351 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Δευ Σεπ 24, 2012 11:40 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Μολις μαγειρεψα για τονσυζυγο ενα υγιεινο φαστ φουντ..Θα τους στρωσω ολους εδω μεσα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Αααα μπραβο Σμαρω!!!Καλε μεγαλωσατε παρα πολυ εσεις!!!!
filitsaki έγραψε:κοριτσακια παω για υπνο αυριο εχω γιατρο!καλο βραδυ να εχετε!
Sofki έγραψε:Το περασα το μαθημα!!!Ειμαι πλεον πτυχιουχος!!!!μονο η πρακτικη μου εμεινε!!!!!!
discordia έγραψε:Κοριτσια γυρισαμε!!!
Σοφακι συγχαρητηρια!!! Ελπιζω να βρεις και πρακτικη κοντα στο σπιτι σου για να μην λειπεις πολυ απο την μικρουλα σου!
Ολα καλα στον γιατρο, γιναμε αισιως 825 γραμμαρια. Οι πονοι στην κοιλια μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικοι πονοι της μητρας, εφοσον δεν πετρωνει η κοιλια και μετα να χαλαρωνει και τουμπαλιν...
αυριο πρωι πρωι καμπυλη και εξετασεις μηνα. δεν την γλιτωσα.
Εχω ένα καλο προαισθημα κι ας τρωω λιγο ό,τι να 'ναι... αντε να δουμε
Άντε έρχεται και το δικό σου ραντεβού. Εγώ είμαι στο μικροβιολογικό. Μου πήραν δυο φορές αιμα. Έχουμε άλλες τρεις. Νυστάζω, διψάω, βαριέμαι. Ευτυχώς πήρα και το βιβλίο μου μαζί και διαβάζω να περάσει η ώρα. Μόνο στην κόρη μου αρέσει εδω που απο την ώρα που ήπια την γλυκόζη, χορεύει!!!Sofki έγραψε:Καλημερα!!Εγω την αλλη Πεμπτη εχω ραντεβου...
Ξυπνησα για να παω να ψωνησω να μαγειρεψω στον συζυγο...Σημερα εχει μπιφτεκακια το μενου!!
discordia έγραψε:Καλημέρα χρυσά!!! Τι ώρες είναι αυτές κι εσύ βρε πουλάκι μου;!! Κι εγώ από τις πέντε ξύπνια και τώρα θα ντυθώ να παω για την καμπύλη. Ευτυχώς ανοίγουν στις εφταμιση, γιατί ηδη πειναω!!!
Sofki έγραψε:Καλημερα!!Εγω την αλλη Πεμπτη εχω ραντεβου...
Ξυπνησα για να παω να ψωνησω να μαγειρεψω στον συζυγο...Σημερα εχει μπιφτεκακια το μενου!!
chrysa_th έγραψε:discordia έγραψε:Καλημέρα χρυσά!!! Τι ώρες .... ηδη πειναω!!!
Καλημέρα! Άστα, έχω ένα μήνα τώρα που ότι ώρα να πέσω για ύπνο (δεν παίζει πριν τις 1:30) 5-5:30 είμαι ξύπνια! Ευτυχώς που έχω και το υπολογιστή και ασχολούμαι λιγάκι μέχρι να βγει ο ήλιος και να ξεκινήσω κανονικά την μέρα μου!
Να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι και λίγο ασχετούλα. Έχω ξανά δει που λέτε για την "καμπύλη", είναι εξέταση που αφορά το ζάχαρο;
thequeen86 έγραψε: ποτε να κανω στον μικρο εξεταση να δω εαν εχει κ αυτος το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας?
discordia έγραψε:chrysa_th έγραψε:discordia έγραψε:Καλημέρα χρυσά!!! Τι ώρες .... ηδη πειναω!!!
Καλημέρα! Άστα, έχω ένα μήνα τώρα που ότι ώρα να πέσω για ύπνο (δεν παίζει πριν τις 1:30) 5-5:30 είμαι ξύπνια! Ευτυχώς που έχω και το υπολογιστή και ασχολούμαι λιγάκι μέχρι να βγει ο ήλιος και να ξεκινήσω κανονικά την μέρα μου!
Να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι και λίγο ασχετούλα. Έχω ξανά δει που λέτε για την "καμπύλη", είναι εξέταση που αφορά το ζάχαρο;
Ναι αυτο είναι! Πας εκει νηστικη και διψασμενη, σου παιρνουν αιμα, σου δινουν να πιεις την γλυκοζη (με γευση πορτοκαλι και επινα ανετα αλλο ενα) και μετα σου παιρνουν αιμα αλλες 4 φορες ανα μισαωρο. Βασικα εχει παραλλαγες απο οτι καταλαβα στο ποσες φορες θα σου παρουν αιμα...κι εγω ασχετη ειμαι. Ο,τι μου ειπαν εκανα! Το Doritaki ομως τα ξερει καλα αυτα. Μπορεις να την ρωτησεις για ποιο πολλες λεπτομερειες. ΑΑ, και για οσο δινεις αιμα, ουτε νερακι δεν κανει να πιεις. Νυσταξα πολυ εγω εκει παντως....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης