα αν μας κανει τις ιδιες υποδειξεις η μανα μας την δικαιολογουμε..αν το κανει η πεθερα δεν σηκωνουμε κουβεντα
και εγω το εχω δει.αυτο ομως ειναι αδικο.η σε ενοχλει κατι στον αλλο η οχι.οποιος και αν ειναι αυτος.Sofki έγραψε:Καλα ναι και μπορεις να μιλησεις..Αλλα στο λεω γιατι το εχω δει πολλες φορες στον εναν να μην δινεις σημασια και στον αλλον να ενοχλεισαι...
filitsaki έγραψε:οχι αγαπη μου φιατι υη μανα σου τη λες σταματα μανα με επρηξες!αντε πεστο σ'αυτη!Sofki έγραψε:Εγω παντως εχω σαν θεωρια οτι οοοοοολοι οι ανθρωποι μαζι με εμας φυσικα εχουν παραξενιες....ειδικα οταν θελουν να οηθησουν παρολο που γινονται εκνευριστικοι καμια φορα...Απλα αν μας κανει τις ιδιες υποδειξεις η μανα μας την δικαιολογουμε..αν το κανει η πεθερα δεν σηκωνουμε κουβεντα
filitsaki έγραψε:μα ξερεις αυτο ειναι.οταν εχεις τον αλλο να σου μιλαει ειρωνικα η να σου λεει γιατι μου τα κρυωσεσ τα παιδακια μου η ποτε θα ερθετε να σας δω ενω αυτη δε ξεκουναει να ερθει και ας ειναι 1-2 φορες τη βδομαδα στην αγορα αλλα οχι σε σενα και αλλα πολλα...με τα μανα μου θα χεζομουν τωρα δε γινετε.και ετσι για να μην αδικω καμια δε ζηταω βοηθεια ουτε απο τη μανα μου που στο κατω κατω δουλευει η γυναικα.
το κακο καλο δε ξερω ειναι οτι σαν ανθρωπος ειμαι πολυ ανοιχτος και προσπαθω να κανω τον αλλον να αισθανεται ανετα.ετσι εκανα και με εκεινους.mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:μα ξερεις αυτο ειναι.οταν εχεις τον αλλο να σου μιλαει ειρωνικα η να σου λεει γιατι μου τα κρυωσεσ τα παιδακια μου η ποτε θα ερθετε να σας δω ενω αυτη δε ξεκουναει να ερθει και ας ειναι 1-2 φορες τη βδομαδα στην αγορα αλλα οχι σε σενα και αλλα πολλα...με τα μανα μου θα χεζομουν τωρα δε γινετε.και ετσι για να μην αδικω καμια δε ζηταω βοηθεια ουτε απο τη μανα μου που στο κατω κατω δουλευει η γυναικα.
καλά κάνεις φιλίτσα , εσύ κυρία και άστην αν τραγουδάει ...
poly kalo!!!!!!!Sofki έγραψε:Τα πεθερικα μας ουσιαστικα δεν μας ειναι "κατι" εννοω δεν τους επιλεξαμε..απλως ηρθν πακετο
mpompiras έγραψε:κορίτσια σας αφήνω , πάω να χαζέψω λίγο τηλεόραση και να δω αν θα κοιμηθώ νωρίς γιατί το μεσημέρι πάλι δεν κοιμήθηκα .....
καληνύχτα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης