376 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τρι Σεπ 25, 2012 3:04 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα το β επιπεδου!551 γραμμαρια ειναι το μικροιλι ολα καλα!doritaki έγραψε:Μια χαρουλα ειμαστε Φιλιτσακι!Εσυ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μια χαρα το β επιπεδου!551 γραμμαρια ειναι το μικροιλι ολα καλα!doritaki έγραψε:Μια χαρουλα ειμαστε Φιλιτσακι!Εσυ?
σημερα λεω να χτυπησω μια κρεπα με γυρο!!!!!μμμμμμμμ......discordia έγραψε:
όσο για το βραδινο χτες βραδυ....ναι προσεξα...εφαγα ελαφρια.... ενα γεμιστο μπιφτεκι σε πιτα κομπλε και φουλ εξτρα....
filitsaki έγραψε:σημερα λεω να χτυπησω μια κρεπα με γυρο!!!!!μμμμμμμμ......discordia έγραψε:
όσο για το βραδινο χτες βραδυ....ναι προσεξα...εφαγα ελαφρια.... ενα γεμιστο μπιφτεκι σε πιτα κομπλε και φουλ εξτρα....
filitsaki έγραψε:μια χαρα το β επιπεδου!551 γραμμαρια ειναι το μικροιλι ολα καλα!doritaki έγραψε:Μια χαρουλα ειμαστε Φιλιτσακι!Εσυ?
αχ τι μου εκανες τωρα το βραδυ ειπα να τη φαω οχι τωρα.....με ξεσηκωσες!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:σημερα λεω να χτυπησω μια κρεπα με γυρο!!!!!μμμμμμμμ......discordia έγραψε:
Με γυρο????
Εγω θελω μια με κοτοπουλο (ψητο ή βραστο), καπνιστο κασερι, φετα, ντοματα, μανιταρια κ σως σεφ (αυτη τρωω συνηθως). Α! κ μια γλυκια...Με σοκολατα κ πραλινα φραουλα...Ισως κ με κομματακια μπανανας...
Αχ! τι μου κανατε τωρα...εχω καιρο να φαω κρεπα κ εδω στη γειτονια δεν τις κανουν καλες!Πρεπει να κατεβω στο κεντρο!
ωωωωωωω ναι το καλυτερο!να φας πολλες κρεπες!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:μια χαρα το β επιπεδου!551 γραμμαρια ειναι το μικροιλι ολα καλα!doritaki έγραψε:Μια χαρουλα ειμαστε Φιλιτσακι!Εσυ?
Εμενα στο β επιπεδου ηταν 419.Ειναι το πιο μικρουλη απολα.Λετε να φαω λιγο ακομα για να μεγαλωσει?
discordia έγραψε:Δώρα εσύ ποτε έκανες την καμπύλη? Μέτα την αιμοληψία εγώ έφαγα λίγο και διακριτικα...ένα πελωριο λουκουμα και μισο λιτρο γαλα κακαο...αστα!!!
Το απογευμα θα τα εχω μαλλον τα αποτελεσματα.
Φιλιτσακι τελεια!!!! Χαιρομαι πολυ που πηρες καλα αποτελεσματα!!! Αγορακι είπαμε περιμενεις ε? Δεν στο αλλαξαν τωρα στον μεγαλο υπερηχο?
κρεπα με γυρο?? μπαααα αλλα μια με νουτελα την ετρωγα...ουτε κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τιε κρεπες τις γειτονιας...αλλα απο το τιποτα...
και καθομαι και μιλαω για φαγητο αλλα δεν μαγειρευω και θα ερθει το παλικαρι μου και τι θα το ταισωωωωωω
παω λιγο να το παιξω καλη νοικοκυρα και επανερχομαι!
συγνωμη......το ξεχασα......ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ 1000%!Sofki έγραψε:Οχι σοβαρα πειτε μου οτι το κανετε επιτηδες να το καταλαβω
Μα ολα για κρεπες και για γυρους θα λετε??????????
Εγω εφαγα 120 γραμ μπιφτεκι με σαλατα...Και τωρα περιμενω να βραδιασει για να ξαναφαω
καλωσ την!και τα καταφερνεις?εγω θα το ειχα ξεφουρνισει στο 1 τεταρτο!mpompiras έγραψε:καλησπέρα κορίτσια...
πρώτη φορά μπαίνω σε τέτοες συζητήσεις και ελπίζω να το κάνμω σωστά ..
είμαι η Ελένη , 38 ετών , από Κομοτηνή αλλά μένω στην Τρίπολη και είμαι 23 εβδομάδων και 3 ημερών ...έχω ΠΗΤ 19-01-2013 και περιμένω αγοράκι ....στις 19 Σεπτέμβρη έκανα την β΄ επιπέδου και σιγουρεύτηκα για το φύλο....ο άντρας μου δεν ξέρει το δφύλο του παιδιού γιατί θέλει να είναι έκπληξη (όπως λέει) έτσι και εγώ δεν του λέω τίποτα ...χααχχα
doritaki έγραψε:Καλως την!
Μην ανησχεις για το μωρο.Κ εμενα μικροτερο απο το μεσο ορο ειναι αλλα ο γιατρος λεει οτι δεν πειραζει αφου αναπτυσσεται σωστα ας ειναι κ λιγο πιο ελαφρυ δεν γινεται ολα τα παιδια να γεννιουνται 3,5 κ 4 κιλα!
Καμπυλη θα κανεις κ εσυ.Περιπου 25-26η βδομαδα την κανουν.Θα σου πει οταν ερθει η ωρα.
Με το σπιτι τι γινεται?Η τρελη σπιτονοικοκυρα συνεχιζει στο ιδιο βιολι?
doritaki έγραψε:Μολις εμαθα για τη γενικη αιματος!Ανεβηκαμε λιγο!Αιματοκριτης 30.1 κ αιμοσφαιρινη 10.6. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ασχετο αλλα η μπεμπα με εχει ταραξει σημερα.Φταιει η πολυ ζαχαρη λες?
Mirantzela! έγραψε:
Εχουμε παραγγειλει τα επιπλα και ευτυχως δεν θα αργησουν. την αλλη εβδομαδα θα τα εχουμε!!!
Καλα η σπιτονοικοκυρα συνεχιζει ακαθεκτη, δεν μασαει. Δεν μασαω ομως ουτε κι εγω πλεον. Πηγαμε χθες να καθαρισουμε το σπιτι, και επειδη εγω δεν μπορω και η μητερα μου δουλευει, πηραμε μια γυναικα να μας καθαρισει. Και ηρθε κι αυτη, και καλα για να μας φερει κατι γλυκακια, και αρχισε να λεει, καλα, δεν μπορουσε να σου καθαρισει το σπιτι καποιος δικος σου ή εσυ? Εγω παιδια εκανα και ολες τις φορες στο ποδι μεχρι να γεννησω ημουνα. Και εκανε και ανακριση κανονικα για το τι δουλεια θα κανει ο Χρηστος και τετοια.
Εεεε δεν αντεξα, της ειπα οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να επεμβαινει και να σχολιαζει, γιατι δεν γνωριζομαστε κι απο χθες και δεν το επιτρεπω. Και της ειπα και οτι οι σχεσεις μας θα ειναι τυπικες και κυριως οικονομικες και θιχτηκε κι εφυγε. Χεστηκα κιολας, τι να κανουμε, δεν θα χαλαω εγω την διαθεση μου γι αυτην,
Κουτσομποληδες ανθρωποι ρε γαμωτο, κακεντρεχεις.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης